ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
עקב התקלה שתיארתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505770.0 אני מבקש המלצה לספק כוח חדש (לפחות 500 וואט) שנמכר ב-KSP עבור המפרט המפרט הבא. אם ורק אם התקציב לא מספיק לספק איכותי אז אפשר לחרוג קצת, ולהפך - אם יש משהו איכותי במחיר נמוך יותר אז עדיף לחסוך כמה שיותר: Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 CPU: Intel Core i5-2500 CPU Cooler: Cooler Master Hyper TX3 RAM: Transcend 8 GB Kit (4 GB x2) DDR3 1333Mhz GPU: Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme HDD: Samsung HD103SJ PSU: Enermax Liberty 400w Network Adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Case: Gigabyte Poseidon תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דחוף!!! עשיתי הזמנה ואני יכול לשנות עד מחר בבוקר הלכתי על הthermaltake בגלל ההמלצה של האיש מכירות שיש לו 4 מאוורים האם עשיתי בחירה נכונה??? המחיר זהה בהזמנה ואני יכול עד מחר לשנות את החלטתי בלי תוספת תשלום מה שחשוב לי זה שקט ואיוורור בריא למחשב !!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי רכשתי מחנות מסויימת ( כרגע נמנע מפרסום שמה) מחשב ב 6,000 ש"ח כולל HD 5850 מארז THERMLTAKE ELEMENT G וספק 700W של OCZ ביום א' ה 03.07 הבאתי את המחשב לתיקון והתברר שהספק הלך לשמחתי הוא עדיין באחריות ( יש עליו שנתיים) אבל נמסר לי מחנות המחשבים שהם מתכוונים לשלוח את הספק ליבואן ( לא יודע מי זה) ולאחר שיקבלו תשובה ממנו וספק חדש הם יתקינו לי ( זה יעלה לי רק 100 ש"ח עלות מעבדה). לצערי , עד היום ה 12.07 המחשב עדיין במעבדת החנות התקשרתי מספר פעמים , אומרים לי שעדיין בודקים מול היבואן , עדיין אין תשובה מהיבואן לא התקבל עדיין ספק מהיבואן...וכו' האם זה נראה לכם הגיוני שאני צריך להמתין שבוע וחצי אומנם , אין להם במלאי את OCZ , אבל יש להם חברות אחרות כמו SEASONIC מ…
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 5850 שדורש התקנה וספק שלא ממש מתאים, איזה JSP 450W שגם חסר לו את החיבורים וגם מאוורר לא שקט ולפיכך התחלתי לחפש ספק. (גם הבנתי ש EZCOOL זה לא ממש ספק להיסתמך עליו ופועל יוצא שאני כבר כמה זמן רוצה להחליף אותו בשביל ראש שקט) בתחילה שמתי עין על X-660 של seasonic שנראה מדהים, אבל מראש שמעתי על בעיות בהתנהלות מול היבואן כשיש צורך במימוש אחריות, ויש לי המלצה חמה (מאד!!!) להימנע ממנו עקב סיבה זו. נוסף על כך בעת דיבור עם נציג RSM, שעשה רושם שיש לו הבנה טובה, הוא אמר לי שלטעמו זו הוצאה מיותרת של כסף, כן זה ספק מדהים אבל כשיש את HCG-520 520W Power Supply למה לי ללכת על משהו יקר יותר בכ-200 ש"ח, הנצילות לא תיתן לי כלום והכרטיס שלי אוכל גג 200 וואט (הוא ראה מקסימום 160 אב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם הדגם הזה אמין?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם, אם במקרה למישהו יש איזה ספק כוח ישן שהוא לא צריך לא משנה איזה מחשב, על מנת לבצע ניסוי אשמח אם תתרמו לי אותו :] תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב ,למסך ועם חיבור adsl. אז המפרט הוא: מעבד intel qx6850 3.0ghz מערך crossfire של שני כרטיסי מסך מדגם ati 3870x2 לוח אם gigabyte x38-ds4 ספק כוח של חברת zalman 1000w מסך samsung 226bw צורך 55w אני צריך שהמחשב יחזיק לי 5 דק כשהוא לא מחובר לחשמל. הבעייה שאני לא ממש יודע איזה חברה לקנות וכמה הספק צריך תודה לעוזרים =] עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה מוצר איכותי שלא מתקלקל תוך שנה-שנתיים
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשדרג לעוד כרטיס מסך נוסף gtx 570 DCII ולעשות OC כבד לכרטיס מסך ולמעבד, אני מתכנן ליקנות את הספק AX 850W Gold Active Crosair העם הוא יספיק לי? מיפרט: I7 2600k asus maximus 4 extreme G.skill 8GB 2300Ghz asus gtx570 DCII 2Xhard drive Haf X Noctua NH-D14 enermax 525W pro 18 אני גם מיתקון ליקנות כונן SSD בעתיד. תודה על העזרה ;D
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי החלטה לגבי ספק כח חדש המערכת שלי כרגע היא מעבד core2 duo עם כרטיס מסך HD5670 אני שוקל להשקיע בספק רציני שיתאים גם למחשב חדש שיקנה בעוד כ-שנה (מניח אם ככה שיהיה כבר אייבי ברידג') הבנתי שיש בעיות תאימות בין ספקים של פנטיום4 למשל ללוחות אם חדשים החל מה core2, האם ידועה בעיית תאימות כזו ללוחות אם ומעבדים מהסדרה הנוכחית והבאה של אינטל? ואם לא, אפשר לקבל המלצה לספק איכותי במחיר שפוי? תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם ה-SMART UPS 1500 כשלוש שנים. עד עכשיו הוא שרת אותי נאמנה, בשבוע האחרון כל הלדים של הבטריה מהבהבהים קבוע. אני חושב שהבטריה הלכה (למרות שיש נורה ספציפית לזה והיא לא דולקת) מבחינת העומס אני נמצא בלד הראשון (הוא סחב פעם 2 מחשבים ו-3 מסכים, היום הוא סוחב מחשב + מסך + נתב) משהו מכיר את התופעה ? האם זו בטריה או משהו אחר ? שווה לתקן או לקנות חדש ---> ואם כבר חדש, אני לא בדקתי כבר שלוש שנים ,האם יש לו יורש ? או שפשוט כדאי לקנות את אותו מוצר שוב ? (הוא די יקר...) תודה, דני
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
SeaSonic SS-750AT 750Watt 80Plus Bronze SeaSonic S12D-750 750Watt 80Plus Silver ו-Antec HCG 750W 80Plus Bronze עכשיו לפי מה שידוע לי, הספק הראשון והשני מאוד ידועים ויש להם ביקורות טובות! לגבי השלישי לא בדקתי, אבל שמתי לב שיש לו 80Plus Silver והוא באותו מחיר כמו האנטק, שיקר מ-SS-750AT ב-30 ש"ח. שאלתי היא כזאת, איזה מבין השלושה על איזה עדיף ללכת? לא איכפת לי לקנות ספק ב-600 ש"ח, העיקר שיהיה איכותי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 אל פסק, אחד מחברה ידועה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520843) ואחד פחות. לשניהם קרה משהו מאוד מוזר בערך באותו זמן (הם נמצאים ב 2 בתים שונים) וכאשר יש הפסקת חשמל המחשב נכבה והם לא נכנסים לפעולה כלל. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מארזי פלדה למארזי אלומיניום ומה חשיבות הצבע הפנימי של מארז
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני קונה מפרט (כנראה מRSM, אולי מTMS) ונשאר לי בערך 400-500 שקל למארז... עכשיו ככה, אין לי בעיה להשקיע במאווררים נפרדים של זלמן לדוגמה, העיקר שהמחשב יהיה שקט במצב רגיעה ואפילו במצב עומס עליו (גיימינג)... אני מתכנן שהוא יהיה בחדר וכדומה אז מאוד חשוב השקט ויעילות המאווררים. לכן החלטתי שדווקא עדיף להשקיע במארז שבא עם מאווררים איכותיים מראש במקום סתם מארז שאני קונה לו מאוורים בנפרד. לא מדבר על קירור מים ושטויות כאלה, אלא רק על מאווררים שקטים... אשמח להמלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.fspgroupusa.com/fsp55080ghn85/p/799.html האם בסדר? נניח, תאורטית, והוא מותקן במערכת שצורכת 500W, האם הוא מספק כמו שצריך? הבנתי שהוא bronze 80+ - מה נחשב לסביר, לא?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתי את המאורר הקדמי של המחשב כדי לשמן אותו וכשהחזרתי אותו נפל לי בורג לתוך המארז האם זה משפיע על משהו חברה?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הספק כוח הישן הלך לי, אז שמתי ספק כוח כמו שהיה עם שני חיבורים ללוח אם - אחד מלבן ואחד ריבוע. בלוח אם המלבן הוא עם 24 "פינים" ובמחבר עצמו של הספק הוא עם 20 פינים בלבד. אז מה שייעצו לי לחבר זה את הריבוע(4 "פינים") ואת המלבן עם ה-20 "פינים" במקום 24 "פינים" - זה בסדר ? יכול לגרום לבעיות ? המחשב עובד כרגע, לראייה, אבל אני לא רוצה שזה ייגרום לבעיות מיותרות של מתח וגרימת נזק לציוד. מה אתם מייעצים לי לעשות ? לקנות ספק שיתאים בול ללוח אם או להישאר עם מה שיש עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחפש מארז שוכב ל - HTPC אם אופציה להוסיף כרטיס מסך חזק בעתיד אם הצטרך (בגובה של כרטיס מסך רגיל) חשבתי על שלושה דגמים EZCool R-120A Slim HTPC 400Watt Real = 290 ש"ח בערך או: [table][tr][td]ENERMAX LAGUNA 80MM FAN FRONT USB X4 HD AUDIO 300W = 350 ש"ח בערך או: [/t]Hec CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt / 300Watt = 285 ש"ח מה כדאי מבחינת אמינות / מחיר / תועלת ? היו פעם מארזים רגילים שוכבים ל - IBM ו - HP שהייה אפשר לשים עליהם את המסך והם יום קצת יותר גבוהים מהמארזים שרשמתי פה היום אפשר להשיג מארזים כאלה ? תודה [/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אוקי הספק שלי שבק חיים. מסתבר שהגיע הזמן לקנות חדש. בספקים אני ממש לא מבין לכן אני אשמח להמלצה, משהו עד 300 ש"ח המפרט שלי (ממה שאני זוכר כי אין לי את המחשב שלי עכשיו ) הוא: מעבד: AMD PHENOM II X3 2.4 GHZ לוח אם: ASUS AM משהו....סורי ממש לא זוכר כרטיס מסך: ATI 4870HD מה שאני יכול להגיד שמה שהיה לי עד עכשיו הוא טומהוק של אנרמקס 450W מודל ETK450AWT לכן באותם נתונים אני מניח שיתאים. כמו כן אשמח להמלצחה על חנות באזור המרכז (סוקולוב) בחולון בגלל שאני חדש באזור ולא מכיר עדיין את החנויות פה. אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כבר ללכת ולקנות!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא עם גומיות וספוגים אלא באמצעות פיתרון של חברה מסחרית.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי עומס יתר כנראה על החשמל בחדר וזה גורם לי לתקלות מוזרות לכול המחשבים במחוברים שם הלכו לי כבר שני כרטיסי מסך כנראה בגלל זה אל פסק יתור את הבעיה ? המחשב שצריך בשבילו את האל פסק הוא מחשב מספר 1 (המפרטים בצד) הספק הוא 750W למרות שהמחשב לא צוריך כמות כזרת - אך בעתיד אם אני ירצה להוסיף עוד כרטיס מסך ועוד חומרה אני לא רוצה לשדרג עוד דברים האם ניתן לחבר עוד מחשרים לאל פסק חוץ מהמחשב (ממיר YES , רסיבר וכו ..) האם ניתן לחבר שני מחשבים האם זה שווה את הכסף ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-