עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום אני שוכר דירה חדשה שסובלת ממוקת שקעים קטנה. אקראתי כמה כתבות פה לדבי האפשרות לחבר את המחשב (מחשב גיימינג, טלויזיה, 2 מסכים, וסאונד בר) יחד עם המזגן (נדמה לי 1.5כ"ס) לאותו שקע. הבנתי שהבעייה יכולה להיות אם המזגן מכובה חיצונית, בהנעה הראשונית של המנוע שאז יש מפל מתח שלא בריא למחשב, אבל סה"כ השקע אמור להחזיר את זה בלי בעייה (בית בין 20 אז אני מניח שמע' החשמל מודרנית). הסטאפ שאני ושב עליו הוא: חיבור של המזגן ישירות או דרך מגן ברקים לכניסה 1. חיבור של פס שקעים למחשב בכניסה שנייה אפשר שתהיה כניסה שלישית עבור מטען לנייד. השאלה שלי היא: באמת לא אמורה להיות בעייה? האם חיבור של המחשב דרך UPS אמור להגן על המחשב והצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם יש הבדל בין שני האל פסק הללו: המחיר כמעט זהה. Excellent: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/excellent-מערכת-אל-פסק-detail Partner Vision: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/מערכת-אל-פסק-partner-vision-detail תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by doronbxx,

אני לפני רכישה של המארז בצבע לבן ,זה המפרט שהיה: intel 5930K Asus X99 Deluxe G.skill 4*4 2666 Corsair H80i Seasonic M12ii Bronze 750W Gtx 460-מחליף בקרוב אשמח לחוות דעת או עצת יעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by RonCohen,

היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by borat1924,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות קניתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001719 המארז בא עם 2 מאווררים 200MM, שלשניהם יש אפשרות לשנות את צבע הLED. ברצוני להוסיף עוד מאוורר אחד תואם לצד מארז, המאוורר היחידי שראיתי שדומה הוא זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22043 השאלה שלי היא כזאת, האם אלה אותם המאווררים? כי אני לא רוצה לעשות טעות ולקנות משהו לא תואם, לפעמים תאורת LED לא נוח, ואם הוא תואם תהיה לי אפשרות לחבר אותו לשאר המאווררים ולכבות אותה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Anonymous1,

אני מעוניין בספק פשוט( לפי מה שראיתי בסביבות 70 ש"ח) למפרט הבא, כמה וואט דרוש? Core 2 Duo e4500 2Gb Ram 667Mhz 160Gb Sata P5NSLI Mother Board EN8500GT 512Mb DDR2 DVDRW

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by luiza,

סוף סוף יש מפרט, עכשיו נשאר רק להחליט על ספק ומארז, חשוב לציין שהמחשב נמצא בחדר השינה שלי ולכן עניין השקט חשוב לי מאוד... ספקים: 220ש"ח-----SEASONIC SI12 330W 290ש"ח-----CORSAIR CX400W 400 ש"ח----ENARMAX MODU82ּ425W מארזים: 300 ש"ח---- ANTEC 300 wo psu 350 ש"ח---- ANTEC SONATA3 wo psu 436 ש"ח---- ANTEC SOLO wo psu גם שמפו וגם מרכך: 400 ש"ח----ANTEC 4480Bּ380W 630 ש"ח---- ANTEC SONATA3ּ500W אני אשמח מאוד להישאר באיזור ה-600 ש"ח... אלא אם כן יש הצדקה להוציא יותר המחשב מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK ₪488 כרטיס מסך: GIGABYTE GT240 1024MB DDR3₪5…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ImAllMostAwake,

זה המפרט שלי היה לי לפני הOCZ את ENERMAX LIBERTY 500W (מודלרי) אני מחפש ספק יציב ואמין שקט ועדיפות למודלרי חוץ ממה שמחובר בבורד, מחוברים גם באופן מלא כל הUSBים שימוש מלא, אז גם שיהיה מספיק חזק תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 16:39:27 54 צפיות מאתמול, ותגובה אחת איןסורי על ההקפצה עבר יום לפי החוקים זה נראה לי בסדר אני אשמח לתגובות !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי הלך הספק במחשב של החברה שלי ;D בקרוב מאד היא תירכוש מחשב חדש וחזק מהחנות KSP וברצוני לרכוש אותו עם ספק חזק וטוב שיש להם תכולו לעזור לי בבחירה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik (אני יודע שזו לא החנות וכבר שמעתי אבל אנה עזרו לי)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, אני בדרך לרכוש מחשב שישמש לעבודה משרדית נטו. אני כנראה אאלץ מסיבות כאלו ואחרות להשתמש בספק כוח מדגם POWER REBEL RB-550W. השאלה היא קודם כל, האם העובדה שהוא גנרי עשויה להיות מזיקה במחשב מסוג זה? לא אמור להיות לו שימוש מיוחד (משחקים ושות') בכ.מסך על אף שיש לו אחד יחסית מתקדם ולא Integrated. תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by summer69,

שלום לכולם! בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו. רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע. מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה. בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק: ראוטר של NetGear DGFV338 p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall) שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי) בגדול …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Klayhamn,

שלום אני לקראת שלבי סיום של תכנון המערכת החדשה, ואני מנסה להבין לאיזה ספק-כח אזדקק עד כמה אפשר לסמוך על מחשבונים כמו זה: http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp ? כשהזנתי את הפרטים של המערכת ההיפוטטית שלי קיבלתי המלצה על 556W במקרה של בחירה ב- R9 270X, והמלצה על 630W במקרה של בחירה ב-280X הם *כבר* כוללים טווח בטחון של כ-50W או יותר, באופן עקרוני עד כמה מומלץ לקחת בפועל (תוך התחשבות בתוספות עתידיות)? ה-SPECS שלי עוד לא סופיים אבל בינתיים מדובר (לכל היותר) ב- i7 4770 2TB WD Black 2TB WD Black Samsung 840 Pro 256GB SSD 32GB in 4 sticks Sapphire R9 280X Vapor-X Corsair 4~6 case fans BluRay / DVDRW (כן זו לא טעות מדובר בשני כוננים קשיחים). ח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tal_be,

שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. יש לי מסך LG 17" LCD L1760TR. רציתי לדעת כמה ואט אני צריך באל פסק בשביל המחשב הזה? האם האל פסק הזה יכול להחזיק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=32115 תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arbily,

שלום, יש לי אל פסק והוא לא מחזיק את המערכת העכשווית שלי. רציתי לדעת איזה אל פסק יתאין למחשב שלי? מחשב: לחצו כדי להגדיל את התמונה. עוד פרטים: מסך: samsung 22 ספק כח: thermaltake ToughPower W0116 750W PFC תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Zakash,

יש לי את הספק EzCool PS-1000 הנה עוד כמה פרטים עליו: http://www.imshops.co.il/pl_product~PS-1000~14~0.htm אני קונה מחשב חדש ומעוניין לדעת אם הם יוכלו לעבוד ביחד... CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty GIGABYTE m.board EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E DDR2 800MHZ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader VGA Sapphire - HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עוד שאלה... איזה מארז אני צריך בשביל הכרטיס מסך הזה? כי יש לי מאוד ישן.....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shar00750,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10162 איך הספק הזה ? אני צריך למערך CF . האם הוא מספיק איכותי כדי להחזיק מערכת CF עם אובקלוק ? אני היום עם סיסוניק M12 620W ואני חושש שהוא לא יצליח להחזיק CF של שני 7870 עם אוברקלוק.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by matanyabs,

אשמח לדעה על 520w Seasonic M12II

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by rank,

?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DarkLloth,

עם יעילות טובה של 78% ומחירים סבירים , סה"כ ספקים לא רעים http://www.3dgameman.com/content/view/12921/103/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המפרט הקיים: לוח אם: MSI Z170A Gaming Pro Carbon מעבד: i7-6700 כ. מסך: GTX-1070 (x2) SLI כ. רשת: TP-Link AC1900 Wireless Dual Band PCIe אחסון: 1TB HDD אחסון: Samsung 850 EVO 250GB אחסון: Crucial MX300 M.2 275GB זיכרונות: Kingston HyperX Savage 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL12 מארז: Antec GX500 Window ספק כוח: FSP Hydro X 650W החלטתי להחליף את הספק מכמה סיבות: הוא די רועש מישום מה, ציפיתי שיהיה שקט יותר. המחשב שודרג מאז הצורה הטבעית שלו וההספק כבר די גבולי לדעתי. הספק שכרגע יש במפרט לא מודולרי. אני מאוד מצטער שלא חשבתי על זה לפני שרכשתי את המחשב אבל זה מה יש כרגע. יש לי התלבטות בין ארבעה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.