ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
אני לקראת קניה של ספק ואני קצת מתקשה להחליט , ראיתי כמה ספקים מעניינים ביניהם הקורסייר והליברטי אבל גם ראיתי שיש את HEC , TT , ANTEC עם דגמים דומים , אני מחפש ספק הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים כמובן שיהיה שקט ויציב ואולי עדיין שגם יהיה עם מודולציה , אני לא משתמש במערך SLI ככה שהנושא לא חשוב לי .... צריך תשובה זריזה ! תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/1920-gigabyte-odin-gt-550w-power-supply-review.html#post14405 תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המארז Define mini יוכל להתאים למפרט הבא? האם לוח האם מספיק קטן? אני מבולבל אשמח לייעוץ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪929[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GB85MD3H[/TD] [TD=width: 45%]Gi…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. חייבת לפנות לעזרתכם בנוגע לבעיה שבכותרת. נתוני המערכת שלי (אני לא מבינה גדולה בזה, מעתיקה מהמפרט כמו שהוא בחשבונית, אז אם חסר נתון רלוונטי כלשהו, אמרו לי מה בדיוק, אני אמצא ואוסיף): מארז COOLERMASTER ELITE 334 לוח ג'יגהבייט GA73PVM-S2H מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO CONROE E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למעבד 775 DUAL CORE דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב GH22HS SATA LG DVDX22 DL זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL המחשב משמש לעבודה עם תוכנות אופיס וצרכים טריוויאליים שוטפים כגון צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, סקייפ, קצת פוטושופ לפעמים. לא משמש למשחקים. למה בכלל התחלתי להתלבט בנושא של החלפת ספק כוח? קניתי המחשב לא מזמן וברגע שביצע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON כולל 4 הרדיסקים חיבור סאטה כולל חשמל בחיבור המהיר.. הספק שהיה לי Thermaltake TR2 430W ועשה את שלו...המחשב דולק משנת 2005 ללא הפסקה הכרטיס מסך שדורש גם מתח.. עכשיו המחשב עובד על ספק גנרי עם מתאם לסאטא בחיבור 1 רציתי לקנות ספק שיתאים ויחזיק לעוד כמה שנים.. המחשב משרת אותי נאמנה... חשבתי על Corsair VS550 265 שח. האם זה מתאים? ? ראיתי עוד ספקים של אנטק. וסיסוניק. עד 350 שקל. מה הכי משתלם ומתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז שלי דיי התפרק ואני חייב מארז חדש. -מספיק מקום בשביל noctua d14 -שקט לא כזה מעניין אותי אבל גם שלא יהייה מרעיש כמו טרקטור -מותאם לאוברקלוק, כלומר קירור טוב ומערכת סידור כבלים נורמלית -מעדיף שהלוח האחורי של הלוח אם יתפרק (לנוחות התקנת קירור וכו..), אך לא חובה. -פילטרים למאווררים (הכי חשוב!) כרגע אני דיי מתלבט בין כמה דגמים: cooler master 690 2 advance antec six hundred v2 (אך העיצוב האגרסיבי שלו דיי מרתיע אותי). lancool k9b
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש ברשותי ספק כוח רציתי לדעת האם הספק יחזיק או כדאי לקנות כבר ספק חדש יש להוסיף למפרט זה גם כרטיס מסך כמובן - HD7850 זה הספק : FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪57 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪295 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata3 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪518 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק sustainer האם הוא טוב? דגם FIT-600 זה מה שהבנתי נראה לי זה הדגם האם הוא יגן על המחשב? טוב? נגיד אם היה ברק או משהו הוא יגן על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק ל-UPS הכי טוב שיש בתקציב הזה, שיחזיק את המערכת טוב, וגם שהחשמל לא יגיע ישירות למחשב אלה ל-UPS ומימנו למחשב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התמונה של הספק: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg אני רוצה לדעת אם מישו נגיד שואל אותי איזה ספק אז מה להגיד כאילו כמה וואט איזה חברה והכל.. והספק הזה יחזיק לי את הכרטיס מסך GT9500 1 ג'יגה או Palit HD4870 Sonic Dual SE 512MB תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי רשרוש רב בת'רדים ומה לא, להחליט על מארז עדיין מהווה קושי. אני לא אחד שמוטרד מדי מזה שאין שקט חרישי, אני מחפש במארז יופי (תאורה ולדים זה תמיד נחמד, גם חלון יכול להוסיף לעסק) ובעיקר קרור. התקציב כאמור הוא 300-360ש"ח, על מה תמליצו לי? אני מקווה שאקבל עוד הצעות חוץ מ590/690/300. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק huntkey 700 שסחב כרטיס מסך 460GTX והפסיק, הוא מצליח לסחוב עכשיו כרטיס ATI 4500, החלפתי לו קבלים נפוחים וזה לא עוזר, יש עצה להחלפת רכיבים אחרים שאולי תעזור, אולי קבל הפוליאסטר הגדול שיושב בכניסה של המתח? דבר שני הזכרתי כבר בפורום את עניין מגני הברקים, קיבלתי לבדיקה q-protector מדגם ESP ולא מדגם VDPS, המגן הזה מתאים לאלקטרוניקה עדינה? לפחות ביחס למגנים האחרים, למרות שאין לו השהייה. ראיתי ב-EBAY מגן ברקים עם מנגנון חיסכון בחשמל, כנראה ללא השהייה, יש לו כפתור שמכבה את המגן מרחוק, הלינק; http://www.ebay.com/itm/320994547920?_trksid=p5197.c0.m619 המגן עצמו בעל שקעי schuko גרמניים, יש מתאם מגרמני לישראלי, השאלה היא על ההארקה, המתאם שראיתי בעל מגרעת אחת להארקה, למרות שב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת אני חוסך למחשב חזק ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי מארז כזה... אם אפשר להביא דף מידע על מארזים שתביאו יהיה יותר טוב....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז וספק טובים למחשב החדש שלי.. זה המפרט.. תגידו לי איזה ספק יחזיק אותו כמו שצריך: intel core 2 due E6400 ASUS P5B Deluxe Corsair xms2 1024kit 677MHz asus exa1600pro Pcie 512mb maxtor maxline3 250 gb sata2 16mb buffer יש לי תקציב של עד 600 שקל... לא יותר לשניהם.. ואני ממש לא רוצה מארז עם דלת מעצבנת מקדימה.. בינתיים נתקלתי במארז של gigabyte triton שחור.. ובקשר לספק... ראיתי אחד של thermaltake 430W וספק של zalman 400w.. אבל יכול להיות שספק 350 יחזיק את המפרט שלי? או שאתם ממליצים על מארז אחר.. שאולי מגיע כבר עם ספק.. :s05: הקיצר אני מחכה לתגובות ככה ולעצות.. אז יאללה שוטו! אז תודה מראש לכולם..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M המפרט: i7 6700 GA-H170-D3HP 660 gtx hdd ssd 16g ddr4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בניית המחשב נשאר החלק שאיתו אני עוד לא סגור והגיע הזמן לסגור ולהזמין במיוחד שהמחשב הקודם החזיר את נשמתו בגלל הספק והקרור מצורף המפרט האם המארז והספק יספיקו אא להחליף אותם .....להתאמץ ולהחליף ל6A21 את המארז , ואת הספק ללברטי יש לציין שכבר אני במקסימום של הסכום של המחשב (5500 ש"ח ) - קונה בלוג'יק. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה יחזיק ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. יש לי מסך LG 17" LCD L1760TR. רציתי לדעת כמה ואט אני צריך באל פסק בשביל המחשב הזה? האם האל פסק הזה יכול להחזיק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=32115 תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-