עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by דרובו,

יש לי אתגר. המחשב יושב בתא מתחת לשולחן ולא קל לשלוף אותו לחלוטין או ממש להפוך אותו. אני מחפש מארז לא יקר (עד 300 אולי, עדיף פחות) שבאידאל יהיה שקט, ככל שניתן במגבלות, ועם פילטרים יעילים שישלפו לניקוי בקלות יחסית ללא צורך לשלוף לגמרי את המחשב מתאו. הוא צריך להכיל לכל היותר ביום מן הימים כרטיס מסך בינוני, 2CD, 2HDD, אוברקלוק מתון... חיפשתי ודי קשה לגלות את צורת הפירוק של כולם. אשמח לשמוע הצעות לדגמים שיתאימו.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, היום רכשתי HDD נוסף, וכמה שהיה קשה להכניס אותו במארז שלי (compucase 6920 b) בשביל להוציא את כלוב הכוננים, הייתי צריך להוציא את הזכורונת, בשביל להוציא את הזכרונות הייתי צריך לפרק את המאוורר של המעבד. בשביל להכניס את הכלוב עם הHDD השלישי הייתי צריך לפרק את המתח לכ. מסך ועכשיו בכלל הHDD נושק לכ. מסך, ממש מ"מ ביניהם היים אתם מחליפים ? האם על פי המידות, LanCool 60K הזה יהיה יותר נוח משמעותית ? האם הוא יהיה יותר רועש ? (היום יש 2 מאווררים של חברה מוכרת, ברח לי השם. כפי שאתם רואים המחשב לא מפלצת במיוחד מעבד :Q6950 לוח: P5B אני חושב 3 HDD כ. מסך 4890 ספק HX750 וזהו בערך. תודה!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המפרט כרגע הוא כמו שמופיע בצד, הולך לשדרג את הכרטיס מסך לGTX 560 TI, ובעתיד את שאר הרכיבים למבוסס SB. האם הספק כרגע Enermax Liberty 400W,יכול להחזיק את המערכת הנוחכית ללא OC, או שצריך לשדרג את הספק? אם כן, איזה מומלץ, עם מחשבה שיחזיק בקלות שידרוגים לעתיד התקציב עומד על 600 לספק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. בוקר טוב, אבקש המלצה לספק כח איכותי המתאים למפרט הבא: AMD Phenom II x4 965 be Arctic Cooling Freezer PRO 7 Rev2.0 4GB DDR3 1333Mhz ATI Radeon 6970 2GB GDDR5 1TB HDD Samsung DVDRW Antec 300 הזמנתי את המפרט מפנדה מחשבים (pandas.co.il) ומכיוון שלא היה במלאי ספקים מתאימים של SeaSonic התפשרתי לעצת המוכר על CoolerMaster GX 650W ולאחר מכן קראתי באינטרנט והתאכזבתי מביקורות של אנשים. - איזה הספק הספק אמור לספק בכדי להרים את המערכת הזו בשחרור? - על איזה ספק כח אתם ממליצים מבין החברות הבאות: HEC, Thermaltake, FSP, JSP, Cooler Master, Antec, Zalman? תקציב של כ400-450 ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rank,

רציתי בהתחלה לקנות מארז haf 932 ששמעתי שהוא טוב הלכתי לחנות והמליצו לי על הraven 2 אמרו לי שהוא יותר טוב , ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר טוב ויש לו מקום מיועד לsd וקירור טוב יותר , יש משהו במחיר הזה שאתם חושים שהוא טוב יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rank,

אני צריך המלצה לספק של לפחות 700W במחיר זול (בערך 400 שקל ) ברמה של CROSAIR TX750W

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by silvioi,

טוב הלך לי הספק צריך המלצה לחדש.. היה לי במחשב SeaSonic SS-400ET בגדול חוץ מהעובדה שהתקלקל לא היה לי תלונות מיוחדות, חשוב רק שיהיה ספק שקט. מבחינת מפרט יש לי: E8400, Asus P5QL-E gforce 8400GS מארז antec Sonata III , וקירור Artic Cooling AF12025L ולמעבד CoolerMaster Hyper TX3 תקציב סטודנט.. אין מספר מוגדר אבל שיתן תמורה לכסף בהנחה גם שאני צריך משהו בסיסי לדרישות שלי, לא סתם להסחף.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, בניתי מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.msg4215777#new ואמרו לי שעלי לשנות את המארז הגנרי והזול שלקחתי למשהו שעולה פי 2 (משהו של אנטק). אז מה הבעיה בעצם במארז גנרי? מה משנה השם של החברה שעשתה את המארז? והאם עלי באמת להחליף? לקחתי ספק לא גנרי (ואם יש לכם הצעה יותר טובה(ומשתלמת) אשמח לשמוע), כבר הבנתי מה הבעיה בגנריים, אבל מארז? האמנם זה באמת יפגע כל כך בביצועים של המחשב שלי? איך? פשוט כסף לא גדל על עצים... תודה. עריכה- אני רואה בפירוט של המארז הכי זול של ANTEC, תכונה WASHABLE AIR FILTERS, מה זה אומר? שהם מספקים איזשהם פילטרים שאני אצטרך לנקות כל שבוע? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9742 אגב, אני רואה בתמונה הרבה חו…

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. FSP Blue Storm 500W 80+ Ultra Low Noise PSU F50060GLN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2998&products_id=28791 ‎ ‏SeaSonic ‎ - ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem)‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9239 א. מבחינה כללית. ב. מבחינת רעש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151098 זה קישור ל newegg, השאלה היא איפה אפשר בארץ להשיג ספק כזה .

11. אהלן חברה. אני עומד לקנות מחשב חדש, חשבתי לחסוך קצת ולהשתמש במארז שלא בשימוש אצלי, בכל זאת להשקיע איזה 200 שקל סתם כבד קצת עלי(חייל) , אז פירקתי את כל החלקים ממנו, היה לוח של Elitegroup P4VMM2 וספק של 300W. המארז לפי המדבקה שיש בתוכו משנת 2002 בערך. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע אם ספק 500W יכנס בפנים ואם לוח אם חדש יתאים לחריצים שיש מאחורה, המפרט שאני לוקח הוא בערך כזה: אני מצרף כמה תמונות של המארז. האם לוח אם חדש יתאים לכאן? והאם ספק 500W ייכנס? [attachment deleted by admin]

12. Started by x^fighter^x,

אני משדרג את המחשב ומחליף בין היתר גם ספק כח. קודם כל רציתי דעתכם על הספק הזה ‏Golden Tiger‎ - ‏Modular 600W With 12cm Fan (Retail) Model‎ ‎ 600W with Modular Cables‎ ‎ Specification‎ ‎ 1x12cm ball bearing FAN‎ ‎ 20+4Pin plugs‎ ‎ IDE 4pinx4pcs + Floppy 4 pins x1pcs‎ ‎ 6P to 2 SATA 1 to 2 1pcs‎ ‎ 8P to PCI-E6+2P 1pcs‎ ‎ 6P to PCI-E6P 1pcs‎ בנוסף, רציתי לדעת אם כל ספק יתאים למחשב שלי או שיכול להיות שלא? ואם יש התקנה מיוחדת של ספק כזה או פשוט מיקומו במקום הקיים והפעלה רגילה של המחשב? תודה מראש, תמיר.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by zy2000,

אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים מה נשמע יש לי מחשב פנטיום 4 ישן, אני לא משדרגו משיקולים כספיים ומשום שגם כך אני משחק רק בסימולטורי נהיגה שלא דורשים הרבה יחסית. הבעיה מתחילה כאשר כרטיס מסכי, GEFORCE FX5500 של NVIDIA מפיק רעש חזק מדי. הרעש בוקע ממאוורר קטן שיושב עליו, ומחובר אליו. מבדיקות התברר שאי אפשר לשלוט במהירותו, ושהוא עובד כל הזמן על 100 אחוז. לכן אני חושב על פתרון אחר: לחברי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT, עם חיבור AGP שמצוי אצלי. לצורך התקנתו אני צריך להחליף ספק כוח, שכן אצלי מצוי ספק בסיסי של GENERIC שמספק 280 וואט הספק מקס', אמרו לי שאני צריך להחליף לכזה המספק 550 וואט. אני מחפש ספק זול ואמין, אני לא ממש מבין בתחום אבל מסיבוב קצר בקטלוג של KSP שמתי עין על אחד של Golden Tiger , 550W R…

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by tsr,

שלום חברים! אני בונה מחשב חדש ומעוניין במארז שנראה טוב (לדים כחולים יתקבלו בברכה), אם אפשר שיהיו חיבורי USB מקדימה, המפרט הולך להיות ככה: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪395 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪287 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪605 LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM, יחידות 1 ₪267 סה"כ מחיר לכל המוצרים 2154 תודה!!![br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 21:27:42 תקציב למארז הוא כ 300-350.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, הזמנתי מארז ANTEC HCG 520 שהגיע עם כבל HEAVY DUTY שחיבורו נראה כך: http://www.alibaba.com/product-gs/276288135/UK_BS1363_A_AC_Power_Line/showimage.html בהוראות נאמר שיש להשתמש בכבל הזה... אבל איך אני אמור לחבר אותו לחשמל?? האם קיים מתאם בין החיבור הזה לחיבור לשקע רגיל בבית?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by milgy,

שלום, ברשותי מחשב AMD X6 כ.מסך GTX470 קירור למעבד MUGEN2 אני מחפש מארז שיוכל להכיל את הרכיבים האלו ללא בעיה, וכמו כן שיהיה נוח להרכבה, לניקוי ,מאוורר, שאינו קולט הרבה אבק ונראה סביר כמובן שגם שקט חשוב לי.... אבל על בטוח שאי אפשר לקבל הכל בחבילה אחת, הייתי שמח לקבל המלצות למארזים, התקציב 400 שח עם סטייה של 150. היום אני עם מארז טרנספורמר ישן וה MUGEN 2 מרוחק משהו כמו סנטימטר מדלת הצד, כ.המסך נכנס וממש צמוד לאזור ה דיסקים הקשיחים, כמו כן לנקות אותו זה ממש סיפור בגלל הצפיפות בפנים והוא צובר לי ים של אבק.. בקיצור חייב להחליף לא איכפת לי לקנות מארז ולהוסיף לו פילטרים לאבק אבל השאלה היא אם קיימים כאלו איפה משיגים וכמה הם עולים תודה מראש שי

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by matan007,

קיבלתי מחשב חדש היום. אני חושב שהספק מותקן הפוך :s05: הספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET-Active-PFC.pdf המארז: antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== הספק מותקן למטה בתחתית המארז. העניין הוא שהפתח עם המאוורר פונה לכיוון הרצפה (כאילו הוא חנוק). הרצפה היא כמובן בסיס המארז. האם זה הגיוני??? איך הוא מצליח לקבל אוויר ככה?? נראה לי שזה פאק רציני של החנות. עזרו לי בבקשה אני בסרטים שעוד רגע אני שורף את הספק ויחד איתו את המחשב

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by XCG120,

ברצוני לקנות מארז איכותי ,רציתי לשאול האים משהוא מכיר אתר שמעדכן בנושא זה מה יצא וכו... מבחינת המארזים? ואשמח לרשימה בנושא המארזים האחרונים שיצאו? בתודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asi1998,

יש לי כרטיס מסך hd4850 של ati מעבד e8400 הארד דיסק 320 גי'גה וזהו ממה שאני זוכר.. לא ממש בקיא במחשבים והספק שלי כבר עושה רעשים של טרקטור! צריך ספק, עדיף מרשתות ksp או אייבורי שזה קרוב לי לבית.. תקציב לא ידוע, אין לי הרבה שימושים במחשב רק אינטרנט ככה שאני צריך משו שיחזיק תמערכת טוב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rammler1983,

היי מה אתם אומרים על הXFX PRO750W Core Edition ? הנה ביקורת http://www.hardwaresecrets.com/article/XFX-PRO-750-W-Power-Supply-Review/1182

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by UrielZ,

הספק הישן החליט שתם זמנו בעולם... אין לי תקציב בשמיים בכלל (חייל...), אז אני מחפש ספק מינימלי למפרט שלי שרשום בצד. לא מעניין אותי שקט או כל דבר אחר. אם זה אפשרי שהספק יהיה בחנות ksp, אני גר באיזור חדרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eyarit,

בעבר היו כאלה ל- HP אבל פס הייצור הופסק. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF10a/12454-12454-64287-3328898-3328898-3232030.html מכירים היכן ניתן להשיג מחשבים זעירים כאלו? דחוף לי תודה על תשומת הלב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי היום אני עם TT Kandalf בשלבי סיום חייו (ברגים כבר לא נסגרים עד הסוף וכו') והוא רועש מדי בשבילי, ולכן אני מחפש מארז חדש. יש לי כמה דרישות מהמארז שאני מחפש, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. דגשים למארז: 1) שקט, שקט ועוד שקט - הפרמטר הכי חשוב. 2) שיכיל פתרון לסידור כבלים, עדיפות למארז שבו הכבלים יכולים לעבור מאחורי הבסיס של לוח האם, כדי לשמור על סדר. 3) צריך להכיל כרטיס מסך ארוך. היום עם 4850, עם שדרוג קרוב ל 4890 או לסדרת 5XXX. 4) שיכיל לפחות 3 כוננים קשיחים. אם יכול להכיל ארבעה - יתרון. לא חובה אבל רצוי: 5) גודל MID, אבל אם יש FULL איכותי - גם מתקבל. 6) Tool-less. 7) פילטרים לאבק. אין חשיבות לצבע, חלון, תאורה וכו' - זה לא מעניין אותי. ספק כח שברשותי - Enermax Modu82 625W, כ…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. הספק שלי (HEC 400TR) מביא מתחים לא ממש יציבים. שימו לב בתמונה למתח הנוכחי, למתח הכי נמוך שהיה והכי גבוהה. האם זה אומר שצריך להחליף ספק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים