עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yaniv_appX,

קיבלתי את המחשב החדש ורק רציתי לעדכן לכל מי שתהה לעצמו ולא ידע או לא היה בטוח,הgtx 970 g1 של gigabyte נכנס למארז בכיף גם ללא הוצאת המגירות של הכוננים הקשיחים רק אם זה משנה למישהו בכל מקרה גם אחלה של מארז

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, קניתי לפני חודשיים מחשב חדש, והייתי רוצה לקנות לו הגנת מתחים. אני לא כ"כ מבין בזה, ואני אשמח אם תעזרו לי להבין איזה סוג של הנה אני צריך ולמה אני צריך לצפות ממנה (אם למשל יש תחזוקה כלשהי). מחוברים לי לאותו שקע בקיר (דרך מפצל) הרכיבים הבאים: המחשב - ספק כוח Seasonic SS-650RT מסך - Dell P2414H רמקולים - MicroLab M700U כמעט כל יום אני גם מטעין את הסמארטפון שלי (נקסוס), אבל אף פעם לא משאיר אותו בשקע הזה בלילה פעם-פעמיים בשבוע אני מטעין מכונת תספורת (בד"כ 20 דקות של טעינה) שוב, אין לי הרבה הבנה בתחום, לכן אם אני יכול לספק עוד פרטים שיעזרו - תגידו לי. לגבי מחיר - קצת קשה לי לומר. אני מבין שמדובר כנראה בכמה מאות שקלים, אבל לא ברור לי כמה - אז פשוט ספרו לי (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avner_100,

יש לי ספק כוח ?RockeTeer II 400W Silent (24pin)? ורציתי לדעת אם הוא יתאים למפרט שלי ויחזיק אותו המפרט הוא : מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? מחיר - 1180 לוח אם: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E מחיר - 550 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail מחיר - 1500 זכרון: (Kingston DDR2 667MHZ 512MB CL5 x2 (1024 מחיר - 708 דיסק קשיח: WD2500JS Western Digital - מחיר- 414 מארז: M-Com 402K TK Silver מחיר - 261 כונן די.וי.די: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? מחיר- 195 עכשיו יש לי שאלה : על המפרט הזה איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב ? Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail או ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפני כמה שבועות היה לי הפסקת חשמל מתי שהמחשב שלי היה מחובר וזה שרף לו את הספק . עכשיו קניתי מחשב חדש ואני לא רוצה לחבר אותו לפני שאני ידע מה דברים כי זה חשוב לי שמונע מהמחשב שלי להיהרס בצורה כזאת לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה מונע מהמחשב שלי נזק מהפסקות חשמל וכאלה לא יקרה אותו דבר גם למחשב החדש שלי (אני שמעתי על שתי דברים מיצב מתח ואל פסק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שמונע נזק מהפסקות חשמל ודברים כאלה, ומה ההבדל בינהם בדרך הפעולה וכו', ומה יותר טוב מבניהם, וגם מה עולה יותר ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר על השאלה כי אני כבר רוצה לחבר את המחשב החדש שלי בלי דאגות תודה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם להחלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? מה לגבי החלפת המארז? האם לא שווה להשקיע בהחלפת המארז? ברצוני להשקיע עד ל 500 ש"ח בבעיית הרעש. תודה על עזרתכם, אוריאל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1404/1376 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 815/799 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe GV-R928XOC-3GD - Gigabyte…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by דובי770,

מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. טוב ההתלבטות שלי היא בין THERMALTAKE 750W המודולרי לבין TOPOWER SILENTEZ 800W שהוא גם מודולרי לשניהם ארבעה ריילים וניצולת של 80+. כרגע יש לי TT TP 600 שאני מרוצה ממנו (אז בלי לכלוכים על TT בבקשה) אבל CF בOC ושיהיה יציב אני לא יכול לדרוש ממנו (בטמפרטורות גבוהות מרגישים את קצה גבול היכולת שלו) ובכל מקרה מדובר במערכת עתידית שתחזיק יותר מכרטיס מסך אחד. ידוע לי שTOPOWER מייצר לOCZ (ה600W SXSשלהם ככל הנראה זהה ל600 לזה של TOPOWER וגם MOD EXTREME שלהם מיוצר שם) ולCORSAIR כמו כן ידוע לי שהTT מיוצר על ידי CWT (ושהגרסא של CWT יותר איכותית רק לא ניתנת להשגה כאן). מדובר פחות או יותר על אותו מחיר 660-670 ש"ח, מה שכן יש בהחלט פחות חוויות משתמשים מהTOPOWER ברשת ובכלל. כך שאודה מאוד ל…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

היי, אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד. הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר), כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. האם יש מארז ג'נרי (ללא שם או לא מוכר כל כך) זול, שאתם ממליצים עליו? הרי יכול להיות שיש מארז כזה שלא כולם מכירים לא? אולי חברה חדשה או משהו כזה... תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. איזה ספק טוב יותר מבחינת איכות Corsair HX 520W PSU או Enermax Liberty 400W? (ההספק והמחיר הוא לא שיקול..) רק איזה יותר טוב ויותר איכותי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wrecker,

משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, מה ההבדל בין COOLERMASTER Stacker 830 ולבין COOLERMASTER Stacker 831 - ראיתי שהגירסה החדשה 831 עולה פחות באיזה 200 ש"ח. מה עדיף לי לקנות? (אני לא מחפש שווה בייחס למחיר וביצועים, אני מחפש את ההכי טוב מביניהם!) למה הגירסה החדשה עולה פחות? ומה ההבדלים בניהם? (בבקשה אם אפשר, את כל ההבדלים בניהם!). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Bartleby,

האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gal505,

שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NOVA,

שלום, שימושים: כלליים - סרטים מסמכים, מעט משחקים. Core 2 Due e8400 לא מתוכנן OC. רוכש מזיגזג. הרבה תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן שאלה בשביל חבר יש לו ספק solid power 500 הוא רוצה לקנות 260x של ספיר אין לו יציאות מיוחדות לכרטיס מסך האם הספק הזה יתמוך? תודהhttp://www.sapphiretech.com/presenta tion/product/?pid=2040# http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=31261

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חוץ מעיצוב הפאנל הקדמי? האם הישן בגודל בערך של הטרנס'? יותר גדול? יותר קטן? האוורור שם אני יודע שיותר טוב בודאות האם שווה לי הישן ב-600?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Xilver,

נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avid,

שלום, הציעו לי בחנות לרכוש ספק Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD במסגרת באנדל. באתר של seasonic קראתי שהוא מיוצר במפעל ATX. http://www.seasonicusa.com/atx.htm מה המשמעות של זה? האם עדיף לי להוסיף כ-150 ש"ח ולקחת ספק מסדרה חדשה יותר Seasonic S12G-550W 80+ Gold תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by google741,

הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה

23. Started by Waips,

מצאתי מארז שאני נעול לגביו,השאלה היחידה כרגע אם המארז תומך בכרטיסי מסך. זה המארז : https://techlab.co.il/shop/hardware/cases/ippon-carbo-matx-chassis-140mm-fan/ זה המפרט של המחשב : gigabyte GTX 1060 Mini itx Oc 6gb GDDR5 intel core i5 4570 3.2ghz לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb DDR3 kingston. האם הכרטיס מסך שברשותי יתאים? והאם המארז תומך בכרטיסי מסך? תודה לעוזרים ושבת שלום

24. היי האם מישהו יודע מה מחירי הספקים בארה"ב ביחס לארץ והאם היא כדאית לא יהיה בעיה לגבי ה 110 וולט נכון? כי יש מתג אדום אני יודע שניתן לשנות ל 220 .. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים