עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by MoRtZkInG,

במעבדה לגרפיקה ממוחשבת שאני לומד בה בטכניון רוצים לקנות כרטיס GeForce 8800GTS ולהחליף את ה-6800GT שיש שם. עכשיו, הבעיה שזו עמדה של DELL (זו GX620 אם זה מעניין מישהו) ויש שם ספק 305W ולפי מה שאני יודע זה המקסימום שיש לעמדות האלו. השאלה אם זה יחזיק, יהיה מספיק, או שלא. (שאר המפרט: HD אחד, 1GB ו-P4 3.0GHz)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

עם המעבד E6750?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים עםאוברקלוק למעבד ולא יתאמץ? 79503GB OC 7870 6950 מיפרט: e7500 2.93-3.30 ep45 ud3lr 6GB ram 3HDD 1 cd rom

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hamtsani,

שלום לכולם, אודה על עזרתכם בקשר לחברות טובות שמייצרות ספקים: הבנתי שחברת Enermax מייצרת ספקים איכותיים? האם יש חברות נוספות איכותיות? האם חברת Hec נחשבת טובה? בקיצור קצת עזרה תעזור לי. אגב אני צריך ספק טוב כי המחשב הוא למשחקים (כרטיס מסך ge force 8800 GTS 320, מעבד E6300, דיסק קשיח אחד 250 ג'יגה ו- 2 ג'יגה זיכרון) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by psyco,

שלום חברים, לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב אז לקחתי אותו למעבדה (עוד באחריות)... לאחר בדיקה נמצא שלוח M וספק תקולים... לוח M הוחלף לאותו דגם (מפרט בצד), אך את הספק שלי (purepower 680w) אין להם (וגם ליבואן). הם מחליפים לי את הספק ל toughpower 650w, שניהם מבית THERMALTAKE (אני יודע שאתם לא מסמפטים אותם בתחום הספקים...) 680W: http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0049/w0049.asp 650W: http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0104/w0104.asp על ה680W קראתי ביקורות ממש טובות ואילו ל650W אני לא מוצא. אני רוצה להשוות ביניהם ולדעת מה עדיף (שניהם נותנים 52A ב 12V - ומוסמכים SLI\CF ובעלי Active PFC). מישהו יכול לעזור? תודה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mrraz,

תודה לעוזרים

7. אני קונה מחשב חדש בקרוב, ומה שחשוב לי במארז, בגלל נסיון העבר- זה איכות הבניה. אני לא צריך 5 מאווררים וכל מיני מנורות מצחיקות. במחשב הנוכחי שלי, שנקנה לפני 7 שנים, יש מארז silentium t11 של artic cooling, והאיכות בניה שלו גרועה יותר מהמארזים ה"גנריים" שזכורים לי מלפני 20 שנה. ההברגות נהרסו אחרי כמה הוצאות והכנסות של הארדיסקים. מה שכן, אין לי שום צורך במארז נוצץ, ולא רואה טעם לשלם 700 שקל על איזה מארז גיימינג, רק בתקווה שהבנייה תהיה איכותית. האם ניתן להשיג בימינו מארז פשוט ואיכותי, עד 400 ש"ח?(רצוי פחות..) אציין גם שאני קונה את המחשב באייבורי, אז רצוי מאד שהמארז הנבחר יופיע פה ברשימה: https://www.ivory.co.il/computer_case.html …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by InspiteL,

המפרט של שאר המחשב: i7 4970k Gigabyte GA-H97M-D3H (הלוח הוא MicroATX) Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 1600Mhz 1.5V Intel SSD 730 Series 240GB Samsung HD502HJ 500GB GTS450 האם SeaSonic SS-400ET מספיק למערכת? אם לא, SS-500ET מומלץ או שיש ספק יותר טוב באותו טווח מחיר? לא מתכנן אוברקלוק רציני. לגבי מארז - אני מחפש מארז באיזור ה300 ש"ח, שיהיה שקט כמה שהמחיר מאפשר, רצוי עם פילטר לאבק, ושלא יהיה בו צפוף מדי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by none77,

KAKADU999‏ צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by daniel89,

שלום, אני רוצה לקנות אל פסק ואני לא יודע איזה לבחור... איך זה בעצם הולך? מחברים אותו לחשמל ומאחורה מחברים את מה שרוצים? (עד כמה אשפר לחבר?) איך אני יודע עד כמה זמן הוא יכול להחזיק את המערכת??? מה זאת אומרת מתח 1200VA 600VA מה זה אומר? אתם יכולים להסביר לי איך בוחרים אל פסק ובקיצור הכל על אל פסק... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yonni,

מתכנן קנייה של Q6600 - מתוכנן OC ל 3.0 -3.2 GHZ כרטיס מסך- משהו ברמה של 8600GTS או 7900GS 4 הרד דיסקים- כנראה שניים מהם ברייד 0 לא SLI ולא בטיח. דרישות: - ספק שיחזיק ויהיה יציב גם לOC - מארז שיהיה מאוורר טוב - שיהיה שקט יחסית - שיוכל להכיל 4 הרד דיסקים - ושיוכל להכיל קירור אויר גדול (TUNIQ/ BIG TYPHOON) רצוי מהחנות IQPC ושיהיה במלאי אה ועוד משהו חשוב מאוד- מארז נקי סולידי יפה, לא של גיימרים בלי חלונות ולדים וכל מיני חייזריםולא מכוער כמו הצ'אקרה- אני שונא אותו תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shmuelkp,

אני רוצה להגן באיזושהי דרך על המחשב והמסך ומצד שני לא רוצה להוציא 500 ש"ח על אל-פסק... הבנתי שמייצב מתח לחשמל יעשה את העבודה, הבעיה היא שאני רואה שיש לו שקע אחד והשאלה היא אם אני יכול לחבר לו מפצל של 2 או שזה לא מתאים... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני מצרף כאן את מפרט המחשב : Asus 965P DS3 2*1024 CROSAIR 667mhz Core 2 DUO E6600 Geforce 8800 GTX BFG WD 320G ספק הכח הוא של חברת הק 450 וואט שאלתי היא האם אני צריך להחליף ? או שזה יספיק. החלק שמטריד אותי בעיקר זה כרטיס המסך תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יצרנית החומרה CoolerMaster מעלה הילוך ומשיקה ספינת דגל חדשה לסדרת Cosmos היוקרתית תחת השם C700P לכתבה

16. Started by MatanFrenkel,

כן/לא/גבולי/בכיף? אותה שאלה לגבי 5830 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לביקורת את אחד המארזים המבוקשים בשוק, ה-H440 של NZXT. בואו לראות כיצד נראה השילוב שבין אסטטיקה ויכולות קירור לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsunzxt_h440_mid_tower/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BEN903,

סתם ראיתי חשבתי יעניין מישהו http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_137&products_id=2507

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. מתלבט בין שני המארזים הנ''ל KANDALF EXTREME EDITION ל- THERMALTAKE KANDALF הישן והטוב מה ההבדל בין שני המארזים? האם שווה להוסיף קצת יותר על KANDALF EXTREME EDITION מה הוא עוד נותן ביחס לקודמו דרך אגב לא מצאתי את דגם האקסטרים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by daniel123,

שלום, אני רוצה לקנות ספק חדש וטוב ולא יקר מידי בסביבות עד 450 ש'ח הינה דוגמא שראיתי תגידו לי עם זה שווה ובמחיר הנכון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4499 מפרט טכני: לוח אם: elitegroup SiS 661FX-M P4 800 MHz מעבד:Intel Celeron D Processor CPU 2.4GHz RAM 512MB כרטיס מסך:nvidia 5200 FX דיסק קשיח:maxtor 80G

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tomersoni,

אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ? אני מתכנן להחליף לשני הרכיבים האלה בקרוב מאוד. המארז שיש לי הוא מארז סטנדרטי של חברת אייבורי למי שמכיר בצבע לבן. לצערי אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא.....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בסדר אז אני יחבר עם המתאם של 2 המולקס שמגיע עם הכרטיס.. העניין הוא שחיברתי מולקס לספק ובצד השני יש שני חיבורי מולקסים..האם זה מספיק?אני יחבר תמולקסים האלו למולקסים של המתאם 8pin? אם לא הבנתם אלו שני מולקסים שמחוברים לחיבור יחיד לספק..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SuBeX,

שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by TBomber,

איפה אני יכול למצוא מארז אם חלון פתוח אורות במחיר של 300-100 שקל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.