עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה ההבדל בין ספק שיש לו מסילה אחת של 12V עם 26A לעומת ספק עם מסילה מפוצלת 12V ו18A בכל אחת?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by נודלר,

שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים אני לא מצליח לחשב את צריכה של מחשב שלי תעזורו לי בבקשה המפרט של מחשב שלי לוח האם: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 גוף קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק:ATX- THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מארז: GIGABYTE Setto 1020 כולל 2 מאוורים 120mm דיסק קשיח: 1. SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM 2. HITACHI 160GB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER כרטיס מסך: ASUS 3650 תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה משנה איזה מארז אני לוקח? מארז בלי ספק רק המארז עצמו זה משנה מה אני לוקח? אם כן אז איך המארז הזה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp או זה? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp תזכרו שזה בלי ספק ספק יש לי ENERMAX LIBERTY 400W אם אף אחד מאלה אז מה עדיף? ושיהיה יפה... לא כמו זה של HEC... יותר מדי פשוטים תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by doher,

האם נתקלתם בחנויות שמוכרות לצרכן הביתי? אני עובד במקום שיש בו מחשבים של UBM והם שקטים בטירוףףףףףףףף יש עליהם מדבקה של "אומניטק" הקטע שמוכרים את זה ביחד עם רכיבים ואני הייתי רוצה רק את המארז. יש לכם דעה בנושא ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lior47,

שלום לכולם, הבנתי שהספק שיש לי של Zumax ZP550GW הוא נוראי ומאוד מומלץ להחליף אותו. אשמח לשמוע המלצות לספק אחר שהוא גם מאוד שקט וגם יחזיק את המפרט שלי + שידרוג לכרטיס מסך R9 280. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Markis,

הוצעו לי בחנות מחשבים החלופות הבאות ואני מעוניין בחיווי שעה מקצועי עליהם: 1. מארז raidmax כולל ספק כוח מאותה פירמה 400 וואט (model tx-400 (ad-400as) atx 12o)במחיר כולל 630 ש"ח 2. מארז Gigabyte Triton Tower Case ,Aluminium Panel 120 mm יחד עם ספק A-TOP 400W PFC Sata + PCI-E + 24-Pin+120mm FAN במחיר כולל של 650 ש"ח 3. YY 5604 2X 120mm + Delta 400W PFC Ver 2.2 במחיר כולל של כ-600 ש"ח מה דעתכם על הנ"ל מבחינת איכות ? וגם מבחינת מחיר וקיום מוצרים יותר טובים במחירים קרובים ? בעל החנות מוכן שאני אקנה את חלקי המחשב ממקומות אחרים והוא ירכיב אותם המחשב המתוכנן נבנה כדי שיתאים גם למשחקים (בעיקרון: core 2 due 6300 + ati x1950pro)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gjook,

שלום לכולם , זאת המערכת שלי: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram כפול 2...(1 ג'יגה..) וכרטיס: 6800\6800gs/800 gto (עוד לא סגור ... ...- אם יש שוני בצריכת החשמל , אז תכתבו בערך נגיד שאם ה800 אני צריך ככה וכהה , ועם 6800 אני צריך...) בכל מקרה כרגע יש לי רק 512 אחד ואת הgf 4 440mx, ויש לי ספק ג'ארי , של 300 ... ובנתיים זה מחיק כבר קרוב ל 4 שנים... השאלה שלי איזה ספק אתם ממליצים לי , שיחזיק את המערכת אחרי השידרוג (החלפה של כרטיס, והוספה של עוד 512 ראמ..) תודה רבה , ושבוע מצוין.. (ולגבי תקציב, כמה שיותר נמוך, אבל עדין שישאר איכותי , משהו בסביבות ה200 , אם אפשר , אם זה ממש נמוך אז אפשר להתגמש..)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כותרת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שיניתי את המפרט. המחיר כולל ספק, ושוב, חשוב לי מארז מעוצב,צבע כסוף אם אפשר, לא שחור. תודה ליועצים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מעבד Q9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R 2X1G DDR3 OCZ WD 320X2 WD 500X2 gigabyte 9800gx2 THERMALTAKE TOUGHPOWER QFAN 650W W0163 חשוב שיהיה קירור מטורף כי הכרטיס מתחמם וחלון צד . המון תודות לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vsync,

שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי מחדש לפני חודש חודש וחצי אני קתת מפחד עליו שלא יקרה משהו תראו תמפרט שלי << מה הסיכוי שיקרה לו משו ? ואם כדאי לקנות אל פסק אז איזה מתאים למערכת שלי ? אין תקציב גדול ד"א אני מרושש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד + לוח אם חדש כשהלוח אם הוא Asus P8Z77-V : http://ksp.co.il/?uin=15705 והמעבד (קצת פחות חשוב, אבל סתם שתדעו) I7 3770K. הכרטיס מסך הוא HD5870. הכרטיס מסך מאוד ארוך ויכול להיות שגם הלוח אם, לכן צריך מארז בהתאם שיתאים בול / ישאר אפילו טיפה מקום. אשמח אם תרשמו לי על מארז מומלץ עד 600 ש"ח שגם יהיה מקום למאוורר קירור על המעבד עצמו. תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by electricity86,

אינני משחק במשחקי מחשב, כך שקניתי כרטיס מסך פשוט של GEFORCE בכ-200 ש"ח. איך לדעתכם ספק הכוח של Thermaltake TR2 RX 450W ? האם הוא משתווה ל- ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ של ENERMAX? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. זה אחד , שוכב, קצת יותר מ 725 ש"ח איפה שאני מתכנן לקנות ANTEC Desktop case NSK2400 - EC- 380W http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00240# זה שני, עומד Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower - 400W (W00114) - Black [TT-VB6400BWS] http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bws/bws.htm קצת יותר מ 600 ש"ח לשניהם ספק כח atx v2 ---- מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בשקט ואת זה אני מגדיר כך. 1. שאני לא אשמע אותו כשרואים DVD באותו חדר 2. שאני לא אשמע אותו מהחדר השני כאשר שורר שקט מוחלט.(לילה) --- יש לי העדפה (מבחינת המיקום) לקחת את ה antec אבל ראיתי שהמאוורר שלו הוא 25 dba לעומתא 17 של ה thermaltake אבל אני לא יודע מה זה אומר. למישהו יש ניסיון עם שניהם ? ----

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omrishalev,

אחרי בירור עם אייבורי והם "נתנו" אישור להחליף את תכולת המארז הישן לחדש... אז העברתי..מה שלקח לי כולה עשר דקות... אני חייב לציין שהמארז מאוד יפה! מאוד מאורר...לא שומעים את המאוררים שלו...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by haimamazavs,

שלום, בגדול אני די נעול על Corsair air 540. אבל אם יש הצעות מעניינות יותר או זולות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה שקט יחסית, שחור ומאוורר בגלל זה ה540 קורץ לי. כרגע יש לי Corsair obsidian 550d.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Inglorious,

שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לאל פסק זול ככל שניתן אבל עם זאת שיספק הגנה טובה למחשב כי בזמן האחרון יש המון הפסקות חשמל בזמנים לא ממש רצויים והמחשב נכבה באופן לא מסודר ובפתאומיות. זה קרה לי כבר כשלוש פעמים בשבועיים האחרונים ושלא נדבר על החודש האחרון. האם המחשב יכול להינזק מכמות הפעמים לפי התיאור הנ"ל?איך ניתן לבדוק אם המחשב נפגע כתוצאה מכך? המפרט שלי: I7 3770K לא מומהר כרגע. Gigabite Z77X UD3H. Crucial 8GB. Gigabite R9-280X. SSD Samsung EVO 120GB. Seagate 2TB. Dell u2312hm. Solo 6C. אני מאמין שרק המחשב יחובר לאל פסק אבל אם יהיה ניתן לחבר עוד דברים אז זה יהיה מעולה. התקציב הוא בערך עד 400 אבל עדיף פחות. אין הגבלה במקום הרכישה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idan100,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה מהמארזים עדיף. המפרט שלי: Intel i5 2500 3.3 Gigabyte GTX560 Ti 2 כונני Samsung F3 Seasonic 620w קישורים: http://tms.co.il/product/8777 או http://tms.co.il/product/10485 מה שהכי חשוב לי זה שיהיה שקט וקטן ככל האפשר ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ולצערי אין לי את המתאמים ל- CD-ROM, אשר צריך להרכיב אותם על ה- CD-ROM וכך להכניס אותו למארז. האם יש למישהו אשר בבעלותו המארז הזה, זוג מתאמים כאלה שהוא יכול לוותר עליהם, אני מחפש את המתאמים האלה בנרות ולא מוצא. אשמח לעזרתכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם? חברה אני ממש צריך את עזרתכם, יש לי מארז וספק מאפנים במיוחד, הם עושים רעש של מטוסי סילון( אפילו יותר), לכן אני רוצה להחליף אותם אבל למרות החשיבות הגדולה לשקט חשוב לי גם הטמפ' יש לי מחשב עם: AMD 3000 ATLON 64bit לוח אם MSI K8-NE0 (ללא מאוררים, החלפתי אותם לקרור פסיבי של ZALMAN) כרטיס מסך 6600GF של MSI הטמפ שלי היום הן: 35C - 42C למעבד 31C - 42C ללוח אם 30C - 42C לכרטיס מסך חברה אני אשמח לרעיונות, אני גר באזור חיפה, כך שחינות כמו KSP, נועה מחשבים, IVORY נמצאות קרוב אשמח אם הקניה תהיה מהן (עדיף IVORY)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) ‏Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU)‎ ‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.