מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מסך דק (נראה לי LCD ולא משהו אחר). נדלק בחינת נורית בקרה (ירוק ולא כתום של השהייה) אבל המסך חשוך.... בדיקה מעמיקה מקרוב מגלה שהוא כן מראה את תמונה אבל זה חשוך ברמות שפשוט רואים הכל שחור אם מסתכלים יותר רחוק 2 סנטימטרים ממנו. המסך בן כ-5 שנים, גודל בין 19-22 (לא יודע), חברה לא מוכרת לי (לכן אני לא זוכר אוכל לברר בהמשך). הרעיונות? (ניסיתי לשחק עם כפתורים אבל אני לא רואה בכלל מה שאני עושה אז זה לא עזר). גמר חתימה טובה, טל
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! לאחרונה התחילה לי תופעה חדשה במסך פתאום מופיע התפריט של המסך מבלי ללחוץ על מקשי המסך ולאחר מס' שניות התפריט נעלם וצץ שוב יש למי שהוא הסבר לתופעה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך 24' של אסוס (לא בטוח לגבי הדגם - splendid כתוב על המדבקה אבל בטוח שזה לא זה) עד אתמול הוא עבד מעולה והחיים היו יפים. אתמול פתאום הוא התחיל להבהב ולבסוף כבה (בדקתי אותו גם על מחשב אחר) כשאני מנתק ומחזיר אותו לחשמל רואים תמונה לשניה והמסך שוב כבה. שאלה אם ניתן לתקן דבר כזה (ואם כן כמה עולה בערך ?) או שזו דרכו של הטבע להגיד לי שהגיע הזמן להתחדש. אודה למגיבים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה תופעה מוזרה במחשב שלי לאחר אתחול, כשאני מעלה כל משחק שהוא הכל עובד מצויין, אלא שפתאום אני מאבד את התמונה ומקבל מסך שחור רק כיבוי של המסך והדלקה חוזרת לאחר כדקה הכל חוזר כלא היה ועובד שוב עד שזה קורה שוב לאחר כחצי שעה. התופעה נראית לעין גם במשחק וגם מתוך ה-DESKTOP , אפילו ניסיתי לאחר POST לעמוד על מסך ה-BIOS ולאחר כמה זמן גם שם זה קורה. כל המחשב ממשיך לעבוד תקין גם כשהמסך מוחשך רק התצוגה הופכת למסך שחור. התופעה קוראת הרבה יותר מהר כאשר כרטיס המסך מועמס יותר. אנא עזרתכם, אנא ממש עובד עצות מערכת: ספק: ENERMAX liberty 400W מעבד: Q6600 מומהר ל 3.5G זיכרון: - Gskill 800 כ.מסך: EVGA 8800 GTS 320M SC צג: ASUS MW221C רזולוציית עבודה 1600X1050 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מאפס את עצמו כל כמה זמן,וכשאני מפעיל את המחשב יש מסך לבן וכתוב ''תצורה אוטומטית''. כבר ניסיתי לעשות הכל. מישהו יודע מה מתרחש? או שהגיע סופו של המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני רוכש מחשב חדש ואני זקוק להמלצה למסך (למטרות משחקים, עבודה וגלישה באינטרנט) 19 אינץ'. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=411223 Dell 1907FP אל תציעו לי את הסוני.נכון שהוא הכי טוב. אבל אנימתכוון לקנות בעוד זמן מה, וכנראה שבקושי ויהיה במלאי ויכולות לצוץ בעיות עם האחריות וההחלפה.כך שירדתי מהמסך הזה. אז מה דעתכם על המסך שהבאתי למעלה, אם יש משהו טוב יותר בתקציב אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים הולך ליקנות מסך עבור עבודות גרפיות כגון פוטושופ, AUTOCAD וכ"ו. התקציב מוגבל ל- 1600 ש"ח גג. חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר אמיתיים וגם אפשר יהיה לכוון אותו אנכי!!!! יש לי התלבטות בין המסכים שבכותרת. מבקש חוות דעת והמלצות על שני המסכים הנ"ל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך חדש(לוח האם של הנייד שלי נהרס אז החלטתי לקנות מחשב חדש וגם מסך חדש) אז הוא ישמש אותי למשחקים,עבודות,אינטרנט וסרטים. תקציב: עד 1000 גודל מסך: 20-24 אינץ חברה: חברות מוכרות כמו : TOSHIBA,SAMSUNG,LG .. לא כמו MAG,AOC,FUJICON וכו'. חשוב שיהיה ניתן לראות איתו טוב כי הוא ישמש בעיקר למשחקים. תודה לכם, Black Shark1
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
עד כה עבדתי עם מסך CRT חזק ביותר-Samsung SyncMaster 959 NF,מחירו בזמן הקנייה,לפני כ-8 שנים היה כ-3000 ש"ח,ובצדק.היום כבר לא ניתן למצוא מסכים כאלה בשוק,על כן אני מבקש לרכוש מסך LCD/LED,שיהיה דומה באיכותו לאותו מסך CRT,רוצה לומר: מסך שלא נמרח גם בתנאי קיצון של תמונה שזזה במהירות עצומה (בסרט),דיוק מקסימלי בהצגת פרטים זעירים,וצבעים חזקים ,אמיתיים ,מגוונים ומרשימים.גודל המסך פחות מעניין אותי ,אם יש מסך 19 אינץ' שייתן את כל הנ"ל ,אקנה אותו בשמחה,כמו כן אין לי בעיה להזמין מסך מחו"ל אם הוא מסך שיתאים לי ואינו נמצא בארץ.למותר לציין שמסכי LCD ו-LED "רגילים", פשוט איומים ונוראים מבחינתי בייחוד בכל הקשור לתצוגת סרטים,מריחה,אי דיוקים וכו'. כמו כן עיינתי בפרטי כמה מסכי LCD שמיועדים לגר…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
עוד מעט בא דוד שלי לפסח וחשבתי אולי להגיד לו שיקנה מסך באיזור ה250 דולר... יש מס רציני מעבר ל200? אם כן כמה? 50$ זו לא חריגה רצינית נכון? גודל: 19\20. רחב או מרובע זה לא משנה כ"כ, העיקר שיהיה טוב. קדימה תפציצו http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=37/sortby=popular-/start=50 זה סתם אתר לדוגמא תפציצו חופשי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי, הוא ישמש אותי להרבה אינטרנט (HWZone וכאלה), משחקים וסרטים/סדרות. רציתי ללכת על מסך גדול ורחב. קראתי הרבה בפורום פה ויש התלהבות כללית מ-Dell 2407WFP-HC. אני מאוד רוצה אותו. יש לי בעיה אחת קטנטנה... אני נורא מוטרד מההפרש במחירים לעומת 22". אני לא מצליח לעכל את העובדה שהוא עולה כמו שני מסכים עם פאנל TN. הלכתי היום לראות אותו, הוא אחלה והכל, אבל לא הצלחתי להבין כל כך לאן הולך הכסף הזה... גם ה-TN סבירים. מצד שני, אני לא רוצה לקנות TN ולהתבאס על זה אח"כ. ובכל זאת אני, כמו כל גיק, רוצה לדעת שקניתי איכות. אז אני צריך עזרה: 1. תסבירו לי בדיוק איך לבחון את המסך בחנות ואיפה הנקודות שבהם אני רואה הבדל מול מסכים נחותים …
-
- 54 תגובות
- 5.9k צפיות
-