עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by krispelj,

שלום חברה, הבית שלי נמצא במקום שמקבל יחסית הרבה אבק, לנקות את המחשב כל שבוע-שבועיים כבר מתחיל לעלות לי על העצבים, כרגע אני משתמש במארז Antec 300, בעל פילטר אבק בחלק הקדמי בלבד. רציתי לדעת על איזה מארז אתם ממליצים בקונסטלציה הזו שישאיר את מרבית האבק בחוץ(אין לי בעיה לנקות פילטרים פעם בשבוע, אבל לא את כל המחשב). יש לי קירור Mugen, לוח ATX מלא וכרטיס 7950, מה שלא צריך להגביל אותי למארזים גדולים במיוחד, אלה לנורמלים לקטגוריה. מה האופציות שלי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם יש כול כך הרבה ספקים בשוק אני חפש ספק ודולרי מעל 600W משהו יכול להמליץ על משהו

3. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי ספק כח של Chieftec 550W קצת ישן אבל ניראה בסדר אני רוצה להשתמש בו למחשב חשד שאני בונה יש איזה דרך לוודא שהוא לא ישרוף לי את המחשב החדש לפני שאני מחבר אותו אליו? יש לי אוומטר ואני יודע איך להשתמש בו, אבל איזה מתחים אני אמור לקבל על איזה חוטים? אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מה החסרונות והיתרונות של כל אחד??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kip,

גנרי? http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=6&id=111

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בין שתי המארזים הנ"ל יש הבדל משמעותי בקירור ? אני כניראה מתכוון לקנות את ה CM690 או את ה M5 של Thermaltake ורוצה לדעת את ההבדלים ביכולת הקירור ה o2 כניראה ילך למחשב השני שכבר נחנק מחום

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני כרגע מתכנן מערכת חדשה, וכבר בחרתי את כל הרכיבים שארצה חוץ מהמארז והקירור למעבד (שאמור להתאים למארז שכזה). בידי כבר לוח miniITX ואליו הוסיף את כל השאר.. בכללי אני צריך אותו שקט, ובעל יכולות איוורור טובות.. ומאוד חשוב לי שלרוב יציאות האוורור יהיו מסנני אבק נוחים לניקוי. הקירור כנראה יהיה "אוויר", Kotetsu או D-14, תלוי במקום שאצטרך במארז.. הבעיה היא שמארז שקט = מארז סגור = אוויר חם מהמעבד בתוך המארז, ככה שלא יודע אם כדאי לי להשקיע עוד כ-500 ש"ח בשביל קירור מים. המארז שלדעתי הכי מתאים לצרכיי הוא Fractal Design Define R5.. שקט, בעל אוורור טוב יחסית לשקט שהוא מעניק. אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו שלא יעלה על המחיר של ה-R5, כי במחיר שלו או מעל, אעדיף כבר לקחת אותו (שזה 620 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. FSP Blue Storm 500W 80+ Ultra Low Noise PSU F50060GLN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2998&products_id=28791 ‎ ‏SeaSonic ‎ - ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem)‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9239 א. מבחינה כללית. ב. מבחינת רעש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , מחפש מארז עד 400 ש"ח. רצוי מאוורר טוב , מקום ל SSD , ניהול כבלים , מקום לכרטיסי מסך גדולים (כרגע 7970). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hz707,

כמה חשמל צורך ספק 850 במנוחה לעומת כמה חשמל צורך ספק 425 וואט במנוחה ואותה שאלה לגבי שני הספקים - במצב עבודה כשהצריכה בפועל היא 250 וואט. (הכל בהנחה שמדובר בספקים עם אותה יעילות ) הנושא עלה אצלי מכיוון ששמתי לב שבאופן כללי ספקים שקטים יותר ככל שהם גדולים יותר. ולכן השאלה שלי היא כזו, אם המחשב שלי צריך בפועל לא יותר מ300 וואט. ויש לי שתי אפשרויות ספק 850 וואט שהדציבל שלו עד 350 וואט הוא 14 בלבד, לעומת ספק 450 שהרעש שלו הוא 24. - האם יש "ביזבוז " חשמל בספק הגדול - ומה גודלו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

כשרכשתי את המחשב החדש שלי לא מזמן לקחתי את Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W הבעיה שהספק רועש לי מידי. כשאני אומר רועש אני מתכוון לרעש של אוויר שנפלט מהמארז. בערך אותו רעש שאני שומע מהכרטיס מסך או המעבד כשהמחשב במאמץ מלא. הבעיה שמהספק כל הזמן יש את הרעש הזה. אין לי דרך למדוד את ה RPM שלו אבל זה נשמע כאילו הוא זז על פי 3 ממה שהוא אמור. אין לי גם ממש מושג אם זאת בעיה נקודתית או שזה פשוט ספק יחסית רועש. האם יש איזה חייוט \ דרך כלשהי שתעזור לי לבודד את הבעיה? במידה ולא מישהו יכול להמליץ על תחליף הולם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DanyL,

שלום לכולכם, מה שאני רציתי במקור, היה הטרמלטק מוצרט TX + להוסיף ביום מן הימים קירור מים, אך משום שלא ניתן להשיגו בארץ, התחלתי לחפש אלטרנתיבות. מה שחשבתי עליו: 1. Armor LCS - מערכת קירור מיים עם רדיאטור של 120mmX2, מערכת קירור מיים מודולרית, אך המארז בנוי כמו שאר מארזי הארמור, המארז עולה כ-1350 ש"ח 2. Armor+ LCS - מערכת קירור מיים הנכנסת לשלושה מפרצי 5.25, והיא אינה מודולארית, המארז בנוי בצורה שנוחה מאוד! (מקלוב הקשיחים ועד לשליפת מגש לוח האם), אך החיסרון בוא, הוא חריגת התקציב בכ-400 ש"ח, שממש אין לי. 3. Armor+ אותו מארז כמו מס' 2, רק בלי מערכת קירור המיים, את מערכת המיים אני אוסיף מאוחר יותר כאשר יהיה לי מפיק כסף, המארז עולה כ-1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות לבחירת מארז מהאפש…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לאחר שהגעתי למפרט המבוקש כאן באתר בפורום מפרטים, נמצא שאין תמימות דעים בקשר לספק הראוי ביותר למפרט המבוקש. המפרט הסופי הוא זה: INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 GIGABYTE GA-965G-DS3 P-4/P-D/Core 2 Duo 965G DUAL DDR2 3Y SEAGATE Barracuda 250GB SATA2 NCQ 7200RPM 16MB 5Y (מניסיון, לא מאכזבים) LG GSA-H42N (B) DVD WRITER X18 SILVER OEM 2Y (האם זה הדגם המומלץ או שטעיתי שוב?) COMPUCASE CI-6AR6-AL-NPS (2F) SILVER-BLACK MIDI ATX ALUMINUM HEC 450W HEC-450TDT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI (אינטגרל, קיבלתי את הצעתך) שני החבר'ה הטובים שעזרו לי אינם תמימי דעים בקשר לספק, הכוונה לדגם. האם יש לכם הצעה יותר טובה או לחילופין לעזו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by daviditzhaky,

הם אותו מחיר אך לcorsair יש יותר w והסיסוניק מודולרי, מה לקחת?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bbking,

שלום אני מעוניין במארז נטו שיתאים ללוח אם תקציב עד 300 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי, אני מחפש מארז שאפשר לקנות כולל משלוח מחול (אמזון?) ולא יעלה 500 שקל שיכנס לתוך הארון של הטלויזיה, זה ריבוע של 33cm. הרטיס מסך שיש לי הוא לא LP אז צריך מארז רגיל. בשביל שיהיה מקום לקירור של המעבד, מעדיף שהספק יהיה מתחת ללוח אם. שיתאים ללוח ASUS p8z77-m mATX וכרטיס מסך rx550. סלוט יחיד יש רעיונות?

17. Started by guy_intel,

עבור מפרט עם: Q9550, Asus P5Q Pro מעוניין ב-OC משמעותי. חשוב לי השקט, אבל זה לא הדבר הכי קריטי. מה עדיף CM690 או CM 590 ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

19. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אני לפני קנייה של מחשב שעיקרו הוא מעבד - intel e6300 זיכרון - 2 ג'יגה OCZ כ.מסך - 9600GT שישודרג עוד כחצי שנה מארז - CM590 ואני מעוניין לקנות את הספק שבכותרת - האם הוא טוב ? האם כדאי לקחת במקומו את Corsair VX450W ? תודה !!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Damari,

אלו הדברים שהייתי רוצה שיהיו במארז: - איכות בנייה שתהייה סבירה + ולא איזה משהו מתפרק ורופף. - שלא יהיה בו שימוש של ברגים (screwless) - שיהיה מעוצב, ולא שגרתי (קצת לדים ואיזה חלון יפה אף פעם לא הזיקו) - שהספק יהיה ממוקם בתחתית המארז. יש משהו כזה שעולה לכם לראש? (לא חייב שיענה על כל הדרישות) האם התקציב מספיק כדי למצוא מארז שיענה על הדרישות האלה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by XMB,

טוב התקציב הוא דיי זהה , Supertalent עולה 370 , ה Sunbeam עולה 320 מדובר בשמות המלאים שני הדגמים הללו: Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 או ?Supertalent CA-601UFB Blue? http://ksp.co.il/allimg/sm3371.jpg איזה מהם כדאי יותר ולמה? ,הרעש לא משחק פה תפקיד הוא לא מפריע לי העיקר זרימת אוויר ושאר הירקות(המעבד קונורו אם זה חשוב) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי ספק ג'נרי ואני מרגיש שעוד מעט הוא עומד לשרוף לי את כל המחשב. כמו כן אני גם יקנה בעוד כמה זמן כרטיס מסך חדש 7600, אז בכל מקרה אני יזדקק לספק חדש. המפרט הוא: פנטיום 4 2.8 768 RAM - ירחיב במידה ואני ימצא דיל טוב גפורס 4 - בקרוב קונה 7600 AGP 2 הרדיסקים. לוח אם 865 פרל אינטל איזה ספק טוב וזול אפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bennyfr,

יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. מצאתי את אתר היצרן: http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm המק"ט שלו זה CCB13898S12M. יש למשהו מושג איך למצוא כזה מאורר? אולי משהו חילופי? אולי אפשר לתקן את המנוע של המאורר? בני

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by swisaavi,

הספק שלי הוא Enermax FMA 535W. אני מתכוון לשים את ה q9550 במקום ה e8400 ולעשות לו אוברקלוק ללפחות 3.6ghz. ל- 460gtx 768mb אני גם מתכוון לעשות אוברקלוק ללפחות 850mhz. יש לציין שהספק הזה כבר שנתיים אצלי. יחזיק או לא יחזיק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.