עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. איך אני יודע אם אני צריך ספק 300 או 600 ווט ? איך עושים את החישוב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם, אני רוצה לבנות מחשב ואין לי כרגע את המפרט הסופי. בעיקרון מדובר במעבד E5200, כ. מסך סביר (אני אולי אפילו אשאר בהתחלה עם הO/B) איך אני יודע איזה ספק אני צריך? ראיתי דגמים מ300W ועד 500W, אבל אני לא יודע איזה לקנות חוץ מזה, יש ספקים שקים ולא שקטים? תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב דיי חזק מעבד 4 ליבות ו 4 קוננים קשיחים איך אני יודע שהספק שיש לי הוא מספיק איכותי בשביל המערכת? יש איזה תוכנה שבודקת כמה אחוז הספר כח מספק למערכת מעצמו?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. יש לי את הספק EZCOOL PS-1000 500WATT ומערכת: AMD ATHLON 4400 @ 2.8 HD4850 EPOX MF4 J3 2G GOLD EDITION OCZ 1HDD יש איזה תוכנה שבודקת? אני רוצה להיות בטוח למרות שעד עכשיו לא היה שום נםילת מתח או משהוא כזה.

5. קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. יש איזה תוכנה שבודקת אם הספק חלש או חזק כי כבר העליתי נושא שהמחשב נכבה פתאומית במשחקים ואחרי שתי שניות עולה חזרה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  7. במפרט מיום הרכישה כתוב לי רק: מארז לפנטיום 4 USB ידית כסוף. הסיבה שאני שואל היא שאני צריך לקנות מאוורר חדש למארז ואני רוצה לדעת איזה סוגים/גדלים של מאוורריים אני יכול לקנות. אני רק יודע שהמארז תומך בשני גדלים.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  8. נשמע מוזר אבל איך אני יכול לדעת בערך אם הוספת עוד הארדיסק תחנוק לי את הספק או לא, מדובר במחשב עם ספק טרמלטייק 430W... יש לו שם במחשב E6300 975X ראדון 1950PRO שני הארדיסקים צורב DVD וכשלושה מאוררים... אין OC למערכת...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני לא כ"כ מבין בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איך אני יכול לדעת מהו הספק כוח במחשב הישן שלי?? נשרפף לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש יותר חזק אבל אני לא ידוע אם הספק מספיק חזק.. הוא החזיק 440MX האם הוא יחזיק 6600FX? יש אפשרות לגלות מהו הספק כוח חוצ מלפתוח את המחשב ולחול עד שאני ימצא כמה הספק.. הוא ג'נרי בטוח כי במפרט שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים הוא לא רשום כדבר נפרד הוא אפילו בכלל לא רשוםP:

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. איך אני יכול לדעת עם הספק מחזיק יציב או לא? הספק שלי זה FSP 450PNR כרטיס מסך 8800GT מעבד 4200X2 (90ננומטר) זיכרון שתי ג'גה ב3 סטיקים.. זה העיקר עם חסר משהו תגידו

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by giladbi,

אני רוצה לשלוח להם ספק כוח שמת בתקופת האחריות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני רוצה לשים שם מאוורר(משום מה לא היה לי), ואין לי מושג איך אני מפרק את הפנאל הקידמי. הנה תמונה של המארז ושל מקום המאוורר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. היי קניתי אתמול ספק SeaSonic G-750 SSR-750RM וראיתי שיש שתיי יציאות מודולריות של PCI-E מהספק , יש שתיי צמות של חיבור PCI-E , אחד של כבל עם פיצול של שתיי חיבורים של 8 וצמה אחרת עם פיצול של 6+2 X2 , אני חיברתי את הצמה שיש לה פיצול של חיבור 8 והשני של חיבור של 6+2 ליציאה אחת מהספק , האם היה כדאי יותר לחבר שתיי צמות נפרדות לשניי החיבורים שיוצאים מהספק המודלרי ? רוני

• 41 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by Fighter,

איפה אני בדיוק מבריג אותו אני מסתבך עם זה שמתי אותו שישב שם למעלה, אבל באיזה חור אני מבריג?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. איך אני מנקה את פילטר אבק ב ‏Thermaltake SopranoRS 101? פילטר קידמי http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/sopranoRS101/vg7000bws.asp "Detachable fan filter "

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by quantoM,

והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום, לפני מספר שנים קניתי את הספק Corsair VX550, ששימש אותי במספר מערכות מחשב. בתקופה האחרונה, כרטיס המסך שלי החל לזייף ולתקוע את המחשב. אני לא בטוח אם מדובר בבעיה בכרטיס עצמו או במגבלת ספק הכוח, ש"דעך" עם הזמן (מדובר ב-HD6950 שפתחתי לו את השיידרים ל-6970). 1. האם יש דרך בה אני יכול למדוד את ההספק שמוציא הספק, כדי לדעת אם הכשל נובע בגללו? אני מתעניין בעיקר ב-rail של כרטיס המסך (rail 12V, תקנו אותי אם אני טועה). 2. לכמה הספק אני יכול לצפות מהספק שלי לאחר מספר שנים של שימוש רצוף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. כששידרגתי מארז לפני כמה חודשים החלטתי לקנות ספק כח יותר מתקדם. באותה תקופה לא ידעתי מספיק בשביל לבדוק מה העוצמה האמיתית של הספק (כן, נמאס שכותבים לך ספק 500W והאמיתי שלו הוא 400W) אז הזמנתי משהו ג'נרי, כתוב שם 520W של "יצרנים שונים"... הבעיה שאני לא יודע מה ההספק האמיתי שלו ואיך ניתן לברר את זה (בלי להרוס אותו כמובן)? הצילו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Transfer,

יש לי בעיות בתשתית החשמל באזור שלי יש קפיצות ועליות מתח מטורפות שכבר גרמו ל HD להרעיש, וגורם לטיקים ברמקולים כל פעם שמכבים/מדליקים מכשיר חשמלי כלשהו, לא משנה איפה בבית. בקיצור- התנודות בחשמל הורסות מאוד. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb power : Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS case : Gigabyte Triton Monitor: Noob watch 17" LCD! בערך ב 300 ש"ח חשבתי על PRPC650, אבל קראתי שהשקעים (רק 2!) בפאנל האחורי מאוד רופפים וגם שזה עשוי לא להתאים לספק כח אני רק רוצה שהרמקולים+מחשב יקבלו מתח נקי ויציב.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! אני צריך להוציא את הקליפסים השחורים האלה שתופסים את הכוננים (הקשיחים וה-CD וזה...) וגם את הפליסטקים האלה שתופסים את הכרטיס מסך . איך אני אמור להוציא אותם ואיך מחזירים אותם? (אני פשוט מפחד לשבור אותם.) תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.