עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yaniv_appX,

קיבלתי את המחשב החדש ורק רציתי לעדכן לכל מי שתהה לעצמו ולא ידע או לא היה בטוח,הgtx 970 g1 של gigabyte נכנס למארז בכיף גם ללא הוצאת המגירות של הכוננים הקשיחים רק אם זה משנה למישהו בכל מקרה גם אחלה של מארז

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by spider272,

הספק הזה:enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים האלה? 4850 +4850 croosfire 6870+6870 gtx560ti ומישהו יכול להגיד לי בערך כמה וואט נקי הוא מוציא?

3. Started by kalimero1234,

איך המארז: SopranoRS 101 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 ? האם עדיף לקחת את: Antec Sonata Elite ATX Black Case (No PSU) http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzIx למטרות עבודה משרדית - דרוש שקט מקסימאלי

4. Started by Ashand,

היי אני מחפש מארז זול עם מינימום 6 bay של 5.25 איפה שהסידירום יושב...יש דבר כזה? עד 150 שקל גג 180

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, ברשותי מערכת כזו: מעבד i5 2400. סטיק זיכרון אחד של DDR3 4GB. לוח אם H67MH של ביוסטר. ספק 500W של HEC מלפני כ-4 שנים בערך. כ.מ. Radeon HD6870. לפני כמה ימים ראיתי שפלונטר מציעים כרטיסי מסך מוחזרים\משופצים במחיר מוזל, וחשבתי לקנות את הR9 290 (או ה-280X, אם מישהו חושב שהוא משתלם יותר), אך לא הייתי בטוח שהספק הנוכחי שלי יספיק. את המערכת הנוכחית הספק שלי מצליח להריץ ללא קושי שנגלה לעין לאורך כל התקופה בה השתמשתי במערכת הזו (ועל כל שדרוגיה), הבעיה התעוררה שבדקתי במחשבון צריכה וראיתי שאני נמצא על הגבול מבחינת צריכה (ואולי בכלל טעיתי, ומישהו יוכל לקבוע חד משמעית מהי הצריכה). בהתחשב בזה שהספק עבר כבר בערך 4 שנים, יתכן שהcapacitors איבדו מהנצילות שלהם, ולכן מה שנראה כעמידה על…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עכשיו יש לי את המפרט(בחתימה)אם הספק EZCOOL PS1000 500WATT ואני יקנה עוד מעט לוח P5Q PRO ומעבד INTEL E7300 אז הספק שיש לי עכישיו יחזיק את השידרוג?(כרטיס 4850) אם לא איזה ספק אתם ממליצים לי עד 300 שקל מFOXPC

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by דובי770,

מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Drek Boy,

שאלתי היא מה בדיוק הנתוון הזה אומר? זה כאילו חוסך לך חשמל? אם כן מה השיקול והכמות שיכולה לצאת לי משתלמת בדיעבד אם קניתי ספק שחוסך לי חשמל לאורך כמה שנים? כאילו ספק שיעלה עוד 100 שקל אבל הנצילות שלו טובה יותר האם זה באמת קריטי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by elyaz,

התחדשתי ב 3600 + MSI b450 מחפש מארז איכותי בתקציב של 300 שח עם חריגה ל400 למשהו איכותי לא מעניין אותי לא RGB ולא חלון בצד. מתכנן אוברקלוק קל למעבד חשבתי בכיוון של antec p101 silent- נראה מארז די איכותי. ראיתי כאן המלצה על NZXT H510 אבל הוא עם חלון.. אשמח לעוד המלצות תודה

12. לקחנו לביקורת את מארז ה-GRone החדש של IN WIN – בואו להכיר את הצד האומנותי של שוק מארזי ה-Full Tower לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsuin_win_grone_full_tower/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מודה-אני אחד מאלה שקנה מארזים בגישה הקפדנית של "תביא לי את הכי זול שלך אם USB מקדימה". והUSB מקדימה התקלקל והצבע ירד... בהקשר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481526.0 מה נחשב למארז "טוב"? מי החברות ה"מוכרות" בתחום? ומה הפרשי המחירים בין מארז פשוט לבין מארז טוב? ארצה להדגיש שאיני מחפש יופי-אני מחפש מארז שיהיה אפשר לשים בו מאווררים בקלות ושהוא לא יתפרק לי-זה הכל. תודה לעוזרים.

15. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הבנתי שבמסילות ה12V ההבדל ביניהם הוא ב2A והמסילות הללו הולכות למעבד לכרטיס גרפי ולכוננים. עכשיו יש ביניהם הרי 100W הבדל, במה הוא מתבטא? לאיזה צרכים הוא משמש? השאלה שלי היא מסקרנות, כבר יש לי ספק - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

לפי מה שקראתי פה באחד הפורמים מישהו כתב על המארז HUSH שאפשר להזמין אבל יקח חודש חודשיים עד שהוא יגיע לארץ. הזמנתי לפני שבוע וחצי מחשב מפנדה עם מארז אפולו ועד עכשיו המחשב לא מוכן. יש את המארז בארץ? [התקשרתי פעמיים ביום שני שעבר וביום רביעי ואמרו לי שזה צריך להגיע תוך כמה ימים] :-X מישהו כבר רכש אותו מאיזו חנות או משהו וקיבל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי. ראשית - האם יש אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט ושם הוא ממליץ על ספק מומלץ (היה כזה משהו אני זוכר) ? להלן המפרט: מעבד 3470 כ.מסך 7850 2 GB HD 1 TB לוח אם - H77 D3H זכרון DDR3 1333 CL 9 4*2 צורב סמסונג סטנדרטי SCYTHE KATANA 3 שימושים: -- אני לא עושה OC (מעבד+כ.מסך) -- בעיקר לגלישה / סרטים / מוזיקה / ומשחקים. -- אני רגיל שלא לכבות את המחשב שלי. אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, מחפש המלצות למארז שקט ומאוורר באזור ה 500 שח (מעוניין להכניס בו לוח אם GIGABYTE GA-P55A-UD3 עם כרטיס מסך HD 5850) והמלצה לספק כוח בהספק סביבות ה 600W אף הוא שקט מאוד. גם לו תקציב של כ 500 שח. סך הכל כ 1000 שח לספק + מארז ביחד. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by badmama,

מנסיונכם האישי? מציעים לי את המארז במחיר תצוגה למרות שהוא חדש לחלוטין. כדאי ללכת (400 שקלים, ללא ספק כח).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

בזמן ביצוע בדיקת עומס על הספק כוח בתוכנה OCCT אני מתחיל לשמוע צפצופים מהאל פסק. בדקתי בחוברת של האל פסק וזה רשום שהצפצוף נובע מעומס על המצבר של האל פסק. השאלה שלי היא למה יש לי עומס על המצברים של האל פסק בזמן בדיסק הספק? הרי האל פסק נכנס לפעולה רק כשאין חשמל. והאם זה נורמאלי? או שיש יותר מדי עומס על הספק? ספק 500 של silver power. המערכת: e8400@3.6 5870 2 HD.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Seasonic,

תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. - שני מאווררים עליוניים של 14 ס"מ ! - שני מאוררים קדמיים של 12 ס"מ ! -מאורר אחורי של 12 ס"מ - מאורר צדדי של 12 ס"מ מנהרת רוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - חלון בגודל לוח אם בעיצוב מדהים עיצוב סולידי ולא מצועצע. יש כבוד. חיסרון - רבאק, עדיין לא השכלתם לשים גומיות מונעות רעידות לדיסקים הקשיחים? http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6407&Itemid=1 http://www.nzxt.com/products/tempest

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.