עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by asaff74,

שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Parallel,

שלום אני מחליף חלק נרחב מהמחשב שלי , כרגע יש לי ספק כוח HEC 475W , יש לי אותו כבר חמש שנים. המפרט החדש הינו: GIGABYTE P55A-UD3 I5750 או I7 RADEON 5770 1GB GDDR5 4GB RAM האם הספק הנוכחי שלי יעשה את העבודה? חשבתי על הספק הבא , בעיקר בגלל שהוא מודולרי , וככה אני אמנע מבלאגן בתוך המחשב: 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) מה אתם אומרים על הספק הזה? יש משהו אחר מומלץ בטווח המחירים של הספק הנ"ל? - בערך 400 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Henz16,

שלום לכולם. הקדמה קצרה: מדובר על המחשב שלי, כיום מורכב בו ספק ג'נרי של 450W, שמתפעל את ה-7600GS הזקן. כל זה בתוך ה-CoolerMaster 690. דווקא יציב, בפעולה מלאה של הכרטיס מסך והמעבד, לא יצא לי לעשות לי בדיקות עומס וכו'. הצרכים הם כדלכמן: - הספק אינו צריך להיות שקט במיוחד, הוא מתחבר ל-690, בערך אותה רמת שקט תספיק. - חייב להחזיק את המפרט הנ"ל ביציבות מיירבית. המפרט: E6320 - בתרד בסיסי של 1.86, אך צריך להגיע לאזור ה-2.6Ghz לפחות. 7600GS שמאד בקרוב יוחלף ל 8800GT\9600GT או אפילו HD4850. לוח אם P35-DS3. לאחרונה שמתי לב שמסתובב הרבה בפורום הספקים של COOLER MASTER במיוחד אחד בהספק 500W, שגם אני שמתי עליו עין. נכנס לתקציב. מישהו שמע אי פעם על הספקים של Chiftec? גם עליהם אשמח לשמוע ב…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היצרנית הפופולרית משיקה מארז חדש למשפחת ה-Define שלה, הפעם בתצורה סלונית ובמימדים קומפקטיים הרבה יותר Fractal Design, החברה השוודית הידועה במארזי ה-Defineהמוכרים וזוכי השבחים שלה מרעננת את סדרת ה-Define עם מארז חדש ויוצא דופן מהשאר: Define Nano S מארז סלוני, בעוד שאר המארזים בסדרה באים בתצורה של Mid-Tower ו-Full Tower שמרגישים מעט יותר גדולים ממה שהם אמורים להיות. על אף המגמה, המארז הסלוני אמנם מיישר קו עם השאר וגדול מעט, אך עדיין נשאר קטן מימדים בכל הנוגע לשימוש הסלוני, כאשר הוא מגיע ברוחב של 27 ס"מ, גובה של 48 ס"מ ועומק של 42 ס"מ – הוא בהחלט קטן יחסית, אך אם תרצו לדחוף אותו לתוך תא בשידת טלוויזיה ממוצעת – כדאי שתחשבו על סידור חדש. בדומה לשאר המארזים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CocainHore,

טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה. חשבתי על השילוב ANTEC P183 w/o PSU SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מחפש מארז איכותי מאוד עם מערכת קירור מקסימלית! ושקטה! עד 1000 ש"ח. מאוד חשוב לי שהקירור בוא יהיה מאוד טוב. ושיהיה דלת למארז! ושיתאים למערכת הזאת: מעבד Intel Core i7-920 Box גוף קירור למעבד Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי Mushkin DDR3 8192MB (2048MBx4) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP דיסק קשיח (Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB) X2 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך GTX 295 קירור לכרטיס מסך Thermalright HR-03 GT כרטיס קול Creative X-Fi XtremeAudio 7.1 PCI-E כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם ספק כח Corsa…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bati6,

מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by momi2004,

מחפש מארז קומפקטי ככל האפשר למחשב משרד שיהיה בגודל של mATX. כל מה שאני מוצא זה או מאוד יקר או מפלצות מבחינת יכולות. יש המלצה למשהו בסיסי ומשתלם?

14. Started by rbaron,

היי, רציתי לדעת האם הספק הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CTP-500-12G~24~0.htm יחזיק את כרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm אנא עזרתכם, בתודה.

15. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על הספק CORSAIR VX 450W ? האם הוא ספק טוב או שניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו רק אל תציעו לי את הליברטי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eranir,

מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש ספק ומארז שמתאימים למחשב ביתי + פיתוח (eclipse) כרגע אני לא חושב שאצטרך כרטיס מסך (אולי בעתיד?). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים (אחד דרך DVI ואחד דרך HDMI) אני מתלבט איזה ספק אני צריך - 400 או 500. ואיזה מארז מומלץ. זה בינתיים המפרט שאני חושב עליו: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 276/270 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hadar1981,

שלום לכולם. אני צריכה עזרה אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי.. דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב. אשמח מאוד לקבל עזרה.... תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lgmtk,

בדיוק כמו שם הנושא השאלה שלי - האם קוגר 450W יכול להחזיר HD 4870 1GB? ואם לא, האם הקוגר הנ"ל יכול להחזיק כרטיסים כמו ה HD 6790 1GB? (שאר מפרט המחשב המדובר: PHENOM II X4 955 ASUS M5A78L G.SKILL 4GB צורב סמסונג רגיל X22 כונן קשיח 500GB) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofir_16,

שלום חברים, אודה להמלצתכם על מארז שקט במיוחד שרוב השימושים יהיו ל- HTPC (לכן חשוב לי שיהיה שקט). חשוב לי להדגיש שאני מחפש מארז "עומד" ולא "שוכב" למרות שעדיף שוכב לשימושים של HTPC. (פשוט יש לי בעיה של מקום). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, מחפש מארז לטובת HTPC שהוא גם מחשב ה ALL IN ONE שלי (מיועד גם להריץ משחקים, וכל צרכי מחשוב אחרים, לא רק קולנוע ביתי) שקט חשוב מאוד (בתקווה יהיו בפנים רק קירורים פסיביים) בלתי חדיר לאבק עד כמה שאפשר תקציב 1.5K אבל לצורך העניין לא מוגבל ממש. מישהו מכיר חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by reviZor,

חברה אני קניתי את הספק הזה והוא רועש מאוד אז השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון? מבלי לפגוע באחריות כמובן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים