עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by LiL Gangster,

כותרת כרגע המליצו לי על Gigabyte Triton , אפשר למצוא יותר טוב ממנו במחיר הזה?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, סוף סוף השכלתי לחשוב על רכישה של מייצג מתח. שוטטתי קצת ונתקלתי בהמון דגמים ב-VAs (מה זה?) שונים. 1. VA זה ראשי תיבות של מה? (Vatt משהו סביר להניח). 2. הבנתי שמייצבי מתח של IPPON מאוד מומלצים, האומנם? 3. איזה מייצב מתח מומלץ לי לקנות למפרט הנ"ל? E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ACFRZR7PRO Arctic Cooling Freezer 7 Pro GX48DS4 Gigabyte GA-X48-DS4 RC-690 Coolermaster CM 690 Black 650TXU Corsair 650TX 52A @ 12V D24G8004AD A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB S487512D5 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail ERGOMEDH Genius Ergo…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by jungle-man,

שלום מישהו מכיר חברה לספקים בשם Huntkey? האם נחשב ספק איכותי ובמיוחד דגם ps-cp450h. קישור לאתר - http://www.huntkeydiy.com

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , מחפש מארז עד 400 ש"ח. רצוי מאוורר טוב , מקום ל SSD , ניהול כבלים , מקום לכרטיסי מסך גדולים (כרגע 7970). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sh_idan,

שלום! אני מחפש מארז שהדבר הכי חשוב לי בו הוא יכולות קירור וזרימת אוויר טובה. בתקציה הזה אני רוצה FULL TOWER שמן הסתם זרימת האויר בו יותר טובה, וגם יותר נוח לעבוד איתו. השקט חשוב, אבל פחות. מראה לא חשוב לי בכלל חשבתי על ANTEC 900 ב550 שקל עם 4 מאווררים. קונה מפנדה מחשבים. תודה מראש על ההמלצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Tomm90,

שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. עד עכשיו ה LIBERTY 400 שירת אותי באופן נהדר , מערכת שבמפרט עם ה OC ו 7900GT קניתי את ה 2900PRO , החזיק עד שעשיתי OC ...היה ברור מאד שהספק לא מחזיק ... אז אני מחפש ספק תחליפי , ונתנו לי כמה הצעות 1. Corsair HX 520W http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_402&products_id=3825 2.Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI W0103 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_137&products_id=4639 תודה על העזרה ....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ron11,

שלום יש לי אל-פסק Advice PRD1050 ורציתי לדעת עם המייצב מתח באל-פסק הוא אותו דבר כמו Advice AVR PRO 1200N ואם הדגם הזה מסנן את החשמל שעובר בו ל-230V ולא רק מעביר אותו כמו באל-פסק שלי ואם יש לו מגן ברקים תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by V00d00,

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים. ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר. ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר. בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי. לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד". הסוכן הטלפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום הייתי ב- 3 חנויות מחשבים ובדקתי מפרט מחשב והספק שהציעו לי בשלושתם זה Ezcool 420W REAL. ואמרו לי שה- LIBERTY לא יחזיק את המפרט שבחרתי. החלקים הבולטים במפרט הם: INTEL E6750. LEADTECH 8800GTS 640MB. 1GB X 2. מה אתם אומרים?? ומארז אני לא יודע כי המחיר של המחשב הוא 4920 ואני צריך מארז זול וטוב בלי אור עד 200 ש"ח. תודה!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי מחשב I5 sandy bridge לוח אם H67 . ללא כרטיס גרפי חיצוני. כלומר ללא דרישות מיוחדות . מה המארז וספק הכוח המומלצים ? תודה מראש, jordan

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by _Gena_,

היי , כבר פרסמתי את הפוסט בתמיכה טכנית (לא ידעתי על קיומו של מדור זה) , אז סליחה על הכפילות. רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. כמו כן אני קונה את המערכת מ-KSP (ללא הכרטיס) , איזה מבין הספקים שלהם תוכלו להמליץ (עדיפות עד 300 ש"ח) איך הספק הזה : (יש אותו אצלם , אך אני לא רואש שיש לו חיבור 6 פינים של (PCI-E) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3 אשמח לכל …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mzlbat,

כמו בכותרת אים האנטיק בכללי ? ואיזה ספק יותר טוב http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NjU= או זה HEC-550TE-2WX 24A 15A 28A 20A 0.3A 2.5A 550W

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Damari,

אלו הדברים שהייתי רוצה שיהיו במארז: - איכות בנייה שתהייה סבירה + ולא איזה משהו מתפרק ורופף. - שלא יהיה בו שימוש של ברגים (screwless) - שיהיה מעוצב, ולא שגרתי (קצת לדים ואיזה חלון יפה אף פעם לא הזיקו) - שהספק יהיה ממוקם בתחתית המארז. יש משהו כזה שעולה לכם לראש? (לא חייב שיענה על כל הדרישות) האם התקציב מספיק כדי למצוא מארז שיענה על הדרישות האלה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מה החסרונות והיתרונות של כל אחד??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by bbking,

שלום אני מעוניין במארז נטו שיתאים ללוח אם תקציב עד 300 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by swisaavi,

הספק שלי הוא Enermax FMA 535W. אני מתכוון לשים את ה q9550 במקום ה e8400 ולעשות לו אוברקלוק ללפחות 3.6ghz. ל- 460gtx 768mb אני גם מתכוון לעשות אוברקלוק ללפחות 850mhz. יש לציין שהספק הזה כבר שנתיים אצלי. יחזיק או לא יחזיק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ashbit_q,

כמו שאתם רואים במפרט שלי יש לי 3 הרדדיסקים כרטיס 8800GT מעבד INTEL E6750 2.66 ו 4 GIGA RAM הספק נדפק ככול הנראה איזה כוח דורשת המערכת מינימום ומקסימום מאמץ . ואם אפשר תוכנה שאומרת כמה וואט נקי יש לי בספק? אם זה אוורסט יש לי רק אני לא יודע איך לקרא את מה שרשום (כמה כל דבר לוקח).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. איזה ספק יותר טוב מבחינת שקט, איכות ואמינות FSP Epsilon 500W או SeaSonic S12II-500W? החלקים שאמורים לפעול יחד עם הספק הם: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black LanCool PC-K60 W/o PSU Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי מדובר על שני מחשבי עריכה מקצועיים, באחד מהם היה צורך להחליף מארז ולהשתיק את רעש המאווררים, בשני, בעצם חוץ מהזיכרון והHD הכל נקנה למטרת שידרוג רצינית. אני אעבור על כל מערכת בנפרד (מלא תמונות ) המערכת הראשונה, החלפת מארז והשתקה. מפרט: לוח אם EATX של INTEL זוג XEON 2.8/533 2GB RAM DVDRW DVDROM SB Live! 5.1 Firewire PCI Geforce FX5700 DV-STORM - כרטיס עריכה מקצועי ספק 460W מהמארז הישן בקר SCSI HD SCSI 18GB 2xSATA HD 2xPATA HD סה"כ 700GB המארז שנבחר למשימה (אחרי ברור יעיל פה בפורום) Lian-Li G70. סקריה קצרה של המארז: יתרונות: ענק! תומך EATX. אפשרות לחיבור שני ספקי כוח יחדיו - יש מקומות יעודיים וכן מתאם מיוחד שמאפשר זאת. 3 מאווררים 120מ"מ שקטים וי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by haim_king123,

אני צריך את המארז הכי טוב שיש עד 180 ש"ח הייתי מבקש לא לעבור את ה165 ש"ח אבל רק אם זה שווה את זה .. : ] אז ככה : ראיתי שיש את HEC 66RC ואת Ikonik EN2 את Ikonik EN1 או Gigabyte Luxo M1000 אני לא יודע מה מבין המארזים האלה הכי טוב זה מה שראיתי באייבורי שממנה אני רוצה לקנות ויש לי מאוורר אחד של 12 ס"מ עם בקר שליטה ועוד 3 מאווררים של 8 ס"מ ואם צריך אני יכול גם עוד מאוורר 12 ס"מ טוב .. : ] והמפרט HD4650 וQ8200 לוח אם MSI G31M4-F וספק 450W Ezcoool מספיק המידע הזה לא ??! : ) בבקשה תעזרו ליי תודה לכולם ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המארז הוא למחשב מבוסס Core 2 Duo, חשוב לי במארז שיהיה שקט (פח עבה יותר, חיבורים רכים להארד, תמיכה במאווררים 120mm וכדומה) וגם יפה (מארז שחור רצוי שיהיו לו כיסויים לכוננים למשל). אין צורך בספק, אשתמש ב FSP300-60PFN מהמחשב הישן. הנה רשימה של כמה דגמים שאני חושב עליהם - מה שהכי נראה לי זה ה- Frontier כי הכל בחזית "מוסתר", אם מישהו מכיר ויכול לספר על הנתונים התכניים שלו - נוחות הרכבה, רעשים, עובי פח.. Compucase/Hec 6C http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=14814&PHPSESSID=273768f4de26a9596561f00c88f030d6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 Compucase/Hec 6A http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?i…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

כשרכשתי את המחשב החדש שלי לא מזמן לקחתי את Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W הבעיה שהספק רועש לי מידי. כשאני אומר רועש אני מתכוון לרעש של אוויר שנפלט מהמארז. בערך אותו רעש שאני שומע מהכרטיס מסך או המעבד כשהמחשב במאמץ מלא. הבעיה שמהספק כל הזמן יש את הרעש הזה. אין לי דרך למדוד את ה RPM שלו אבל זה נשמע כאילו הוא זז על פי 3 ממה שהוא אמור. אין לי גם ממש מושג אם זאת בעיה נקודתית או שזה פשוט ספק יחסית רועש. האם יש איזה חייוט \ דרך כלשהי שתעזור לי לבודד את הבעיה? במידה ולא מישהו יכול להמליץ על תחליף הולם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iakovl,

למי שלא מכיר 6A19 מארז מעולה וזול שלפני זמן לא רב היה פופולרי מאוד ומשום מה נשכח היום אני מבקש מבעלי ה6A19 להתפקד חוזרים פה וממליצים על המון מארזים יקרים ופשוט מיותרים בעוד ש6A19 לאחר כמה מודים וגם בלעדיהם שקול להם ואף עולה עליהם דעות בנושא בבקשה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.