ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב 😀 אני מעוניין לרכוש אל פסק לפי מה אני צריך לחשב את הצריכה אם לפי Watt או לפי VA או לפי שניהם? סוג: Line interactive בגלל עלויות ורעש לא לוקח און ליין מתכוון לחבר לאל פסק את המוצרים הבאים מחשב כמובן (מצורפת תמונה עם המפרט) מסך (51W) ראוטר של בזק (24W) מדפסת (29W) דרישות (לפי חשיבות) אמינות - שיחזיק מעמד כמה שיותר וכמה שפחות התעסקות איתו כמה שפחות רעש מחיר שידע לשמור על המוצרים מפני עליות\נפילות מתח כמה שיותר זמן שיוכל לספק חשמל בזמן הפסקת חשמל - היתרון אפשרות לתליה בקיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק ומארז בתקציב של 800 ש"ח.. (שיהיה כולל מאווררים וכל מה שצריך.. אפשר להעלות גם ל850 אם צריך..) המחשב הוא AMD 4600X2 או אינטל E6300 (לא סגור על זה..) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL (אלא הדברים העיקריים שצריך לדעת בבחירת ספק ומארז לא? אם צריך עוד תגידו..ד"א לא עושה OC) בכל מקרה הדרישות שלי הם שהספק יהיה מצויין לכרטיס מסך.. (בדרישות שלו כתוב 550W לא? ) המארז לא צריך להיות עם לדים וכל זה.. החיצוניות פחות משנה העיקר שיהיה טוב ומקורר.. ויש לי עוד שאלה.. ראיתי שלהרבה מארזים יש בקדימה יציאה לאוזניות.. אז צריך לקנות לוח אם שיש לו גם בצד הזה יציאה לאוזניות? איזה זה הולך? : : :
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לדעת כמה חשמל [=כסף] המחשב שלי צורך ב24 שעות... וזה בהנחה שהספק הוא ספק 400W ג'נרי, מערכת ממוצעת ביותר, הארדיסק אחד ומעבד בעל ליבה אחת שלא עבר שינוי מתחים.. כרטיס מסך פשוט שלא צורך הרבה חשמל... איך אני יכול לחשב כמה קוט"ש זה [לאו דווקא בהתחשב במערכת הספציפית שלי], ובתרגום לכמה שקלים זה יוצא ל24 שעות? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי לא מזמן במארז הזה ויש לו פלטרים בפתחי איוורור התחתונים שמתי לב שאני שם את המאוורר שמסופק עם המארז למטה בפתח התחתון הוא בקושי אבל בקושי מכניס אוויר ואם אני מוציא את הפילטר אה אז קצת יותר טוב. אז מה אני אמור להוציא את הפלטרים בכדי להנות מהפתח איוורור הזה ? והמאווררים שמוספקים עם המארז הם כאלה גרועים? ממש חלשים מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ספק עדיף למערכת, עד סביבות 250 ש"ח לספק. I5 SKYLAKE עם אופציה לכרטיס מסך מקצועי או רגיל עד 1000 ש"ח בהתאם לצורך .ללא OC מתוכנן זיכרון 8GB, דיסק SSD אחד ודיסק קשיח רגיל אחד. ANTEC VP-500PC ANTEC HCG-520M FSP RAIDER 450W SEASONIC ECO 500W אני קונה מפולנטר כנראה. לגבי מארז אני רוצה מארז עם מספיק מקום שיהיה נוח ושיהיה שקט ולא יקר בסביבות 200 +-. חשבתי על ANTEC VSP5000. או SILVERSTONE REDLINE04 . איך הם ומה עדיף מהם? יש משהו עדיף בתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב צריך המלצה ךמארז חדשה למערכת החדשה שאני מרכיב - בעקרון המארז יכול להיות בין MID ל FULL לא ממש משנה - חשוב שיהיה SATA 3 מקדימה וכמובן כלובים ל 2.5 SSD . המערכת תיהיה מערכת רגילה לחלוטין עם כרטיס קוואדרו 2000 ככה שמבחינת מקום אין דאגה - כמו כן יהיה שימוש בקירור אויר . התקציב הוא עד 1000 שקל - כמובן אין מה להפריז ואופציות הרבה יותר זולות יתקבלו בידיים פתוחות . חשבתי על CM690 II ADV אבל ראיתי שהוא קצת ישן ומבחינת חיבורים אין לו את מה שאני מחפש . הכיון הוא יותר CM HAF X או ה Twelve Hundred של ANTEC. בכל אופן אשמח לשמוע הצעות - תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב ריג של 8 כרטיסים 3070 (כרייה) וברצוני לשאול איזה ספק מתאים מבחינת שיהיה מספיק חיבורים וההספק יתאים (בהנחה שיתבצע אנדר-קלוק) תודה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של המארז בצבע לבן ,זה המפרט שהיה: intel 5930K Asus X99 Deluxe G.skill 4*4 2666 Corsair H80i Seasonic M12ii Bronze 750W Gtx 460-מחליף בקרוב אשמח לחוות דעת או עצת יעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק בן איזה חודשיים http://www33.zippyshare.com/v/zWjZYdJY/file.html זה הרעשים שהוא עושה זה התחיל לא מזמן, בהתחלה הוא היה עושה אותם קצת יותר לאט אבל עכשיו זה בקצב מהיר יותר היה גם שבוע שפתאום הוא החליט לא לעשות אותם בכלל יש למישהו מושג מה זה ואם יש אפשרות לסדר את זה? זה ממש מציק ולהחליף הזמנתי אותו מTMS, אין סניף קרוב אלי בכלל אז מה האופציות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי מארז COOLERMASTER K280 ואני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם שהמאוורר הקדמי מכניס. עכשיו הקטע הוא שהמאוורר הקדמי מותקן עם המארז. הוא מאוורר של 1200RPM עם CFM של 37.5 אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל אמרו לי שהוא לא מכניס מספיק אוויר יחסית למאוורר שהתפקיד שלו זה להכניס אוויר. ויש גם מסנן אבק למטה שגם מכניס אוויר אבל הוא בעיקר מסנן אבק אז הקטע שאני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם כי המארז שלי מתחמם מהר, אבל מצד שני אני לא רוצה שיצא מצב שהמאוורר האחורי יוציא את כל האוויר שנכנס כי אמרו לי שעדיף שיהיה אוויר מאשר שלא יהיה בכלל. זה המאוורר האחורי שאני מתכוון לקנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, לא הצלחתי למצוא תשובה האם יש למארז הזה פילטרים לסינון אבק? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5363
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני יודע שהספק יחזיק את המערכת הזאת, אבל בעתיד יתוכנן OC ולאחר מכן כנראה גם SLI. המערכת: amd X2 4600+ Abit AN9 32X geforce 8800gts 320mb [Probaly SLI in the future] x super talent 667MHZ 1X2GB [2gb]X Seagate 320gb wd 80gb Liberty 400W אז ישרוד בSLI? כי ראיתי שהצריכה של 2 8800GTS מגיעה ל350+- ובמקרים מסוימים ל400+-. אין לי בעיה להוסיף לCORSAIR 520W אם זה יחזיק את המערכת הזאת כולל OC וSLI בעתיד [כנראה]. מה לעשות? לקחת LIBERTY 400W או CORSAIR 520W בלב שקט? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מארז Cooler Master Elite 360 משיקולי מקום (צריך מארז דק) ושקט. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6056&category_id=20 הספק אותו בחרתי הוא Corsair cx430W משיקולי אמינות ושקט. http://www.corsair.com/builder-series-cx430-v2-80plus-certified-power-supply.html אין לי צורך בשלב ההתחלתי בכרטיס מסך ואני מתספק בOn board. האם לדעתכם תהיה לי בעיה להוסיף כרטיס מסך (סטנדרטי, לא מפלצת) לתצורה הזאת בשלב מאוחר יותר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-