עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by BAR - moah,

שלום חברים ! יש לי מחשב בן 7.5 עם ספק ג'נרי 350W, המחשב יוחלף רק בעוד כחצי שנה. הבעיה היא שכאשר ישנם ברקים, אז לפעמים (בעיקר כאשר ישנו הבהוב של התאורה) המחשב מאתחל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם: 1. להחליף לספק כח אחר שאולי יעבור גם למחשב הבא או 2. הבעיה לא בספק\לא כדאי לקנות ספק. במקרה כזה עלי לרכוש UPS. במידה והמלצת המומחים היא לקנות UPS אשמח לקבל המלצה על אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך. תקציב: 350 ש"ח לכל היותר. האם האל-פסק הבא הוא טוב ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by skyfire,

שלום לכולם! אני מחפש מארז לחבר, שיהיה מצועצע כמה שיותר ועם מסך lcd. דוגמאות: http://www.extrememhz.com/mgeviper2-p1.shtml http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_dragon.php התקציב גמיש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by borisd9,

נראה מארז מעולה, אולי מישהו שיש לו את המארז יכול להביא חוות דעת עליו? הנה הפרטים: NZXT, a company built on realizing the dreams of gamers worldwide, is proud to announce the Whisper, a gaming chassis designed for the enthusiast who isnt willing to sacrifice silence for performance. The Whisper features the following cutting-edge features: Silent Performance 10mm noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis Maximum Expandability - Space for 9 hard drives and a total of six 5.25 bays with ample …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני רוצה לקנות מארז חדש ו-UPS. זאת המערכת : Core 2 Quad Q6600 B3 ASUS P5K-E/WiFi-AP Edition (P35) Tuniq Tower 120 WD 250GB 16MB SATA2 WD2500KS WD 250GB 16MB SATA2 WD2500YS Gigabyte Geforce 6800GS 256MB OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel 2x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 LG DVD-ROM GDR-8161B NEC DVD-RW ND-3520AW FSP 400W (Version 2.0) אני צריך מארז שיהיה מאוורר ונוח , יש לי Tuniq 120 והמארז שלי כרגע לא נסגר בנוסף אני רוצה גם UPS שיחזיק את המערכת שלמעלה עם Samsung 226BW LCD 22" Switch Edimax 8ports Modem Aztech תודה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by saarxee,

מה אתם אומרים על איכותו של הספק הזה: SEASONIC ECO 500W? הוא איכותי ושקט? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bati6,

מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tico,

שלום כולם אני מחפש המלצה לאל פסק למערכת המחשב שלי. יש לי ספק 750WATT שמחזיק מערכת עם 6 כוננים קשיחים. בנוסף אני משתמש בשני מסכים. מחפש אל פסק שיוכל להחזיק מינימום של 5 דקות ויוכל לכבות את המחשב במקרה הצורך. אשמח אם האל פסק יוכל להחזיק את שני המסכים אך גם אם לא אני אסתדר. תודה,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avivlevy,

יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DownLoad_Master,

הוא פשוט ענקי ומרווח.. לפי מה שאני שמתי לב, יש לו רק מאוורר 120 אחד.. זה נורא?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי כזה של חברת sweex כבר שלוש שנים והוא מעולה מדבר על דבר כזה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=329&AuctionId=7714542 האם הוא באמת מגן מברקים ונפילות מתח קשות? לי אין צורך באל פסק כדי שמידע לא יאבד לי (שלא נדבר שהחלפת המצבר הפנימי שלו עולה כמו האל פסק עצמו) האם המכשיר עושה את העבודה כמו אל פסק חוץ משמירת המידע?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הספק מוציא אוויר חם מאוד וגם רריח של שרוף,זה על בדוק הריח מהספק ולא משום חלק אחר,הריח התחיל ממתי שניקיתי את המחשב עם הפן. מה צריך לעשות?ללכת להחליף?לבקש הפעם אולי ספק חזק יותר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sharon500,

שלום, אני רוצה לדעת איך מחשבים כמה חשמל המחשב שלי צורך. האם צריך לבדוק חלק חלק ואז לחבר ביחד? או שיש שיטה אחרת לבדיקה. הספק שיש לי כרגע הוא ליברטי 400. תודה לעוזרים, ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NoIdeaForAName,

שלום יש לי כרגע מארז מהדגם NZXT H230 Glossy White בגודל של ((195mm (W) x 447mm (H) x 502mm (D) קניתי קירור מים arctic liquid cooler 240 והמארז קטן קטן מדי אשמח לעזרה. לוח אם: gigabyte h110-s2h ספק כוח: fsp hyper s 500w

16. Started by eins,

שלום, אחרי שיטוט ברחבי הרשת וגם בEBAY לא הצלחתי למצוא מקום שאני יכול לרכוש כבל חשמל של ספק ENERMAX קניתי את הספק לפני כמה שנים, הסדרה הזאת מאפשרות לך להוריד ולהרכיב את הכבלים של החשמל על מנת לחסוך בכבלים שלא מחוברים. האם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש כבל עם 3 יציאות של חיבורי חשמל ? כבל אחד כלל הנראה מקצר ועuשה בעיות :\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by naord,

אני קונה מחשב i5 2500 לא מתכוון לעשות אובר קלוק אני לא ממש גיימר אבל אני אקנה איזה כרטיס מסך סבבה, משהו ממוצע - יהיה במחשב דיסק קשיח אחד כונן סידירום וכמה מאוררים איזה ספק כח אתם ממליצים לדרישות הללו? יש טעם להשקיע במותג? אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני בקרוב קונה מחשב חדש ומה שנשאר לי זה מארז... התקציב שלי למארז הוא 1000 שקל, כי זה מה שנשאר לי מהתקציב של המחשב... (המחשב עצמו עולה 5000 ש"ח והתקציב הכולל הוא 6000 ש"ח) עכשיו המארז צריך להיות שקט ומתאים ל-8800GTS או HD2900XT, תלוי מה אני אקח בסוף. הדגש הוא על שקט, אני לא מתכוון לעשות OC. לא חייבים לנצל את כל התקציב, אלא פשוט למצוא את המארז הכי משתלם ושקט בתקציב הנ"ל. תודה לעוזרים מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ZXY1,

מחפש מארז ל- HTPC כמה שיותר נמוך עם מקום לספק רגיל בצבע שחור מלא .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי כמה שנים טובות את המארז 650d של corsair לאחרונה שווק חיים המאוורר המובנה העליון ואתמול גם הקדמי מדובר על הדגם a2020m12s 200mm בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת גדלים כאלה חוץ מזיגזאג 2000 ובחול בכלל אין את הדגם המקורי יותר.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22042 האם הדגם הזה יתאים לי? למישהו יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני צריך UPS שיחזיק LCD 46" ו PS3. מה ההבדל בין 2 הגדמים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eviatarp,

אני קונה בקרוב מחשב חדש הסכום שאני מוכן להוציא על המארז והספק הוא פחות מ700 כמה שיותר זול ללא אפשרות חריגה כרטיס מסך:כנראה r9 290 או 970x מעבד:i5 4670 זכרונות: 2*4gb לוח אם:לא החלטתי עדיין אני מתכנן לעשות oc ועם אופציה לcrossfire בעתיד חשוב לי שהמארז יהיה שקט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nbav,

מה היתרונות והחסרונות אם אני משאיר את המארז פתוח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש איזו דרך להשתמש בו ולא לזרוק אותו? פשוט חבל ספק מעולה.... אולי איזה מפצל או משהו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.