ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך הסדרה Nitro של Chieftec ? אם צריך דגם מסויים אז זה: Nitro 750W Modular 14cm fan זה למערכת הזו: Core i5 2500K G.Skill DDR3 2x2GB Ripjaws X Edition Asus P8P67-M Pro GIGABYTE GTX560TI 1GB ועוד שאלה: איך הסידרה CX או GS של CORSAIR ? אני מתכוון מבחינת אמינות וזמן עבודה, כלומר שיהיו אמינים ושאני יוכל "לישון בשקט" כשאני שם את הספק. ומה יותר כדאי ? עריכה: בתגובה השנייה נמצאת הבעיה השנייה אז אם תוכלו לעזור זה יהיה מצויין
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על- Huntkey Hespers H403 יחד עם ספק 400w ? [295 שח"] לא שמעתי על החברה הזאת huntkey [למרות שבחנות אמרו שזה טוב.. לכו תסמכו עליהם] חשוב שיהיה מארז איכותי ושקט עם סינון אבק וכמובן הספק אין לזלזל בו אם זה לא מספיק טוב אז מה יהיה טוב במקום? [בסביבות אותו מחיר 300 פלוס מינוס] תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/7132 http://tms.co.il/product/9190 מה יותר שווה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני גר בארה"ב, אז נא לקחת בחשבון. אני מחפש ספק כוח "שווה", במחיר של עד 60 דולר. המערכת: 2600K P8P67 GTX 560 Ti 8GB DDR3 SSD 1TB 7200RPM DVDRW צריך שיהיה לספק מקום להמהרת המעבד (OC) זה הכל תודה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי, היות ויש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לאבחן כבר כחצי שנה אני זקוק לספק, כדי לשלול את אשמתו של הספק שלי ולהיות בטוח שלוח אם זה מה שאני צריך להחליף. אני יודע שהסיכוי שלמישהו יש ספק בסדר הגודל שאני צריך שוכב מיותר הוא כמעט אפסי, אבל לא עולה כסף לנסות (: בגדול, אני צריך משהו כמו 600W+ אמיתי, והוא יוחזר בדיוק במצב שבו אקבל אותו, ואזמין את הנשמה הטובה לבירה על חשבוני. אני מאיזור ר"ג, אין לי בעיה להגיע לכל מקום שיש אליו אוטובוס ישיר מת"א.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים NZXT Apollo שקניתי אחרי שקראתי המון ביקורות מהללות. כבר מייד האחרי הרכישה הרגשתי שהמארז קצת "זול" (הוא בהחלט מארז זול גם במחיר אבל ציפיתי ליותר מהאיכות לאור הביקורות החיוביות). מהר מאוד המאווררים של המארז נהיו קצת רועשים וככל שהוספתי דיסקים גם נוספו זמזומים וויברציות ברחבי המארז. אני מתכון להחליף מארז בקרוב ובכלל לא שקלתי את NZXT אבל אז ניתקלתי ב NZXT H2 שנחת בארץ ממש לא מזמן. הביקורות אוהבות אותו אבל הפעם אני זהיר יותר, מה דעתכם על הכללית על מארזים של חברת NZXT ? נראה לכם שאני שוב צפוי להתקל במארז "זול" שמזדקן בצורה בינונית או שעם האפולו פשוט נפלתי כי באמת כי קנית מארז זול עם יותר מידי ציפיות ?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מהי הדרך העדיפה? אמנם יש פתח אוורור ברצפת המארז, אבל עדיין - האם להתקין את הספק מופנה כלפי מטה [מאוורר כלפי מטה]? לא הייתי רוצה לחסום את האוורור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אני רוצה להפעיל 2 ספקים באותו המחשב ומחפש מתאם כמו זה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=34_186&products_id=21193 כדי שהם ידלקו יחד לפי פקודה מהלוח אם ואני לא אצטרך להתעסק בקיצור של כל מיני חוטים ובקיצור האחריות על הספקים. (לפחות ככה הסבירו לי) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד: i5-2500K לוח אם: Asus P8Z68-V Pro זיכרונות:CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C8 דיסק קשיח: Samsung F3 1TB מארז: CoolerMaster 690 II Advanced ספק: ? לגבי המארז - מה אתם אומרים? בחירה טובה? ה-LanCool K62 הרבה יותר יקר וה-K60 לא שחור בפנים :\ (שווה להתפשר על הצבע הפנימי? המארז הרבה יותר איכותי?) באיזה מחיר אפשר להשיג היום את המארז? (690 II כמובן) התקציב למארז הוא עד 600 שקל לגבי הספק - חשבתי אולי על SeaSonic M12II-620 620W 80+ Bronze MODULER PSU (אגב הוא אמור להגיע עם 3 שנות אחריות או 5 שנות אחריות?) או שכדאי להשקיע בספק בדירוג GOLD? מתוכנן OC, אולי הוספת כרטיס מסך בעתיד (אני…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם במארז כמו COMPUCASE 6K31 Black+Silver No PSU יש מקום לכרטי מסך Sparkle GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E מה לגבי COMPUCASE 6K31 Black+Silver 400W VN PSU ? הלוח הוא Intel Bearup Lake DH67BL B3 H67 LGA1155 uAT שאלה נוספת לגבי המארזים האלה: האם הם באים אם מאוורר, או שצריך לקנות דם מאורר למארז? לא מתוכנן OC
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה. חשבתי על השילוב ANTEC P183 w/o PSU SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
** התסדרתי, אפשר לנעול או לסגור את הנושא ** שלום לכולם, רציתי לדעת איזה ספק אני יכל לקחת מהחנות KSP למערכת שלי: Core I5 2500K Asus P8P67-M Pro G.Skill 2x2GB 1600MHz Ripjaws X GIGABYTE GTX560TI OC 1GB Samsung 1TB SpinPoint F3 Cooler Master V6 CPU Cooler CM Storm Scout / Coolermaster CM690 II Plus אני רוצה שאני יוכל להכניס מינימום 8 מאווררים למארז (לייתר ביטחון) ועם לד. יהיה בעתיד גם בקר למאווררים עם מסך ובקר טמפ'. וקטודה אחת שתאיר את כל פנים המארז. חשבתי על 600 או 620 WAT אבל אני רוצה להיות בטוח שזה יהיה בסדר. עריכה: חישבתי כמה אני צריך באתר של Enermax וזה מה שיצא: אבל אני לא יודע אם זה נכון, אז אם תוכלו לתקן אותי זה יהיה מצויין ! אז איזה ספק לקחת ? (רק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ספק כוח חדש של Corsair CX430 האם אוכל להתקינו בבטחה ובראש שקט במערכת הבאה: P8P67 2500K HD 5770 SSD HDD 8GB אני מכיר את האתר של Antec שמציע את החישובים הללו, אבל לא האתר כמו הניסיון שלכם אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מארז EZCOOL ,ללא מאוורר - מעונין להחליפו למארז ANTEC DF-35. מעונין לשמוע חוות דעת על מארז זה,מכל מי שמכיר/התנסה/מבין בנושא - בעיקר,למי שיש לו את מארז זה (האם כדאי לקנות אותו,האם הוא טוב,האם הוא מומלץ וכו'...).התקציב שלי הוא עד 860ש"ח - אשמח לשמוע המלצות לגבי מארזים אחרים בטווח המחירים:500-860. -אני רוצה לקנות אותו,כי שמעתי שהוא מארז בין הטובים,מבחינת נוחות,איוורור,אחזקה ושימוש - ומספק תמורה למחירו:515ש"ח,ובנוסף מתאים לתקציב שלי/מצד שני,נראה לי,שהוא לא שקט - ולכן אני מתלבט בין ANTEC P183 V3,לANTEC P193 - האם יש הבדלים משמעותיים בינהם מבחינת איכות,אמינות ושקט -אם כן,במה? - מה דעתכם/המלצתכם...? תודה רבה מאוד מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח שהדגש העקרי הוא אמינות. שיחזיק כמה שיותר שנים. חברה מוכרת. רעש ממש לא משנה. משהו בגודל 600W או 550W יתאים. תקציב עד 600 ש"ח צריך להחזיק לוח עם פנטיום 4 ישן מארז עם 4 מאווררים 120ממ ועוד כמה צרכנים קטנים (ספק בגודל 550 600 זה אובר קיל אבל אני משער שזה יתרום בעמידות ליותר שנים) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסטיקי "הכל אודות מארזים שקטים יש לינק בעייתי לגבי מידע על רעש http://www.alehlod.co.il/Eco/Noise.htm
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בעוד כמה ימים ואני עדיין מתלבט באיזה מארז לבחור, אני צריך מארז שגם יהיה שקט, אבל אם מעבר אוויר טוב מכיוון שהייעוד של המחשב הוא למשחקים... רציתי להוציא עד 400 ש"ח הנה המפרט של המחשב שאני כנראה אקנה כל שאם אפשר לקבל המלצה בהתאם אודה לכול העוזרים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪911 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מארז שיתאים למערך כרטיסים של gtx460. תקציב 500 חריגה 50 עדיף עם חלון.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בס"ד אני מתכוון לקנות אחד יד שנייה. אני פחות מכיר את HEC. למישהו יש ניסיון עם ספקים של החברה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 300-400. חנות: זיגזג מפרט מחשב: מעבד: Intel Core I3-2100 Processor 3.1GHz 3MB LGA1155 - TRAY - קירור למעבד: /Arctic-Cooling Freezer 11 LP 1155 / 1156 / 775 - ]לוח אם: /Intel® Desktop Board BLKDH67BLB3 HDMI+DVI-I - mATX זכרון: 2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original דיסק קשיח: SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) ATA - bulk
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
כמה רגעים לפני,אני צריך עזרה בזיהוי החיבורים: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/SL2010/SL5.jpg מאוורר - מובן מאליו. אבל אם יש לי 2 חיבורים +/- במאוורר,ובספק יש שלוש חיבורים,באיזה מהם לתקוע את הזכר מהמאוורר? AUX - לאן מחברים אותו? דיסקטים - לפי מה שאני מנחש,לתוך הFLOPPY DISK? מולקסים - איפה מחברים אותם,והאם הסדר משנה? SATA 2 - דיסק קשיח,ברור מאליו. ATX 4 PIN - לאן? PCI EXPRESS 6 PIN - לאן? PCI EXPRESS 8 PIN - לאן? ATX 24/20 PIN - גם לאן? עוד כמה שאלות: SATA 2 - מחובר גם לכונן דיסקים? אם זה יעזור,הנה המפרט : לוח אם - MSI G41M4-F זיכרונות - 2X2GB DDR2 דיסק קשיח - 320GB SATA2 כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB מעבד - INTEL DUALCORE 2.6GHZ כו…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-