עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by chenrp,

שלום, יש לי יכולת לבנות מאלומיניום כל דבר... האם יש שרטוט כלשהו של מארז איכותי מאלומיניום? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by reyrey_200,

יש לי שאלה לגבי המארזים של FOXCONN האם הם טובים כמו המארזים של HEC ? הספקים הם ג'נרים ? מישהו יכול להמליץ לי על מארז שלהם או שHEC עדיפים ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by skyfire,

שלום לכולם! אני מחפש מארז לחבר, שיהיה מצועצע כמה שיותר ועם מסך lcd. דוגמאות: http://www.extrememhz.com/mgeviper2-p1.shtml http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_dragon.php התקציב גמיש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sky1sky10,

שלום , האם ספק כח שרשום עליו למשל 520 WATT הוא צורך חשמל בדיוק 520 וואט לשעה? כי זה נשמע המון - כמו צריכה של חצי מזגן של אחד כח סוס.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yaniv526,

מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.

6. Started by lipa,

הייתי בטוח שהספק הוא מודולרי , הוא לא כל הספקים היקרים שנתקלתי היו מודולרים , והזולים והפשוטים לא היו מודולרים יש יתרונות לספק מודולרי חוץ מנוחות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום האם יש דרך למדוד כמה הספק רכיבי המחשב צורכים? אבל צריך לשים לב לכמה דברים קטנים: 1) למדוד, ולא לחשב.. אלא ממש מדידה שאומרת נתונים מדויקים ואמיתיים, ולא תיאוריטיים. 2) אני מדבר רק על רכיבי המחשב הפנימיים, כלומר כל מה שמקבל כוח מהספק, אבל בלי הספק. (אם זה היה עם הספק, אז הייתי יכול פשוט למדוד את הזרם שנכנס אל המחשב, ואז להכפיל ב-220, ואז לקבל את ההספק של הכל - כלומר כולל הספק, אבל מעניין אותי הרכיבים הפנימיים). אני משתמש בתוכנה SIW, שיודעת לתת המון פרטים פנימיים על המחשב, אבל אני לא בטוח שהספק מודד את הפרט הזה שאני מחפש.. אז אם מישהו יודע אשמח אם תגידו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . יש לי את המארז 6a19. והחלק התחתון שמכסה כניסות של USB(ראה תמונה) שבור,איפה מוכרים את החלק הזה?!וכמה הוא צריך לעלות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yossi00,

מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LockOn,

היי, הפנו אותי לפה מאתר אחר עם מספר שאלות: 1) אני מעוניין לקנות את הGTX 295 ואמרו לי שאני צריך לברר אם יש לי ספק כוח של 600W לפחות... אז בדקתי ולתדהמתי גיליתי שיש לי רק 350W.. עכשיו, הספק שיש לי מצוין ואני לא רוצה להחליפו, אז מה לעשות, לקנות אחד חדש עם 600W ולמכור את הישן או שאני יכול לקנות ספק נוסף של 300W וזהו?? ואם אני יכול להוסיף עוד ספק, אז זה ידרוש לי עוד שקע חשמלי או שאני יכול את שתי הספקים בשקע אחד? 2) אמרו לי שהGTX 295 לוקח כמות עצומה של מקום (פיזי) אז עם אני ישים תמונה מישהו פה יכול לתת לי תשובה? 3) יש לי לוח אם מדגם MSI P965 NFO-F 7.1 1GLAN האם הוא מספיק חזק כדי שאוכל להלביש עליו את הGTX 295? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, הרכבתי מפרט בעזרת תת-הפורום מפרטי מחשב, ונשארתי עם סימן שאלה לגבי המארז. הדברים החשובים לי כפי שרשום בכותרת הם: שיהיה שקט עד כמה שאפשר. סולידי ולא מצועצע. שלא יעבור את ה-500 ש"ח. אני חשבתי על ה-CM 534, שעונה על הדרישות השניה והשלישית שלי, למרות שלגבי עניין השקט אין לי מושג עד כמה הוא שקט. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אחרי שעברתי על כל הסטיקי וחיפשתי תשובות (אך לא מצאתי) אני שואל כאן: (במידה ויש תשובות ופיספסתי , אני מתנצל מראש ואודה להפנייה לתשובות) 1.אחרי שעברתי מפרטים רבים של ספקים לא הבנתי איך מחושבת כמות הזרם שהספק מוציא (אמפרים) במסילות 12 וולט , ראיתי מספר ספקים שיש להם 2,3,4 מסילות של 12V+ כאשר נניח שלכל אחת יש 18 אמפר ,הסכום הכולל אינו כפולה של האמפר במס' המסילות אלא פחות. 2.ראיתי באתר של PCP&C שהם נוקטים בעמדה אחרת טוענים שמסילה אחת יציבה ומרוכזת עדיפה על מס' מפוצלת (משיקולי ניצול של המערכת). אם כן , מה עדיף? מס' מסילות מפוצלות או מסילה אחת? (כאשר ההשוואה היא על אותה כמות זרם שיוצאת בסה"כ) 3.בנוסף באתר של PCP&C , הם מציינים שמודולריות של ספקים למרות הנוחות היא ח…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המליצו לי על מארז ASUS VINTO עם ספק ZUMAX 400 W על פני מארז וספק 400 W של HEC . אמור להיות שם מאורר שאפשר להכניס למצב טורבו במצב שהמחשב מתחמם יותר . על HEC ( לא גנרי ) ראיתי ביקורות טובות , על ZUMAX כמעט שלא , ויש גם הטוענים שהוא גנרי , מוזר לי שעל HEC יש שנה אחריות , ועל ZUMAX יש 3 .... ? תודה על היעוץ יניב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לחברי הפורום שלום. חייבת לפנות לעזרתכם בנוגע לבעיה שבכותרת. נתוני המערכת שלי (אני לא מבינה גדולה בזה, מעתיקה מהמפרט כמו שהוא בחשבונית, אז אם חסר נתון רלוונטי כלשהו, אמרו לי מה בדיוק, אני אמצא ואוסיף): מארז COOLERMASTER ELITE 334 לוח ג'יגהבייט GA73PVM-S2H מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO CONROE E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למעבד 775 DUAL CORE דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב GH22HS SATA LG DVDX22 DL זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL המחשב משמש לעבודה עם תוכנות אופיס וצרכים טריוויאליים שוטפים כגון צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, סקייפ, קצת פוטושופ לפעמים. לא משמש למשחקים. למה בכלל התחלתי להתלבט בנושא של החלפת ספק כוח? קניתי המחשב לא מזמן וברגע שביצע…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש. חשבתי על ה-Antec VSP-5000. הדבר היחיד שמפריע לי בו זה כשהמחשב דולק, אז גם נדלק פס אור בצבע כחול בחזית המארז למעלה. האם אפשר לבטל אותו כשהמחשב דולק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HubbaBubba,

שלום, אני רוצה לשמוע חוות דעת לפני הקניה, כאמור למחשב ממש פשוט שיעבור שדרוג בעתיד. האם הספק אמין, איכותי, שקט, עמיד? האם יש משהו טוב יותר באיזור של ה250 שקל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך UPS שיחזיק LCD 46" ו PS3. מה ההבדל בין 2 הגדמים ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, לספק שלי יש יציאת 6pin אחת, והיא מחוברת ללוח אם... קניתי כרטיס מסך חדש, וגיליתי שצריך לחבר אליו חיבור 6 pins...האם יש פיתרון כלשהו? האם החיבור בלוח אם כזה חשוב? או שאפשר לוותר עליו לטובת הכרטיס מסך? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אוקי.. את המחשב קניתי לפני 3 שנים intel P 3.0 אז ככה.. היום הגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי דגם: SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ועוד זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL3 בנוסף ל512 שכבר יש לי.. עכשיו זאת השאלה שלי.. יש לי ספק מאוד מינימלי של 400W 18A MAX עכשיו אני די בטוח שהספק לא יצליח לסוחב את הכרטיס.. תנו דעתכם בעניין.. ואם אני צריך לקנות ספק חדש.. כמה יעלה..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by elioz5,

זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghzr מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650w כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL מסך: Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black שלום זה המפרט שאני מתכונן לרכוש, בעזרת פורום המפרטים, ויש לי שתי שאלות. 1. האם הספק הזה מתאים למערכת הזו כולל המסך? ומה לגביי אותו מפרט עם מסך 'dell 27 Ultrasharp…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by moshe88,

בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים