ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיפעיל לי את כל המשחקים : COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB עכשיו... אני רציתי לקנות מחשב נייד כדי שאני אוכל לקחת אותו למקומות .. אבל..... אין ל מספיק כסף. אז חשבתי אולי אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן... אז אני רוצה לדעת אם אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן כמו זה, זה ישפיע על איכות החומרים??: Thermaltake ARMOR A30 Mini Black Case (No PSU) תודה ושנה נפלאה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיניתי את המפרט. המחיר כולל ספק, ושוב, חשוב לי מארז מעוצב,צבע כסוף אם אפשר, לא שחור. תודה ליועצים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ? אני מתכנן להחליף לשני הרכיבים האלה בקרוב מאוד. המארז שיש לי הוא מארז סטנדרטי של חברת אייבורי למי שמכיר בצבע לבן. לצערי אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא.....
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בתמונה כאן אפשר לראות את הצינורות שבהם הבחור השתמש כדי לתת מראה אסטתי יותר לכבלים. היכן רוכשים כבלים כאלה בארה"ב (שם אני גר)? אולי יותר נכן לשאול - איך קוראים לציורות הללו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אחד , שוכב, קצת יותר מ 725 ש"ח איפה שאני מתכנן לקנות ANTEC Desktop case NSK2400 - EC- 380W http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00240# זה שני, עומד Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower - 400W (W00114) - Black [TT-VB6400BWS] http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bws/bws.htm קצת יותר מ 600 ש"ח לשניהם ספק כח atx v2 ---- מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בשקט ואת זה אני מגדיר כך. 1. שאני לא אשמע אותו כשרואים DVD באותו חדר 2. שאני לא אשמע אותו מהחדר השני כאשר שורר שקט מוחלט.(לילה) --- יש לי העדפה (מבחינת המיקום) לקחת את ה antec אבל ראיתי שהמאוורר שלו הוא 25 dba לעומתא 17 של ה thermaltake אבל אני לא יודע מה זה אומר. למישהו יש ניסיון עם שניהם ? ----
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מצרף כאן את מפרט המחשב : Asus 965P DS3 2*1024 CROSAIR 667mhz Core 2 DUO E6600 Geforce 8800 GTX BFG WD 320G ספק הכח הוא של חברת הק 450 וואט שאלתי היא האם אני צריך להחליף ? או שזה יספיק. החלק שמטריד אותי בעיקר זה כרטיס המסך תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ואני אשמח עם תעזרו לי.. ניקיתי את המחשב שלי, שמתי קיסם כדי לעצור את המאוורר (של הספק כוח) וברגע אחד של חוסר תשומת לב, הקיסם נפל פנימה ... עד כאן אין בעיה, אבל כשפתחתי את הספק להוציא את הקיסם מהספק נקרע המדבקה של האחריות :'(... מדובר מספק איכותי יחסית של חברת ULTRA (אין בארץ) והיתה עליו אחריות לכל החיים.. מה אני יכול לעשות? יכול להיות שאם אני אכתוב להם יחזירו לי את האחריות? תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התייעצות בנוגע לקניית UPS לחברה שאני עובד בה, אז ככה: להלן מאפייני הUPS שאני צריך: 1. מחיר עד 1200 שקל 2. יכולת לקבל פקודות לינוקס 3. תמיכה בפרוטוקולי NAT , SNMP 4.במקרה של הפסקת חשמל יכולת תמיכה של 20 דקות אשמח אם מישהו יכול לסייע במידע אשמח מאוד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, הזמנתי את המארז הזה לפני כמה ימים אבל מסתבר שהוא לא במלאי. אני לא יודע כמה זמן יקח וגם באמזון לא יודעים (מזמין רק משם). מה שנשאר הוא לקחת מארז אחר. הכי חשוב לי זה שקט. הכרטיס שיכנס אליו אני מניח שיהיה 2080TI. מעבד: 4790K לוח: z87-gd65-gaming כרטיס מסך: 2080TI ראם: 4 סטיקים של HyperX 8GB ספק: EVGA G3 750W זיכרון: 1TB SSD Sata 3 קשיח: WD Blue 4TB רציתי לקחת H440 מהסיבות הבאות (החשיבות לפי הסדר ) 1. שקט, מאוד חשוב לי שקט. לא רוצה לשמוע אותו. 2. הוא נשלח לארץ מאמזון אנגליה או ארה"ב. 3. הוא ישב כשצד שמאל שלו (איפה שנמצא החלון בדר"כ) צמוד לדופן השולחן, כלומר אין אוויר נכנס משם. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב את ה12600KF ולוח אם מסדרת Z690 יש לכם המלצות לספק כוח ומארז? אני לא מחפש מארז ענק, משהו שיהיה סבבה מתחת לשולחן אין חשיבות ליופי.. לא אוהב אורות ולא מעוניין שהחדר שלי יהפוך למועדון... ראיתי שהרבה מארזים באים עם חלון אחד שקוף, זה יכול להיות נחמד אבל מה שחשוב לי זה הביצועים שתהיה זרימה נכונה של אוויר, אולי חומרים יותר איכותיים לנידוף החום וכאלה.. על איזה ספקים אתם ממליצים? מחבר אליו גם כרטיס מסך מהמחשב הנוכחי שלא כל כך יהיה בשימוש GTX1660Super תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000-4400 שקל ודגש חשוב בשבילי זה המארז והספק -אני רוצה שהספק יהיה חזק שבעתיד בקניה של כ.מסך חזק יותר ממה שיש בשוק היום אני לא יצטרך לקנות חדש(יש לי אל פסק אם זה שיקול) עכשיו למארז הוא מאוד מאוד חשוב אני רוצה מארז דיי שקט עם קירור וסירקולציה ברמה טובה ומסודר מבפנים, אני דיי סגור על Cooler Master 690 2 Advance Black האם יש המלצות נוספות למארז בסגנון הזה ?חשבתי על : LIAN LI Lancool PC-K62 Cooler Master HAF 932 Full Tower Black Case Cooler Master Haf 922 Mid Tower איזה מהם הוא הטוב ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: Core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח Gigabyte Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GigabyteGTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1110 ש"ח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - מחיר 690 ש"ח SAMSUNG 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - מחיר 740 ש"ח Scythe Mugen 3 CPU Cooler (למעבד) - מחיר 220 ש"ח Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black SATA LabelFlash - מחיר 150 ש"ח מארז fractal design r3 עם שלושה מאווררים וספק seasonic s12II 620w ומסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המיפרט שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. ספק כוח 500-550W. צ"ל איכותי מבחינת צריכת אנרגיה ורעש 9. קרור למעבד Zalman 7700Cu ולשאלה המתבקשת מדוע 500-550 וואט לכרטיס 8800GTS? אז בעתיד אני מתכנן לשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר. ע"ע 8800GTX תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: E4300 שייקנה ביחד עם הספק כוח לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: TWIN 512*2 DDR2533 כרטיס מסך: 7600GT עם אוברקלוק יש לי עכשיו במחשב ספק כוח ג'נרי נראלי 400W והמחשב נמצא באובר גם לכרטיס מסך. אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת שלי + שידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך 8600 שייצא בקרוב... לא משהו מעבר לכך. חשבתי על הENERMAX NOISETEAKER מה אתם אומרים? יספיק?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://extreme.outervision.com/PSUEngine לי יצא משום מה 441W... נראה לי קצת מוזר תגידו כמה יוצא לכם...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KAKADU999 צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי המארז GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ קצת פרטים עליו יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה אז אם למישו יש מה להגיד חופשי המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לאל פסק זול ככל שניתן אבל עם זאת שיספק הגנה טובה למחשב כי בזמן האחרון יש המון הפסקות חשמל בזמנים לא ממש רצויים והמחשב נכבה באופן לא מסודר ובפתאומיות. זה קרה לי כבר כשלוש פעמים בשבועיים האחרונים ושלא נדבר על החודש האחרון. האם המחשב יכול להינזק מכמות הפעמים לפי התיאור הנ"ל?איך ניתן לבדוק אם המחשב נפגע כתוצאה מכך? המפרט שלי: I7 3770K לא מומהר כרגע. Gigabite Z77X UD3H. Crucial 8GB. Gigabite R9-280X. SSD Samsung EVO 120GB. Seagate 2TB. Dell u2312hm. Solo 6C. אני מאמין שרק המחשב יחובר לאל פסק אבל אם יהיה ניתן לחבר עוד דברים אז זה יהיה מעולה. התקציב הוא בערך עד 400 אבל עדיף פחות. אין הגבלה במקום הרכישה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שמתנפלים - חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי מה שאני מחפש.. אז: המלצות/מדריכים לסידור כבלים במארז? קניתי מארז חדש סוף סוף ואשמח לעזרה. תודה, מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ספציפית המגן הזה נראה מבטיח עם "הגנה נגד ברקים, נחשולי מתח והגנה מפני מתח נמוך" ... "וניתוק דו קוטבי להגנה מלאה". השאלה אם הוא מקיים? הוא עולה פחות מחצי מה-Q-Proterctors / רטפון שהומלצו כאן בדיונים דומים בעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-