עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הבנתי שבמסילות ה12V ההבדל ביניהם הוא ב2A והמסילות הללו הולכות למעבד לכרטיס גרפי ולכוננים. עכשיו יש ביניהם הרי 100W הבדל, במה הוא מתבטא? לאיזה צרכים הוא משמש? השאלה שלי היא מסקרנות, כבר יש לי ספק - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by carz12345,

היי אני מתכנן על קניית מחשב סוף סוף השבוע וחשבתי ללכת על המארז של fd define c וראיתי שמגבלת אורך כרטיס המסך הוא 31.5 ס"מ(אחרי זה יושבים המאווררים הקדמיים של המארז) והכרטיס מסך שלי הוא asus gtx 1080 ti rog strix והאורך שלו הוא 29.8 ס"מ. האם זה צמוד מידי או לא? והאם כדאי לי ללכת על מארז כזה מבחינת יכולת קירור? ואם כן איך כדאי לי לסדר את המאווררים במארז(להוסיף עוד או להישאר עם שני המאווררים שמגיכים עם המארז)? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Benny770,

מקווה שזה המקום הנכון.. יש לי רסיבר בבית שקיבלתי Sherwood RX4109, כשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק אבל יש ריח שרוף. יתכן שזה בגלל שאני צריך שנאי? זה מה שכתוב מאחורה: 230v 50hz 330w תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by thedarkman,

האם למארז ANTEC 902 יש אותם מאווררים,אותו חוזק של לדים כמו של המארז ANTEC 1200? מה ההבדל בין ANTEC 902 לבין ANTEC 1200? איזה מארז לדעתכם מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה עדיף FULL TOWER או MID TOWER לתקציב של מחשב כזה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לארגן הגנה לציוד פה, ויש פה המון ת'רדים שקשורים לנושא הזה אבל החומר מאד מפוזר - אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אני צריך, רוצה, יכול וכו'. בכל ת'רד נזרקים המון מושגים והדיון בד"כ גולש לוויכוחים טכניים על דברים שאני לא ממש מבין. יש לי בסלון: 1. מסך 50 אינץ' 2. , HTPC - עם מעבד i3 ובלי כ. מסך או כרטיסים אחרים - לא צורך יותר מדי חשמל. 3. רסיבר 6 ערוצים של 80 וואט לערוץ. 4. סאב אקטיבי 200 וואט. כל המטרה שלי היא לשמור על הציוד - גם מברקים וגם מהפרעות אחרות במתח (יש עוד משהו שצריך להזהר ממנו מבחינת חשמל?). לא חושב שאני צריך UPS - אין לי בעיה שהמחשב ייכבה פתאומית מבחינת מסמכים לא שמורים וכו' - רק צריך שלא יתקלקל כלום. אני אשמח לשמוע הסברים והמלצות, גם באופן כללי וגם לדג…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by דובי770,

מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dudidu08,

טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…

11. Started by liav12,

אהלן, אני צריך בבקשה מארז שיתאים לתקציב מעל ללא חריגות. המארז יכיל בפנים Gigabyte DS3R E8400 8800GT מבקש שזה יהיה מארז שיוכל להכיל את כל הפרטים שלוקחים הרבה מקום וללא בעייה של חימום וכו'. (אם ישנה חיה כזו) תודה! עריכה: מעלה תקציב עד 250 גג.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shahar0592,

השאלה היא העם הוא יחזיק E8400 בOC ל-4.6 וכרטיס מסך HD4670 ATI לוח אם ‏EP43-UD3L ושתי ג'יגה זיכרונות (הספק Real P) ואם לא יש משהוא זול ויעיל לעבודה (חסר תקציב ^^")

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לדעת האם הספק הנ"ל (הגרסא העומדת בסטנדרט הגולד, המודולארי) יוכל להחזיק מחשב עם הרכיבים הבאים: כרטיס מסך GTX780 (גרסת OC\Windforce של ג'יגהבייט) מעבד 4570 3-4 מאווררים כונן קשיח אחד כונן דיסקים יחיד בתודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eyalsha,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לדעת איזה מארז עדיף. ננעלתי כמעט סופית על EZ COOL H-990D-F25 http://www.com4u.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=H-990D-F25 הוא מגיע עם ספק 400W של EZ COOL כמובן. האופציה השניה היא COMPUCASE CA-6A19 עם ספק 300W HEC שמגיע איתו. העלות היא דומה פחות או יותר. ה EZ COOL כולו מחורר ,כולל מאוורר צידי ענק ובעל צג LCD קדמי שזה גימיק נחמד אבל לא יותר מזה. מה דעתכם? תודה מראש. אני מזמין מחר אז אשמח לתגובות.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by saarxee,

I3 2100 1X4GB RAM DDR3 1333MHZ GT430 1 HDD SATA 1 DVDROM SATA 1 FAN 80MM 1 LED 80MM תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w הוא נראה ממש טוב וזול השאלה שלי היא בעיקר בקשר לספק - האם הוא חרא-ג'נרי-על-הפנים או מספיק בשביל מערכת כמו: E6300 + 7600GT + 1GB DDR-II תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by badmama,

מנסיונכם האישי? מציעים לי את המארז במחיר תצוגה למרות שהוא חדש לחלוטין. כדאי ללכת (400 שקלים, ללא ספק כח).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hosham,

לספק 26A על מסילת ה-12V. אמור להחזיק Q6600 בלי כרטיס מסך רציני (2400PRO) ובלי OC. לינק לספק: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=29 תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, דרוש מארז HTPC כמה שיותר קומפקטי שיכול להכיל לוח ATX עד 400 ש"ח, תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האנרמקס עולה 380, והקרוסיאר עולה 510. ראיתי גם שלקרוסיאר יש רק מסילה אחת של 12V, האם זה חסרון משמעותי? תודה רבה לכולם (המערכת שלי בצד ימין). התקציב בגדול הוא כמו המחיר של האנרמקס(380). פשוט אני יכול להשיג את הקוסיאר ביותר זול.(אותו מחיר בערך).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קניתי את המארז הנ"ל ונאמר לי שניתן להרכיב בו מאוורר קדמי ואחורי 80 או 90. פתחתי את הפנל הקדמי של המארז, ולא ברור לי איך אפשר להתקין בו מאוורר... יש שם את כל הכפתורים של power, restart, hdd light. מישהו יכול לעזור עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Yehudaa,

אני רוצה לבדוק את הספק שלי איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים