ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי כמה שאלות. האם HX520W יותר חזק וטוב מVX450,550??? אך בודקים אם ספק תקין? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בס"ד שלום אך המארז הזה והספק הוא יספיק ל E6300 + OC ו איזה 4570/50 ואם הוא גבולי אפשר המלצה למארז וספק במחיר דומה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך הChieftec Bravo ואך הSupertalent אך הקירור של הChieftec Bravo והוא שווה את המחיר 370 ש"ח או שעדיף את הSupertalent +יש בו חלון שקוף הם אותה רמה או שהציפטק יותר טוב? (יש לי עדיפות לחלון שקוף) ואל תציאו לי לעשות מודינג...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית האם הוא טוב לאוברקלוק בכלליות ? 2. מה זה PFC? 3. לאיזהספקים אחרים הוא משתווה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה : מפרט ללא OC מksp מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 300 600 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי, אשמח לשמוע על המלצות לאל-פסק איכותי וטוב (אגב לא חייבים למצות את כל התקציב...) המפרט של המחשב הינו כדלהלן: מעבד: E6600 לוח אם: Gigabyte 965p - ds3 זיכרון:Twinmos 2 gb כרטיס מסך: Bfg 8800 OC gts 320 mb ספק כוח: Liberty 500w דיסק קשיח: WD 250 gb מארז: Gigabyte Triton צורב די.וי.די: Lg H30n Sata כמו-כן מעבר להמלצה מה לקנות - אני אשמח לדעת גם מה חשוב לבדוק כשקונים אל-פסק. תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר אל פסקים תעשייתים. אני צריך לדעת מה מחירם, אני מבין שיש חברות, דגמים וכו' וכו'. אני צריך לדעת איזה מידע צריך בדיוק בשביל לדעת כמה הם שווים ואיך אפשר לגלות את המידע הדרוש. כמובן אחרי שאני אברר את המידע אני אשמח אם תכוונו אותי לבחור מחיר שהולם את המוצר על מנת למכור אותם ביד2. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות על פסק. כמה שאלות (הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות, אלה דברים ספציפיים) : 1. האם יש מקום מומלץ לקניה - מבחינת איכות ומחירים? 2. האם יש סוג/חברה מומלצים (המטרה היא להגן על המחשב ועל האינטרנט)? 3. האם ידוע משהו לגבי הקרינה שהוא פולט (זה יימצא בחדר שאני ישן בו)? 4. במידה ואני לא לוקח את הסוג היקר שעובד כל הזמן דרך הסוללה, איך אני מוודא שהאל פסק מספיק מהיר כדי שבשבריר השניה שלוקח לו להבין שיש הפסקת חשמל, המחשב לא ייכבה בכל זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מסך מחשב של dell u3011 חיברתי אותו לא פסק advice prd-1250 הגדרתי את המסך שיתכבה כל שעה ומשום מה פעם הוא מתכבה ופעם לא האם יש קשר לזה שהוא מחובר לאל -פסק? ???
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
הסתכלתי באתר של אדוויס http://www.advice.co.il/default.aspx יש דגם prp ודגם חדש דיגיטלי PRD חוץ מהצג הדיגיטלי יש הבדל בהגנה בעוצמת הג'אול 420 ברגיל לעומת 1100 בדיגטלי מה משמעות ההבדל ( אם אני מבין נכון הכונה להגנה מזרם גבוה שנכנס לדוגמא מברק שאם הזרם גבוה הווא יכול לעקוף את האל פסק ולפגוע במחשב) אם בעיקר מה שמעניין אותיזה ההגנה על המחשב ולא שמירת מידע לא עדיף לקנות רק AVR רק למטרת הגנה http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=247
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי אל פסק שמדורג ב-600va שזה 360w הבטרייה שלו התקלקלה - רשום עליה 12v 5ah אם אני מחליף למשל לבטרייה של 12v 7ah מהי כמות החשמל שיוכל עכשיו האל פסק לספק? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מניסיון מר בעבר הלא רחוק בקשר לבחירה של אל פסק החלטתי לשאול קודם ניסיתי 3 סוגים של אל פסק על המחשב...ואף אחד מהם לא הצליח להחזיק את המחשב שלי במאמץ למרות המחשב שלי לא מטורף או משהו ... (אגב במאמץ אני מתכוון שאורטוס פתוח כדי שהמעבד יעבוד על מקסימום) יש לציין ששלושתם לא היו של חברת advice אז ככה...יש מישהו שיכול לומר לי איזה אל פסק יהיה מתאים למחשב שלי - מפרט בצד... קחו בחשבון שעם האל פסק אני אקנה גם Phenom II x4 Quad-Core 965 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, איזו חברה מומלצת לאל פסק: Advice , Eaton , APC , Aviem ?? למחשב בייתי (850VA). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
בבירורים שעשיתי מול חנויות ומשווקים מורשים של אדוויס קיבלתי מידע סותר ולפעמים שגוי. אשמח אם תעזרו לי בהתאמת אל פסק למפרט הנ"ל: enermax modu+82 625 W I7 920 GTX 260 2 מסכי 22" (צריכת כל אחד 52W) לא מתוכנן OC. חשוב לי בעיקר עניין ה-Active PFC (של הספק) אלו מכשירי אל פסק תומכים בכך? מבחינת הספק, ברור לי שצריך משהו בסביבות 1000VA. תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל.מערכת אל פסק גם מייצבת מתח נכון? ובאותו נושא.אני מחפש המלצה למכשיר אל פסק בסביבות ה500 ש"ח פלוס מינוס.יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות אל פסק למחשב. אין לו רכיבים מיוחדים. מעבד פשוט (i3), כרטיס מסך on board, ואולי כונן HD אחד. אני רוצה להתמודד עם קריסות של חשמל לזמן קצר - נגיד 30 שנים כדי שאוכל להספיק לשמור הכל לפני שהמחשב ייכבה. אז אולי אני ארצה שאל הפסק ידע להחזיק גם את המסך בחיים למקרה שהפסקת החשמל היא של יותר מכמה שניות. מה אני צריך, ועל מה צריך להסתכל?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה לאחרונה קניתי מחשב חדש עם: Q6600 , 2 גיגה זיכרון, HD 500 גגה + 320 חיצוני 2600XT - כריס מסך LIBERTY 400 + מסך CRT 17 מבדיקה שערכתי כאן הבנתי שאני צריך UPS עם 750VA. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500? בנוסף יש UPS שגם יכול לגבות LCD 32 אינץ? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מהמפרט איזה UPS אני צריך, והאם יש חברה מומלצת ולא יקרה מדיי? (המפרט שתי תגובות למטה)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין FSP 850 ל 1000VA. האם לדעתכם הדגמים הנ"ל מתאימים? והאם ההפרש של 120 שקל שווה את זה? קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלי : הספק :http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ups-fsp-smart-1000-usb-rj45-p-10195 http://www.tms.co.il/preview/order/15095 המסך הוא כנראה 40W http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/archieve/LS23LRZKUV/ אני קונה היום את הספק, אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?uin=53723 הדגם הזה, אני לא מצליח למצוא בשום מקום כמה שקעים יש מאחורה. חוץ מזה, מישהו יודע למה אל פסק כאלו מגיעים רק עם שקעי קומקום ולא עם שקעים רגילים? ודרך אגב, האם מזוהה על ידי Windows 10 בצורה אוטומטית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הציעו לי לרכוש את האל פסק הנ"ל תמורת 250 ש"ח כשהמחיר שלו בשוק נע סביב 390 ש"ח. מהנתונים היבשים אני מבין שהמצבר שלו מחזיק 10 דקות אחרי ניתוק חשמל ושיש לו 4 שקעים. ברשותי מחשב נייח של מעבד אינטל כפול ליבה E5300 על 4GB זיכרון וספק כוח גנרי. לוח אם של ג'יגהבייט. אל כל החגיגה הזאת יש מסך CRT 17 שיעוף בקרוב, אבל כרגע זה מה יש. לא יחוברו מכשירים נוספים. רציתי לשאול האם האל פסק הנ"ל הוא מומלץ, והאם הוא יכול להחזיק את הצרכנים הנ"ל. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-