עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לו מאחורה שני מאווררים אז הוא לא אמור להיות ממש טוב?.. איך הוא בקירור וכו'.. אמממ ועוד שאלה איך הוא לעומת הרייד מאקס סיגיטה?. http://www.xoxide.com/sunbeam-samurai-case-silver.html http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm [br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:38:37 אנשים בבקשה עזרה... ???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by BENNY-L,

נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by was955,

היי שאלה למומחים האם יש מארז FULL TOWER ושקט או שרק Midi ATX ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by aeonf,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המארז הותיק מאד שלי SILVERSTONE LC-16M. כיוון שהחדש יהיה סמוי מהעין לא אכפת לי איך הוא יראה. אני צריך אחד שיהיה קטן ושקט עם דגש על הקטן, הדרישות שלי הם: שיכנס דיסק 1 SSD ו1 רגיל 3.5" שיכנס כרטיס מסך RTX 2080 יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

5. רוצה לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by liav12,

אהלן, אני צריך בבקשה מארז שיתאים לתקציב מעל ללא חריגות. המארז יכיל בפנים Gigabyte DS3R E8400 8800GT מבקש שזה יהיה מארז שיוכל להכיל את כל הפרטים שלוקחים הרבה מקום וללא בעייה של חימום וכו'. (אם ישנה חיה כזו) תודה! עריכה: מעלה תקציב עד 250 גג.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי ספק של אנרמקס שכל הכבלים הכבלים שיוצאים ממנו ללוח ולדיסקים , יוצאים מחיבורים נפרדים ... ככה שאם אני מחליף לאותו הספק אני יכול להימנע מלנתק את הכבלים מהלוח והדיסקים ולשנות את החיבורים בספק בלבד אני רוצה לקנות את ה-corsair 750 אבל אני פוחד שהחיבורים שלו שונים ולא אצליח לעשות את המעבר בצורה חלקה אז השאלה היא אם החיבורים שלו שונים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

שבת שלום לכולם, מערכת המחשב שלי פה מצד ימין, עכשיו דמיינו שכתוב שם XXYY Radeon HD 4890 במקום ה-8800GTS 320MB (המעבד באוברקלוק ל-2.4GHz) . השאלה היא אם ספק הכוח שכבר בן 3 שנים יחזיק מעמד עם הכרטיס הזה. אשמח לתגובות

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש שם כמו משהו שחור גדול כזה שאפשר לסובב קצת ולהאריך אותו אני לא יודע מה זה לעזאזל ומאחוריו יש חורי איוורור שמוציאים אוויר מהמארז אז אני יכול להתקין את המאוורר 9CM שקניתי או לא? ואם כן, איך?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לבנות מערכת חדשה עם אחד המארזים הנ"ל. אני אוהב בהם את העיצוב המינימליסטי, ללא RGB וחלונות ראווה, איכות בניה מעולה והמון גמישות להתרחבות בקונפיגורציות שונות. זה מארז שילך איתי לעוד עשור לפחות. אני כבר 11 שנה עם מארז Thermaltake V3 Black שעבר די הרבה מודיפיקציות פנימיות כדי שיהיה שקט ומאוורר- על כל הפנלים הפנימיים הדבקתי ספוגים ומבודדי קול שונים + 6 מאווררי 12ס"מ שקטים ששומרים על i5-2400 ו-GTX970 די שקטים גם במאמץ ממושך. השימוש העיקרי במערכת החדשה יהיה עריכת וידאו בפרמייר ובנוסף עיבוד תמונה כך ששימוש ב-CPU יהיה משמעותי. עם הזמן צפויים להתווסף עוד ועוד HDD 3.5' לאכסון קובצי מקור של וידאו באיכות גבוהה. יתכן ובעתיד יתווסף GPU חזק לעבודה עם אפטר אפקט. …

11. Started by sparrow560,

המפרט שאני מתכנן לקנות: CPU : i5-4690K MOBO : ASRock Z97-PRO4 GPU : Powercolor R9 390 HDD : 1TB Seagate 7200rpm barracuda RAM : 16GB DDR3-1333Mhz Case : Coolermaster HAF 912 (KKN2) CPU Cooler: Noctua NH-D14 Some random DVD-RW drive הספק שחשבתי לקנות הוא Antec EDG750 (750 Watt) . הנה דף המאפיינים: http://www.antec.com/pdf/flyers/EDG750_Flyer_EN_20140711.pdf לקיצור: יש שני מסילות 12V, כל אחת 40 אמפר. הספק כללי למסילת 12V הוא 744. הערה: הכרטיס מסך מציין שדרוש ספק כוח מינימום 750 וואט. האם זה יספיק? ואיך הספק (מבחינת איכות)?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NoamHa,

היי. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה Enermax: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? לבין ?Liberty ELT400AWT 400W? בעיקרון ה ?Liberty ELT400AWT יותר יקר אבל יש לו הספק נמוך יותר. מה ההבדלים ביניהם? מה יותר כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dimka,

ערב מפחיד היה לי היום... נפל החשמל בחדר שלי וישר חשדתי שזה המחשב כי האור היה מכובה. אז ניתקתי אותו מהחשמל והלכתי ללהדליק את הסוויץ'. חזרתי לחדר וחיברתי את כבל החשמל לשקע ואני פתאום האור בחדר מהבהב ואני שומע קולות זמזום "בזזז" מכיוון המחשב, מהר הבנתי שזה בתוך הספק! את המחשב שדרגתי לפני שבוע ונשברתי באותו הרגע... בכל אופן לא אתחיל לפרט מה עשיתי ולא עשיתי... אבל החלפתי כבל חשמל והכל עובד. בדקתי את הישן עם מד מתח והוא תקין, אפילו חיברתי אותו למחשב הישן והדלקתי והוא עובד מעולה... לעומת זאת המחשב החדש עושה את קולות הזמזום כשאני מחבר את הכבל שלו... נכון לעכשיו הכל בסדר. המחשב החדש נדלק עם הכבל השני ועובד... וגם גיליתי שהיה באותו רגע המון סטטיקה בחדר, קיבלתי מכות חשמל מכל דבר כמע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי, אני מחפש מארז שאפשר לקנות כולל משלוח מחול (אמזון?) ולא יעלה 500 שקל שיכנס לתוך הארון של הטלויזיה, זה ריבוע של 33cm. הרטיס מסך שיש לי הוא לא LP אז צריך מארז רגיל. בשביל שיהיה מקום לקירור של המעבד, מעדיף שהספק יהיה מתחת ללוח אם. שיתאים ללוח ASUS p8z77-m mATX וכרטיס מסך rx550. סלוט יחיד יש רעיונות?

15. Started by captaincaveman,

המחיר שלו בארץ פשוט הזוי, מעל 1500 יותר יקר מקניה בחול + משלוח + מיסים. שלא לדבר על זה שעם הדולר שצונח לו ההפרש גדל עוד יותר. https://lian-li.com/product/dk-05f/

16. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מארז שקט, אבל לא אוהב את הדלת הקדמית שיש בכל המארזים השקטים של היום. מכיוון שצריך לפתוח את הדלת בכל פעם שרוצים להכניס דיסק לכונן או לחבר USB מקדימה. האם מישהו מכיר מארז כזה ( עדיף שיהיה מפח עבה = מארז כבד )

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kibub,

היי אני מעוניין במארז מאלומינים אם מאווררים 120MM(כי הבנתי שהם יותר שקטים מה80MM) ,ושבצד יהיה פנל שקוף וגישה מהירה לתוך המארז (אני נוהג להכניס ידיים ולהסתכל לעיתים קרובות),ושלא יהיה כלול ספק ,ושיהיה גדול מספיק להכניס קירור(טייפון) ושלא יהיה יקר כעיקרון אין לי בעיה של תקציב אבל שלא יהיה משהו מיותר(אתם מבינים למה אני מתכוון משהו שהייתם קונים בשבילי בכסף שלכם), אודה מאוד למלצות תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מחפש UPS מתאים למערכת שלי כאשר בעת הפסקת חשמל אין צורך ביותר מכמה דקות (רק כדי לסגור את המחשב באופן סדיר). אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם מכשירים של חברות שונות. בנוסף בקישור הזה יש כמה ספקים בתקציב שלי. האם כדאי לקנות אחד מהם? http://goldtop.co.il/category.asp?catid=929&PropValue=PROP234VALUE1180 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. עקב התקלה שתיארתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505770.0 אני מבקש המלצה לספק כוח חדש (לפחות 500 וואט) שנמכר ב-KSP עבור המפרט המפרט הבא. אם ורק אם התקציב לא מספיק לספק איכותי אז אפשר לחרוג קצת, ולהפך - אם יש משהו איכותי במחיר נמוך יותר אז עדיף לחסוך כמה שיותר: Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 CPU: Intel Core i5-2500 CPU Cooler: Cooler Master Hyper TX3 RAM: Transcend 8 GB Kit (4 GB x2) DDR3 1333Mhz GPU: Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme HDD: Samsung HD103SJ PSU: Enermax Liberty 400w Network Adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Case: Gigabyte Poseidon תודה

20. Started by ag43,

לאחר חיפושים רבים החלטתי לקנות את הUBER CHAKRA מבדיקה שערכתי המארז הנ"ל לא נמצא במלאי בארץ מחפש מארז שמידותיו דומות עם דגש על: איוורור, סידור הכבלים בתוך המארז, שקט (בסדר הזה). כמו כן המארז צריך להכיל 8800 GTX וBIG TYPHOON. מחפש חנות באיזור המרכז\שרון. כמו כן אני לא מעונין באורורה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by morbidangel,

שלום לכולם הוצע לי המארז הבא http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1609 איך המארז מבחינת שקט ויכולות OC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. היום רכשתי מחשב חדש.. כרטיס מסך 4870..מעבד E8400.. זיכרון 4GB.. לוח אם P5Q...ספק כוח 550W corsair משהו כזה. בקיצור.. רציתי לקחת אחד מהמארזים היפים... אורורה..נמסיס..סופרנו...NZTX משהו כזה.. בקיצור.. בחנות מחשבים הטכנאי הוכיח לי ש-P182 מארז: Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU מחיר:785 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17400 הוא תותח... לא ביופי.. אבל בכל השאר כן.. יש בו 3 מאווררים חזקים הוא שקט.. מפריד בין החלקים החמים(מקומם למטה במארז) לבין החלקים שצריכים להיות בקירור(למעלה במארז) יש לו פילטרים שצוברים אבק ואפשר לשלוף אותם ידנית ולנקות.. הוא שקט רצח.. עשוי מ-3 שכבות של חומרים שונים בשביל לבודד רעש... שליטה על עוצמת המאווררים.. ועו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kukishin,

יהיו בפנים 6700K, ASUS Z170 PRO GAMING, GTX970. מה שדיבר אלי היה העיצוב המינימאליסטי והעובדה שלא רואים כמעט חיווט, הספק והכוננים מכוסים, אבל הכל מתמונות... אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה

24. Started by amit_R,

אז ככה ברוך השם לפני יומיים קיבלתי תספק אחרי שהספק הקודם (אותו דגם) הלך ולקח איתו תלוח אם ותדיסק הקשיח בקיצור היום הספק שוב התחיל לעשות בעיות הפעם זה המאוור האחורי שלו יש לו 2 120 ו80 הדגם HEC CJUAR 600W פעם שניה ברציפות בפחות מחודש אותו סדרה של ספקים אחד הולך אחד עושה בעיות מזה המזל המעפן שלי או שהחברה הזאת פשוט דפוקה!!?!?!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.