ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לאור כל ההזדמנויות לתפוס 7950 במחיר טוב חשבתי לעשות CF.. השאלה היא האם הספק שלי יחזיק בכלל את ה CF. הספק שלי הוא http://store.antec.com/Product/power_supply-high_current_gamer/hcg-620/0-761345-23860-1.aspx HCG 620 של ANTEC במחשבון PSU יצא לי 580... הגיוני? החישוב כמובן כולל את הקירור מים שלי ומצורף בתמונה. מה אתם אומרים..? המפרט המלא שלי בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ראיתי שהעלו כאן מס' דוגמאות לספקים עם PFC וראיתי גם כאלה עם AFC . 1.איזה סוג שליטה מומלץ להמאוור של הספק כח?. 2. יש לי ספק עם שליטה על המאוורר, שנמצאת בגב הספק ואני שן אותו על הרמה הכי נמוכה כדי להשתיק למינימום את רעש המאוורר..האם זה לא מסוכן לספק מבחינה שהוא יתחםמם יתר על המידה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לHTPC שלי בסלון אל-פסק, הדרישה ממנו שיכבה את המחשב בצורה מסודרת וברגע שיחזור החשמל יחזיר אותו לפעולה(זה דיי חשוב...). כמו כן אני רוצה גם לחבר לאל-פסק גם את הנתב האלחוטי שאם הוא כבר נמצא שם שישאר גם הוא מוגן. המערכת היא מערכת פשוטה של מעבד אינטל E5200, יש לו 2 כונני 2TB פנימים ועוד כונן 4TB חיצוני (אשמח גם את הכונן החיצוני לחבר לאל-פסק), כרטיס מסך פשוט ATI 6540HD, בגדול הספק כוח הוא 380W אבל לא נראה שזאת הצריכה האמיתי של המערכת. אחרי שחפרתי ההתלבטות שלי היא בין הBR900GI ל BR550GI איזה מהם יספיק לשימוש שלי ויחזיק את המערכת? (בגדול הבנתי שחברה הכי מומלצת וטובה בתחום היא APC אבל אם יש לכם המלצות לאל-פסקים אחרים שמתאים לדרישה אני אשמח...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ספק כוח למסך דק 12V 60W היכן ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ספק חדש וטוב ולא יקר מידי בסביבות עד 450 ש'ח הינה דוגמא שראיתי תגידו לי עם זה שווה ובמחיר הנכון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4499 מפרט טכני: לוח אם: elitegroup SiS 661FX-M P4 800 MHz מעבד:Intel Celeron D Processor CPU 2.4GHz RAM 512MB כרטיס מסך:nvidia 5200 FX דיסק קשיח:maxtor 80G
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GA-X58A-UD3R Core i7 930 6GB DDR3 9500GT 500GB 1TB קודם כל, האם 500W יספיקו למפרט כזה, או שרצוי קצת יותר? ואיזה דגמים הכי שקטים תוכלו להמליץ לי, בתקציב של עד 1שח ל1W. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
McFly זה המשך השיחה ממקודם.. אני מקווה שלמרות השאלות הרבות תוכל לענות לי עליהן.. (כמובן כל אחד אחר שיודע אחת מהתשובות אני אשמח לקבל גם ממנו תשובה.. ) אז בעצם מעבד E6300 שצורך 76W.. ו2 כרטיסי מסך SLI X1900XT שכל אחד צורך 120W יענו 240W.. ביחד יוצא 316W.. ליבראייטי 400W מספק בשתי המסילות 12V ביחד 360W.. זאת אומרת שליבראייטי 400W מחזיק כזאת מערכת.. ושאר החלקים לוח אם זיכרון כוננים אופטיים לא מסתכלים עליהם שהרי אמרת שכמעט תמיד המסילה של ה3.3 וה5 לא מגביל.. 1.אז האם חישבתי נכון וזה באמת מחזיק כזאת מערכת? רשמת : כרטיס מסך, כוננים - 12V ו-5V 2.כמה כונן אופטי וכמה כונן קשיח לוקח מה12V? ליאור אמר לי 1.5A הכונן אופטי ו0.6 הכונן קשיח.. 3.הW של הכרטיסי מסך במאמץ מלא שבודק…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים אל פסק של ADVICE ויש לי שני בעיות דגם : ADVICE PRPC750 UPS 750VA +USB אחת שאל פסק לא מכבה את המחשב הוא מפסיק ישר את החשמל ניסתי לשחק עם הגדרות אך לא הצלחתי להגדירו שיעבוד וגם הווינדוס לא מזהה את אל פסק תעזרו לי בבקשה ושאלה שניה הרבה אנשים אמרו שהוא אמור להחזיק לפחות 15דק אצלי הוא מחזיק 4 דק גג 5 ספק 400 W וLCD 19
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרוב נמצא בכותרת, אשמח להמלצות.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק של enermax 365V, "ישן" ז.א. עם 20 פינים לחיבור ללוח האם, האם צפויה בעיה בהפעלתו עם מערכת מבוססת קונרו 6300, ולוח S3 של גיגהבייט (שכמובן בא עם חיבור 24PIN) אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מצאתי מארז קטן מדליק כזה ואני רוצה להשתמש בו הבעיה שצריך למקם את הספק במקום אחר והוא צריך להיות קטן הספק אמור להחזיק לוח בעל CHIPSET 780G ושתהיה לו אופציה לכרטיס מסך מכובד נאמר 4870 בעתיד אשמח לקבל המלצות לספקים רגילים יעודים ללוח אם שציינתי לעיל וזאת במידה וספק קטן יהיה יקר מידי אני אפתח אשנה ספק בגודל רגיל שאמור לעשות את העבודה תודה לכל העונים gov
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי המארז GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ קצת פרטים עליו יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה אז אם למישו יש מה להגיד חופשי המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במארז+ספק שקטים מאד למפרט מבוסס i3 אילו מבין ההצעות הבאות עדיפה? ANTEC Sonata III + SeaSonic S12-II 430Watt http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2093 578.00 ₪ ANTEC SOLO + ThermalTake LitePower 500Watt http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1807 642.00 ₪ ANTEC SOLO + SeaSonic S12-II 430Watt 692.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אני משתדרג בקרוב לI7 ורוצה לבנות לעצמי מפרט. האם הספק שלי:Corsair 450VX Power Supply יחזיק מערכת עם I7 2600K? אני לא מתכנן OC. כרטיס המסך ישאר בנתיים 8800GT, אבל ישודרג בעתיד. בנוסף, צריך עזרה בהתלבטות בין: lancool k60 CM 690 II advanced antec 300. כאשר אני רוצה שהמערכת תיהיה קלה לניקוי, שקטה ומרווחת מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , זאת המערכת שלי: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram כפול 2...(1 ג'יגה..) וכרטיס: 6800\6800gs/800 gto (עוד לא סגור ... ...- אם יש שוני בצריכת החשמל , אז תכתבו בערך נגיד שאם ה800 אני צריך ככה וכהה , ועם 6800 אני צריך...) בכל מקרה כרגע יש לי רק 512 אחד ואת הgf 4 440mx, ויש לי ספק ג'ארי , של 300 ... ובנתיים זה מחיק כבר קרוב ל 4 שנים... השאלה שלי איזה ספק אתם ממליצים לי , שיחזיק את המערכת אחרי השידרוג (החלפה של כרטיס, והוספה של עוד 512 ראמ..) תודה רבה , ושבוע מצוין.. (ולגבי תקציב, כמה שיותר נמוך, אבל עדין שישאר איכותי , משהו בסביבות ה200 , אם אפשר , אם זה ממש נמוך אז אפשר להתגמש..)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה משנה איזה מארז אני לוקח? מארז בלי ספק רק המארז עצמו זה משנה מה אני לוקח? אם כן אז איך המארז הזה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp או זה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp תזכרו שזה בלי ספק ספק יש לי ENERMAX LIBERTY 400W אם אף אחד מאלה אז מה עדיף? ושיהיה יפה... לא כמו זה של HEC... יותר מדי פשוטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל פרויקט CAR PC - הכנסה של מחשב לאוטו שכנראה ישב בבגאז עם אוורר טוב + כרטיס קול איכותי + מסך מגע בעיקר למטרות אודיו, אולי וידאו, ואחכ אולי שיפור לכיוון של GPS,אינטרנט וכו. הבעיה העיקרית פה היא המתח שצריך להפעיל את המחשב שימוש של ממיר מ 12 ל 220 ואז שוב הפחתה למתחים של המחשב נראה לי מיותר ופתרון פחות טוב הפתרון שנהוג למיטב הבנתי הוא ספק יעודי להפעלת מחשב באוטו שנותן מענה גם על צורך של כיבוי\הדלקה וכו, באמת מצאתי בחו"ל ספקים כאלה אני חושב שספק 250W הוא מספיק למחשב בסיסי אלה אם כן תאמרו אחרת רציתי לדעת אם יש פתרון אחר או שזה הפתרון האמיתי למצב? וגם איפה ואם אפשר למצוא את הספקים האלה בארץ ובאילו מחירים בערך? זה הספק שמצאתי http://www.opussolutions.com/…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב ארכוש את המארז HAF 932 ואני מחפש כל מיני פתרונות לפילטרי אבק.. (כן ראיתי באתר את המדריך עם הסנו רב מגבת..) מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לקנות בו פילטר לפי מידות או משהו כזה? למישהו יש רעיון לגבי פילטרים למארז? (אני לא מתכוון להחליף את המאווררים ל 120 או 140, ראיתי שהציעו את זה פה באשכולות אחרים והדבר נשמע מגוכך..מכיוון שההחלפה עולה הרבה כסף). תודה. מצאתי פורום באנגלית ששם מישהו קנה גרביונים בגודל SUPER EXTRA LARGE ופשוט כיסה איתם את הדלת הצדדית ואז גזר את מה שנשאר. זה נשמע אחלה אבל אולי יש משהו יותר טוב? [br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 17:18:10 מצאתי את זה:http://cgi.ebay.com/3M-Filtrete-983-3M-Filtrete-Dust-and-Pollen-HVAC-Filter_W0QQitemZ300286168526QQihZ0…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-