ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שיניתי את המפרט. המחיר כולל ספק, ושוב, חשוב לי מארז מעוצב,צבע כסוף אם אפשר, לא שחור. תודה ליועצים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , זאת המערכת שלי: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram כפול 2...(1 ג'יגה..) וכרטיס: 6800\6800gs/800 gto (עוד לא סגור ... ...- אם יש שוני בצריכת החשמל , אז תכתבו בערך נגיד שאם ה800 אני צריך ככה וכהה , ועם 6800 אני צריך...) בכל מקרה כרגע יש לי רק 512 אחד ואת הgf 4 440mx, ויש לי ספק ג'ארי , של 300 ... ובנתיים זה מחיק כבר קרוב ל 4 שנים... השאלה שלי איזה ספק אתם ממליצים לי , שיחזיק את המערכת אחרי השידרוג (החלפה של כרטיס, והוספה של עוד 512 ראמ..) תודה רבה , ושבוע מצוין.. (ולגבי תקציב, כמה שיותר נמוך, אבל עדין שישאר איכותי , משהו בסביבות ה200 , אם אפשר , אם זה ממש נמוך אז אפשר להתגמש..)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה משנה איזה מארז אני לוקח? מארז בלי ספק רק המארז עצמו זה משנה מה אני לוקח? אם כן אז איך המארז הזה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp או זה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp תזכרו שזה בלי ספק ספק יש לי ENERMAX LIBERTY 400W אם אף אחד מאלה אז מה עדיף? ושיהיה יפה... לא כמו זה של HEC... יותר מדי פשוטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000-4400 שקל ודגש חשוב בשבילי זה המארז והספק -אני רוצה שהספק יהיה חזק שבעתיד בקניה של כ.מסך חזק יותר ממה שיש בשוק היום אני לא יצטרך לקנות חדש(יש לי אל פסק אם זה שיקול) עכשיו למארז הוא מאוד מאוד חשוב אני רוצה מארז דיי שקט עם קירור וסירקולציה ברמה טובה ומסודר מבפנים, אני דיי סגור על Cooler Master 690 2 Advance Black האם יש המלצות נוספות למארז בסגנון הזה ?חשבתי על : LIAN LI Lancool PC-K62 Cooler Master HAF 932 Full Tower Black Case Cooler Master Haf 922 Mid Tower איזה מהם הוא הטוב ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התייעצות בנוגע לקניית UPS לחברה שאני עובד בה, אז ככה: להלן מאפייני הUPS שאני צריך: 1. מחיר עד 1200 שקל 2. יכולת לקבל פקודות לינוקס 3. תמיכה בפרוטוקולי NAT , SNMP 4.במקרה של הפסקת חשמל יכולת תמיכה של 20 דקות אשמח אם מישהו יכול לסייע במידע אשמח מאוד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... רציתי לדעת איזה ספק יתאים למפרט הזה ויחיזיק אותו בצורה הכי טובה. מעבד AMD: Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ABIT KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboard 2 lng קניתי את המחשב היום בלי ספק... ואני צריך להתאים למחשב ספק שיהיה אמין, חזק ויציב. רציתי לדעת אם הספק הזה יתאים: http://tms.co.il/p…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה משלושת המארזים עדיף מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤651 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER Liberty 400W ¤617 מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤250 כמות:1 ספק כח HEC 600DRAT 600W ¤346 כמות:1 עם יש הצעות טובות יותר בערך באותם המחירים (אפשר עד 750 עם צריך) אז אנא. ,תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Terrific Weekend 2 everybody ============================================================================================ Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרך לקניית מחשב חדש. אני מתייעץ איתכם לגבי 2 המארזים הבאים של ANTEC: Antec NSK3480 380W - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=6300 Antec NSK4482B 380W - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=7793 מה ההבדל בין המארזים? המחשב יהיה מיועד בעיקר ליישומי OFFICE, וחשוב לי מאוד שיהיה שקט, יפה ושלא יתפוס יותר מדי מקום. מי מבין המארזים יתן את המענה הטוב ביותר? האם יש מארזים נוספים של חברות אחרות (או של ANTEC) שיענו לי על הצורך? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק HEC 500TDT נמכר ב250 ש"ח בסקאי פיסי. רציתי לדעת אם יש הצדקה לזה שהוא כל כך זול או ששוה לקנות אותו,צריך להחזיק את המפרט שבצד עם OC למעבד ו8800GTS G92 בבטחה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי המארז GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ קצת פרטים עליו יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה אז אם למישו יש מה להגיד חופשי המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מצרף כאן את מפרט המחשב : Asus 965P DS3 2*1024 CROSAIR 667mhz Core 2 DUO E6600 Geforce 8800 GTX BFG WD 320G ספק הכח הוא של חברת הק 450 וואט שאלתי היא האם אני צריך להחליף ? או שזה יספיק. החלק שמטריד אותי בעיקר זה כרטיס המסך תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לאל פסק זול ככל שניתן אבל עם זאת שיספק הגנה טובה למחשב כי בזמן האחרון יש המון הפסקות חשמל בזמנים לא ממש רצויים והמחשב נכבה באופן לא מסודר ובפתאומיות. זה קרה לי כבר כשלוש פעמים בשבועיים האחרונים ושלא נדבר על החודש האחרון. האם המחשב יכול להינזק מכמות הפעמים לפי התיאור הנ"ל?איך ניתן לבדוק אם המחשב נפגע כתוצאה מכך? המפרט שלי: I7 3770K לא מומהר כרגע. Gigabite Z77X UD3H. Crucial 8GB. Gigabite R9-280X. SSD Samsung EVO 120GB. Seagate 2TB. Dell u2312hm. Solo 6C. אני מאמין שרק המחשב יחובר לאל פסק אבל אם יהיה ניתן לחבר עוד דברים אז זה יהיה מעולה. התקציב הוא בערך עד 400 אבל עדיף פחות. אין הגבלה במקום הרכישה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בתמונה למטה ראיתי שחיברו את הSSD לצד המארז,הדבר אפשרי בכול מארז?או שזה מיוחד לR4? וכמובן איך עושים את זה ^^
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחדש לפני חודש חודש וחצי אני קתת מפחד עליו שלא יקרה משהו תראו תמפרט שלי << מה הסיכוי שיקרה לו משו ? ואם כדאי לקנות אל פסק אז איזה מתאים למערכת שלי ? אין תקציב גדול ד"א אני מרושש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק של enermax 365V, "ישן" ז.א. עם 20 פינים לחיבור ללוח האם, האם צפויה בעיה בהפעלתו עם מערכת מבוססת קונרו 6300, ולוח S3 של גיגהבייט (שכמובן בא עם חיבור 24PIN) אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהספק שיש לי של Zumax ZP550GW הוא נוראי ומאוד מומלץ להחליף אותו. אשמח לשמוע המלצות לספק אחר שהוא גם מאוד שקט וגם יחזיק את המפרט שלי + שידרוג לכרטיס מסך R9 280. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 ספקי כח ~600W. המערכת שלי: ASUS P5Q Intel C2Q 9300 Corsair 4GB DDR2 1066MHz Seagate 500GB 7200rpm Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5 WIN7 HOME 64Bit המערכת אולי תשודרג בעתיד למערך SLI עם עוד כרטיס GTX560 הספקים שבחרתי: Antec HCG-620 Corsair GS 600 או Corsair CX600 V2 (פשוט יותר) Seasonic S12II 620 Bronze או Seasonic SS-600ET (פשוט יותר) יש לציין שאלה שהדגשתי בבולד, באים עם מסילה אחת של 12V ועליהם זרם עד 48A. וסיסוניק היחיד עם אחריות 5 שנים. המחירים פחות או יותר דומים.. 435 ש"ח בממוצע. אני כבר ממש עם ה- יש בחירה מועדפת? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ספק כח חדש שיחליף HEC 550 W שלא מחזיק מחשב שלי ב-OC מפרט : מעבד 8500 E 4 GB זכרון כ.מסך 260GTX EVGA 216 6 קשיחים לוח אסוס P5D החלטתי כבר לקחת את : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=113 אבל רציתי לדעת האם הספק OCZ OCZ700MXSP ModXStream Pro 700W ברמה דומה http://www.loger.co.il/sg_product~OCZ700MXSP~18~0.htm כי יש לי זיכוי 170 ש"ח במור לוי ויוצא לי לקחת אותו בתוספת של 259 ש"ח בלבד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אחד , שוכב, קצת יותר מ 725 ש"ח איפה שאני מתכנן לקנות ANTEC Desktop case NSK2400 - EC- 380W http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00240# זה שני, עומד Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower - 400W (W00114) - Black [TT-VB6400BWS] http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bws/bws.htm קצת יותר מ 600 ש"ח לשניהם ספק כח atx v2 ---- מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בשקט ואת זה אני מגדיר כך. 1. שאני לא אשמע אותו כשרואים DVD באותו חדר 2. שאני לא אשמע אותו מהחדר השני כאשר שורר שקט מוחלט.(לילה) --- יש לי העדפה (מבחינת המיקום) לקחת את ה antec אבל ראיתי שהמאוורר שלו הוא 25 dba לעומתא 17 של ה thermaltake אבל אני לא יודע מה זה אומר. למישהו יש ניסיון עם שניהם ? ----
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצעו לי בחנות מחשבים החלופות הבאות ואני מעוניין בחיווי שעה מקצועי עליהם: 1. מארז raidmax כולל ספק כוח מאותה פירמה 400 וואט (model tx-400 (ad-400as) atx 12o)במחיר כולל 630 ש"ח 2. מארז Gigabyte Triton Tower Case ,Aluminium Panel 120 mm יחד עם ספק A-TOP 400W PFC Sata + PCI-E + 24-Pin+120mm FAN במחיר כולל של 650 ש"ח 3. YY 5604 2X 120mm + Delta 400W PFC Ver 2.2 במחיר כולל של כ-600 ש"ח מה דעתכם על הנ"ל מבחינת איכות ? וגם מבחינת מחיר וקיום מוצרים יותר טובים במחירים קרובים ? בעל החנות מוכן שאני אקנה את חלקי המחשב ממקומות אחרים והוא ירכיב אותם המחשב המתוכנן נבנה כדי שיתאים גם למשחקים (בעיקרון: core 2 due 6300 + ati x1950pro)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז מיועד למחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים, האם שווה להשקיע עוד200 ש"ח במארז הזה או לא? אני כבר דיי חורג מהתקציב, אבל אני יכול להשקיע עוד טיפה במארז. האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה הנוספת, או שאין צורך..? תודה לעונים, המחשב דיי חזק מבוסס CORE I5 וRedon 1850 hd.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-