עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש כיום מארזים עם פילטרים לאבק בילד אין ופתיחה נוחה של המארז?ואם לא איזה פתרונות יש לדבר הזה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים לאחרונה שדרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע מעבד I7 - 860 לוח אם GIGABYTE ‏P55A-UD3 זכרון 2GB (מודול אחד, בעתיד נוסיף עוד אחד) שני כוננים קשיחים (1TB ו 640GB) צורב כרטיס לכידת וידאו (PVR-150) כרטיס רשת אלחוטי כרטיס FIREWIRE מארז THERMALTAKE DH101 (עם מודול LCD VFD שגוזל חשמל דרך USB) אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש (יש לי ישן כרגע) והכיוון הוא 5770. כרגע יש לי ספק THERMALTAKE TR2-430NPשהוא ספק בינוני לחלוטין. אמרו לי שיכול להיות שהוא לא יספיק למערכת שלי בגלל הכרטיס מסך. אם ככה הדבר, אני צריך להחליף אותו ואני לא מבין בזה. אשמח לקבל המלצות לספק מתאם מבחינת הספק (עדיף שיהיה מודולרי בשביל הסדר במארז שהוא לא מהגדולים כי הוא ל HTPC) אין תקציב יעד אבל עדיף כמה שפחות לא תכנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by esaly,

היי חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה ספק הכי מתאים לעבודה עם הASUS X1950 PRO? אם אפשר המלצות לספקים במחיר טוב יחסית...וליניקים לחנויות...אני מקבל כרטיס חדש בסוף השבוע ואני צריך להחליף ספק דחוף.. כמו כן..המפרט של המחשב שלי בצד... תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מהו ספק ג'נרי? מהו ספק מודלרי? מה ההבדל בינהם? בתודה YDOB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by momi2004,

מחפש מארז קומפקטי ככל האפשר למחשב משרד שיהיה בגודל של mATX. כל מה שאני מוצא זה או מאוד יקר או מפלצות מבחינת יכולות. יש המלצה למשהו בסיסי ומשתלם?

6. Started by mano4now,

הי, איך אתם בודקים ספק לתקינתו ? ניתן עם תוכנה או שצריך לפרק אותו ולחבר למכשיר חיצוני ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Parallel,

שלום אני מחליף חלק נרחב מהמחשב שלי , כרגע יש לי ספק כוח HEC 475W , יש לי אותו כבר חמש שנים. המפרט החדש הינו: GIGABYTE P55A-UD3 I5750 או I7 RADEON 5770 1GB GDDR5 4GB RAM האם הספק הנוכחי שלי יעשה את העבודה? חשבתי על הספק הבא , בעיקר בגלל שהוא מודולרי , וככה אני אמנע מבלאגן בתוך המחשב: 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) מה אתם אומרים על הספק הזה? יש משהו אחר מומלץ בטווח המחירים של הספק הנ"ל? - בערך 400 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך UPS שיחזיק LCD 46" ו PS3. מה ההבדל בין 2 הגדמים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש מארז חזק וטוב, חשבתי על המארז Armor של Thermaltake. מה דעתכם עליו? אם יש מארז עדיף ממנו תיעצו לי. תקציב יכול להגיע עד 1200 שח אולי טיפה יותר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by NoIdeaForAName,

שלום יש לי כרגע מארז מהדגם NZXT H230 Glossy White בגודל של ((195mm (W) x 447mm (H) x 502mm (D) קניתי קירור מים arctic liquid cooler 240 והמארז קטן קטן מדי אשמח לעזרה. לוח אם: gigabyte h110-s2h ספק כוח: fsp hyper s 500w

12. Started by jabbahutt,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת הכרטיס (HD5850). המארז שיש לי הוא ה-NZXT HUSH. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתקין אותו (כיום מותקן לי HD4870). תודה, נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bati6,

מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש ספק ומארז שמתאימים למחשב ביתי + פיתוח (eclipse) כרגע אני לא חושב שאצטרך כרטיס מסך (אולי בעתיד?). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים (אחד דרך DVI ואחד דרך HDMI) אני מתלבט איזה ספק אני צריך - 400 או 500. ואיזה מארז מומלץ. זה בינתיים המפרט שאני חושב עליו: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 276/270 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Shoko,

האם יכנסו בו 2 כרטיסים ב- SLI של 8800 או 9600 בלי לפרק שום דבר ושיאר מקום לאיוורור במארז? איך האיוורור שלו בכללי? האם הוא נחשב רועש? מה צריך לדעת עליו לפני שרוכשים אותו עם מחשב חדש? האם הוא מספיק קריר למחשב עם אוברקלוק?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itzik_touch,

תקשיבו המארז ב-KSP עולה 605 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6965 והחבר אמר לי שמארז מעולה ואני מקבל אותו ב-KSP עם ארבעה מאווררים של 230X200X30 אחד מקדימה גדול אחד למעלה גדול ואחד בצד גדול ועוד שתיים של 120X100X על משהו מאחורה שתיים כאלה...ותקשיבו רגע בנייה מחדש של מחשב כלולה בפירמוט של מחשב ?!?!? זה נכון ? הוא עולה 605 ש"ח ! תקשיבו הוא יתאים למפרט שלי נכון ? (יש לי מפרט בחתימה) דבר שני זה לא מפרמט מיליון אחוז!!! ???? ואני רואה בתמונות של המארז שיש שם חיבור לכרטיס מסך לא תואם לשלי... וגם יש תמונה שמשהו מוסיף מים כאלה לקירור ! זאת אומרת שאני אהיה חייב קירור או שזה תוספת למי שרוצה ואני אשאר אם מה שיש לי??? ועוד דבר,אני מקבל את כל הארבעה מאווררים ? א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני אשמח אם תמליצו לי על אל פסק או מייצב מתח שיתאים למפרט הבא... או לסירוגין איך עלי לבחור אחד. אני לא יודעת איך המחירים הולכים בתחום הזה אבל אני אשמח לצאת עם נזק שהוא מתחת ל500 שקלים. המפרט: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) 2*1GB TwinMos DDR II - 667 ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB DDR WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II ASUS DVD-RW 1608P x16 (BLACK) DUAL LAYER ANTEC P150 High Efficiency 430w

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by elioz5,

זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghzr מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650w כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL מסך: Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black שלום זה המפרט שאני מתכונן לרכוש, בעזרת פורום המפרטים, ויש לי שתי שאלות. 1. האם הספק הזה מתאים למערכת הזו כולל המסך? ומה לגביי אותו מפרט עם מסך 'dell 27 Ultrasharp…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי את הספק כוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742846 על המערכת שאתם רואים במפרט, כשאני משחק על הגדרות מאוד גבוהות [והמשחק עובד חלק] לאחר מספר דקות המשחק קורס לשולחן עבודה, אבל כשאני מוריד את ההגדרות המשחק לא קורס ואני יכול לשחק שעות, לכן הגעתי למסקנה שזה הספק. נ.ב: המעבד והכרטיס מסך בסטוק. נ.ב2: בהגדרות גבוהות הכרטיס מסך מגיע לכ75 מעלות ואז מהאווררים עובדים על 90 אחוז והוא לא עולה יותר, בהגדרות בינוניות הוא עובד על כ62-65 מעלות.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SPONER,

אז עד לא מזמן המחשב היה נדלק בצורה של גנרטור, ואז דקה 2 אחרי שעלה הווינדוס זה הפסיק. עד לפני כמה ימים אולי שבוע וקצת, המחשב השתנה וההדלקה היא שקטה . אבל הבעיה ששומעים את המאוורר פועל ללא רישרושים או חריקות , אבל זה חופר. נקתי את הססספק והאמוורר שלו רק מבחוץ ,לא נגעתי בציר המאוורר. מה ניתן לעשות כדי שיהיה שקט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ran07,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lollipop15,

קיבלתי איתו 3 כבלים עם קצוות שחורים ו2 עם קצוות אדומים, ככה זה צריך להיות או שאמורים להיות עוד 3 כבלים עבור החיבורים הנותרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.