עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Tilien,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?

2. Started by yaniv_appX,

אני מאוד מתלבט בין הp100 לfractal r4 אני רוצה מארז שקט שבנובף יהיה קריר בעל זרימת אוויר טובה ואני לא יודע מה לבחור מבין 2 אילו, יש למישהו דעה לגביהם? הp100 יותר זול ויש שאומרים שהוא גם פחות טוב אבל אשמח לדעת ממישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lioryb,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, המפרט עוד נסגר, אבל לא יהיה בו OC או משהו מיוחד. מה שכן, המחשב ישב בחדר שינה, ולכן חשוב לי שיהיה שקט. כמו כן, לא צריך חלון צד וכל מיני תאורות מיותרות (זה בכל זאת יהיה בחדר שינה ) ראיתי פה המלצות לNZXT HUSH ול-ANTEC SONATA, כשסונטה כבר מגיע עם ספק, אבל הוא חורג מהתקציב שלי. מישהו יכול להמליץ על ספק שילך עם NZXT HUSH ויכנס בתקציב? ואולי בכל זאת עדיף לי לחרוג ולקחת את הסונטה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dennis1805,

יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Ashand,

היי אני מחפש מארז זול עם מינימום 6 bay של 5.25 איפה שהסידירום יושב...יש דבר כזה? עד 150 שקל גג 180

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by KaPuT,

אחרי שנמאס לי לראות את המארזים שלי מחלידים כל שנתיים הקורבן האחרון HAF X שהתחיל בפתאומיות להחליד אחרי שנתיים וחצי מחפש רק פול טאוור כרגע יש 3 כוננים קירור D14 וGTX 580 DCII של אסוס שגם די מפלצתי בגודל שלו, המארז שכרגע אני חושב עליו זה ה900D של קורסייר ברגע שיגיע לארץ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

אני רוצה לבדוק את הספק שלי איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קניתי לפני חודשיים מחשב חדש, והייתי רוצה לקנות לו הגנת מתחים. אני לא כ"כ מבין בזה, ואני אשמח אם תעזרו לי להבין איזה סוג של הנה אני צריך ולמה אני צריך לצפות ממנה (אם למשל יש תחזוקה כלשהי). מחוברים לי לאותו שקע בקיר (דרך מפצל) הרכיבים הבאים: המחשב - ספק כוח Seasonic SS-650RT מסך - Dell P2414H רמקולים - MicroLab M700U כמעט כל יום אני גם מטעין את הסמארטפון שלי (נקסוס), אבל אף פעם לא משאיר אותו בשקע הזה בלילה פעם-פעמיים בשבוע אני מטעין מכונת תספורת (בד"כ 20 דקות של טעינה) שוב, אין לי הרבה הבנה בתחום, לכן אם אני יכול לספק עוד פרטים שיעזרו - תגידו לי. לגבי מחיר - קצת קשה לי לומר. אני מבין שמדובר כנראה בכמה מאות שקלים, אבל לא ברור לי כמה - אז פשוט ספרו לי (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by spider272,

הספק הזה:enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים האלה? 4850 +4850 croosfire 6870+6870 gtx560ti ומישהו יכול להגיד לי בערך כמה וואט נקי הוא מוציא?

12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5761

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Chura,

רכשתי את הספק הנ"ל עבור המערכת עם 7600GT עכשיו החלטתי להחליף שם ל7900GS האם הספק יחזיק גם אותה ? ללא OC, אולי מאוד סולידי... E6600 P5B DLX WIFIAP GSKILL 2GB PK Maxtor 250GB MaxLine3 SATA2 LG H10N Leadtek 7900GS 2 מאווררים 120 יחזיק לא ? עכשיו, בספק אין לי מחברי PCIE של 6 פינים, אלא רק מולקסים וSATA. איך אני יחבר מתח לכרטיס ? האם זה משנה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by davli,

המפרט: מעבד e8400 לוח ASUS P5Q זכרון 4GB DDR2 800 כ. מסךpalit 4870 512mb הארד דיסקים WD 320gb antec 300 Arctic Cooling freezer 7 pro מתכוון לעשות OC.... אם אפשר זול אבל שיחזיק את המפרט תחת הOC. והרעש לא מטריד אותי במיוחד כי המחשב בחדר משלו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

בזמן ביצוע בדיקת עומס על הספק כוח בתוכנה OCCT אני מתחיל לשמוע צפצופים מהאל פסק. בדקתי בחוברת של האל פסק וזה רשום שהצפצוף נובע מעומס על המצבר של האל פסק. השאלה שלי היא למה יש לי עומס על המצברים של האל פסק בזמן בדיסק הספק? הרי האל פסק נכנס לפעולה רק כשאין חשמל. והאם זה נורמאלי? או שיש יותר מדי עומס על הספק? ספק 500 של silver power. המערכת: e8400@3.6 5870 2 HD.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה על מארז טוב ושקט ,לא חייב להיות יפה במיוחד , ולפי מה שהבנתי אני זקוק לספק של 650 W אשמח לעזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ashand,

שניהם של סילברסטון האחד הוא Fortress FT02 והשני RAVEN RV02 אני יודע שאת הראשון אין בארץ אבל אני יכול להביא מחו"ל אני מחפש מארז שקט לתחנת עבודה עם אפשרות HOTSWAP או חיבור מהיר של HD

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Seasonic,

תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מודה-אני אחד מאלה שקנה מארזים בגישה הקפדנית של "תביא לי את הכי זול שלך אם USB מקדימה". והUSB מקדימה התקלקל והצבע ירד... בהקשר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481526.0 מה נחשב למארז "טוב"? מי החברות ה"מוכרות" בתחום? ומה הפרשי המחירים בין מארז פשוט לבין מארז טוב? ארצה להדגיש שאיני מחפש יופי-אני מחפש מארז שיהיה אפשר לשים בו מאווררים בקלות ושהוא לא יתפרק לי-זה הכל. תודה לעוזרים.

24. חשבתי על TR2 Power W0070 430W Silent (24pin)‎ http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html ועל Hec Compucase 6C11 http://www.hecgroupusa.com/product/187 הספק צריך להחזיק מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך בסיסי (אם אפשרות לשדרוג בעתיד, שוב לכרטיס בסיסי - הכוונה לכרטיס כמו 8600gt מקסימום) ומקסימום שני הארד דיסקים. יש אפשרות לתוספת קטנה אם התקציב ממש לא מספיק... אשמח לקבל המלצה אחרת (שימו לב - מ-ksp).

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.