ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
איזה קומבינציה של ספק ומארז עדיפה? שימוש עבור HTPC חשיבות: 1. שקט 2. עיצוב (ענין של טעם...) 3. יעילות ויציבות (ספק) מפרט עדיין לא סגור אבל ללא OC יכול להיות אפילו כ.מסך OB בהתחלה (יותר מידי כסף על מארז + ספק) תודה יוגי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המארז יכיל קירור מים מסוג Corsair H100. וספק כוח של 750W של ThermalTake. מישהו מכיר את המארז הזה משימוש ומביקורות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב ריג של 8 כרטיסים 3070 (כרייה) וברצוני לשאול איזה ספק מתאים מבחינת שיהיה מספיק חיבורים וההספק יתאים (בהנחה שיתבצע אנדר-קלוק) תודה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בנוסף לנושא הדיון יכול להיות שתהיה גם מערכת קירור מים בנוסף כך שאני צריך מרווח ביטחון. תקציב עד 1000 שח תודה עריכה: אלא אם כן הספק הנוכחי (hec 700w) יכול להחזיק אותה מה שלא נראה לי...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין הספקים האלה.. corsiar tx750W או SS 650HT או שיספיק corsiar 550vx למפרט הזה מארז NZXT TEMPEST
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המארז Define mini יוכל להתאים למפרט הבא? האם לוח האם מספיק קטן? אני מבולבל אשמח לייעוץ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪929[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GB85MD3H[/TD] [TD=width: 45%]Gi…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
186-220 בחול שקל. בארץ קרוב ל400, המחירים בארץ בזאפ לא מעודכנים או מה? 1 - האם הוא טוב? 2 - מהי יחס תועלת למחיר והאם יש יותר טוב באותו מחר [ הוא יד 2 מצב מצויין כמו חדש] 3 - האם הוא יוכל להחזיק 6300 512mb x800 asrock dual-vsta ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה ראיתי שצריך להדביק את שני השטיחים פנימית בכל צד אבל במארז שלי יש את הרשת, זה בכלל אפשרי או שווה לשים את זה ? או שזה רק על מארזים סגורים לגמריי המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 השטיח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=9831
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה קונים FSP-350 עךמ במרכז ולא דרך האינטרנט?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי =] היום פירקתי מהמחשב של אחותי ATI radeon x600 pro ורציתי להוסיף אותו למחשב, ואז שמתי לב שיש לי ספק ג'נרי(isle of man אומשו כזה) של 400W ומערכת שקצת העמסתי עליה בזמן האחרון. אז רציתי לשאול: א.אני צריך להחליף ספק? ב.אם כן, על מה תמליצו?(אני מעדיף מוסלב כי אין לי כוח לעשות את זה(גם מודולרי יעזור), מעבר לזה אין לי ממש דרישות ממנו.....) המפרט שלי: Intel Core i3-530 2 GB single-channel DDR3 memory Edimax 802.11g Wireless PCI Card LG DVD-/+RW HDDs: 1.WD Caviar Blue 320 GB 2.WD Caviar Green 1 TB 3.Samsung HD 160JJ 2 מאווררי 120 המארז (אבל כנראה בהזדמנות זו אני אוסיף עוד אחד) 2 מכשירי USB מחוברים 24/7, לא יותר מ5 בבת אחת. תודה מראש!=]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז וספק טובים למחשב החדש שלי.. זה המפרט.. תגידו לי איזה ספק יחזיק אותו כמו שצריך: intel core 2 due E6400 ASUS P5B Deluxe Corsair xms2 1024kit 677MHz asus exa1600pro Pcie 512mb maxtor maxline3 250 gb sata2 16mb buffer יש לי תקציב של עד 600 שקל... לא יותר לשניהם.. ואני ממש לא רוצה מארז עם דלת מעצבנת מקדימה.. בינתיים נתקלתי במארז של gigabyte triton שחור.. ובקשר לספק... ראיתי אחד של thermaltake 430W וספק של zalman 400w.. אבל יכול להיות שספק 350 יחזיק את המפרט שלי? או שאתם ממליצים על מארז אחר.. שאולי מגיע כבר עם ספק.. :s05: הקיצר אני מחכה לתגובות ככה ולעצות.. אז יאללה שוטו! אז תודה מראש לכולם..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק ATX ישן מאוד (1996) של Delta electronics (איכותי). הייתי רוצה לשים אותו בתחנת אימיול (פנטיום 3) הספק הזה (160 W) מתאים למחשב מבחינת הספקים וזרמים חוץ ממשהוא - הזרם ב +5VS הוא 100 mA !! - הכי נמוך שראיתי בספקים אחרים היה 1 A בתוך הספק השנאי של ה 5VS גדול יותר פי 2 מהשנאי 5VS ששמים היום בספקים גנריים (שכתוב אליהם 2 - 3 A) הטרנזיסטור של 5VS בצד מתח גבוה עומד ללא קירור בכלל זה בסדר למחשב הזה ? אם לא - מספיק להוסיף קירור בסיסי לטרנזיסטור ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-