ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני זקוק להמלצה על ספק + מארז. כרגע יש לי מארז ישן מאוד וספק גנ'רי לחלוטין. הלוח הינו G31 של גיגהבייט עם מעבד ליבה כפול E5200, ו3GB זיכרון. אין דרישות מיוחדות פרט לקירור סביר, שלא ישקול עשרות קילו כמו CM600. קנייה: איזור תל-אביב/ראשל"צ. עדיפות לאחריות ל3 שנים על הספק ולא לשנה. אשמח לעזרה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה ואת ההצעה שלכם עבור קניית ספק איכותי וטוב עבור מערכת שיש לי כיום , הרכיבים הם כאלו : מעבד - AMD Phenom II x4 965 3.4 BE לוח אם - Asus Crosshair IV Formula זכרון - OCZ 4GB Kit (2x2GB) 1600 דיסק קשיח - 160 ג''ב לא זוכר איזה , אבל זה לא כזה משנה נכון צורב דיוידי וכרטיס מסך בינתיים Nvidia GeForce 8600GT או 8800GT לא זוכר איזה יש , יכול ליהיות שבעתיד הוא יוחלף ביותר טוב משהו מהכרטיסים הבינוניים כמו 6850 או יותר חלש כי במערכת הזו ישוחקו משחקים קלים עד בינוניים גג , לא משהו כבד ובכלל המערכת תיהיה לשימושים סטנדרטיים כמו גלישה באינטרנט , צפיית סרטי HD ומשחקים מה שציינתי קודם , יכול להיות יעשה למערכת אוברקלוק בעתיד אבל לא בטוח . אז כמו שאמרתי א…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם הספק של האל פסק חייב להיות גדול או שווה להספק של ספק הכח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להחליף את המארז של המחשב שבסלון. המארז לא צריך להיות עם ספק, וכן חשוב שיהיה בו מקום לשלושה דיסקים קשיחים לפחות. מסך קטן על הצג יהיה מאד נחמד אך לא חובה. חשוב שיהיה שקט ושיהיה קירור מספק לכל הדיסקים הקשיחים.אודה לכל המלצה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אני עורך את הת'רד לכיוון אחר שיותר מתאים לפורום הזה. לגבי השאלה הקודמת החלטתי ללכת על הכרטיס מסך HD5770. נראה לי התמורה הכי טובה למחיר. עכשיו להתלבטות העיקרית שלי: אני מעוניין במארז שיהיה בו USB3 קדמי ומצד שני לא מעוניין להוציא על המארז יותר מ-400 ש"ח כי אין לי דרישות מוגזמות מהמארז. מצאתי 2 אופציות מתאימות לדרישות שלי: NZXT SOURCE 210 ELITE ב- 252 ש"ח או LANCOOL PC K57b ב- 391 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף את ההפרש, השאלה היא האם המארז השני שווה את התוספת מבחינת האיכות חומרים? אמרו לי שה-NZXT הוא די פלסטיקי ופשוט. תודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------שלום לכול…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מארז ראשון: * מאוורר טוב * ספק למטה * USB 3.0 * שקט (7/10), שלא יפריע לשינה ובמהלך עבודה (גלישה\תכני HD). * חלק עליון חלק, שיהיה אפשר לשים מעליו משהו (סגנון CM 690/590) לא מפריע החורים של יציאת אוויר, העיקר בלי ידיות למיניהם. * רצוי פלטרים * רצוי כפתור ריסט תקציב עד 400 ש"ח מארז שני: *מאוורר טוב * שקט (6/10) * פנל עם יציאות USB בקידמת המארז בחלק העליון. (לדוגמא ELITE 370). תקציב עד 300 ש"ח רצוי לחסוך. למארז הראשון אני הסתכלתי לכיוון 690 ביסיק, אבל חסר לי שם USB 3.0. למארז השני הסתכלתי לכיוון ELITE 370 אבל הפח שם מאוד דק. אשמח לדעת על אלטרנטיבות. נ.ב עם דרושה חריגה בתקציב שתשנה משמעותית את רמת המארז הראשון אני פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לקרוא ביקורת שכתבתי באתר hometheater על מארז הNAS של חברת Chenbro, הES34169 http://goo.gl/gLM5Y
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת ספק זול וטוב למע ישנה יחסית intel core 2 duo 2.66 4 gb ram 2* hd ati 4650 3 fans עד 200 ש"ח גג אם אפשר זול יותר מכיר את היקרים כמו אנרמקס סיסוניק ואנטק שעולים מעל 240 ש"ח יש אופציה טובה אחרת לספק לא גנרי וטוב? לדעתי 380W יספיק למינימום hec fsp xfx? פשוט לא מכיר אותם טוב את החברות הללו תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי seasonic 400watt אני רוצה לבצע אוברקלוק המעבד שלי e8400 לוח P45 4 גיגה זיכרון(2 לוחות) כרטיס מסך 4850 שיוחלף בעתיד
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. אני עוד לא סגור לגמריי מה הולך להיות פנים, אבל המעבד יהיה מרובע ליבות של I5, ככל הנראה ללא OC. וכ.מסך כנראה משהו בסגנון 6850 אולי קצת יותר טוב 6870 או GTX 560 הסתכלי קצת על הצריכה והבנתי שספק 400W יספיק למערכת, מפה שאני רוצה לקנות ספק איכותי ולא בעל הספק גבוה. בנתיים יש 3 ספקים שאני שמתי עין עליהם. + S12II-520/M12II-520 של SEASONIC + HCG-520 High Current Gamer של ANTEC + Enermax Pro 82+ 425Watt מי מהם עדיף לדעתכם? מי יהיה הכי שקט? * יש עכשיו גם את ה S12II-620 במבצע שעולה כמו ה520W אבל אני די מפחד שבעומס קל הנצילות שלו תהיה לא טובה. נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות את Antec TruePower New TP-550 550W במחיר שפוי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב מבוסס e6600 ו - 8800 gts 640. לא מתוכנן OC.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס''ד שלום יש לי תמחשב מעבד : Core i5 2500 זיכרון 4GB כרטיס מסך : GIGABYTE GT220 1GB DDR3 ספק : 480W ארד דיסק : 295GB מערכת הפעלה : Windows 7 Home 64BIT זה מספיק הספק בשביל המערכת הזו??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המארזים שלהם פה ושם, אבל גם שמתי לב שאין להם אתר או ביקורות כל כך. מצד שני, הם נראים דיי טוב. האם מישהו יודע משהו על המארזים שלהם? והספקי כוח במארזים שלהם? אני מעוניין להפוך את המחשב הישן לhtpc, ואני מחפש מארז קטן וזול, אך צריך גם ספק חדש כי הספק hec 400w שלי כבר מרעיש ומתחמם מאוד. זה מעבד amd 64 3800+ 2x וכרטיס מסך ati 3600, שצורכים ביחד איזה 140 וואט רק לפי מה שהבנתי, אז לא צריך משהו רציני. http://tms.co.il/product/9024 חשבתי על המארז הזה, אך לא מצאתי שום מידע לגבי הכרטיס מסך שהוא מסוגל להכיל אם הוא מסוגל להכיל וזה הורג אותי, כי הוא באמת ניראה טוב.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://w…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום, ברשותי מס' מחשבים אשר בהם מפוזר שלל המידע (סרטים, סדרות, תמונות וכו'). לצערי המקום הפנוי מתחיל להיגמר ומזה זמן רב אני חושב על מעבר לפתרון של NAS אשר ירכז את כלל המידע בצורה מסודרת ויהיה נגיש לכלל המחשבים. התחלתי בכך שחיפשתי פתרונות מוכנים (QNAP TS-410 וכד'), אך ככל שקראתי ו"התעמקתי" בנושא, הבנתי כי הרציונל הוא לבנות פתרון מותאם אישית אשר בעתיד ניתן יהיה לשדרגו ללא כל בעיה. מה שגם, עלות הפתרונות המוכנים לא תמיד מצדיקה את התמורה למחיר. נקודה נוספת, התכנון הוא ככל הנראה לעשות שימוש ב-NAS כמעין HTPC. ההחלטה היא ללכת על מארז mini-ITX עם הלוח SAPPHIRE Pure Fusion Mini. הייתי מעוניין ללכת על אחד מהמארזים הבאים (חשוב להדגיש כי אינני מעוניין לבצע הזמנה …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ! אן יש הצעות טובות יותר בסביבות 500 שח אשמח לשמוע חג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-