ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ומה שנשאר לי זה מארז... התקציב שלי למארז הוא 1000 שקל, כי זה מה שנשאר לי מהתקציב של המחשב... (המחשב עצמו עולה 5000 ש"ח והתקציב הכולל הוא 6000 ש"ח) עכשיו המארז צריך להיות שקט ומתאים ל-8800GTS או HD2900XT, תלוי מה אני אקח בסוף. הדגש הוא על שקט, אני לא מתכוון לעשות OC. לא חייבים לנצל את כל התקציב, אלא פשוט למצוא את המארז הכי משתלם ושקט בתקציב הנ"ל. תודה לעוזרים מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קומבינציה של ספק ומארז עדיפה? שימוש עבור HTPC חשיבות: 1. שקט 2. עיצוב (ענין של טעם...) 3. יעילות ויציבות (ספק) מפרט עדיין לא סגור אבל ללא OC יכול להיות אפילו כ.מסך OB בהתחלה (יותר מידי כסף על מארז + ספק) תודה יוגי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אנ רוצה לרכוש אל פסק למחשב ולמסך (ואם אין תוספת תשלום אז שאוכל חבר אליו גם את הרמקולים). אני צריך הערכה של צריכת ההספק - המפרט של המחשב מצורף. כרטיס המסך הוחלף ל gtx560ti. רוב הזמן אין עומס גדול על המחשב\כרטיס המסך. כמה VA צריך להיות האל פסק? בתודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נראית מוזר, אבל אין לי עוד דרך להסביר את התופעה הבאה : הספק שלי (FSP 750W) הוא ספק גרוע,לפי כל ביקורת שמצאתי באינטרנט, ועשיתי טעות כשקניתי אותו. הוא עושה רעשים בזמן מאמץ ועל זה כבר פתחתי דיון פעם. בכל מקרה, כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ דרך OCCT: בדיקת Linpack, המעבד לא עובר את ה 70 מעלות. הספק לא עושה רעשים משמעותיים, המתח של 12V יציב. בדיקת Power Supply (שמשלבת את אותו Linpack ועוד בדיקת כרטיסי מסך) - המעבד עובר את ה 85 מעלות. הספק מרעיש מאוד, והמתח של 12V משתנה בצורה משמעותית, ונע בין 11.58 לבין 11.90. מכיוון שבשתי הבדיקות, העומס על המעבד אמור להיות אותו עומס - האם יכול להיות קשר לספק כוח (ולעובדה שישנן קפיצות מתח משמעותיות?) מעבד : AMD x4 955 @ 4.0GHz לוח …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עם גומיות וספוגים אלא באמצעות פיתרון של חברה מסחרית.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מארז Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATx איזה גודל לוח אם יתאים לו? MATX או ATX או גם וגם?.... מרגיש ששאלה קצת מטומטמת אבל לא רוצים עלשות טעויות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק והוא לא מחזיק את המערכת העכשווית שלי. רציתי לדעת איזה אל פסק יתאין למחשב שלי? מחשב: לחצו כדי להגדיל את התמונה. עוד פרטים: מסך: samsung 22 ספק כח: thermaltake ToughPower W0116 750W PFC תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום HWZone אז ככה יש לי CM590 והמאוורר של ה-לוח אם- הפסיק לעבוד אני חייב להחליף אותו,השאלה היא מה הגודל של המאוור? זה המקורי של CM590,לא החלפתי מאז. 75mm? איך זה הולך,כבר שכחתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו. רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע. מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה. בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק: ראוטר של NetGear DGFV338 p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall) שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי) בגדול …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז יכיל קירור מים מסוג Corsair H100. וספק כוח של 750W של ThermalTake. מישהו מכיר את המארז הזה משימוש ומביקורות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנוסף לנושא הדיון יכול להיות שתהיה גם מערכת קירור מים בנוסף כך שאני צריך מרווח ביטחון. תקציב עד 1000 שח תודה עריכה: אלא אם כן הספק הנוכחי (hec 700w) יכול להחזיק אותה מה שלא נראה לי...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז וספק טובים למחשב החדש שלי.. זה המפרט.. תגידו לי איזה ספק יחזיק אותו כמו שצריך: intel core 2 due E6400 ASUS P5B Deluxe Corsair xms2 1024kit 677MHz asus exa1600pro Pcie 512mb maxtor maxline3 250 gb sata2 16mb buffer יש לי תקציב של עד 600 שקל... לא יותר לשניהם.. ואני ממש לא רוצה מארז עם דלת מעצבנת מקדימה.. בינתיים נתקלתי במארז של gigabyte triton שחור.. ובקשר לספק... ראיתי אחד של thermaltake 430W וספק של zalman 400w.. אבל יכול להיות שספק 350 יחזיק את המפרט שלי? או שאתם ממליצים על מארז אחר.. שאולי מגיע כבר עם ספק.. :s05: הקיצר אני מחכה לתגובות ככה ולעצות.. אז יאללה שוטו! אז תודה מראש לכולם..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מארז קומפקטי ככל האפשר למחשב משרד שיהיה בגודל של mATX. כל מה שאני מוצא זה או מאוד יקר או מפלצות מבחינת יכולות. יש המלצה למשהו בסיסי ומשתלם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לקראת רכישת מארז חדש ירדתי פחות או יותר ל2 אופציות, ה-HAF 922 הותיק או הLANCOOL PC-K62 המהולל. כאמור בשניהם יש הרבה מקום לסידור כבלים ורכיבים גדולים, ודבר אחד חשוב לי מכל - קרור. כעקרון לא אכפת לי בכלל מרעש, המטרה המרכזית שלי בשדרוג המארז (כרגע מסתדר לי עם מארז ג'נרי קטנטן של אייבורי עם 2 מאווררי 90מ"מ) היא סידור הכבלים, המראה וביצועי הקרור. על איזה מהמארזים הייתם ממליצים לי ללכת בהתאם לנאמר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף יש מפרט, עכשיו נשאר רק להחליט על ספק ומארז, חשוב לציין שהמחשב נמצא בחדר השינה שלי ולכן עניין השקט חשוב לי מאוד... ספקים: 220ש"ח-----SEASONIC SI12 330W 290ש"ח-----CORSAIR CX400W 400 ש"ח----ENARMAX MODU82ּ425W מארזים: 300 ש"ח---- ANTEC 300 wo psu 350 ש"ח---- ANTEC SONATA3 wo psu 436 ש"ח---- ANTEC SOLO wo psu גם שמפו וגם מרכך: 400 ש"ח----ANTEC 4480Bּ380W 630 ש"ח---- ANTEC SONATA3ּ500W אני אשמח מאוד להישאר באיזור ה-600 ש"ח... אלא אם כן יש הצדקה להוציא יותר המחשב מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK ₪488 כרטיס מסך: GIGABYTE GT240 1024MB DDR3₪5…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לבחור מארז, ואני לא יודע מה מהם עדיף מבחינת קירור (ואולי יש עוד בחינות.. לא יודע..) Supertalent או Chieftec ?? אני גם צריך לבחור ספק, ונתנו לי ב KSP-- ZUMAX 400W הוא טוב, או לפחות סביר למחשב בסדר גודל של 4200 שקל ? ? תודה MORIEL
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה! אני עוד מעט קונה מחשב חדש(סוף סוף)! עכשיו אני מחפש ספק כוח טוב 500W המליצו לי על TR2 אבל אתם אומרים שהוא לא טוב אז חשבתי לראות מה אתם אומרים! בתודה אור
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העומק הסטנדרטי של מעמדי טלויזיה לפני בדיקה מהירה בקטלוג של איקאה נע סביב ה40 סנטים מהו העומק הסטנדרטי של מארזי מחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-