עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם יש כול כך הרבה ספקים בשוק אני חפש ספק ודולרי מעל 600W משהו יכול להמליץ על משהו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by V00d00,

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים. ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר. ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר. בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי. לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד". הסוכן הטלפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בגלל העליית מחיר של האורורה, אני לא מבין גם למה המחיר שלו קפץ ל-820 בנועה! חשבתי על האפשרות הזאת- לקחת את הטרנספורמר ב-320 ולהחליף לו את כל המאוררים למאווררים של Artic Cooling (תמליצו לי איזה) או את האורורה, אם אני אמצא בערך ב-600 שקל... (כי במחיר שלו עכשיו אני לא מתכוון לקנות אותו...) תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

קודם כל - טפו טפו טפו ועוד קצת טפו טפו טפו. יש לי ספק ג'נרי שעובד כבר שנתיים עם המחשב (מפרט בצד). הספק שרד (טפו טפו טפו) כבר כמה הפסקות חשמל ועבודה רצופה שנתיים, כיבויים מהירים של המחשב, ניתוקים של כבל החשמל וכו'. לפי כל מה שאומרים כאן בפורום, השטן, עובד אצלי בסדר גמור (טפו טפו טפו, כן?). מזל? ספק ג'נרי איכותי? הסבר מישהו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המחשב הנוכחי שלי נמצא אצלי בסביבות השנתיים כאשר שני מאווררים מאוד מאוד רועשים שהמחשב פועל, מאז קניית המחשב זה היה ככה אז אני מאמין שזה בעקבות הסלד הגבוהה שלהם, בגלל שחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט החלטתי שאני אחליף את שניהם בשניי מאווררים חדשים יותר ושקטים יותר, לכן אני צריך את עזרתכם איזה מאווררים לרכוש שהדבר החשוב ביותר זה שיהיו כמה שיותר שקטים. אחד המאווררים הוא בחלק הקדמי של המחשב למטה והמאוור השני הוא על החלק של המחשב שנשלף החוצה(צירפתי שתי תמונות). אשמח אם ההמלצות יהיו לחלקים שחנות אייבורי מספקת תודה ושבת שלום (:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by guy2607,

אשמח לשמוע חוות דעת.. אני לא צריך מארז מפוצץ. פשוט מארז רגיל על שני מאוורים וסירקולציה טובה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by guy_intel,

עבור מפרט עם: Q9550, Asus P5Q Pro מעוניין ב-OC משמעותי. חשוב לי השקט, אבל זה לא הדבר הכי קריטי. מה עדיף CM690 או CM 590 ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

9. אני מחפש אל פסק זול וקטן לחבר ללפטופ שאין אפשרות לחבר לו סוללה ככה שהמחשב יוכל להיכנס למצב הייברנייט במידה והחשמל נופל. זה מה שמצאתי באיביי (אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו ולהמלצות אחרות :-) ) http://www.ebay.com/itm/Eaton-3S750-Desktop-mini-tower-9400-5002-00P-UPS-750VA-450W-120V-10-Outlets-NEW-/272428811103?epid=168657957&hash=item3f6e05c35f:g:WbkAAOSwKytZHMdI

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kip,

גנרי? http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=6&id=111

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם יש לאחי מחשב כבן שנה וחצי ואתמול קניתי לו כרטיס מסך חדש ועוד סטיק זיכרון חדש. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel core i3 550 3.2Ghz (s1156) Asus P7H55-M LX Kingston 2GB 1333Mhz שני HDD פנימיים של 500GB הארדיסק חיצוני HDD 1TB (מחובר ב-USB רוב הזמן) 2 DVD-RW PSU golden tiger 450W 2-3 12cm fans כרגע יש לו במחשב כרטיס מסך Nvidia 8600GT. הכרטיס המסך החדש שקניתי לו הוא Gigabyte geforce GTX650 OC 2GB והזיכרון הנוסף הוא KIngston 4GB 1333Mhz שאלתי היא - האם הספק הנוכחי של 450W יספיק על מנת להחזיק את המחשב הזה? יש לי ספק רזרבי של 500W ואני לא רוצה לעשות בלאגן ולהחליף אלא אם כן הדבר הוא ממש הכרחי. כמובן שבנוסף מחוברים כ-4-5 דברים בחיבורי USB - מ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by hz707,

כמה חשמל צורך ספק 850 במנוחה לעומת כמה חשמל צורך ספק 425 וואט במנוחה ואותה שאלה לגבי שני הספקים - במצב עבודה כשהצריכה בפועל היא 250 וואט. (הכל בהנחה שמדובר בספקים עם אותה יעילות ) הנושא עלה אצלי מכיוון ששמתי לב שבאופן כללי ספקים שקטים יותר ככל שהם גדולים יותר. ולכן השאלה שלי היא כזו, אם המחשב שלי צריך בפועל לא יותר מ300 וואט. ויש לי שתי אפשרויות ספק 850 וואט שהדציבל שלו עד 350 וואט הוא 14 בלבד, לעומת ספק 450 שהרעש שלו הוא 24. - האם יש "ביזבוז " חשמל בספק הגדול - ומה גודלו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מארז מעולה של Thermaltake שאהבתי אותו מהרגע הראשון אבל (וזה אבל גדול) לצערי הוא קטן מידי.. אם אני לא טועה הוא Mid Tower (בגודל) וזה לא נוח, יש בלאגן עם החוטים אין מקום להכניס את היד ולהתחיל אפילו לנסות לסדר... הכרטיס מסך (שבחתימה..) אולי לא הכי חדש אבל בגודל שלו לא היה מבייש גם זוג כרטיסי מסך. המארז הקיים שלי הוא: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מארז מעולה שלא הייתי חושב פעמים והייתי משאיר אותו, ממש מעולה! אבל לי הוא לא יתאים... ואחרי הכול הוא אצלי תקופה מלאה אז הגיע הזמן... הדרישות מהמארז החדש לא גדולות: חלון צד שקוף ומלא (לא רבע או איקס) Full Tower שכמו שהבנתם אין לי בררה.. בנוגע למאוררים אין לי בעיה לגבי הכמות אבל לגבי הרעש זה בע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mrraz,

אני מחפש מארז למחשב עבור הבת שלי יאכלס לוח מיקרו ATX אבל יכול להיות גם סטנדרטי בגודל. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yoni_h,

לא מדובר במערכת שנוטה להתחמם יותר מדיי- לא יבוצע OC, שילוב כרטיסים ודברים מסוג זה. רציתי לקבל את המלצתכם למארז הטוב ביותר שיש בטווח המחירים של עד 300 ש"ח, מבחינת קירור, איכות בנייה וכו'. מבחינת מידות המארז, יש לציין שבמחשב יהיה כנראה כרטיס 7850 וקירור KATANA3. עד עכשיו הייתי די נעול על ה-ANTEC ONE מה אתם אומרים עליו? ראיתי גם בRSM שיש גם את ANTEC 600 ב281 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אנשים, בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש. ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם: CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים. NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח. CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור. Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים. המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא: AMD 720BE Gigabyte 790X-UD4 Palit 4870 sonic 1gb SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by taltola,

שלום לכולם, אני רגע לפני רכישת מחשב. לא כל כך מצליח להחליט איזה מארז יותר יפה וגם איזה יותר טוב. על איזה מבינהם אתם הייתם הולכים ולמה? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101069 https://www.tms.co.il/cc9011098ww אם זה משנה משהו, אז זה המפרט: https://www.tms.co.il/35756

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDNews&op=Story&ndns_id=6300 ראיתם את זה? מסתבר שהבטחון של סיסוניק בסדרת PRIME החדשה גובר. זאת אחריות ארוכה משמעותית מ-lifetime (סוף חיי המוצר).

20. Started by haims84,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב את המפרט הבא - Intel Core i5-4570 4 X 3.2GHz 6MB 1333MHz LGA 1150 Box מאוורר למעבד ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87M-HD3 MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ספק כח ANTEC™ Power Supply EA-650D 650W ACTIVE PFC,SATA בתוספת 12GB זכרון קיים על מארז של COOLER MASTER II ADVANCE עם SSD 840 EVO 120G ורציתי לדעת שהספק הנ"ל מספיק חזק ואיכותי להחזיק את המפרט . תודה, חיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ylazarev,

אהלן, אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר שקט.. יש לי כרגע מארז בלי שם ואני מתחרפן ממנו.. הפאנלים שלו נכנסים לויברציות מההארדיסק ועושים רעש וגם זרימת האויר אני מנחש לא מדהימה כי המעבד מתחמם במהירות גם אחרי נקיון יסודי.. אז מה שאני מחפש זה מארז עם מקומות למאווררי 12cm בלבד (הבנתי שהם הכי שקטים), עדיף עם פילטרים לאבק אבל זה פחות חשוב לי, וגם שההארדיסקים יהיו מבודדים מהשלדה.. בידוד רעש בדפנות גם נשמע טוב אם זה באמת עוזר. יש חיה כזו?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני כרגע מתכנן מערכת חדשה, וכבר בחרתי את כל הרכיבים שארצה חוץ מהמארז והקירור למעבד (שאמור להתאים למארז שכזה). בידי כבר לוח miniITX ואליו הוסיף את כל השאר.. בכללי אני צריך אותו שקט, ובעל יכולות איוורור טובות.. ומאוד חשוב לי שלרוב יציאות האוורור יהיו מסנני אבק נוחים לניקוי. הקירור כנראה יהיה "אוויר", Kotetsu או D-14, תלוי במקום שאצטרך במארז.. הבעיה היא שמארז שקט = מארז סגור = אוויר חם מהמעבד בתוך המארז, ככה שלא יודע אם כדאי לי להשקיע עוד כ-500 ש"ח בשביל קירור מים. המארז שלדעתי הכי מתאים לצרכיי הוא Fractal Design Define R5.. שקט, בעל אוורור טוב יחסית לשקט שהוא מעניק. אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו שלא יעלה על המחיר של ה-R5, כי במחיר שלו או מעל, אעדיף כבר לקחת אותו (שזה 620 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Tomm90,

שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gilboag,

אני בונה מפרט לחבר ולא בטוח לגבי המקום במארז ה CM370לכ.מ 5870 שבמבצע מדהים !!! (ברור שה CM 690 עדיף ומרווח בהרבה.. אבל עקב התקציב הצר - אני רוצה "לדחוס" לכאן את ה 5870..) כמו כן לפי הבנתי ללא OC ה ANTEC TRIO 550 אמור לסחוב ללא בעיה את ה 5870 האם נראה לכם שזה מספיק או שכדאי לחרוג וללכת כבר על ה SS620 ? (שברור שיותר מתאים.. רק חורג לי כבר בתקציב לחבר..) אשמח לתגובות כרגע המפרט נראה כך : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪732 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים