ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני קונה את המחשב הבא: לוח אם Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L מארז מחשב NZXT M59 דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS זכרון Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G דיסק קשיח חיצוני WD דגם My Book Essential נפח 1000GB מאוורר למעבד The rmaltake V1 CL-P0401 Retai צורב LG GH22LS50 DVDx22 כמובן שלמחשב יהיה מחובר כל הציוד הבסיסי ההיקפי יחובר כניראה עוד הארדיסק מעבר לאלה הנמצאים ואולי יתתווסף בעתיד כרטיס מסך לתוכן HD השאלה שלי היא מה צריך להיות הספק של ספק כח (אני לא הולך על ג'נרי אלא על חברה ידועה) שיחזיק את המערכת? תודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחדש לפני חודש חודש וחצי אני קתת מפחד עליו שלא יקרה משהו תראו תמפרט שלי << מה הסיכוי שיקרה לו משו ? ואם כדאי לקנות אל פסק אז איזה מתאים למערכת שלי ? אין תקציב גדול ד"א אני מרושש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מארז אם חלון פתוח אורות במחיר של 300-100 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיפרט i5 4590 לוח אם msi z87 gd65 gaming כרטיס מסך הנל gtx 560 ti ספק 500w אינמקס ליברטי התחדשתי ב r9 290 מחפש עבורו ספק מתאים למיפרט שלי בכמה שפחות כסף!!! הציעו לי ספק זה ב300 חדש בקרטון!! העם שווה ? או זה ב330 http://ksp.co.il/?uin=26422 נ.ב ספק של 550 הבנתי מספיק!! המידע שקבלתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה מהמארזים עדיף. המפרט שלי: Intel i5 2500 3.3 Gigabyte GTX560 Ti 2 כונני Samsung F3 Seasonic 620w קישורים: http://tms.co.il/product/8777 או http://tms.co.il/product/10485 מה שהכי חשוב לי זה שיהיה שקט וקטן ככל האפשר ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם במציאת ספק תחליפי לשרת HP, ביום אחד נשמע פיצוץ מהספק ומאז הוא מושבת יש פה דוגמא לספק שיכול להתאים אך הוא לא במלאי https://www.desertcart.in/products/52682735-seasonic-ss-250-su-250-w-flex-atx-1-u-power-supply וגם פה https://www.fsp-group.com/en/product/pcpsu/1503480177-612.html אשמח ללינק למוצר דומה מהארץ/אמזון/אתרים סיניים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק שלי הוא TOPOWER 550W. מאחורה בספק עצמו ליד חיבור החשמל ומתג הMASTER יש עוד מתג שרשום עליו V12 SPLIT/COMBINED. כרגע זה על SPLIT עם כרטיס 2600PRO שאין לו כמובן שימוש בקונקטור ה6PIN לPCIE. אם אני מחליף את כרטיס המסך שלי ל9800GT שכן עושה שימוש בקונקטור 6PIN, האם הוא צריך להישאר שם או לעבור לCOMBINED?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב של אחי: I3 2100 8GB RAM GT630. יש לו ספק של ZEUS והמחשב לאחרונה התחיל לעשות ריסטים (אחרי שנתיים עם הספק), ועכשיו הכרטיס החיצוני לא מראה תצוגה על המסך והמובנה כן עובד.. אז כנראה שהכרטיס הלך.. עשיתי בסדר שהזמנתי S12-520W? או שזה בזבוז? אני מתכנן חודש הבא לקנות כרטיס רציני יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסדר אז אני יחבר עם המתאם של 2 המולקס שמגיע עם הכרטיס.. העניין הוא שחיברתי מולקס לספק ובצד השני יש שני חיבורי מולקסים..האם זה מספיק?אני יחבר תמולקסים האלו למולקסים של המתאם 8pin? אם לא הבנתם אלו שני מולקסים שמחוברים לחיבור יחיד לספק..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ומה שחשוב לי במארז, בגלל נסיון העבר- זה איכות הבניה. אני לא צריך 5 מאווררים וכל מיני מנורות מצחיקות. במחשב הנוכחי שלי, שנקנה לפני 7 שנים, יש מארז silentium t11 של artic cooling, והאיכות בניה שלו גרועה יותר מהמארזים ה"גנריים" שזכורים לי מלפני 20 שנה. ההברגות נהרסו אחרי כמה הוצאות והכנסות של הארדיסקים. מה שכן, אין לי שום צורך במארז נוצץ, ולא רואה טעם לשלם 700 שקל על איזה מארז גיימינג, רק בתקווה שהבנייה תהיה איכותית. האם ניתן להשיג בימינו מארז פשוט ואיכותי, עד 400 ש"ח?(רצוי פחות..) אציין גם שאני קונה את המחשב באייבורי, אז רצוי מאד שהמארז הנבחר יופיע פה ברשימה: https://www.ivory.co.il/computer_case.html …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הספק שלי הוא האמא של הג'נריים.. אז אני צריך להחליף ספק.. משהו חזק שיהיה טוב להרבה מאווררים ואוברקלוק
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ספק שיש לו מסילה אחת של 12V עם 26A לעומת ספק עם מסילה מפוצלת 12V ו18A בכל אחת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פסח שמח כולם =) אני צריך המלצה למארז HTPC שוכב, שקט וקטן. הבת דודה ראתה את הגודל של ה-2084 של אנטק ואמרה שהיא רוצה משהו בחצי מהגודל שלו... ועוד שאלה קטנה, לא בדקתי יותר מדי אבל מארזים קטנים כל כך מקבלים גם לוחות אם וקירורים קטנים בהתאם לא? תודה על העזרה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינני משחק במשחקי מחשב, כך שקניתי כרטיס מסך פשוט של GEFORCE בכ-200 ש"ח. איך לדעתכם ספק הכוח של Thermaltake TR2 RX 450W ? האם הוא משתווה ל- Tomahawk 450W Active PFC 12cm של ENERMAX? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך להשוות בין 2 הספקים הבאים כי אני כבר ממש מזמין ואין להם את אחד מהם Corsair Rm650 Seasonic s12g 650 וגם מארז יש להם את ה p280 ולא את ה obsidian 550d ההבדל בינהם הוא ממש גדול או שלא להתפשר על ה p280 כי ממש רציתי את obsidian 550d חייב תגובה מהירה תודה מצטער על ההצקה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המיפרט שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. ספק כוח 500-550W. צ"ל איכותי מבחינת צריכת אנרגיה ורעש 9. קרור למעבד Zalman 7700Cu ולשאלה המתבקשת מדוע 500-550 וואט לכרטיס 8800GTS? אז בעתיד אני מתכנן לשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר. ע"ע 8800GTX תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לשמוע את דעתכם.. אני צריך מארז כמה שיותר קר, ושקט בוא זמנית. אין הגבלת תקציב למארז.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח שהדגש העקרי הוא אמינות. שיחזיק כמה שיותר שנים. חברה מוכרת. רעש ממש לא משנה. משהו בגודל 600W או 550W יתאים. תקציב עד 600 ש"ח צריך להחזיק לוח עם פנטיום 4 ישן מארז עם 4 מאווררים 120ממ ועוד כמה צרכנים קטנים (ספק בגודל 550 600 זה אובר קיל אבל אני משער שזה יתרום בעמידות ליותר שנים) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מחפש את המארז בארץ, יש סיכוי למצוא ? הבנתי שאפילו בארה"ב בקושי מלאי, האם זה קרב אבוד מראש? https://www.nzxt.com/products/h1-matte-white מכירים מארז בעל מאפיינים דומים שנמכר בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-