עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ראיתי בחנויות בקופסה לבנה מוצר שנראה לפי הקופסה כאילו מיועד למרכיבי OEM (לא קופסת RETAIL צבעונית ומצועצעת). המוצר עצמו נראה מלוטש יפה, כבל אספקת מתח ללוח עטוף בשרוול כמו שצריך, מאוורר 120 מלמטה, שוקל משמעותית יותר מכל גנרי שמוכר סטנדרטי. כתוב עליו 450 וואט. קונקטור אחד של חיבורים 4 פין לכרטיס מסך. על הספק היתה מדבקה HUNTKEY. במחיר שנתבקש היה כמעט 350 ש"ח. האתר המוזכר www.huntkey.com עובד כאילו כל הצרות של העולם יושבות עליו, אם כך יעבוד הספק אז זה מאד חשוד. מישהו מכיר את הדבר הזה? מישהו מכיר את החברה הזו? האם זה REBRANDING של מוצר מוכר אחר? משיהו יודע מי מיבא את זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte-ga-790xta-ud4 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI HEC Win+ 600 600W case: NZXTHUOO1 lcd samsung 23 P2350 חשוב לי שיהיו לפחות 3 מאווררים רצוי עם לד,שיהיה שקט ואיכותי עד כמה שניתן. הומלץ לי על ANTEC 300 לא אהבתי את העיצוב בכלל. מה דעתכם על ANTEC 900 לא ככ אהבתי גם לצערי Cooler Master HAF 922 Mid tower את המארז הזה אהבתי והבנתי שהוא טוב אבל הוא חורג בהרבה מהתקציב. מארז Thermaltake דגם Bach Vx דלת צד עם חלון כולל 2 מאווררים?? איז המארז הזה?? והאם המארז במפרט טוב מהמארזים שרשמתי או עדיף? ואם יש לכם להמליץ לי בבקשה על מארז …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מפרט המחשב: intel pentium e6300 2.8GHz msi P31 LGA 775 nvidia gt9500 3.1Gb ddr2 ram יש לי הגבלת גודל למארז שלא ניתן לעבור אותה עקב חוסר במקום: גובה: 12 סמ רוחב: 40 סמ אורך: 40 סמ בינתיים חשבתי על הבאנדל הזה מTMS http://www.tms.co.il/product/6855 האם הוא יתאים מבחינת חומרה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jara14,

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים. אשמח לקבל מידע ממי שיודע. אני מתעניין בספק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mekaya,

שלום ראיתי את המארז המדהים הזה ורציתי לשאול מספר שאלות : 1. האם למישהו יש ניסיון איתו ?! לפי סרטונים ביוטיוב הם ממליצים. 2. למה לפי הסרטונים המאוורר של הספק כוח מופנה כלפי מעלה ולא החוצה ? זה לא דופק את כל הסירקולציה ? 3. האם הספק שיש איתו הוא טוב ? תודה רבה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Six-Hundred-A700 נ.ב : אני לא מוצא את המארז הזה באתר של ANTEC, מוזר..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by noambaum,

שלום לכולם! שאלה קצרה : האם המארז 3D Aurora 570S מגיע באריזה גריל לצד וגם חלון שקוף? ז"א שניתן להחליף ביניהם. לפי האתר של החברה יש אפשרות להחליף אבל לא כתוב מה מגיע בת'כלס באריזה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המארז מיועד למפרט: http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 כפי שתראו במפרט במקור בחרתי את הקולרמאסטר, אבל המוכר הציע לי לשנות ללנקול (תוספת של 80 ש"ח) ביקורות באינטרנט בעיקר משבחות את ה 690 אבל מציינות כמה חסרונות. לעומת זאת על הלנקול מצאתי רק שתי ביקורות, שתיהן מאד משבחות אותו ולא מדברות אפילו על חסרון אחד הרושם שלי הוא שהלנקול מארז מעט יותר איכותי, ואם אני צודק אני מוכן להשקיע את ההפרש במחיר אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני נמצא היום בנהריה וחקבתי לקנות לי ספק כוח נורמלי. למי שזוכר הדרישות הן די עלובות- להחזיק כרטיס 4870 אחד ומעבד פנום מרובע מהדור הראשון. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין. אני מניח ש450 וואט יספיקו, וכאמור אני לא בררן מדי כי גם ככה אין לי כמעט זמן לשחק אפילו משחקי קז'ואל. רצוי מאוד שיהיה זול, ואמין (יש מבצעים, לא?) אני לא בדיוק בקיא, אשמח לעצתכם. תודה וכל טוב

9. המליצו לי על ה-FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM-W המארז הישן שלי הוא ה-Antec P183 V3. אוהב אותו מאוד. למרות שיכול להעיד שחלקים ממנו לא היו עמידים מספיק (הדלת / פילטר למטה לא נסגרת) האם יש מארז יותר טוב מה-R5, במחיר עד 1200 ש"ח (1,000 לפני מע"מ), הזמין לרכישה בארץ? רצוי מאוד משהו שלא עולה ברוחב שלו על 20-21 ס"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adilevy20,

שלום לכולם מחפש ספק כח מחברה אמינה שיהיה כמה שיותר שקט וייחזיק את המערכת הבאה C2D 6300 GEFORCE 250GTS GIGABYTE 2X HD SATA 320GB התקציב הוא עד 300 ש"ח מה שראיתי במסגרת התקציב זה את הספק eXtreme Power Plus 500W של COOLERMASTER השאלה האם הוא שקט או רועש כמו מטוס? כמו שאמרתי הכי חשוב שהספק יהיה שקט עריכה: עוד ספק שראיתי באייבורי הוא של ENERMAX ETK450AWT Tomahawk 450Watt Active PFC נראה שהוא יותר טוב והוא עולה 300 ש"ח מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי ספק ג'נרי ואני מרגיש שעוד מעט הוא עומד לשרוף לי את כל המחשב. כמו כן אני גם יקנה בעוד כמה זמן כרטיס מסך חדש 7600, אז בכל מקרה אני יזדקק לספק חדש. המפרט הוא: פנטיום 4 2.8 768 RAM - ירחיב במידה ואני ימצא דיל טוב גפורס 4 - בקרוב קונה 7600 AGP 2 הרדיסקים. לוח אם 865 פרל אינטל איזה ספק טוב וזול אפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ylazarev,

אהלן, אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר שקט.. יש לי כרגע מארז בלי שם ואני מתחרפן ממנו.. הפאנלים שלו נכנסים לויברציות מההארדיסק ועושים רעש וגם זרימת האויר אני מנחש לא מדהימה כי המעבד מתחמם במהירות גם אחרי נקיון יסודי.. אז מה שאני מחפש זה מארז עם מקומות למאווררי 12cm בלבד (הבנתי שהם הכי שקטים), עדיף עם פילטרים לאבק אבל זה פחות חשוב לי, וגם שההארדיסקים יהיו מבודדים מהשלדה.. בידוד רעש בדפנות גם נשמע טוב אם זה באמת עוזר. יש חיה כזו?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by babu,

RAIDMAX SIRIUS תומך SLI ? של סדרה 9 או 8 ! ואיזה ספק יחזיק לי SLI של 88GT/88GTS 98GTX ? ספק שיהיה טוב אבל משו בובה CORSAIR HX520 מספיק?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לפני חודש או יותר פתחתי דיון על אל פסק וספק .עכשיו אני משדרג את השאלה כולל כרטיס DX 10 הערכה שלי 8800 עם 320 מגה או 640 בהתאם למחיר הכרטיס לא מופיע במפרט כי עוד לא קניתי אותו.....לכן אני רוצה לדעת איזה ספק לקנות ואיזה אל פסק לקנות בהתאם לכרטיס. אז איזה ספק דורש כרטיס DX 10 ואיזה אל פסק דורש ספק לכזה כרטיס. הערכה שלי שמדובר בספק 500W לפחות של מותג מוכר. ואל פסק לפחות PRPC 1050 של אדוויס. מנהל הפורום : לבקשתך ספק עד 500 550 ש"ח - אנרמקס .אנטק . קורסייר. אל פסק עד ה 500 - 1000 ש"ח - אדוויס אני לא מבין בכאלה טווחים של ספקים לכן אני שואל.את מה שיש לי היום קניתי ב 200 שקל. הודעה נערכה שוב על מנת שתיהיה ברורה יותר תודה שוב.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ~Pizza~,

היי. פתחתי את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 אני כמעט סגור על המפרט הזה שפרסמתי (השני עם ה280X) הדבר היחיד שאני חושב שאני יכול לשנות כאן זה הבאנדל מארז+ספק. האם יש באנדל מומלץ יותר מזה שפרסמתי באשכול בטווח מחירים הזה? (lancool+fsp raider 650) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by goanny,

אני מתעניין בקניית שני ספקי כוח שאני לא יכול למצוא בארץ. מעוניין לקנות אותם עם משלוח מארה"ב. האם צפויות בעיות במכס? למשל החרמה של מכון התקנים?

17. Started by ron11,

שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. זה למחשב ישן יחסית: ATHLON X2 3800 HD4670 3G DDR2 2 דיסקים קשיחים 2 כוננים אני צריך אותו למחר (קשה לי להאמין שאני אראה הרבה תגובות עד מחר בבוקר ) אז חובה מחנויות בירושלים (מה שאומר P-SEE, KSP, IVORY). לא מצאתי הרבה אפשרויות: http://www.p-see.co.il/pl_product~EA-500~8~0.htm http://www.p-see.co.il/pl_product~ENP450AST~8~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11684 ה SS-500ET מעט יקר אבל יכול להיות שגם הוא אפשרות (אני יודע שהוא עדיף על האחרים אבל הוא גם יקר יותר). ראיתי עוד כמה ספקים שמיוצרים על ידי FSP אבל חלק מהדגמים שלהם לא טובים כל כך ואני מעדיף להתרחק

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by levke,

צריך עזרה בלבחור מארז עד 500 שקל. מה דעתכם על אלה: AEROCOOL T40 CASE Thermaltake Tuba VB7000SNS Raidmax Smilodon Case Super Lanboy Antec Sirius Raidmax CoolerMaster Ammo 533 ממש אהבתי את הריידמאקס סמילודון מה אתם אומרים עליו? חשוב לציין שחייב להיות מקום ל8800gts. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by KL-xXx,

היי לכולם! אני מחפש מארז ל-OC שקט ב-300 ¤ +- שיהיה כמה שיותר שקט למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb Retail Dual DVI או LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe Enermax Liberty 400W Active PFC Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Plextor DVD-ROM X16 Plextor PX-760SA/T3 Dual Layer DVD±R/RW X18 SATA שתהיה אפשרות למאוורר 120 מקדימה 2X120 מאחורה (בשביל המע' קירור שעשיתי לבד) שיהיה כמה שיותר קר ושקת ל-OC חזק

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by VanStyle,

טוב ככל הנראה מה שיש לי כרגע קצת נדפק מה שיש לי כרגע זה G&T model atx-550wce-p4 החומרה של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4GB ראמ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4830 (512 MB מחשב סביר מינוס, לדעתי לא אמור לעלות הרבה הספק צריך משהו אמין מתאים ובמינימום מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ksn1981,

שלום לכולם, למחשב לעסק שאמור להכיל: Core i5-760 - ללא OC 4X2GB DDR3 (8GB) - ללא OC HD-6850 / GTX-460 - ללא OC 2-3 דיסקים קשיחים 1 מאוורר למעבד. - האם יספיק Corsair VX-450W ? - האם זה אמור לשתנות אם זה יהיה HD-6870 / GTX-470? או שהכרטיס יגיע כבר מומהר? - ה- Corsairיעלה 300₪, המלצות אחרות? - האם יש המלצה לאל-פסק (UPS) למערכת הנ"ל ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה אתם אומרים על מארזים שבאים עם מערכת קירור מים? ועל איזה מארז כזה אתם יכולים להמליץ לי? איך זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16200&catid=666

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ofir38,

הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף? לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש.. מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.