ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5761
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שאני שם (חלק כבר בפנים עם ג'נרי שבקושי זז ): מעבד: AMD 3800X2 64BIT לוח אם: ASROCK DUAL SATA דיסק קשיח:WESTEREN DIGITAL 40GB WESTERN DIGITAL 80GB כונני דיסקים:DVD READER X16 DVD BURNER PHILIPS 1661 כרטיסי קול:WAVE TERMINAL 192L( כרטיס קול סמי מקצועי, לוקח די הרבה חשמל אבל) SB LIVE! כרטיס טלוויזיה של PINNACLE והכי חשוב: CONNECT 3D X1900XT 256MB יעבוד על זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-400W&affiliate=zap ?? עריכה: זה של שרת בכלל לא?... מה עם זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EG365AX-VE&cart=1162892941393997〈=heb ??
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה ANTEC NSK4480B Mini ATX בא עם Antec EarthWatts EA430 430Watt 80Plus ואילו ה NZXT GAMMA בא עם Gigabyte LC500 500W. הספק +80 מתוצרת GIGABYTE עם 3 שנות אחריות... ספקים מסדרות אחרות שלהם נחשבים מעולים (ODIN), על זה אין יותר מדי מידע.... http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=24&Cat2ID=0&pid=959010 ניתן להוסיף כ 100 ש"ח ולקחת ספק 500W של OCZ. המארז (NZXT GAMMA) בכל הביקורות נחשב טוב מאוד, במיוחד עם עוד מאוורר (מה שאני מוסיף). מה לא בסדר? יש לציין שהמפרט (או אחד מאוד מאוד דומה לו) נקנה מחנות מסויימת (סיטונאי) והמבחר של המארזים שאני יכול להרשות לעצמי לא גדול מדי. אופציה נוספת היא LUXO X140 ו LUXO M1000 של גיגבייט. לא נראה יותר טוב. שני הבאנדלים אותו המחיר.…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיועד למערכת עבור חמי. פנסיונר שמשתמש במחשב לסקייפ, גלישה ומיילים. לא יותר משעתיים ביום. המחשב ישב בחדר לא כ"כ מאוורר, מתחת לשולחן, שלוש דפנות בתיבה חסומות (לא נושמות) - הדופן העליונה, התחתונה והימנית (כשמסתכלים מהחזית). המערכת כוללת לוח בסיסי B85M, מעבד I3-4130 ו 4 ג"ב זיכרון, כונן קשיח אחד ו DVD אחד. לא צפוי לצרוך יותר מ 200-220 ואט. מגבלות פיזיות למארז הן 42 ס"מ בגובה ו 43 ס"מ בעומק. תקציב זול. מתלבט בין שתי האופציות בפלונטר: 1) cougar (מארז+ ספק + מאוורר 120 ממ) 2) HEC6T10(case+PSU) + 92mm zalman אישית מעדיף את אפשרות מס 2. בגלל המראה הפשוט והלא מתיימר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לפני קנייה של ספק OCZ 520W POWER STREAM שאלתי היא האם יחזיק לו מערכת די רצינית של E6600 8800GTX 2GB ולוח STRIKER ושני האריסקים אחד 10KRPM של WD ועוד אחד 300GB?? האם הספק יחזיק??האם מודולרי ובכלל המלצות כי אני המלצתי לו על הליברטי 400 שהוא ייתן לו מספיק מרווח מקום האם הספק הזה מודולרי/אמין ושווה את התמורה?מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי כבר מפרט לגיימינג אבל קצת שובר תראש בנוגע למארז :s07:...עכשיו אני לא רוצה לחרוג הרבה וצריך להקציב גג 320 ש"ח. אני לא מבין גדול בזה תכוונו אותי איך זה Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case תמונה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8490
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות מספר תקלות ושונות של "קפיאות" והפעלות מחדש באופן בלתי צפוי שתמיד מקושרות בדרך כלשהי לכרטיס המסך ATI Radeon™ HD 4850, אחרי שכבר ניסיתי כמעט הכל, עדכון כל הדרייברים במחשב, החלפת "מפענחי" וידיאו ועדכונם ועוד עדכון כללי של מערכת הפעלה וניקוי כללי של המחשב פיזית מאבק ומבחינת תוכנה ניקוי קבצים זמניים ותיקוני "רישום". יש לציין ששללתי כמובן גם טמפ' גבוהה של כרטיס המסך וליתר ביטחון שדרגתי את גוף הקירור הג'נרי שהגיע עם הכרטיס והטמפ' שלו תקינה כעת. התקלה מתרחשת בעת הפעלת סרטי HD או הפעלת משחקים שונים, אך באופן השוטף של המחשב הכל תקין ולא מתרחשות תקלות שונות. מפרט המחשב הכולל הינו: Intel® Core™2 Duo Processor E6300 GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945P-S3 AT…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הספק והמארז של JSP + ספק EZCOOL 420 יחזיקו את כרטיס המסך 1950+AMD 6000+
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי ספק מהסוג Mustiff 550W אני יודע שהספק גנרי ולא מומלץ,אבל זה מה שיש לו כרגע אין מה לעשות,אנחנו רוצים לשדרג לו כרטיס מסך, עכשיו השאלה שלי כמה הספק נותן בפועל? אם אפשר לסמוך עליו שיתמוך בכרטיס מסוג sapphire 7770....רשום בדרישות באתר של ספייר שהכרטיס דורש ספק של 450W.....תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להרכיב לוח אם M2A-VM HDMI למארז HEC 6A-21 הכולל ספק מקורי של HEC 400W. הבעייה בה נתקלתי היא בחיבור 4 פין של הספק ללוח האם. צבעי הכבל הם שחור, צהוב, כתום ואדום. מישהו יודע מה מהצבעים הוא אדמה ומה 12V? הפלסטיק שבור והכבל יכול להכנס במספר כיוונים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הספק ספק כח FSP 350-60HCN 350W זהה לספק כח FSP 350W : ATX350-PNR140 וטוב עבור המערכת : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המארז: SopranoRS 101 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 ? האם עדיף לקחת את: Antec Sonata Elite ATX Black Case (No PSU) http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzIx למטרות עבודה משרדית - דרוש שקט מקסימאלי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גג על מה תמליצו לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן מערכת מבוססת E6400 עם לוח P5B DLX שני גיגה זיכרון כמובן שני כוננים אופיטיים כונן קשיח אחד או שניים כרטיס מסך כרגע 7600GS ולאחר מכן להחליף לכרטיס תומך DX10 הבנתי שהכרטסים הם מפלצות אנרגיה אני תיכננתי במקור על ליברטי 400 וואט אבל פתאום עלו בי ספקות האם זה יספיק אני רוצה להשקיע כמה שפחות אבל לקבל ספק שיתמוך במערכת עם אובר בינוני תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כזו: Your graphics card may not be properly supported by the computers power suplly/ The clock speed have been decreased to reduce power consumption. לספק יש יציאה 1 של 6פינים הכרטיס מחובר עם מתאם 8 פינים האם זו הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חישוב צריכת חשמל והמערכת שלי צורכת כמעט 750W בעומס מלא אז אני רוצה לקנות ספק איכותי באזור ה850W-900W ראיתי באתר של KSP את הספק הזה של ANTEC http://ksp.co.il/?uin=13245&select=.1108..140. מה אתם אומרים עליו? האם אתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מארז אם זרימת אוויר טובה וחיבורים חיצוניים נוחים עדיף גם אם יש שליטה על המאוררים . מומלץ פול טאוור . מעבד AMD לוח גיגהבייט. תקציב 500 ש"ח +-. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בעוד כיומיים מחשב חדש ועדיין לא בחרתי מארז, איזה בין שתי אלה מומלץ יותר: Tagan El-Diablo Or Enermax Uber Chakra כמובן שדעות על מארזים אחרים יתקבלו בברכה! כפי שהבנתם אני הולך לעשות OC רציני למעבד Q6700, לכן חשוב שהמארז יאוורר טוב, יהייה אסטתי ומסודר מבחינת החוטים. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. איזה מארז עדיף יותר? foxconn TLA 397 400W או foxconn TLA 002 300W והספק של מארזי foxconn איך הוא נקרא?[כי נדמה לי שהמוכר שם לי ספק של חברה אחרת] תודה- מחכה לתשובות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-