ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט של המחשב של אחי: I3 2100 8GB RAM GT630. יש לו ספק של ZEUS והמחשב לאחרונה התחיל לעשות ריסטים (אחרי שנתיים עם הספק), ועכשיו הכרטיס החיצוני לא מראה תצוגה על המסך והמובנה כן עובד.. אז כנראה שהכרטיס הלך.. עשיתי בסדר שהזמנתי S12-520W? או שזה בזבוז? אני מתכנן חודש הבא לקנות כרטיס רציני יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הספקים הנל זהים או מדובר ב2 מודלים ניפרדים?.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן רכישה של כרטיס המסך הבא:ati HD4870 TOXIC 512 mb ddr5 retail. המארז שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 הספק שלי הוא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=22895 כמו שהבנתי,מבחינת הספק לא תיהיה שום בעייה,והוא יוכל בקלות להחזיק את ה4870 איך זה יהיה מבחינת המארז?האורך של ה4870 הוא 24CM משהו כזה.אני לא מצליח לפתוח את המארז לראות אם יש לי את המקום הדרוש,ולכן הייתי רוצה שבתור מביני עיניין בנושאים האלו,תוכלו להגיד לי:האם יש לי מספיק מקום לכרטיס מסך הזה?או שזה לא יכנס?או שכן יכנס אבל יהיה בפנים "כור גרעיני"? תודה לילה טוב סוף שבוע מצויין לכולם
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לספק איכותי עבור המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. המחשב משמש נטו לאינטרנט ,אופיס,וסרטים.לא מעבר לזה. מה שקורה הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה החלפתי ככר פעמיים זכרונות.דיברתי עם אנשים ואמרו לי שכמעט בטוח שהספק כח[שכבר עובד כמעט שנים]כבר לא נותן מתחים נכונים ללוח אם,ואז לאחר כמה חודשים הזכרונות נפגעים.זו גם הסיבה לדבריהם שהזכרונות לא נהרסים ישיררות אלא רק לאחר כמה חודשים. בעקבות כך אני רוצה להחליף את הספק כח למשהו איכותי וטוב.בתקציב של 200-400 ש"ח פחות או יותר. אשמח לשמוע המלצות בעניין. בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
A new PSU for my current build, thanks. I'd like it to be extremely quiet.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לספק כח איכותי תקציבי למערכת הבאה: מעבד - Intel Pentium E6500 לוח אם - Intel DG41RQ זיכרון - Kingston 2GB 800Mhz דיסק קשיח - Seagate 200GB כרטיס מסך - Nvidia GT430 1GB תודה רבה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם על המארז הבא: CoolerMaster HAF 932 המארז הוא Full Tower, מגיע עם שלושה מאווררים שקטים של 23 ס"מ: 1 עליון, 1 קדמי ו-1 בדלת. בנוסף עוד מאוור של 14 ס"מ אחורי וישנה אופציה להוספת עוד מאוורר של 12 ס"מ בנוסף ל-23 ס"מ העליון. (או שלושה של 12 ס"מ במקומם). ישנם חורים להכנסת החוטים והכבלים ליצירת חלל אוויר מרווח יותר. מגירות ההארדיסק נשלפות כלפי חוץ והספק ממוקם בתחתית המארז. יוצא לי לשלם על המארז 400 ש"ח בלבד עקב רכישה מסוימת ב-KSP. אני חושב שזה מחיר מעולה למארז שכזה, הוא נראה מארז עם קירור אוויר טוב מאוד, נוח לסידור הכבלים ויוצר חלל אוויר מרווח יותר, חסרון קטן אולי לגבי הפילטרים שלו והעיצוב שבטח לא כולם יאהבו. מה דעתכם? מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ספק אני צריך בשביל 8800gts640 sli +gt210 ה 210gt לפיזיקה מיפרט q6600 4 gb ram 3x hdd striker2formula כרגע אני אם tt500w ו כרטיס בודד של8800gts 640
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות את המארז antec p193 v3 (כן, אני יודע שקצת יקר אבל הכי חשוב לי השקט) וקצת מפריע לי שאין לו usb3 מקדימה. http://store.antec.com/Product/enclosure-performance_one_series/p-193/0-761345-81902-2.aspx ראיתי באתר הבא: http://whirlpool.net.au/wiki/rmp_sg_whirlpoolpcs_usb3_cases שאפשר לעשות משחק כלשהו ולחבר את הפאנל הקדמי לusb3 מישהו יכול להסביר לי איך? לא הבנתי בדיוק מה זה pass thru ומה מחברים לפאנל הקדמי. לוח האם יהיה z77 עם usb3 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. אני רוצה לכנות מארז חזק שיוכל להחזיק לי E6300 עם הכרטיס החזק 8800GTS. התקציב שלי הוא 500 ש"ח. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. תודה 8)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ללא ספק. יש לי ספק Enermax Noisetaker 420W שאותו הרכבתי במחשב החדש (הספק הזה כבר בן 3 שנים אם לא יותר). בכ"מ, הספק תמיד עשה בעיות, כאילו המגעים שלו דפוקים בספק עצמו. כל פעם אם לא היה נדלק המחשב הייתי משחק קצת מאחורה עד שנדלק. עד... שהיום הוא לא נדלק ולא משנה כמה שיחקתי מאחורה לא עזר. אחרי שעות של התעסקות, גיליתי שאם אני דוחף את המחבר של הכבל כשהוא מחובר לספק בזווית כלשהי חזק, אז המחשב עובד אך ברגע שאני עוזב הוא נכבה. ניסיתי "להזיז" את הפינים שלו אבל ללא הצלחה. האם אפשר לפתוח את הספק ולסדר את זה לבד? *** ניסיתי עם כבלים אחרים, זה הספק. בכל זאת, אני כבר רוצה להזמין ספק חדש בלי שום קשר אם אני אצליח לסדר אותו או לא. צריך ספק איכותי, אמין ו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים ? ולמה ה - POSEIDON יותר יקר (כלומר במה הוא יותר טוב ?)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מוצא את הכבל יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות? הימני בתמונה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ורוצה לדעת מה המקסימום שהספק EA-380D Green יכול להתמודד איתו, המעבד הוא I3 2100, לינק לספק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjIxMg== תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) ATX מעבד Intel Core 2 Duo E6400 עולה 1390 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL עולה 1110 זכרונות DDR II 667? -1GB TwinMOS? לקחת 2 סטיקים דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER 220 כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. מקלדת מולטימדיה ספק כח Enermax LIBERTY 400W מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver מערכת רמקולים Logitech OEM 2.1 S200 מיקרופון Labtec VERSE 534 Microphone 39
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בעל מארז COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE, ואני מחפש ספק חדש במקומו של ה-HEC 300 שכבר לא ממש מתפקד. אשמח להצעו עד סביבות 350 שקל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מחפש לקנות ספק כח חדש. כרגע אני עם ספק ג'נרי אבל אמרו לי שחבל לקחת את הסיכון . כפי שכתוב בכותרת ההודעה, התקציב הוא עד כ500 שקלים. אם יש ספק שיעשה את העבודה בסכום נמוך יותר - אשמח לדעת עליו גם כן. השימושים במחשב - בעיקר משחקים ושימוש בPhotoshop. כמו כן גלישה מרובה באינטרנט. תודה מראש, אלון. מפרט המחשב: Motherboard Intel DP965LT CPU Intel Core2Duo E6300 RAM 3GB GPU Radeon X1950Pro עריכה: שכחתי 2 דברים חשובים. הראשון בקשר להודעה - חשוב לי מאד שהספק יהיה שקט מאד. הדבר השני - חתימה טובה לכולם, ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחו"ל כמעט את כל הרכיבים להוציא מארז וקרור: I7 9700 GIGABYTE Z390 AORUS Ultra Seasonic SSR-850PX GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super אשמח להמלצה על מארז מרווח ושקט. עדיפות לכניסת USB C בפרונט + פילטרים לניקוי קל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירוט המערכת שלי מימין. יש לי UPS חדש מדגם PRPC650 ואני מעריך שהוא של אדוויס (אין מדבקה). http://advice.co.il/data/files/specifications%20partnerpche.pdf אני משתמש כרגע במסך CRT 19. לפי מחשבון http://extreme.outervision.com/PSUEngine המחשב צורך 335W. ה UPS הוא W360 כמדומני. האם לחבר גם את המסך? אפשר לשמוע חוות דעתכם על הדגם? האם ההגנות מספקות? מה החיבורים הנדרשים? הגנת קו טלפון- החיבור שלי הוא של הכבלים. איפה לחבר את האלפסק? לפני המודם? לפני המחשב? האם לא תהיה הפרעה בקו? האם מתאים לספק עם PFC? ו... שאלת תם... נוספת... האם צריך לטעון UPS חדש לפני חיבור המחשב? בהנחה שהוא עמד ללא חיבור לחשמל מספר חודשים... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Model ZU-400W 12 Features - ATX12V Ver. 2.0 - Silver Nickel Reflective Coating Chassis - 120mm Cooling Fan with Blue Color LED - Turbo Fan Switch - Connectors: - 20+4Pin Slide-In & 12V 4Pin Motherboard Connector - 2 Serial ATA - 4 Molex for Peripheral - 2 Floppy - 4 Case Fan - Velcro Color Cable Band - Protections: OCP, OVP, SCP - Dimensions: 5.9'' x 3.4'' x 5.5'' (W x H x D) - Package: Retail - Shipping Weight: 5lbs Max Output +3.3V@14A, +5V@30A, +12V1@14A, +12V2@15A, -5V@0.5A, -12V@0.8A, +5VSB@2.5A זה יספק את ק6300 DS3 X1600?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל עצה לספק כוח ומארז למפרט הבא בעד כ-2000 ש"ח: מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache לוח אם: EVGA X58 SLI Classified Hydro Copper זיכרון: G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 1600MHZ 6GBTD CL6 כ. מסך: EVGA GeForce GTX295 CO-OP Hydro Copper * 2 תוסף: EVGA Killer Xeno Pro כונן קשיח: Western Digital 3200AAKS + Samsungs BLA BLA BLA 500GB קירור מים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-