עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש ברשותי ספק כוח רציתי לדעת האם הספק יחזיק או כדאי לקנות כבר ספק חדש יש להוסיף למפרט זה גם כרטיס מסך כמובן - HD7850 זה הספק : FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪57 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪295 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata3 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪518 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DrStyle,

הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות.. בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר? נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arbily,

שלום, יש לי אל פסק והוא לא מחזיק את המערכת העכשווית שלי. רציתי לדעת איזה אל פסק יתאין למחשב שלי? מחשב: לחצו כדי להגדיל את התמונה. עוד פרטים: מסך: samsung 22 ספק כח: thermaltake ToughPower W0116 750W PFC תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אנשים. לאחרונה נחשפתי לטבלאות המראות כמה שצריכת החשמל של רכיבי חומרה נוכחים נמוכה, לכן אינני מעוניין עוד לקחת את הספק עליו תכננתי, ה-Hiper 630W. אני רוצה שהספק יהיה שקט, מודולארי ושיבוא עם אחריות של מינימום 3 שנים, עדיף 5 שנים. המערכת תכיל את מעבד ה-i7 המפורסם, ה-920, את לוח האם EX58-DS4, קיט 6 ג'יגה של זכרונות G.Skill במהירות 1,333MHZ, קרוספייר של HD4830 1GB שצורך 185W בעומס מקסימלי, כרטיס קול ייעודי לגיימינג של קריאייטיב, שלושה דיסקים קשיחים, 5 מאווררים שבמארז ו-2 שעל הקירור למעבד. אני מעדיף שהספק יתן פחות או יותר 100W יותר ממה שהמערכת תצרוך. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, באמת שכמה שפחות. הספק יכנס למארז PC-P80 ככה שהכבלים צריכים להיות ארוכים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם יש לי מארז COOLERMASTER K280 ואני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם שהמאוורר הקדמי מכניס. עכשיו הקטע הוא שהמאוורר הקדמי מותקן עם המארז. הוא מאוורר של 1200RPM עם CFM של 37.5 אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל אמרו לי שהוא לא מכניס מספיק אוויר יחסית למאוורר שהתפקיד שלו זה להכניס אוויר. ויש גם מסנן אבק למטה שגם מכניס אוויר אבל הוא בעיקר מסנן אבק אז הקטע שאני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם כי המארז שלי מתחמם מהר, אבל מצד שני אני לא רוצה שיצא מצב שהמאוורר האחורי יוציא את כל האוויר שנכנס כי אמרו לי שעדיף שיהיה אוויר מאשר שלא יהיה בכלל. זה המאוורר האחורי שאני מתכוון לקנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מתלבט בין שני ספקים: Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI Corsair 650TX 52A @ 12V שניהם עולים אותו מחיר - 581 ש"ח ב-TMS. אני מתכנן לרכוש את אחד מהם ביחד עם Coolermaster CM 690. אני רוצה לקנות בהמשך את Radeon HD 4870 X2. אז על איזה ספק אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אתמול הרכבתי מחשב חדש עם X2900XT של SAPPHIRE ו-QUAD CORE 6600, קניתי THERMALTAKE 550W TP2, היום היתה הקריסה הראשונה עכשיו גם המאוורר של המארז לא עובד, אני שומע נפילות בסיבובים של המאווררים כל כמה שניות.. בכל אופן אני חייב להחליף ספק דחוף אני מצטרף לשרשור הזה כי הוא דומה לבעיה שלי, רק שאני צריך ספק חזק שיחזיק את 2 הרכיבים הזוללים האלה ולא יהיה יקר. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by momi2004,

מחפש מארז קומפקטי ככל האפשר למחשב משרד שיהיה בגודל של mATX. כל מה שאני מוצא זה או מאוד יקר או מפלצות מבחינת יכולות. יש המלצה למשהו בסיסי ומשתלם?

10. Started by Klayhamn,

שלום אני לקראת שלבי סיום של תכנון המערכת החדשה, ואני מנסה להבין לאיזה ספק-כח אזדקק עד כמה אפשר לסמוך על מחשבונים כמו זה: http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp ? כשהזנתי את הפרטים של המערכת ההיפוטטית שלי קיבלתי המלצה על 556W במקרה של בחירה ב- R9 270X, והמלצה על 630W במקרה של בחירה ב-280X הם *כבר* כוללים טווח בטחון של כ-50W או יותר, באופן עקרוני עד כמה מומלץ לקחת בפועל (תוך התחשבות בתוספות עתידיות)? ה-SPECS שלי עוד לא סופיים אבל בינתיים מדובר (לכל היותר) ב- i7 4770 2TB WD Black 2TB WD Black Samsung 840 Pro 256GB SSD 32GB in 4 sticks Sapphire R9 280X Vapor-X Corsair 4~6 case fans BluRay / DVDRW (כן זו לא טעות מדובר בשני כוננים קשיחים). ח…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by RonCohen,

היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ImAllMostAwake,

זה המפרט שלי היה לי לפני הOCZ את ENERMAX LIBERTY 500W (מודלרי) אני מחפש ספק יציב ואמין שקט ועדיפות למודלרי חוץ ממה שמחובר בבורד, מחוברים גם באופן מלא כל הUSBים שימוש מלא, אז גם שיהיה מספיק חזק תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 16:39:27 54 צפיות מאתמול, ותגובה אחת איןסורי על ההקפצה עבר יום לפי החוקים זה נראה לי בסדר אני אשמח לתגובות !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Zakash,

יש לי את הספק EzCool PS-1000 הנה עוד כמה פרטים עליו: http://www.imshops.co.il/pl_product~PS-1000~14~0.htm אני קונה מחשב חדש ומעוניין לדעת אם הם יוכלו לעבוד ביחד... CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty GIGABYTE m.board EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E DDR2 800MHZ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader VGA Sapphire - HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עוד שאלה... איזה מארז אני צריך בשביל הכרטיס מסך הזה? כי יש לי מאוד ישן.....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by freefall,

אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by klayton,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6100 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6101 ביקורת: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=169

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ראיתי שני ספקים אחד של OCZ 700W שעולה 437 שח אני מאמין שעם משלוח יעלה משהו כמו 480.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3987 ויש את הספק של CM 650W ב409 שקל באיבורי (יש לי באיזור אז לא צריך משלוח) http://ivory.co.il/product.asp?productid=4509&CatCode=409 הכי חשוב לי כמובן שהחוטים יהיו מספיק ארוכים, כי הספק הנוכחי שלי לא מגיע ללוח אם ודבר שני חשוב לי זה שקט כמובן. עכשיו אם יש לכם ספק אחר להמליץ לי אני אשמח, לפחות 600W כי אני לא רוצה להיות מוגבל בכרטיסי מסך (שמתי לב שהיום הדרישה זה 500-550W) ואני מעדיף באיזור ה400 שח ככה.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך לבחור מארז, ואני לא יודע מה מהם עדיף מבחינת קירור (ואולי יש עוד בחינות.. לא יודע..) Supertalent או Chieftec ?? אני גם צריך לבחור ספק, ונתנו לי ב KSP-- ZUMAX 400W הוא טוב, או לפחות סביר למחשב בסדר גודל של 4200 שקל ? ? תודה MORIEL

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by d or 8,

שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roiv11,

דרישותי מהמארז הן שהוא יהיה מספיק גדול על מנת שכרטיסי מסך כמו gtx 570\HD6970 יכנסו בו פעמים כלומר SLI\CF שלהם. שיהיה קריר למדי ושלא ירעיש יותר מדי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם הם נכנסים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rank,

?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מערך יהיה מבוסס Z68 , i5 2500k ,GTX570 יש לי שלושה דרישות : 1.שקט ,שיהיה שקט במצב מנוחה כלומר בלילה ,במהלך היום פחות מעניין . 2.סרקולוציית אוויר טובה . . בטווח מחירים 350 -450 ש"ח.(אם תהיי הצדקה משמעותית להוסיף עוד כ 100-50 ש"ח אין בעיה אבל מעדיף כמה שפחות) הציעו לי בחנות את ה Thermaltake V6 BlackX אבל עפ"י סרטונים ביוטוב הוא לא כזה שקט בכלל ,או שאני טועה? אני חייב דחוף לסגור על מארז , המבחר שיש לי זה בחנות של וולקום : http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?cPath=208&sort=4a אשמח להמלצה עפי הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.