עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by idanmal,

היי, לא ביקרתי כאן שנים, מחפש לרכוש ספק חדש לבן שלי, בפעם האחרונה שהייתי פעיל פה, ספקי SEASONIC היו המומלצים/טובים ביותר אז מה קרה?

2. Started by tomerk25,

שלום לכולם! אני בדיוק בדרך לשדרוג מחשב וחשבתי להעביר את הספק מהמחשב הישן. המערכת היא כזו: I5 - 4590 + Retail Cooler Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 Asus H81M-PLUS LGA1150 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD 128GB אופציונלי SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC Seasonic SII12 520W אני משדרג את הכרטיס מסך מ- 650TI boost ל 280x ורציתי לדעת אם הספק יחזיק. אני לא עושה OC בשום צורה. תודה על המענה וסופ"ש נעים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by oshoman,

אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט שלי: Q6600 QUADRO FX580 דיסק הפעלה-160 גיגה דיסק נוסף-500 גיגה רייד-1 טרה GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 גיגה זכרון CORSAIR אני עוסק בעריכת וידאו והתקציב הוא בסביבות ה-600 ש"ח הבנתי שאני צריך לפחות 600W תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מביאים לי ספק מחו"ל : enemarx eg425p-ve sfma 2.0 atx12v 420w 1.האם הוא טוב? 2. האם הוא יחזיק מערכת עם E6400, כ.מסך 7600GT, ג"ב 2 זכרון, 250 ג"ב הארד דיסק, + OC בינוני? 3. כמה הוא עולה [פחות או יותר] בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

בזמן ביצוע בדיקת עומס על הספק כוח בתוכנה OCCT אני מתחיל לשמוע צפצופים מהאל פסק. בדקתי בחוברת של האל פסק וזה רשום שהצפצוף נובע מעומס על המצבר של האל פסק. השאלה שלי היא למה יש לי עומס על המצברים של האל פסק בזמן בדיסק הספק? הרי האל פסק נכנס לפעולה רק כשאין חשמל. והאם זה נורמאלי? או שיש יותר מדי עומס על הספק? ספק 500 של silver power. המערכת: e8400@3.6 5870 2 HD.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by biton161,

אני מתלבט בין 2 ספקי SFF של Silverstone למחשב במארז ITX- https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST30SF-V2/dp/B01LZFMSFK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513106047&sr=8-1&keywords=st30sf+v2 https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST45SF-V3/dp/B01LZFMKCI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513104156&sr=8-1&keywords=st45sf השתמשתי באתר הזה לחישוב של ההספק הכולל הנדרש: OuterVision PSU Calculator part list https://outervision.com/b/HRPkOH Motherboard: Mini-ITX CPU: 1 x Intel Core i5-3570K 3400 MHz Ivy Bridge CPU Speed: 3400MHz CPU Vcore: 1.25V CPU Utilization: 90% Memory: 2 x 4GB DDR3 Module Video Card Set …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, קניתי לפני חודשיים מחשב חדש, והייתי רוצה לקנות לו הגנת מתחים. אני לא כ"כ מבין בזה, ואני אשמח אם תעזרו לי להבין איזה סוג של הנה אני צריך ולמה אני צריך לצפות ממנה (אם למשל יש תחזוקה כלשהי). מחוברים לי לאותו שקע בקיר (דרך מפצל) הרכיבים הבאים: המחשב - ספק כוח Seasonic SS-650RT מסך - Dell P2414H רמקולים - MicroLab M700U כמעט כל יום אני גם מטעין את הסמארטפון שלי (נקסוס), אבל אף פעם לא משאיר אותו בשקע הזה בלילה פעם-פעמיים בשבוע אני מטעין מכונת תספורת (בד"כ 20 דקות של טעינה) שוב, אין לי הרבה הבנה בתחום, לכן אם אני יכול לספק עוד פרטים שיעזרו - תגידו לי. לגבי מחיר - קצת קשה לי לומר. אני מבין שמדובר כנראה בכמה מאות שקלים, אבל לא ברור לי כמה - אז פשוט ספרו לי (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by avivboker,

אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by arkadur,

המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by m0ti,

Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB Corsair GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 המארז הוא: Thermaltake Suprano VB1000SWS אני יודע שהוא לא מומלץ אבל בכל זאת אני קונה את המחשב מKSP כמובן במחיר המינימלי שיש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני בעל מארז COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE, ואני מחפש ספק חדש במקומו של ה-HEC 300 שכבר לא ממש מתפקד. אשמח להצעו עד סביבות 350 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי רציתי לשאול מה ההבדל בין האל פסק שנטען (יחסית גדולים) לאלה שמתחברים לשקע ונראים כמו שקע בעצמם ויחסית מאוד זולים וקטנים (30-50 שח בערך). אני מעוניין לאבזר את הבית לפני הקיץ. שנה שעברה היו כמה נפילות והיום הבית מאובזר במוצרים חשמליים חדשים (מחשב נייח, מזגן, תנור, טלויזיה, מחשבים ניידים) האם אחד קטן יספיק למחשב נייח שמחוברים אליו כמה מכשירים? לטלויזיית סאמסונג 65''?

13. Started by Tilien,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?

14. Started by Bartleby,

האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם להחלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? מה לגבי החלפת המארז? האם לא שווה להשקיע בהחלפת המארז? ברצוני להשקיע עד ל 500 ש"ח בבעיית הרעש. תודה על עזרתכם, אוריאל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן שאלה בשביל חבר יש לו ספק solid power 500 הוא רוצה לקנות 260x של ספיר אין לו יציאות מיוחדות לכרטיס מסך האם הספק הזה יתמוך? תודהhttp://www.sapphiretech.com/presenta tion/product/?pid=2040# http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=31261

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by wrecker,

משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מה ההבדל בין COOLERMASTER Stacker 830 ולבין COOLERMASTER Stacker 831 - ראיתי שהגירסה החדשה 831 עולה פחות באיזה 200 ש"ח. מה עדיף לי לקנות? (אני לא מחפש שווה בייחס למחיר וביצועים, אני מחפש את ההכי טוב מביניהם!) למה הגירסה החדשה עולה פחות? ומה ההבדלים בניהם? (בבקשה אם אפשר, את כל ההבדלים בניהם!). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Master Boo,

שלום, אני נעול על המארז הזה כבר די הרבה זמן- מה דעתכם עליו? אני אוהב את העיצוב שלו ואת כניסות הUSB וכו' בלמעלה שלו. עכשיו מה מעבר לזה- איך הוא נבוי מבחינה פנימית? האם הוא מארז סביר למערכת כבדה יחסית? ראיתי איפהשהו באינטרנט מעין "מחשבון" לחישוב כמה מתח אני צריך במחשב- יש למישהו לינק? אני מתכוון לקנות מערכת E6300 X1900GT PQI 1GB 667 1 HD 1 DVDRW איזה ספק אני צריך? האם 400 מספיק? או שכדאי לא לקחת סיכון וללכת על איזור ה480? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yaniv_appX,

קיבלתי את המחשב החדש ורק רציתי לעדכן לכל מי שתהה לעצמו ולא ידע או לא היה בטוח,הgtx 970 g1 של gigabyte נכנס למארז בכיף גם ללא הוצאת המגירות של הכוננים הקשיחים רק אם זה משנה למישהו בכל מקרה גם אחלה של מארז

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yaniv_appX,

אני מאוד מתלבט בין הp100 לfractal r4 אני רוצה מארז שקט שבנובף יהיה קריר בעל זרימת אוויר טובה ואני לא יודע מה לבחור מבין 2 אילו, יש למישהו דעה לגביהם? הp100 יותר זול ויש שאומרים שהוא גם פחות טוב אבל אשמח לדעת ממישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לפני כמה שבועות היה לי הפסקת חשמל מתי שהמחשב שלי היה מחובר וזה שרף לו את הספק . עכשיו קניתי מחשב חדש ואני לא רוצה לחבר אותו לפני שאני ידע מה דברים כי זה חשוב לי שמונע מהמחשב שלי להיהרס בצורה כזאת לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה מונע מהמחשב שלי נזק מהפסקות חשמל וכאלה לא יקרה אותו דבר גם למחשב החדש שלי (אני שמעתי על שתי דברים מיצב מתח ואל פסק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שמונע נזק מהפסקות חשמל ודברים כאלה, ומה ההבדל בינהם בדרך הפעולה וכו', ומה יותר טוב מבניהם, וגם מה עולה יותר ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר על השאלה כי אני כבר רוצה לחבר את המחשב החדש שלי בלי דאגות תודה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Xilver,

נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים