עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. http://www.tms.co.il/product/8180 באי ביי יש יותר זולים אבל זה של חברה מוכרת ויעשה את העבודה כמו שצריך מה גם שיש משלוח עד הבית... בדקתי שזה eps 12v לפי השם דגם ומתאים לחיבור ללוח האם...תהנו...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by google741,

הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה

3. Started by Yehudaa,

אני רוצה לבדוק את הספק שלי איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1404/1376 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 815/799 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe GV-R928XOC-3GD - Gigabyte…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

היי, אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד. הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר), כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, קניתי לפני חודשיים מחשב חדש, והייתי רוצה לקנות לו הגנת מתחים. אני לא כ"כ מבין בזה, ואני אשמח אם תעזרו לי להבין איזה סוג של הנה אני צריך ולמה אני צריך לצפות ממנה (אם למשל יש תחזוקה כלשהי). מחוברים לי לאותו שקע בקיר (דרך מפצל) הרכיבים הבאים: המחשב - ספק כוח Seasonic SS-650RT מסך - Dell P2414H רמקולים - MicroLab M700U כמעט כל יום אני גם מטעין את הסמארטפון שלי (נקסוס), אבל אף פעם לא משאיר אותו בשקע הזה בלילה פעם-פעמיים בשבוע אני מטעין מכונת תספורת (בד"כ 20 דקות של טעינה) שוב, אין לי הרבה הבנה בתחום, לכן אם אני יכול לספק עוד פרטים שיעזרו - תגידו לי. לגבי מחיר - קצת קשה לי לומר. אני מבין שמדובר כנראה בכמה מאות שקלים, אבל לא ברור לי כמה - אז פשוט ספרו לי (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by none77,

Define R6 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r6-black

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yaniv_appX,

אני מאוד מתלבט בין הp100 לfractal r4 אני רוצה מארז שקט שבנובף יהיה קריר בעל זרימת אוויר טובה ואני לא יודע מה לבחור מבין 2 אילו, יש למישהו דעה לגביהם? הp100 יותר זול ויש שאומרים שהוא גם פחות טוב אבל אשמח לדעת ממישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום איזהו המארז שיתן לי הכי הרבה אפשרויות לOC וקירור הכי טוב שיש במחירים כאלו? שעד 1100 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה המצב חבר'ה ?.. קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ? הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים, אני אשמח מאוד לקבל המלצה על מארז הכי שקט שיכול להיות עד תקציב של 400 שקלים שיתאים למפרט הנ"לח תודה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רכשתי מחשב חדש עם המארז הנ"ל ואני שומע המהום נמוך כשהוא עובד. קשה להבין ממה הוא מגיע אבל אם אני לוחץ על הדפנות הרעש קטן. יש גם הבדל אם המחשב נמצא על הריצפה או על מעמד גלגלים. הניסיון הקודם שלי היה עם CompuCase 6A21 שהייתי מאד מרוצה ממנו. בניגוד ל 310 היו לו גומיות לחיבור של הדיסקים והפח היה יחסית עבה 0.7ממ. יכול להיות שהמארז החדש פשוט קל יותר ולכן הרעידות של הדיסקים והמאווררים יוצרים את הרעש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום לכולם! החלטתי שאני הולך על המארז HAF932 אחרי התלבטויות רבות. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה כדאי לי לקנות אותו? אני יודע שיש חנויות כמו KSP שמוכרות אותו בלי כמה מאווררים. אבל אני רוצה את הגירסא "המלאה"(!!!) . איזה חנות הכי זולה שמוכרת את הגירסא המלאה (כולל הכל באורגינל, מאווררים ומה שלא יהיה)? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by דובי770,

מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladbarelli,

ע"פ האתר של NVIDIA הוא צורך 700W איזה ספק כח צריך לכרטיס כזה? אני מתשמש במעבד i5 750 כרגע יש לי ספק כוח של 625W האם יספיק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dennis1805,

יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avid,

שלום, הציעו לי בחנות לרכוש ספק Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD במסגרת באנדל. באתר של seasonic קראתי שהוא מיוצר במפעל ATX. http://www.seasonicusa.com/atx.htm מה המשמעות של זה? האם עדיף לי להוסיף כ-150 ש"ח ולקחת ספק מסדרה חדשה יותר Seasonic S12G-550W 80+ Gold תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by roee7777,

מלבד סדרת הספקים ECO80+ , נמכרת בחו'ל סדרה נוספת בשם Liberty ECO. Liberty ECO נבדלת מהראשונה בכך שהיא מודולרית, ויש לה נצילות גבוהה של 85% . הסדרה מגיעה בעוצמות של 400W , 500W , ו- 620W http://www.enermaxusa.com/catalog/index.php?cPath=21_59 לא ברור לי למה היבואן בארץ החליט שלא לייבא אותה. בכל אופן אני אנסה להשיג דרך יבואן מקבילי ,ואם זה לא יעזור אני אזמין מחו'ל! סתם רציתי לשתף אותכם.

22. שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mzn,

היי חברים מחפש את המארז בארץ, יש סיכוי למצוא ? הבנתי שאפילו בארה"ב בקושי מלאי, האם זה קרב אבוד מראש? https://www.nzxt.com/products/h1-matte-white מכירים מארז בעל מאפיינים דומים שנמכר בארץ? תודה!

24. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

25. Started by showbiz,

שלום, הספק כוח שלי מרעיש כמו טרקטור ואני חייב להחליף אותו. יש לי כרגע ספק שהגיע עם המארז הבא: compucase (hec) CI-6a19 MIDI TOWER אני לא יודע אם יש דבר כזה גודל של ספק כוח אז אני צריך שהוא יתאים לו. אני רוצה שהספק יהיה עם הספק של 350-400 וואט. וזהו. שיהיה שקט, ושיהיה מתאים למארז. מחיר עד 400, אם יש משהו טוב יותר זול אז מעולה, אין לי רצון להוציא כסף סתם תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים