עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אהלן בוקר טוב צריך המלצה ךמארז חדשה למערכת החדשה שאני מרכיב - בעקרון המארז יכול להיות בין MID ל FULL לא ממש משנה - חשוב שיהיה SATA 3 מקדימה וכמובן כלובים ל 2.5 SSD . המערכת תיהיה מערכת רגילה לחלוטין עם כרטיס קוואדרו 2000 ככה שמבחינת מקום אין דאגה - כמו כן יהיה שימוש בקירור אויר . התקציב הוא עד 1000 שקל - כמובן אין מה להפריז ואופציות הרבה יותר זולות יתקבלו בידיים פתוחות . חשבתי על CM690 II ADV אבל ראיתי שהוא קצת ישן ומבחינת חיבורים אין לו את מה שאני מחפש . הכיון הוא יותר CM HAF X או ה Twelve Hundred של ANTEC. בכל אופן אשמח לשמוע הצעות - תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by גיל52,

יש ברשותי מארז Thermaltake v6 black edition ואני עומד לרכוש gtx 970 g1 של גיגהבייט לפי הנתונים היבשים אמורים להיות לי כמעט 9 סנטימטר פנויים השאלה אם כמה זה באמת משקף את המקום שיש לי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. נשרף לי הספק (EZCOOL 450) ואני צריך ספק חדש למחשב שלא יישרף, בניגוד ל - EZCOOL, אבל שיהיה שקט לפחות כמוהו. המחשב מאוד פשוט, אני מאמין שאפילו ספק של 300W יעשה את העבודה אבל אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם. מפרט: מעבד - Intel core 2 duo 2.7GHz לוח אם - Gigabyte GA-G31M-S2L זכרון - 2gb כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 5450 הארד דיסק - WD 500GB + WD 200GB כרטיס קול - Egosys Waveterminal 192L המחשב מיועד לצורך גלישה/עבודה משרדית וגם משמש כ HTPC (מחובר לטלויזיה ומערכת).

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by luiza,

סוף סוף יש מפרט, עכשיו נשאר רק להחליט על ספק ומארז, חשוב לציין שהמחשב נמצא בחדר השינה שלי ולכן עניין השקט חשוב לי מאוד... ספקים: 220ש"ח-----SEASONIC SI12 330W 290ש"ח-----CORSAIR CX400W 400 ש"ח----ENARMAX MODU82ּ425W מארזים: 300 ש"ח---- ANTEC 300 wo psu 350 ש"ח---- ANTEC SONATA3 wo psu 436 ש"ח---- ANTEC SOLO wo psu גם שמפו וגם מרכך: 400 ש"ח----ANTEC 4480Bּ380W 630 ש"ח---- ANTEC SONATA3ּ500W אני אשמח מאוד להישאר באיזור ה-600 ש"ח... אלא אם כן יש הצדקה להוציא יותר המחשב מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK ₪488 כרטיס מסך: GIGABYTE GT240 1024MB DDR3₪5…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש (שיצא כבר הI5 הארור הזה... ) ומתבלט מאוד לגבי המארז... האמת שעד היום ממש אהבתי מארזים עם חלון גדול וחלק (בלי מאוורר ענק שחוסם את החלון) ובגלל שלא מצאתי מארז כזה - חיפשתי משהו אחר... ה-CM Storm SNIPER ניראה טוב... מה אתם אומרים עליו? ואיך הוא ביחס לאחים שלו? למה CM הוציאו מארזים כל כך דומים (HAF.COSMOS).ואיך הוא ביחס לשאר המארזים במחיר הזה (HAF.COSMOS.ANTEC 1200) חשוב שהמארז יהיה גדול ומיועד לכרטסי המסך הגדולים. מקורר בצורה מעולה , ואם אין חלון אז לפחות שיהיה שקט . תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ac1240,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי, יש לי שאלה. כרגע יש לי ספק כח 400W של thermalteck, ואני מחליף את הכרטיס מסך שלי ל Asus/Gigabyte Radeon HD 2900XT השאלה שלי היא האם הספק כח הזה יספיק או שאני צריך להחליף. מפרט: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Dou E6550 2.20Ghz Gigabyte Aurora 3D Chasis Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS LifeView TVcard. HD1: Western Digital Sata 400GB HD2: Seagate Baracuda Sata 250GB 4GB DDR2 SDRAM 667 1GBx4 תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by BOMBADIR,

שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by White Fang,

איזה ספק עדיף למערכת, עד סביבות 250 ש"ח לספק. I5 SKYLAKE עם אופציה לכרטיס מסך מקצועי או רגיל עד 1000 ש"ח בהתאם לצורך .ללא OC מתוכנן זיכרון 8GB, דיסק SSD אחד ודיסק קשיח רגיל אחד. ANTEC VP-500PC ANTEC HCG-520M FSP RAIDER 450W SEASONIC ECO 500W אני קונה מפולנטר כנראה. לגבי מארז אני רוצה מארז עם מספיק מקום שיהיה נוח ושיהיה שקט ולא יקר בסביבות 200 +-. חשבתי על ANTEC VSP5000. או SILVERSTONE REDLINE04 . איך הם ומה עדיף מהם? יש משהו עדיף בתקציב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by matanyabs,

אשמח לדעה על 520w Seasonic M12II

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בעיה קטנטונת אוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה... בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \. מה לעשות? עובי המאוור 25MM

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש מארז וספק טובים למחשב החדש שלי.. זה המפרט.. תגידו לי איזה ספק יחזיק אותו כמו שצריך: intel core 2 due E6400 ASUS P5B Deluxe Corsair xms2 1024kit 677MHz asus exa1600pro Pcie 512mb maxtor maxline3 250 gb sata2 16mb buffer יש לי תקציב של עד 600 שקל... לא יותר לשניהם.. ואני ממש לא רוצה מארז עם דלת מעצבנת מקדימה.. בינתיים נתקלתי במארז של gigabyte triton שחור.. ובקשר לספק... ראיתי אחד של thermaltake 430W וספק של zalman 400w.. אבל יכול להיות שספק 350 יחזיק את המפרט שלי? או שאתם ממליצים על מארז אחר.. שאולי מגיע כבר עם ספק.. :s05: הקיצר אני מחכה לתגובות ככה ולעצות.. אז יאללה שוטו! אז תודה מראש לכולם..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי הלך הספק במחשב של החברה שלי ;D בקרוב מאד היא תירכוש מחשב חדש וחזק מהחנות KSP וברצוני לרכוש אותו עם ספק חזק וטוב שיש להם תכולו לעזור לי בבחירה? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik (אני יודע שזו לא החנות וכבר שמעתי אבל אנה עזרו לי)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yohaish,

והאם יש כל כך הרבה הבדל ביניהם אני מדבר על הספק של 650W http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SSP-XXXRT-Active-PFC.pdf או http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/M12II%20Bronze-650-750-850.pdf תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מנסה לדעת כמה חשמל [=כסף] המחשב שלי צורך ב24 שעות... וזה בהנחה שהספק הוא ספק 400W ג'נרי, מערכת ממוצעת ביותר, הארדיסק אחד ומעבד בעל ליבה אחת שלא עבר שינוי מתחים.. כרטיס מסך פשוט שלא צורך הרבה חשמל... איך אני יכול לחשב כמה קוט"ש זה [לאו דווקא בהתחשב במערכת הספציפית שלי], ובתרגום לכמה שקלים זה יוצא ל24 שעות? תודה :]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי חברים בעוד שעה אני עומד לקנות את הכרטיס 2900XT ורציתי לדעת איזה ספק מתאים לו. שמעתי שיש לו חיבור של ספק בעל 8 פינים ואני לא יודע לאיזה ספק יש את החיבור הזה חשבתי לקנות את הספק הזה : http://skypc.co.il/pl_product~W0101R~24~0.htm מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by moshe88,

על מה ללכת? Hec Win+ Power 700W או SeaSonic M12II-620 שניהם אותו מחיר ומה היתרונות של כול אחד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shar00750,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10162 איך הספק הזה ? אני צריך למערך CF . האם הוא מספיק איכותי כדי להחזיק מערכת CF עם אובקלוק ? אני היום עם סיסוניק M12 620W ואני חושש שהוא לא יצליח להחזיק CF של שני 7870 עם אוברקלוק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש ברשותי מארז Antec P180 שקניתי לפני 8 שנים. יש איתו כמה בעיות שבגללן אני רוצה לשדרג: בעיות במארז הנוכחי: 1. אין מקום לכרטיס מסך גדול אלא אם מסירים את כלוב ההארד דיסקים. אני רוצה 770 4GB. 2. הוא קצת רועש מדי כרגע. 3. אין לו USB 3.0 4. סידור חוטים בפנים בלתי אפשרי, אין שום אופציה לעשות את זה נורמלי. חשוב: פילטר אוויר. מספיק מקום אבל לא ענק. (מקום ל nh-d14 וכרטיס מסך גדול). מקום ללפחות 2 ססד + 5 הארד דיסקים 3.5 USB 3.0 מקדימה שקט חשבתי ללכת על Antec P280, למרות שהוא כנראה פחות טוב באיכות אבל עדיין יש לו את התכונות שאני מחפש. יש אותו ב485 שקלים. יש למישהו רעיון למשהו יותר טוב בתקציב?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בלוח אם הקודם שלי (GA-Z77-D3H) היה חיבור לUSB מקדמת המארז שני חיבורי USB מאחור, במקום של יציאת PS2 עוד שני חיבורי USB רגילים ועוד שני חיבורי USB 3 הלוח נשרף ובמקומו קניתי GA-H61M-S2PV, רק לא לקחתי בחשבון את מס' יציאות הUSB. יש לי את הכבל הזה מקדמת המארז (צילום מצורף), שאני לא בטוח אם יש לאן לחבר בלוח החדש. בנוסף הייתי רוצה להוסיף יציאות USB נורמליות (לא איזה האב גנרי) בתקווה 3.0. מה האופציות שלי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by borat1924,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות קניתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001719 המארז בא עם 2 מאווררים 200MM, שלשניהם יש אפשרות לשנות את צבע הLED. ברצוני להוסיף עוד מאוורר אחד תואם לצד מארז, המאוורר היחידי שראיתי שדומה הוא זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22043 השאלה שלי היא כזאת, האם אלה אותם המאווררים? כי אני לא רוצה לעשות טעות ולקנות משהו לא תואם, לפעמים תאורת LED לא נוח, ואם הוא תואם תהיה לי אפשרות לחבר אותו לשאר המאווררים ולכבות אותה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nizans,

מחפש המלצה לספק לHTPC מעל 380V (הספק הקודם היה 380 לכן אני לא רוצה לרדת מזה למרות שאולי אפשר פחות) תקציב 200-250 עד היום השתמשתי ב ANTEC earthwatts. נהרס לי בהפסקת חשמל. אני רוצה לקנות את אותו הספק אבל רציתי לבדוק אם יש ספק יותר ממולץ באותו טווח מחירים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים. אני מחפש ספק כח חדש , לאחר ששלי נפח את נשמתו היום. דרישות : 400W שחור מאורר 120 לכיוון פנים המארז מחברה רצינית (כמובן) דברים רצויים : מודולריות כמה שיותר מוסלב שקט תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.