ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מארז פשוט וזול שנראה שיש בו את הכל: [h=1]Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black[/h] יהיה בו core i7 4770k asus z78 deluxe GTX770 4GB אולי מאורר Noctua NH-C14 CPU Cooler OC ברמה בינונית האם מארז הזה יצליח לעזור לי לשמור על טמפ' נמוכות? ראיתי שיש לו מקום לכבלים מאחור יוש בו לא מעט מאווררים... האם יש תכונות שפספתי במארז הזה? אם יש לכם הצעות למארזים אשמח לשמוע.(אני מעוניין לקנות בKSP או איבורי - זה מה שיש לי בעיר)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח 320 גיגה הספק שיש לי עכשיו נדפק ואני צריך אחד חדש.. איזה מומלץ? ואם אפשר מחברת ksp כי הם קרובים אליי זה יהיה טוב, לא צריך משהו מפוצץ אלא משו אמין ושיחזיק להרבה זמן. תקציב חופשי לנוכח הדרישות. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בעל מארז COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE, ואני מחפש ספק חדש במקומו של ה-HEC 300 שכבר לא ממש מתפקד. אשמח להצעו עד סביבות 350 שקל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר של אסוס: http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us אני צריכה לפי החומרה ספק כח של 600W לפחות... כנראה שהספק הנוכחי לא מצליח להחזיק את המערכת (בהפעלה של 3dmark - נפל לי המחשב כבר במסך הבדיקה הראשונה...) המארז הוא של sunbeam כמו שהומלץ לי פה, יש לי כרגע 6 הארד דיסקים, כרטיס מסך 8800GTS מעבד E6600, לוח אם P5B DLX, מאוורר למעבד של זלמן 9700, 2 זכרונות GAIL של 1 ג'יגה כל אחד, ועוד מאווררים של המארז... בקיצור - מאחר וכל החומרה עובדת כראוי, ולפי asus prob אין התחממות קריטית (הלוח והמעבד היו על 40 מעלות כשהוא נפל...) אז נראה שמדובר בספק... צריכה המלצה על ספק חזק ! הרעש לא משנה בכלל ! אפשר לחרוג מהתקציב אגב תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לפני שבוע כרטיס מסך HD5850 שאמור לתמוך בספקי 500W , אבל .. מאותו יום שהתקנתי את הכרטיס אני מקבל ריסטרסטס ומסכים כחולים כשאני רואה סרטונים או משחק משחקים. ניסיתי להחזיר לכרטיס הישן שלי ולראות שזה לא חוזר ואכן הבעייה נפתרה. התקשרתי לחנות שבה נקנה המחשב לשאול אם הספק באמת אמור לתמוך בכרטיס והתשובה שלהם הייתה שכן זה אמור לתמוך אבל למרות שזה ספק 500 יכול להיות שהוא נותן רק 300 . עכשיו אני שואל את עצמי WTF? אני בונה לעצמי מפרט במחשב בוחר ספק 500 משקיע את הכסף והם אומרים שיכול להיות שהוא נותן רק 300 מזה אומר איך זה בכלל יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HEC 400W HEC-400TRT - 260 VS FSP Real 400W 60GN Noise Killer - 225
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהספק בן שנה וחצי ועובד מצויין של חברת FSP 350W 60GLN זה השם המלא . מעבד : Intel Core i5 760 Box או שאני יקנה את הגירסא ללא המאוורר ויוסיף את הפרייזר 7 . לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H כרטיס מסך : 8600GT . זיכרונות : Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 דיסק קשיח : Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 צורב : צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז : Antec Two Hundred תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על 2 מארזים עם ספק 430W של SS מכיוון שאין ברשת פרטים על המארז של TMS השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המארז ומה יותר עדיף? האם יש לTMS חיבור של MATX והאם הוא TOOLLESS? האם המארז מגיע עם כבלים לחיבור היציאות הקדמיות ועם ברגים מתאימים לחיבור החומרה השונה? האם יש לו חלון צד? על הRAIDMAX יש מלא מידע אז אם מישהו יוכל לשפוך אור על המארז של TMS אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן/לא/גבולי/בכיף? אותה שאלה לגבי 5830 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KAKADU999 צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין. כל מי שמתלבט איזה ספק כח לבחור למערכת שלו - מומלץ לקריאה לפני. שווה אולי אפילו לצרף לסטיקי: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3413&p=1
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סתם ראיתי חשבתי יעניין מישהו http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_137&products_id=2507
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לידידה שלי יש מחשב פנטיום 4 עם דיסק קשיח אחד, כונן אופטי אחד וכרטיס מסך On-board. היה לה במחשב ספק כוח ג'נרי 500 וואט שנשרף. האם הספק כוח הבא מתאים להחליף אותו? HEC (Herolchi) 400TRTF 20/24 Pin Ver 2.2 Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7087
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה מארז חדש.. עכשיו יש לי פוסידון של ג'יגה בייט.. מה עדיף לי? 690 או HAF ולמה... טנקס..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בירור עם אייבורי והם "נתנו" אישור להחליף את תכולת המארז הישן לחדש... אז העברתי..מה שלקח לי כולה עשר דקות... אני חייב לציין שהמארז מאוד יפה! מאוד מאורר...לא שומעים את המאוררים שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתבלט בין הספקים - M12II-520 - י 435 ש"ח. HX 520W' -י 540 ש"ח. MODU82+ 525W (הדגם של W625 קיבל EC ב SPCR אבל הם מדגישים שציון הוא ספציפי) - 540 ש"ח. באתר של אנרמקס יצא גרסה 2.0.שעדיין לא בארץ. ECO 80+ 500W (שמודשג במיוחד ב SPCR מצד שני הוא לא מודולרי) - י 425 ש"ח כל הספקים מספיק חזקים למחשב שלי. מה שחשוב(לפי סדר החשיבות) הוא - 1. שקט ! וכמה שיותר. הFSP400pnr רועש בשבילי. 2. מחיר. 3. מודולריות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחפש ספק כוח מספק ( - אבל לא יותר, התקציב מאוד חשוב כאן - ולוחץ) עבור המפרט הבא: [גר בארה"ב - אז קחו בחשבון בבקשה] מעבד: quad q6600 כרטיס מסך: GTX 460 לוח אם: DFI P35 2 כוננים קשיחים של 250 ג'יגה סך הכל 3 מאווררים נמצאים במארז ו.... אני חושב שזה בסך הכל..... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אל פסק ואני לא יודע איזה לבחור... איך זה בעצם הולך? מחברים אותו לחשמל ומאחורה מחברים את מה שרוצים? (עד כמה אשפר לחבר?) איך אני יודע עד כמה זמן הוא יכול להחזיק את המערכת??? מה זאת אומרת מתח 1200VA 600VA מה זה אומר? אתם יכולים להסביר לי איך בוחרים אל פסק ובקיצור הכל על אל פסק... תודה, דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות בקרוב מחשב עם המפרט הבא: מעבד: CORE I5 750/760 לוח אם: Gigabyte GA-H55MUSB3 זכרון: 4GB 1600 MHZ כ.מסך: GTX 460 אני לא הולך לעשות למחשב OC. קודם כל, האם אפשר להסתדר עם 700 ש"ח בשביל מארז וספק מספיק איכותיים? אין לי בעיה לחרוג מהתקציב עד משהו כמו 200-300 ש"ח, אם אפשר להסתדר בפחות אני אשמח. ועוד דבר ששכחתי לציין, אם אפשר שהמחשב יהיה לא כ"כ רועש אז כמובן שעדיף.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-