ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
כעיקרון אני רוצה מארז שיהיה אסתטי במראה - לא מפלצתי שיקרר כמו שצריך והדבר הכי חשוב - שקט המארז העתיק שיש לי כרגע הוא sunbeam transformer http://www.xoxide.com/sunbeam-transf...ase-black.html תקציב: 300-400 חנות: לא משנה העיקר שהיא אמינה חריגה מקסימלית: 100 שקל מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte GA-945GM כ. מסך: radeon x1600 מה עדיף מבחינת קירור midi או full ?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מארז lancool k62. במארז יש שני מאוררים עליונים, אחד קדמי ואחד אחורי. אחד מהמאווררים העליוניים בכלל לא פעל והשני פעל רק על חצי מהמהירות שבה הוא אמור לפעול (הוא פעל על 500RPM). פתחתי את המארז וראיתי שלא היה עוד מקום על הלוח אם לחיבור המאורר אז קניתי ב- ksp חיבור מ- 3 פינים למולקס (http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=2). כשחיברתי את המאורר העליון שלא פעל לספק הלד על המאורר דלק אך הוא לא הסתובב. נתתי לו דחיפה קטנה עם היד ואז הוא החל להסתובב אבל על מהירות ממש נמוכה. ניסיתי לחבר גם את המאוררים האחרים לספק בעזרת החיבור שרכשתי וגם הם לא הסתובבו ישר אלא נאלצתי לתת להם דחיפה קטנה עם היד ואז הם הסתובבו אבל על מהירות נמוכה ביותר (רק המאוורר האחורי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה watt צריך ספק בשביל כרטיס של geforce gtx 580 בשביל שיעבוד בצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ספק כח Seasonic SS-500ET 500W קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe הכרטיס מסך שלי מת באופן סופי , אני חושב להחליף ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5882&CatCode=531 השאלה שלי היא האם הספק יחזיק מעמד , לפי בדיקות באינטרנט לדעתי כן וגם קיבלתי תשובה מבחור מבין עניין( אני כתבתי באנגלית) - so if i dont want to change my power supply unit , the be…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כונני 3.5 חיצוניים נפוצים מאוד כיום ורובם מתחברים בנוסף לכבל usb גם לחשמל (אני לא מדבר על אלו עם eSATA) רציתי לדעת אם קיימים ספקים הכוללים יציאת חשמל של 12V2A ועדיף על מסילה נפרדת שלא מחוברת כלל ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש .. ובאיזשהוא מקום אני קצת מתלבט לגבי כמה מארזים אחרי הרבה סקירות ביקורות וחיפושים"צמצמתי תאפשריות לכמה מארזים חחח אומנם האפשריות הם גדולות יחסית (6 מארזים) אבל אשמח לשמוע מה אתם הייתם מעדיפים לקנות מארז לכם ולמה ? כולם Mid Tower חלקם אלומניום וחלקם מפח : Antec P193 Advanced אלומניום CoolerMaster CM 690 II Advanced פח Lancool K62 פח Lancool K60 פח Lian Li PC-7FN אלומניום Lian Li ARMORSUIT PC-P50 אלומניום לגבי מחירים זה לא רלוונתי מבחינתי אז לא צריך להשוות בין המארזים .. אלה להסתכל על זה בכללי .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ בזמן האחרון שאלות בנושא תאימות ספקי כח APFC עם אלפסק פשוט modified sine ולא מקבל תשובות. אז הנה תשובה מנסיוני: קיבלתי מחברת RSM ספק של seasonic מדגם S12II-430 בתנאי שיעבוד עם האלפסק שיש לי אחרת אוכל להחזירו ולקבל החזר מלא לכספי. הם מאפשרים זאת כנראה משום שהוא מגיע בתצורת OEM אבל בכל מקרה אני מודה להם על הנכונות. אתמול הרכבתי את הספק והפעלתי אותו מהאלפסק במצב סוללה (מתח רשת מנותק). להפתעתי הספק עבד חלק. לא התנתק ולא זמזם. דבר נוסף ששמתי לב הוא בצריכת ההספק. בספק הגנרי שקדם לו ראיתי עומס של 52% לפי תכנת האל פסק (VIEWPOWER). כאשר הפעלתי את הספק החדש העומס ירד ל- 18%!!! לא ברור לי איך האלפסק מודד את זרם העומס ואיך צורת הגל של העומס משפיעה על הערך הנמדד. בעיקרון צריך …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את המערכת הבאה: 2.8 Intel Core i5 760 מעוניין לבצע OC לכיוון ה-4\4.2 GHZ Asus P7P55D-E OCZ 4GB 1600 CL7 Seagate 500GB Geforce 9800GT 512MB - עתיד לשדרוג ל- HD5850\70 ספק כח Corsair 750 TX אני רוצה לעבור לספק מודולרי ולכן חשבתי על שתי האופציות הבאות: SeaSonic - האם הדגם M12II 620W מספיק חזק להחזיק את המערכת לאחר השדרוג כולל OC? ואיך הוא ביחס ל-Corsair TX750 ול-Enermax Liberty 620W Enermax - אותה השאלה לגבי ה-Enermax Liberty 620W, האם הוא מספיק חזק להחזיק את המערכת לאחר השדרוג? ואיך הוא ביחס לשני הספקים האחרים שהזכרתי. האם כדי בכלל להחליף את ה-Corsair TX 750W? איך הוא ביחס לשני האחרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב מאוד שהספק יהיה מאוד שקט ואיכותי עד 450 ש"ח,600W-700W למערכת הזאת: Intel Core i5 760 GIGABYTE P55-USB3 AMD-ATI 6870 sapphire Samsung 500Gb-5400rpm Kingston 4 GB CL-9 1333Mhz CoolerMaster Cm690 הספק הנוכחי huntkey 700 -לא רע וגם לא שקט במיוחד ,אחרי 3 שנים של עבודה מסיבית. עוד דגש קטן זה שהכבלים יהיו מספיק ארוכים בשביל להשחיל מאחורי המארז בלי קומבינות. המיקום בתחתית המארז ^ לא מתכנן OC ,SLI וכו.. שתי אופציות שהציעו לי: Corsair 750Watt 750TXUb OEM http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8355 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail http://tms.co.il/product/7943 תודה והמשך ערב מהנה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8503 אני שוקל לקנות את המארז,מס' שאלות: האם הספק כוח איכותי? מה הנצילות? יש 80+? יש מנגנון למהירות המאוורר בהתאם לחום? רמת רעש? מיועד ללוח אם 67h+i 5 2400
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מארז שיכיל לוח P67 עם שישה כוננים קשיחים, וכרטיס GTX580 חשוב שהמארז יהיה ללא תאורה שנראית החוצה (לחדר שינה), שקט, עם מסנני אבק וכמובן נראה טוב. התקציב הוא 1,000 שח והכיוון שראיתי עד עכשיו זה ANTEC P183 ANTEC P193 Coolermaster HAF X Full Tower או כל הצעה שנראית רלונטית תודה!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את הספק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 ראיתי הרבה המלצות על הספק הזה בפורום, וקראתי באיזה שרשום משהו לגבי PCI EXPRESS שיש רק 4 פינים ולא 6, הסתכלתי על הכבל שמתחבר לכ.מסך שלי עכשיו, ויש לו 6 חורים, האם הבנתי נכון ובעצם הכבל של הספק החדש לא יתאים לכרטיס מסך ? כ.מסך - NVidia GeForce 9600GT 512mb ועוד דבר, איזה אתר אתם ממליצים להזמין ? אצל מי המשלוח מגיע הכי מהר ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום בצהריים ספק מדגם X-750 (SS-750KM Active PFC F3) 80 certified gold ספק יקר לכל הדעות ( וטוב ) אשר הגיע עם מדבקת המספר הסיריאלי מקולפת ( הדבק של המדבקה עדיין היה שם ) לטענת החנות עקב יבוא מקביל כל הספקים מגיעים ככה , מה שעולה לי כחשוד כי אין קשר מי מייבא את הספק הוא עדיין אמור להגיע עם הסיריאל המקורי של היצרן לצורכי זיהוי והחזרה ליצרן במקרה הצורך לRMA . יש סיבה לדאגה ? חשש לספק מחודש או יותר מזה ....זיוף ?
-
- 24 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי איך המארז הזה, האם הוא שקט? מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 5 II Silver איך הספק הזה, האם הוא שקט? האם מספיק לביצועים שלי? ספק כח Seasonic S12II 430W המעבד שלי I5 2400 השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, - מעבד 2500K (או 2600K) באוברקלוק 24/7 של 4.5GHz. - כרטיס מסך בודד GTX560 (או GTX570 ואולי אפילו Quadro 2000). - שאר הרכיבים (לפרט?). 1. האם הספק Seasonic S12II 620 Bronze יחזיק את המפרט הנ"ל או שזה יהיה גבולי (או תלוי באופציות שרשמתי)? 2. האם אותו הדגם עם ה-M במקום ה-S, מלבד היותו חצי מודולורי, הוא אותו דגם? מארז Lian Li PC-60FNWX http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=489&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec 3. האם כדאי להחליף את המאווררים הקידמי והאחורי שמגיעים איתו? 4. האם כדאי להוסיף מאוורר עליון? 5. האם כדאי להוסיף בקר למאווררים? 6. מלבד המראה, איך הייתם משווים אותו ל- Antec P183 (רעש, קירור ואבק)? כמובן שאשמח גם…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ?! אני לא רואה שום הבדל מישהו יכול להסביר לי . 7FN : http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=359&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=69&g=f 60FN : http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=358&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=69&g=f
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחיר ה Antec LanBoy Air ירד למחירו של ה Corsair Graphite 600T. שני המארזים [בארה"ב] עולים 160 דולר. מי מביניהם עדיף? נראה שה Antec לא יהווה הגנה טובה נגד האבק הרב שנמצא היכן שאני גר [קומה 6 בלוס אנג'לס - אבק ברמות שקשה לתאר] מה דעתכם? ובכלל - יש מיקום אופטימלי למחשב, כדי למנוע הצטברות אבק? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב להוריי. מצאתי מחיר שווה למארז COOLERMASTER CM335 + ספק RAIDMAX 400W ב-305ש"ח לשניהם. רציתי לדעת את דעתכם על המארז והספק... זה עבור מחשב בייתי , שימושי אינטרנט יומיומיים וללא שום "שימושי קצה". (פשוט רוצים מארז BRANDED שמתוכנן ומיוצר טוב יותר מסתם מארז). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה ימפרט שלי כרגע e8400 4gb ram 500gb aaks wd 9800gtx+ asus p5ql-e nzxt tempest הספק CORSIAR 550VX עכשיו זה מה שאני הולך להחליף למעבד I5 2500K כרטיס 470GTX 1GB לוח gigabyte h55m האם הספק שציינתי למעלה יחזיק תשידרוג? יש לציין שהספק והמחשב אצלי שנתיים וכמה חודשים, האם ההספק של הספק שלי ירדה ולא תוכל להחזיק?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
האם שניהם יציגו את אותם ביצועים כך שאפשר להסתפק בSilverLine או שהFSP שווה את ההפרש (173 ש"ח מהSilverLine)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. סיבה: במארז הנוכחי: TT Tsunami, לא נכנס הכרטיס מסך 6950 יחד עם ה-HDD הקיימים! הכל נדחס ואין מקום. הציעו לי: TT Element v6 TT Element T הצעות נוספות יתקבלו בברכה!~ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
למישהו יש את הספק הנ"ל מחובר לאל פסק פשוט (לא סינוסואידאלי)?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני לקראת קניה של מחשב חדש, שיהיה מבוסס על: לוח P67 של ג'יגהביט, מעבד I7-2600 וגם קיט זיכרונות 2X4GB. יהיה דיסק קשיח אחד(אולי עוד SSD, אבל לדעתי זה שולי)+צורב+2 כרטיסי הרחבה(TV וכרטיס קול) כרטיס מסך RADEON 4850 TOXIC מפרט די סטנדרטי, בלי SLI/CF או אוברקלוק שובר שיאים כלשהו.. השאלה מאוד פשוטה: לקחת ספק חדש או להשאר עם הנוכחי? יש לי את הספק שנקנה אי שם ב10.2006, מדגם LIBERTY 500W של ENERMAX, שידוע לי שהוא ספק חזק ולדעתי אמור להחזיק את המפרט כמו גדול. מבחינת המתחים הוא תקין, עובד יחסית שקט, מאוורר עובד תקין גם ללא רעשים סטטיים מחשידים כלשהם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני עומד לקנות מחשב חדש.. על כל הרכיבים כבר החלטתי (כרטיס מסך,מעבד,קירור,מסך וכו'..) פה אני צריך את עזרתכם:מה אתם אומרים על המארז? Thermaltake Armor A60 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-