עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד) לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W) אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום. אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. intel i7-6700K asus hero viii z170 kingston ddr4 8GBX2 צורב סמסונג רגיל gigabyte gtx 970 g1 gaming

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by VanStyle,

טוב ככל הנראה מה שיש לי כרגע קצת נדפק מה שיש לי כרגע זה G&T model atx-550wce-p4 החומרה של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4GB ראמ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4830 (512 MB מחשב סביר מינוס, לדעתי לא אמור לעלות הרבה הספק צריך משהו אמין מתאים ובמינימום מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ozshurki,

מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב, שקט ומחברה טובה בין 400-500 ש"ח? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD4670 אבל אני מעוניין לקנות HD6950 ובגלל זה אני רוצה להחליף את הספק כי מה שיש לי עכשיו זה 430W. המעבד לי זה Q9450. אשמח להמלצות טובות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ag43,

לאחר חיפושים רבים החלטתי לקנות את הUBER CHAKRA מבדיקה שערכתי המארז הנ"ל לא נמצא במלאי בארץ מחפש מארז שמידותיו דומות עם דגש על: איוורור, סידור הכבלים בתוך המארז, שקט (בסדר הזה). כמו כן המארז צריך להכיל 8800 GTX וBIG TYPHOON. מחפש חנות באיזור המרכז\שרון. כמו כן אני לא מעונין באורורה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ~Pizza~,

היי. פתחתי את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 אני כמעט סגור על המפרט הזה שפרסמתי (השני עם ה280X) הדבר היחיד שאני חושב שאני יכול לשנות כאן זה הבאנדל מארז+ספק. האם יש באנדל מומלץ יותר מזה שפרסמתי באשכול בטווח מחירים הזה? (lancool+fsp raider 650) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מארז ללוח micro atx שהמגבלה שלו היא גובה המאוורר של המעבד שהוא 8 ס"מ. הדרישה היא שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ולא משנה אם הוא יהיה קוביה או SLIM. התקציב שלי לא מוגבל. ראיתי למשל שהמארז ANTEC 1380 לא מתאים כי הספק נמצא מעל לוח האם והגובה המקסימלי של המאוורר צריך להיות 6 ס"מ. כך גם למארז JSP-TECH R120D שהגובה שלו הוא 10 ס"מ אבל הגובה של לוח האם עם המאוורר, עובר את הגובה הזה. אשמח לכל הצעה שתתקבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by aeonf,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המארז הותיק מאד שלי SILVERSTONE LC-16M. כיוון שהחדש יהיה סמוי מהעין לא אכפת לי איך הוא יראה. אני צריך אחד שיהיה קטן ושקט עם דגש על הקטן, הדרישות שלי הם: שיכנס דיסק 1 SSD ו1 רגיל 3.5" שיכנס כרטיס מסך RTX 2080 יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

10. Started by eladiko,

אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avivlevy,

יש לי ספק 500W של TT, עכשיו אני יודע שהספקים של TT הם די ח7א אבל עדין רציתי לדעת עד כמה? לאיזה ספק הוא שווה בערך?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני נמצא היום בנהריה וחקבתי לקנות לי ספק כוח נורמלי. למי שזוכר הדרישות הן די עלובות- להחזיק כרטיס 4870 אחד ומעבד פנום מרובע מהדור הראשון. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין. אני מניח ש450 וואט יספיקו, וכאמור אני לא בררן מדי כי גם ככה אין לי כמעט זמן לשחק אפילו משחקי קז'ואל. רצוי מאוד שיהיה זול, ואמין (יש מבצעים, לא?) אני לא בדיוק בקיא, אשמח לעצתכם. תודה וכל טוב

13. המליצו לי על ה-FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM-W המארז הישן שלי הוא ה-Antec P183 V3. אוהב אותו מאוד. למרות שיכול להעיד שחלקים ממנו לא היו עמידים מספיק (הדלת / פילטר למטה לא נסגרת) האם יש מארז יותר טוב מה-R5, במחיר עד 1200 ש"ח (1,000 לפני מע"מ), הזמין לרכישה בארץ? רצוי מאוד משהו שלא עולה ברוחב שלו על 20-21 ס"מ.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. http://www.corsair.com/en/pc-cases/carbide-series-pc-case/carbide-series-500r-mid-tower-case.html איפה אפשר למצוא את המארז הזה בישראל ??? אני מדגיש, חנות פיזית בלבד שמאפשרת לשלם ולאסוף במקום... תודה !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ylazarev,

אהלן, אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר שקט.. יש לי כרגע מארז בלי שם ואני מתחרפן ממנו.. הפאנלים שלו נכנסים לויברציות מההארדיסק ועושים רעש וגם זרימת האויר אני מנחש לא מדהימה כי המעבד מתחמם במהירות גם אחרי נקיון יסודי.. אז מה שאני מחפש זה מארז עם מקומות למאווררי 12cm בלבד (הבנתי שהם הכי שקטים), עדיף עם פילטרים לאבק אבל זה פחות חשוב לי, וגם שההארדיסקים יהיו מבודדים מהשלדה.. בידוד רעש בדפנות גם נשמע טוב אם זה באמת עוזר. יש חיה כזו?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם! שאלה קצרה : האם המארז 3D Aurora 570S מגיע באריזה גריל לצד וגם חלון שקוף? ז"א שניתן להחליף ביניהם. לפי האתר של החברה יש אפשרות להחליף אבל לא כתוב מה מגיע בת'כלס באריזה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by adi518,

איזה אופציות טובות יש לי ? עברתי על הרבה אשכולות והרבה אתרים אבל לא מצאתי משהו ככה שנראה שמתאים בול למה שאני מחפש. כרגע יש לי ספק של אנטק 380W 80 PLUS אחלה ספק אבל מכוער ועם כל הכבלים זה יהיה סיוט שאני יעבור למארז חדש עם "ניהול כבלים". תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Cons,

איזה מארז כדאי לי לקנות ? ATX וגם mATX יתאים יש איזה דיל טוב ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. היי לכולם אני בונה מחשב משרדי קטן amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 G בתחילה לפחות שני קשיחים - כנראה יתווספו עוד 2-3 כרטיסים אולי יתווסף אופטי שני בהמשך לפחות 4 USB וכנראה יותר לפי המלצתכם בחרתי את המארז COOLMASTER 350 ("המלצה במקום השני" היתה HEC 66RC ) http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6629 ותכננתי להוסיף לו את הספק HEC REPTOR 3000W http://www.skypc.co.il/pl_product~RAPTOR-R300~24~0.htm (ה- 350 SEASONIC היקר יותר עליו המלצתם נראה לבעל המחשב במחיר מוגזם 181 ש"ח - ב-RSM והוא לא רוצה לקנות ממקום שאינו בסביבת ת"א ) שוחחתי עם המוכר בחנות והוא ציין שאם אני כבר הולכת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Alonleibo,

אהלן! ברצוני להחליף את המארז הנוכחי שלי (Raidmax Aztec) במארז שהיהי קצת יותר שקט. התקציב שלי עומד על כ-300 שקל. עכשיו, כמארז הוא לא רע בכלל, הבעיה היא הרעש שהמאווררים שלו יוצרים. האם עדיף פשוט להחליף מאווררים בסכום הזה או לקנות מארז חדש? המפרט שלי מופיע בפרופיל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לו מאחורה שני מאווררים אז הוא לא אמור להיות ממש טוב?.. איך הוא בקירור וכו'.. אמממ ועוד שאלה איך הוא לעומת הרייד מאקס סיגיטה?. http://www.xoxide.com/sunbeam-samurai-case-silver.html http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm [br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:38:37 אנשים בבקשה עזרה... ???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מארז שקט, אבל לא אוהב את הדלת הקדמית שיש בכל המארזים השקטים של היום. מכיוון שצריך לפתוח את הדלת בכל פעם שרוצים להכניס דיסק לכונן או לחבר USB מקדימה. האם מישהו מכיר מארז כזה ( עדיף שיהיה מפח עבה = מארז כבד )

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עשיתי בדיקות מאמץ של המעבד ו GPU ביחד לא למשך זמן ארוך... ולא היתה בעייה אני דווקא די רוצה לקנות חדש אבל יש כאלה ברשת שאומרים שאם אין בעייה עם הספק חבל לקנות חדש כי יש הגנות חשבתי לקנות RM750X או Antec EarthWatts GOLD PRO 750W כרגע המחשב עם מעבד 10400F RX 580 הצריכה הכוללת של המחשב לפי אתר 350W אני מחכה לירידה במחיר של 10900K ובטח בעתיד הדי רחוק לקנות כרטיס מסך יותר רציני תודה על התייעצות

24. מפרט המחשב: intel pentium e6300 2.8GHz msi P31 LGA 775 nvidia gt9500 3.1Gb ddr2 ram יש לי הגבלת גודל למארז שלא ניתן לעבור אותה עקב חוסר במקום: גובה: 12 סמ רוחב: 40 סמ אורך: 40 סמ בינתיים חשבתי על הבאנדל הזה מTMS http://www.tms.co.il/product/6855 האם הוא יתאים מבחינת חומרה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rammler1983,

היי מה אתם אומרים על הXFX PRO750W Core Edition ? הנה ביקורת http://www.hardwaresecrets.com/article/XFX-PRO-750-W-Power-Supply-Review/1182

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.