ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך עזרה - אני צריך להעביר לחו''ל מחשב נייח ( יש לי עד יום שישי לסיים עם הכל - אז הזמן די ללוחץ עלי... ). המחשב כרגע נמצא במארז ממתכת די גדול,ודי כבד דבר שיקשה על העברתו. תקציב די גמיש - ~400 ... אני מחפש מארז שיהיה יותר קטן אם אפשר - אבל עדיין שיהיה מקום לאיזה שני מאוררים שקטים ( העדפה ל120 אבל זה תלוי בגודל המארז כמובן ...). המטרה שלי היא היא שאני אוכל להעלות את המחשב איתי למטוס ולא עם המזוודות - כי אז אני לא יודע באיזה מצב זה יגיע. השקט חשוב - כמו שציינתי , כי המחשב ידלוק כמעט תמיד. נראה לי שאני גם אחליף את הספק הג'נרי למשהו קצת יותר טוב - אם יש הצעות אני אשמח. טוב אז פרטים על המחשב ( תגידו לי אם צריך עוד פרטים ) : לוח אם : intel corporation D850MV , מעבד: פנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיספיק למחשב עם לוח DS4 מעבד CONROE E6300 כ.מסך 7600GT 1GB זכרון 667MHZ המחשב שלי נתקע במשחקים אני חושד שזו הבעיה ומעוניין להחליף ספק תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנתונים של הספק הבא: Input Characteristics Voltage Frequency 100~120Vac or 200~240Vac 47~63Hz Output Characteristics Item Name +3.3V +5V +12V1 +12V2 -12V +5Vsb +3.3V & +5V Combined Power Total Max Output 32A 38A 18A 17A 1A 2.5A 240W 580W REG ±5% ±5% ±5% ±5% ±10% ±5% X2 PCIE 6PIN ולספק הזה: Input Characteristics Voltage Frequency 100~120Vac or 200~240Vac 47~63Hz Output Characteristics Item Name +3.3V +5V +12V1 +12V2 -12V +5Vsb +3.3V & +5V Combined Power Total Max Output 32A 38A 18A 17A 1A 2.5A 240W 550W REG ±5% ±5% ±5% ±5% ±10% ±5% PCIE X2 6PIN. איך הם לאומת הליברטי 400? מת…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצימצמתי את האפשרויות מארזים שלי לשניים האלו אז רציתי לשמוע דעה, בחרתי בהם מכיוון שיש באנדל שלהם עם ספק והוא מתאים לי, אם יש הצעות לבאנדל אחרות אשמח לשמוע התקציב הוא באזור ה750 שקל עם אפשרות לחריגה קלה. זה המפרט הנוכחי שלי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1279 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪154 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Gigabyte GTX970 WF3 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1784 קשיח למחשב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת ספק כוח ישן ב thermaletake litepower 700W חיישן המעבד שלי פשוט מציג טמפרטורה כפולה ושגויה. יש לי חיישן פיזי של kamameter שמחובר לתוך צלעות המעבד והוא מציג לי טמפ' תקינה של 40 מעלות צלזיוס. אך הביוס ותוכנות אחרות מראים לי טמפ שגויה של 87 מעלות רק לגביי המעבד.טמפ' הדיסק הקשיח, לוח האם וכרטיס המסך מוצגות בצורה תקינה. כל מערכות המחשב עובדות בצורה תקינה המאווררים עובדים כראוי עם מהירות סיבוב תקינה כולל המעבד. מדובר בלוח אם של msi neo2 combo. מצ"ב תמונה של הטמפ בביוס כולל המתחים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני על סף רכישת מחשב חדש, ונשאר לי לבחור רק את המארז. מכיוון שמאוד חשוב לי נושא השקט במחשב התכנון היה ללכת על P182 של אנטק, אבל לאחר קצת מחשבה הגעתי למסקנה שלדעתי זה קצת מוגזם להוציא 840 ש"ח על מארז (זה המחיר איפה שאני קונה), טוב ככל שיהיה. המפרט: I5 750 P55M-UD2 MUGEN 2 SAMSUNG 4GB SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE 5850 SEASONIC 620 אם יש עוד משהו שצריך לדעת, אז רק תגידו. אני לא עושה OC או משהו כזה... ממה שהספקתי בגדול לברר, המליצו לי על ה CM690 2 ADVANCE ועל הLanCool PC-K62B (עם חריגה). אני מוכן לחרוג עד 100 ש"ח אם ממש צריך. העיצוב של המארז מבחינת יופי לא ממש מעניין אותי. השקט זה הנושא הכי חשוב וכמובן שיקרר בצורה טובה את המפרט הזה. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני לפני קנייה של מחשב שעיקרו הוא מעבד - intel e6300 זיכרון - 2 ג'יגה OCZ כ.מסך - 9600GT שישודרג עוד כחצי שנה מארז - CM590 ואני מעוניין לקנות את הספק שבכותרת - האם הוא טוב ? האם כדאי לקחת במקומו את Corsair VX450W ? תודה !!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתקוון לקנות E6400 GIGABYTE DS3 667 AENEON איזה ספק כוח לקחת ??(מKSP)אבל אפשר גם חנויות אחרות? וגם אני לא שלם עם ההחלטה של הלוח אם יש הצעות ?תקציב 1400 אבל הדיף לחסוך מתקוון גם בעתיד אובר ואולי שידרוד ל ק6800 (שנתים שלוש) בעתיד לכן לא בטוח לגבי הלוח אם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ראית שבגרסה הרגילה הגדילו את החלון צד, מה זה אומר? אוורור טוב יותר? בכל מקרה, מי עדיף משניהם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~612WB~6~0.htm האם המארז הנ"ל שווה את מחירו? כי דיי אהבתי אותו. לא מחפש חלופות כי אני יודע מה יש בשוק ולזה יש יחסית הרבה מאווררים. והאם Evga 8800GTS 320 MB יכנס? ליאור.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק הכי חזק ויציב מבין הרשימה? האם הספקים יחזיקו גם מעבדי פיריין בעתיד?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם סיסוניק 620w מספק עבור התצורה הבאה? מעבד I5 -4690K לוח ASUS Z87 DELUXE כרטיס מסך ASUS GTX670 DIRECT CU 8 דיסקים פנימיים 5 של 2טרה + 3 של 3 טרה 2 חיצוניים USB 3 של 3 טרה . לא יהיה שימוש באובר קלוקינג. לכל מיש יוכל לעזור אודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת את Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS? תודה, אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש מארז עד 400 ש"ח. רצוי מאוורר טוב , מקום ל SSD , ניהול כבלים , מקום לכרטיסי מסך גדולים (כרגע 7970). תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1609 אני מחפש במארז: 1) מחיר טוב 2) עיצוב יפה (דלת מקדימה וחלון) 3) מתאים ל 8800GTS (הסופרנו מתאים?) 4) זרימת אוויר דיי טובה שניהם עולים בסביבות אותו מחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מתי שאתם אומרים מארז שיש בוא שתי מאווררים אז נכון תמיר מקבלים אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא אוויר אז הקידמי הוא מקדימה והאחורי הוא בספק כוח?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מתכנן לעשות OC גדול או משהו , וזה גם לא מתוכנן להיות מחשב גיימינג. חשוב לי מארז שקט ככל שאפשר, ושגם מבחינת יכולות הקירור המארז יהיה בסדר. חשבתי לקנות את המארז P280, עולה 485 ש"ח. ראיתי שיש מארז P100 שהוא 400 ש"ח. R4 וD550 וDS1/2 כולם יקרים יותר הם שווים את ההשקעה? מבין 280 וה100 , מה ההבדל ביניהם באמת? מבחינת שקט וקירור. ודבר שני שאני צריך זה ספק שיסחוב i7-4790 עם טורבו בוסט כנראה, כרטיס מסך חיצוני לא יהיה , ה4600 במעבד יספיק לי. אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה לי ספק שאם בעתיד אני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני לא אצטרך להחליף גם את הספק עצמו. אז אני מניח ספק שיסחוב כרטיסים בעלות של פחות מ1000 ש"ח יספיק. חשבתי ללכת על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה, הבית שלי נמצא במקום שמקבל יחסית הרבה אבק, לנקות את המחשב כל שבוע-שבועיים כבר מתחיל לעלות לי על העצבים, כרגע אני משתמש במארז Antec 300, בעל פילטר אבק בחלק הקדמי בלבד. רציתי לדעת על איזה מארז אתם ממליצים בקונסטלציה הזו שישאיר את מרבית האבק בחוץ(אין לי בעיה לנקות פילטרים פעם בשבוע, אבל לא את כל המחשב). יש לי קירור Mugen, לוח ATX מלא וכרטיס 7950, מה שלא צריך להגביל אותי למארזים גדולים במיוחד, אלה לנורמלים לקטגוריה. מה האופציות שלי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנו לי המלצה על ספק חזק שעומד בעומסים אך לא במחיר מופקע , זה המפרט - נועד למשחקים כבדים !! מעבד : Intel - i7 2700K ******** לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi ****** כרטיס מסך - Gigabyte HD7950 Windforce X3 ****************** זכרון + קירור לזכרונות 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II ****************** הארד דיסק : WD 500 GB ***************** מארז - Antec DF-85 ***************** קירור מים למעבד : Corsair H80 ****************
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אל-פסק Advice PRD1050 ורציתי לדעת עם המייצב מתח באל-פסק הוא אותו דבר כמו Advice AVR PRO 1200N ואם הדגם הזה מסנן את החשמל שעובר בו ל-230V ולא רק מעביר אותו כמו באל-פסק שלי ואם יש לו מגן ברקים תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ספק בתקן 80+ ברונזה אומר בהכרח שהוא יותר טוב מספק בתקן 80+ ? דוגמא: HEC-550TE-2WX 80+ BRONZE Chieftec A-135 550W 80+
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-