עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, יש לי יכולת לבנות מאלומיניום כל דבר... האם יש שרטוט כלשהו של מארז איכותי מאלומיניום? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yuval12321,

אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ashand,

מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים לאחרונה שדרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע מעבד I7 - 860 לוח אם GIGABYTE ‏P55A-UD3 זכרון 2GB (מודול אחד, בעתיד נוסיף עוד אחד) שני כוננים קשיחים (1TB ו 640GB) צורב כרטיס לכידת וידאו (PVR-150) כרטיס רשת אלחוטי כרטיס FIREWIRE מארז THERMALTAKE DH101 (עם מודול LCD VFD שגוזל חשמל דרך USB) אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש (יש לי ישן כרגע) והכיוון הוא 5770. כרגע יש לי ספק THERMALTAKE TR2-430NPשהוא ספק בינוני לחלוטין. אמרו לי שיכול להיות שהוא לא יספיק למערכת שלי בגלל הכרטיס מסך. אם ככה הדבר, אני צריך להחליף אותו ואני לא מבין בזה. אשמח לקבל המלצות לספק מתאם מבחינת הספק (עדיף שיהיה מודולרי בשביל הסדר במארז שהוא לא מהגדולים כי הוא ל HTPC) אין תקציב יעד אבל עדיף כמה שפחות לא תכנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mazoneli,

בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש ספק ומארז שמתאימים למחשב ביתי + פיתוח (eclipse) כרגע אני לא חושב שאצטרך כרטיס מסך (אולי בעתיד?). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים (אחד דרך DVI ואחד דרך HDMI) אני מתלבט איזה ספק אני צריך - 400 או 500. ואיזה מארז מומלץ. זה בינתיים המפרט שאני חושב עליו: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 276/270 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yaniv526,

מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.

10. Started by lipa,

הייתי בטוח שהספק הוא מודולרי , הוא לא כל הספקים היקרים שנתקלתי היו מודולרים , והזולים והפשוטים לא היו מודולרים יש יתרונות לספק מודולרי חוץ מנוחות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by skyfire,

שלום לכולם! אני מחפש מארז לחבר, שיהיה מצועצע כמה שיותר ועם מסך lcd. דוגמאות: http://www.extrememhz.com/mgeviper2-p1.shtml http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_dragon.php התקציב גמיש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tzilber,

דעתכם על הספק בבקשה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28212

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sky1sky10,

שלום , האם ספק כח שרשום עליו למשל 520 WATT הוא צורך חשמל בדיוק 520 וואט לשעה? כי זה נשמע המון - כמו צריכה של חצי מזגן של אחד כח סוס.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Idan747,

האם Radeon 4870 או Radeon 4850 יכנס במארז ANTEC SONATA III?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני אשמח אם תמליצו לי על אל פסק או מייצב מתח שיתאים למפרט הבא... או לסירוגין איך עלי לבחור אחד. אני לא יודעת איך המחירים הולכים בתחום הזה אבל אני אשמח לצאת עם נזק שהוא מתחת ל500 שקלים. המפרט: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) 2*1GB TwinMos DDR II - 667 ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB DDR WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II ASUS DVD-RW 1608P x16 (BLACK) DUAL LAYER ANTEC P150 High Efficiency 430w

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש כיום מארזים עם פילטרים לאבק בילד אין ופתיחה נוחה של המארז?ואם לא איזה פתרונות יש לדבר הזה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, לספק שלי יש יציאת 6pin אחת, והיא מחוברת ללוח אם... קניתי כרטיס מסך חדש, וגיליתי שצריך לחבר אליו חיבור 6 pins...האם יש פיתרון כלשהו? האם החיבור בלוח אם כזה חשוב? או שאפשר לוותר עליו לטובת הכרטיס מסך? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, הרכבתי מפרט בעזרת תת-הפורום מפרטי מחשב, ונשארתי עם סימן שאלה לגבי המארז. הדברים החשובים לי כפי שרשום בכותרת הם: שיהיה שקט עד כמה שאפשר. סולידי ולא מצועצע. שלא יעבור את ה-500 ש"ח. אני חשבתי על ה-CM 534, שעונה על הדרישות השניה והשלישית שלי, למרות שלגבי עניין השקט אין לי מושג עד כמה הוא שקט. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yoav1000,

חבר שלי רוצה לקנות מארז חדש וספק הוא חשב על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=4088 ו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5612 מה דעתכם? יש לו 1500 ש"ח אז אם יש לכם רעיון אחר אז תגידו ואם נשאר תקציב אפשר להכניס אולי זיכרון טוב ואולי לאוברקלוקינג נ.ב. יש לו את המפרט : AMD Athlon 64 3000+ (939)pin Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI 784 DDRAM Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM אז אם אתם חושבים שצריך ספק יותר חלש אז גם תגידו נ.ב. יש לו עכשיו 300W גנרי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים