עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Chura,

שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elad122,

איך המארז הזה Nzxt Apollo Black האם הוא יפה? האם הוא מרעיש (חשוב מאוד שיהיה שקט) ובכללי איך הוא..

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  3. הי יש לי מפרט מחשב לגיימר עם מארז וספק. היום נודע לי מהחנות שרכשתי כי יש בעיה ולא יהיה ניתן להשיג את המארז. בררתי גם בiqpc גם שם אמרו שיש בעיה. אני צריך עזרה בדחיפות במציאת מארז וספק אחר. חשוב שהמארז יהיה פשוט וטוב שיתן לי שקט קרור טוב ושיראה נורמלי המחשב אמור לעמוד בסלון. אני מצרף את המפרט עם המארז שהציעו לי ולא ניתן להשיג תודה מראש על העזרה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000KS במקום דיסק של 500 אני רוצה 2 של 250 גם של- 2WD SATA צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. יש לי אפשרות לשדרג את הגרסא של ה-500 לגרסא של ה-620 בתוספת תשלום (בשלב הזה אני עדיין לא יודע כמה בדיוק) המפרט : q6600 8800gt 4 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים רוב חריצי ה-pci מאוכלסים (כרטיס טלוויזיה,מודם פקס,כרטיס קול ,כרטיס רשת נוסף ....) האם יש טעם בשדרוג או שזה בזבוז כסף לשמו ? האם השדרוג יכול לתרום ליציבות של המערכת ?(רזרבת "כוח " גדולה יותר ) איזה סכום לדעתכם הוא מוצדק על מנת לשדרג הערות: לא נראה לי שאני אקים בעתיד מערך sli בהחלט מתוכנן over clocking משמעותי ,אבל לא קיצוני אין לי אפשרות לשדרג לספק אחר . זה או להישאר עם מה שיש לי ,או לשלם ולשדרג לגרסא היותר חזקה . אם יש לכם דעה , אנא הביעו אותה כעת מפני שזה דחוף ולא תהיה לי יותר הזדמנות נוספת להזדכות על הספק של ה-500…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אז ככה אני קונה כרטיס מסך ורציתי לדעת האם ה4870 יתאימו למפרט שלי לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E מארז-Raidmax APEX 2x120mm No PSU מסך 22 אינצ' של סמסונג. אני צריך תשובה של כן או לא,אני רוצה להזמין תכרטיס מחר. המפרט בסדר ניראלי אבל המארז והספק שלי מפחידים אותי..

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by Gil28,

המפרט כולל 2GB, 250GB P31-S3L

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. קיבלתי מסך CHIMEI T39D לא עובד, (לקחתי אותו בגלל ששלי שבק חיים ואכשיו אני בתקופה של בגרויות ומובטל ככה שאין תקווה למסך חדש עד לסוף הקיץ בינתיים אני יושב בלי מחשב כבר חודש). פירקתי את המסך ומיד קפצו לי בעיניים שלושה קבלים קטנים שהיו נפוכים. השגתי קבלים זהים (25V 220MF), מסרתי את הספק הפנימי והקבלים לתכנאי המקומי שמתעסק דיי הרבה בהלחמה של רכיבים אלקטרוניים ויש לו את הציוד. לבסוף זה לא עבד: יכול להיות שזאת פאשלה שלו כי ההלחמות מאחורה נוגעות בפסים אחרים ולא זכור לי שהם היו מחוברים, מצד שני התכנאי אומר שזה זבל של לוח והוא פשוט נשרף בגלל קפיצת המתח קיצר סיפור. אכשיו אני מחפש דרכים לפטרון הבעיה כי מסך חדש אני לא יכול לקנות (תקציב 100 ש"ח) את הלוח אין לי מושג איך לתקן (אני ממש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ajl,

המחשב עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון, ניתן לראות שירשור מתוך פורום תמיכה טכנית לגבי הבעיות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339134.0 המפרט שיש לי הוא: Intel Q6600 Gigabyte P35L 4GBx1G OCZ OCZ2P800R21G GeForce 7300 GS WD250GB + WD320GB (both SATAII) HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Tablet Wacom ועוד כל מיני חיבורי USB כמו מצלמה, עכבר וכד' שצורכים מתח.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. היי, לפני שנה קניתי מחשב למשחקים ע"פ מפרט מהפורומים פה. המשחב עכשיו כבה מעצמו ללא כל התרעה (והוא לא מתחמם), הבנתי שכנראה הלך הספק כח. הנה המפרט שלי (עם המחירים של אז...): על איזה ספק אמין ולא יקר אתם ממליצים? (הגבלתי ל 300 ש"ח אבל ברור שעדיף משהו אמין ב 200ש"ח....) מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore BOX AM244DCB ¤ 564 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 357 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1590 1 צורבים LG…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  10. אני יודע שיש הרבה דיונים על זה אבל לא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש סליחה מראש אם יש דיון כזה.... הבנתי מהחניות שיש ברדאק שלם עם ה-NZXT HUSH אז הוא ירד מהפרק. ובהנחה והמוצא האחרון זה להוציא עוד 200 ש"ח וללכת על ה - P180 מה ההמלצות עד 700 ש"ח? TT עד כדי כך רועשים? (AGUILA והחבורה...) מה עם LIAN LI? וכמובן ANTEC, CM תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. יש לי מפרט שני מפרטים די דומים, אין טעם להביא לכם אותם, ההתלבטות היחידה היא במארז+ספק 1.Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 מאוורר נוסף Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA 2.ThermalTake Element T + HEC Win+ 700 700W 80 Plus VK90001N2Z ברכישת אם אפשר גם נימוק לבחירה תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by itzik_touch,

תקשיבו דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שלא שווה לי לקנות את ה-ANTEC 300 או ה-NZXT GAMMA הם אמרו לי שעדיף לי לקנות את זה : http://skypc.co.il/sg_product~80320-100-07~6~0.htm יש לו חיבורים חדשים ויש לו גם אפשרות להכניס עד 7 מאווררים שאני לא אצטרך...המארז עצמו בא עם מאוורר אחד מקדימה אחד בצד ואחד מאחורה ואני רוצה להוסיף לו מאוורר למעלה ומאוורר עוד אחד מאחורה למטה ! מה אתם אומרים ? שווה יותר משתיהם ? עולה 348 ש"ח ! ודיברתי איתם על פירוק והרכבה והם אמרו שזה עולה 250 הכל רק פירוק והרכבה!!! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. Started by Kiril,

http://www.skypc.co.il/pl_product~PC-7FWB~6~0.htm מה אתם אומרים על המארז יחסית למחירו ? לי נראית כאופציה מצויינת למחיר לאלו שמחפשים שקט ולא מארזים מפוצצי מאווררים כמו הטמפסט. חסרון יחיד לדעתי הוא הגודל , לפי המידות הוא ממש קטן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by saarxee,

תקשיבו, כרגע אמרו לי שעם המערכת הנוכחית שלי (I3 2100 ו-GT430), הספק שלי לא עושה סכנה וכנראה שהמחשב תקין ואין צורך לשדרג את הספק. רק במידה וארצה לשדרג את כרטיס המסך, רק אז באמת אצטרך לקנות ספק, אבל כרגע הכל סבבה ואין סיכון. מה אומרים על זה? זה באמת דחוף להחליף את הספק? המחשב עובד שנה וחצי.

• 61 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. שלום וברכה, הייתי רוצה לנהל דיון "באוויר" בנוגע לשדרוג מחשב ביתי המשמש לניגון סרטים, מוזיקה וגלישה. כאשר מתעורר צורך עתידי בתמיכה בסרטי HD, ואולי פזילה למשחקים.. המפרט הנתון הוא: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl *זיכרון - 2x2gb 800mhz *שני הארדדיסקים sata, 160gb+250gb *צורב - dvd. *…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בעקבות דיון שהיה כאן, גיליתי שיש רבים המתנגדים לGigabyte Aurora (או איך שלא רושמים את זה) ועדיין לא שמעתי את כול הסיבות. רציתי לדעת, זה נכון שהוא צובר אבק בכמויות? כמו כן, הוא כנגד Antec 900 מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. שלום, שאלה כללית: מבחינת הרעש שעושה הספק [להבנתי זה המאוורר הפנימי] האם ספק עם יותר וואט עושה יותר רעש? עד כמה זה משמעותי? ואולי כדאי שנפריד את השאלה ל 2 מקרים נפרדים: 1) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה גנרית 2) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה של חברה איכותית (אשר נחשבת לשקטה) אשמח לשמוע את דעותיכם, שמואל.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by reyrey_200,

איך הספק הזה של HEC HEC 500TDT 500W ???

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. תודה ליוני על קיום ההבטחה, שנתן לנו בדיון על כתבה על LEXA ותודה על כתבה יפה. לא ידעתי, שאין פילטרים למאווררים במארז הזה, וזה, מניסיון אישי, לא דבר חביב. הרי כל אחד יודע, שאחרי רק שבוע של עבודה מתמדת של מחשב, מתאסף בו אבק שבמשקלו יותר גבוה מכל האבק בבית ! אני חוזר על מה שאמרתי קודם : לא יודע איך אתם, אני בעד AURORA 3D 570, שללא ספק, אחד המארזים המחושבים ביותר היום. מכל הבחינות.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מארז מעולה של Thermaltake שאהבתי אותו מהרגע הראשון אבל (וזה אבל גדול) לצערי הוא קטן מידי.. אם אני לא טועה הוא Mid Tower (בגודל) וזה לא נוח, יש בלאגן עם החוטים אין מקום להכניס את היד ולהתחיל אפילו לנסות לסדר... הכרטיס מסך (שבחתימה..) אולי לא הכי חדש אבל בגודל שלו לא היה מבייש גם זוג כרטיסי מסך. המארז הקיים שלי הוא: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מארז מעולה שלא הייתי חושב פעמים והייתי משאיר אותו, ממש מעולה! אבל לי הוא לא יתאים... ואחרי הכול הוא אצלי תקופה מלאה אז הגיע הזמן... הדרישות מהמארז החדש לא גדולות: חלון צד שקוף ומלא (לא רבע או איקס) Full Tower שכמו שהבנתם אין לי בררה.. בנוגע למאוררים אין לי בעיה לגבי הכמות אבל לגבי הרעש זה בע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לילה טוב, אחרי מספר שנים ועקב רצון לשדרג בצורה הדרגתית את כל המחשב (וגם לעבור פלטפורמה ובית לאינטל) החלטתי להתחיל מהמארז ולהחליף אותו. הדרישות בסיסיות: חלון צד גדול/מלא ללא מאורר עדיף (נמאס) full tower ואפשרות להתקנת עתידית (יקרה בטוח) של מערכת קירור מים סגורה. קירור המים יירכש ויותקן בשדרוג הבא מהלך הרבעון של 2015 אז עד אז אני יהיה על אוויר בלבד. מעבר לזה נורא חשוב לי נושא הסדר במארז אז על זה יש דגש גדול. מקריאה שלי ברשת הגעתי לזוג מארזים שאני בדילמה איתם: Fractal Design Arc XL Corsair Obsidian 750D שבינתיים דיי קורץ לי. אני ישמח ליעוץ ו/או להצעות לגבי מארזים נוספים. התקציב לא משהו שקריטי - העיקר שהמארז לא יראה רע או מצועצע ייתר על המידה. תודה!

23. Started by ballcall2,

חברה ראיתי את המארז החדש הזה של חברת Fractal Design שהגיע לארץ, שאמור להיות מארז דיי יחודי- כולו אטום בחומר אוטם רעש יחסית איכותי (לא כמו החומר ב-nzxt whisper), מראה חיצוני מדהים לדעתי וסידור כבלים טוב. המחיר שלו יחסית לתמורה שהוא מציע הוא לא רע-650 ש"ח. זה לדעתי סוג של מתחרה ישיר ל-antec p183, ולכן בחרתי לעשות השוואה קטנה על יתרונות של וחסרונות. P183: יתרונות: סולידי, קשיח, שלוש שכבות מבודדות, בידוד לספק כוח, די הרבה מקום ואיוורור טוב. חסרונות: יקר, מאווררים די גרועים, כלוב קשיחים לא הכי טוב... Define R3: יתרונות: מראה חיצוני מדהים, מחיר יותר טוב, חומר אוטם רעש בכל רחבי המארז, צבוע בשחור מבפנים, סידור כבלים טוב. חסרונות: פחות קשיח ויציב, אין שלוש שכבות, כלוב כוננים גם …

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ProRules,

מה עדיף יתרונות וחסרונות.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים