ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני לא ידוע איזה מארז וספק לקחת.. הנה המפרט בקצרה Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX GIGABYTE GA-945P-S3 Twinmos DDR2 667 1GB X2 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD maxtor 120GB 8mb cach Sapphire ATI Radeon X1950 XT 256 mb GDDR3 VIVO, Dual DVI, PCI-Express Retail עכשיו אני ידוע שאני צריך מארז וספק ברמה גבוהה..אמרו לי שrainmax מעולים וממה שראיתי אני גם אוהב איך שהם ניראים.. המליצו לי על raidmax achiles עם ספק שבא איתו של 520W עכשיו אולי יש משהו אחר? מחיר בערך 500 שקל..600 אולי... תודה רבה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול. הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי. יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק? כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו. בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר? (כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.) והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי על מארז ASUS VINTO עם ספק ZUMAX 400 W על פני מארז וספק 400 W של HEC . אמור להיות שם מאורר שאפשר להכניס למצב טורבו במצב שהמחשב מתחמם יותר . על HEC ( לא גנרי ) ראיתי ביקורות טובות , על ZUMAX כמעט שלא , ויש גם הטוענים שהוא גנרי , מוזר לי שעל HEC יש שנה אחריות , ועל ZUMAX יש 3 .... ? תודה על היעוץ יניב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחירים מאד טובים על שתי החברות הנ"ל ואשמח להמלצה על מארז שקט (דגש על שקט). המליצו לי על ה-Selio 500 של קולר מאסטר: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm ועל מארז של Thermaltakeדגם BACH VX: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=5521 אשמח להמלצות נוספות על מארזים שקטים של שתי החברות הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 300 ש''ח הגבלה לחנות PANDAS. Compucase 6C11 Midi Tower 300W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 SunBeam Samurai http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ¤196 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤691 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤381 ספק כוח: HEC ACE 580 - 580W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK מחיר: ¤414 קרור למעבד: GIGABYTE NEON COOLER 775 PRO FOR INTEL S775 : ED-521MF מחיר: ¤145 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE F…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה פה המון דיונים חסרים מתוכן שבהם ממליצים לאנשים ספק כח כזה או אחר בטוענה שהוא לא ספק ג'נרי ועל כן איכותי. אני רוצה באמת ובתמים להבהיר בדיון מהם הפרמטרים שגורמים לספק כח להיות איכותי . מאחורי ניסיון הרכבה של למעלה מ 200 מערכות מחשב רובן ככולן עם ספקים המוגדרים ע"י ה"המון הזועם " כג'נרים ללא מותג מוכר. אז בבקשה מכל אלה המתיימרים להיות מומחים בבקשה ממכם אנא פרטו בשבילנו פשוטי העם מה הופך ספק כח לאיכותי ואל נא תתרצו זאת במדבקה של שם מותג יפ ומוכר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בניית המחשב נשאר החלק שאיתו אני עוד לא סגור והגיע הזמן לסגור ולהזמין במיוחד שהמחשב הקודם החזיר את נשמתו בגלל הספק והקרור מצורף המפרט האם המארז והספק יספיקו אא להחליף אותם .....להתאמץ ולהחליף ל6A21 את המארז , ואת הספק ללברטי יש לציין שכבר אני במקסימום של הסכום של המחשב (5500 ש"ח ) - קונה בלוג'יק. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 והמאוורר האחורי שלו (הכתום) עושה הרבה רעש למרות שנאמר לי בחנות שזה מארז שקט.... האם ניתן להחליף אותו במאוורר אחר כמו זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_48_70&mID=344&page=spec\\?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לפה מאתר אחר עם מספר שאלות: 1) אני מעוניין לקנות את הGTX 295 ואמרו לי שאני צריך לברר אם יש לי ספק כוח של 600W לפחות... אז בדקתי ולתדהמתי גיליתי שיש לי רק 350W.. עכשיו, הספק שיש לי מצוין ואני לא רוצה להחליפו, אז מה לעשות, לקנות אחד חדש עם 600W ולמכור את הישן או שאני יכול לקנות ספק נוסף של 300W וזהו?? ואם אני יכול להוסיף עוד ספק, אז זה ידרוש לי עוד שקע חשמלי או שאני יכול את שתי הספקים בשקע אחד? 2) אמרו לי שהGTX 295 לוקח כמות עצומה של מקום (פיזי) אז עם אני ישים תמונה מישהו פה יכול לתת לי תשובה? 3) יש לי לוח אם מדגם MSI P965 NFO-F 7.1 1GLAN האם הוא מספיק חזק כדי שאוכל להלביש עליו את הGTX 295? המון תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז והספק למחשב, E6420,8800GTS,2007WFP , אני לא עושה OC. המראה של המארז פחות חשוב לי. העיקר שהספק יהיה לכמה שנים ויחזיק את המערכת בצורה יותר מטובה ושהמארז יהיה מאוורר בצורה טובה, אם יהיה שקט זה רק בונוס אבל לא על חשבון האיכות שלו ושל הספק.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש ברשותי ספק כוח רציתי לדעת האם הספק יחזיק או כדאי לקנות כבר ספק חדש יש להוסיף למפרט זה גם כרטיס מסך כמובן - HD7850 זה הספק : FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪57 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪295 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata3 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪518 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המארז שהציעו לי בפורום מפרטים: http://www.tms.co.il/product/14244 אתם חושבים שהוא טוב? כל הזמן היה לי מארז סטנדרטי.. מה היתרונות במארז קטן כמו שהציעו לי? האם כדאי ללכת עליו או על מארז שקט אחר בגודל נורמלי? עד כמה הוא קטן בהשוואה למארזים אחרים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-