מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לעשות את המעבר ממסך CRT ישן של MAG לאיזה מסך LCD חדש. קראתי פה קצת דיונים, ואני מניח שאני אלך יותר לכיוון של סמסונג. עכשיו השאלה היא איזה דגם עדיף? אני רוצה להתמקד ב 19" בתקציב של עד 2500 ש"ח. מה שאני לא סגור עליו זה הדגם. חשבתי על ה960BF אבל ראיתי שהביקורות עליו לא משהו בTom's, וגם מוזר לי שאין לו מקשים. איזה דגמים הייתם ממליצים? אני משתמש בעיקר באינטרנט ולפעמים מעט משחקים, אני בכל"ז מעדיף זמן תגובה נמוך. אני פתוח להצעות שהן לאו דווקא סמסונג. תודה, איציק.
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני מתעניין יותר בקניית מסך LCD למחשב שלי. הסתכלתי וחיפשתי כל מיני מסכים אך היחיד "שעשה לי את זה" היה ה-LG L1970HR. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L1970HR&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&DeptIDReq= רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם הוא שווה את המחיר שלו, אם יש לו אלטרנטיבות יותר משתלמות, או כל מידע אחר בעד/נגד המסך? נ.ב הרצתי חיפוש קראתי קצת על המסך אבל הת'רד האחרון שהיה על המסך הזה היה לפני כחודש ומאז יכול להיות שיצאו מסכים חדשים ומשתלמים יותר. אקבל כל המלצה, הערה או תגובה בשמחה. תודה מראש Ratzabi
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 2300-2400 ככה... המסך מיועד למשחקים וסרטים..(ככה שצריך זויות צפיה רחבות)... גדול: 19 קיצור ראיתי את הנתונים של LG L1970HR והתרשמתי מאוד... מה אתם אומרים עליו? (המסכים האלו תתיחסו למסכים האלו SAMSUNG 960BF, LG L1932P, LG L1932TQ ,אם אפשר) תודה ירון..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה שנמשכה מספר חודשים החלטתי להחליף את ה-XJ500T שלי במשהו פחות מרצד ומזיק לעיניים. לאחר סקר שוק קצר ועיון בפורומים, כולל הפורום בו נכתבות שורות אלה, הגעתי לשלב הגמר עם המסכים הבאים : Samsung 730BF , Samsung 760BF Viewsonic Vp730, Viewsonic Vx724 האם לדעתכם יש מסך ספיציפי עליו תמליצו מבין הארבעה ? והאם Vp730 תואם מבחינת הביצועים/איכויות לאחיו הבכור המהולל Vp930 מסדרת ה-pro ? והאם לדעתכם ה-Vp730 אכן שווה את המחיר של כ-2200 ש"ח עבור "17 ? רק אציין כי המסך הינו למטרת "כלבו", כלומר : משחקים, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה ב-word ואינטרנט. התקציב בסביבות 1800-2000 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים, שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 740b...והורדתי את הטריילר של מהיר ועצבני - טוקיו דריפטינג באיכות HD, ובאמת רואים מצויין אבל רציתי לדעת עם המסך תומך בכלל ב HD ועם מה שראיתי זה ממש איכות HD או שבמסך תומך hd יראו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ברור בכמה חנויות, התמקדתי בחנות המציעה אחריות של "תיקון מסך LCD" או החלפתו למחודש, במקרה ויש בו מעל 3 פיקסלים שרופים למשך 3 שנים. האם האחריות הוגנת לדעתכם ? או שעלי לדרוש החלפת מסך לחדש במקרים אלו או אחרים. (כגון בשנה הראשונה לקנייה..) המדיניות זהה עבור מסכי Samsung ו Viewsonic בחנות זו. האם מישהו יודע מה מידיניות היבואנים של Samsung ו Viewsonic המספקים אחריות לכל החנויות הוירטואליות ברשת ? בתודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. דרושה המלצה ל-4 מסכים אותו דבר בשביל שיעמדו אחד השני (שוליים קטנים ביותר) ולא ידפקו לי את העינים בצפיה 10 שעות ביום. מדובר במסכים שישמשו למסחר. לא משחקים ולא סרטים (אולי קצת ) כמובן חובה שהם יהיו DVI. אין לי מושג כמה מהירות תגובה מספיק לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מסתכל פה אני רואה כל כך הרבה מסכים עם תגובות יפות. בעיקר תפסו אותי 2 העליונים של הסמסונג, אחד זמן תגובה 8 מילי שניות והשני 4 מילי שניות אבל עולה 200 ש"ח יותר, השאלה אם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח בשביל עוד 4 מילי שניות על הנייר (בפועל אין לי מושג מה הולך שם...) כמו כן איני בקיא בנושא אז קצת מידע: הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI Radeon 8500 יש לו יציאת SVideo שמחוברת לטלוויזיה, יש DVI שהולך כנראה להתחבר לLCD ויש יציאה רגילה מחוברת למסך LG Flatron 795 FT Plus בן 4 שנים שכנראה כבר עומד לסיים.... (בפינה ימנית עליונה ותחתונה הצבע נדפק וזה מתקדם לאט לאט לכיוון מרכז המסך) , הוא ישמש כמסך נוסף (Extended Desktop) כאשר העיקרי כמובן יהיה הLCD. אני יכול להשקיע גם 3000 ש"ח …
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היי, אני חייב בראשון לקנות מסך, ככה שאין לי יותר מידי זמן לסקר שוב נרחב וכל זה... אני בנתיים מתלבט ביין ה-LG החדש שאין עליו ביקורת אבל מלא נתונים מדהימים. האיזו שנחשב לחברה הכי רצינית בתחום אם אני לא טועה. או הוויוסוניק שאתם ממליצים עליו פה המון... אבל בכללי אני פתוח לכל הצעה שהיא... השימושים שלי הם בעיקר טקסט (מה לעשות, סטודנת...) קצת סרטים וטיפה משחקים... חשוב מאוד שיהיה לו PIVOT אבל זה לא שובר עיסקה... תודה מראש, אור.
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לקנות לי לחדר מסך LCD 32 אינץ' באיכות בינונית (סביב ה 7000 שקל) כשבעיקר ייתפקד כמסך צפייה לסרטים מה DVD/מחשב וגם לצפייה בשידורי טלויזיה רגילים של YES.. עכשיו, אני מאד מאד רוצה ליצור בחדר מרכז בידור אחד ולהפטר ממסך ה CRT לתמיד. אני גיימר ממוצע שאוהב להינות מהמשחקים ודורש שלמות בביצועים בדרך כלל.. אני מודע לעובדה שמסכי LCD לא מושלמים לצפייה בשידורים מהירים (כמו משחקים וסרטים עם תזוזה גבוהה) בגלל זמני תגובה איטיים יחסית.. השאלה עדיין : איך הם ייתפקדו מבחינת צבעים / חדות / וזמני תגובה? האם זמני התגובה האיטיים ( 8MS ) ממש מורגשים ובלתי נסבלים נגיד במשחקי פעולה ? נ.ב : אם יש כאן מישהו שכבר חיבר מסך כזה ויכול לתת דעות על שביעות רצונו מהעניין הזה אני…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Samsung ישן אבל איכותי, והפוקוס יצא מכיוון - לא רואים כלום הכל מטושטש ואי אפשר לכוון את זה... האם יש אפשרות לתקן כזה דבר ?! אם כן על איזה סכום אתם מעריכים ואיפה ? תודה מראש ויום נעים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמוכרים ב KSP ממש בזול.אני ממש שוקל לקנות אחד מהמסכים הרחבים או 19 או 20. על פניו הנתונים נראים טוב,אך חשובה לי דעתכם. תודה מראש. נ.ב-בכמה אני יכול למכור את ה710T שלי בן 9 חודשים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חבר'ה! לאחר סקר קצר נשארתי עם 3 המסכים האלה: Viewsonic VX922 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375239 Viewsonic VP930B http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369995 LG L1970 HR http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 הם נראו לי הכי איכותיים. מה דעתכם? האם לקחתם תוכנת פיקסלים שרופים לבדיקה בחנות עצמה או שניתן לבדוק זאת בבית ואם יש בעיה - להחזיר לחנות? ושאלה נוספת - מה זה בדיוק PIVOT ? האם הכוונה לסיבוב המסף ב-90 מעלות למטרת קריאת מסמכים נוחה יותר על מסך מלבני? זה כל כך קריטי??? תודה רבה על העזרה! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות כנראה את המחשב הזה : כמות. מוצרים סה"כ 1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח סה"כ 4,984 ש"ח ואני גם צריך מסך.. אז אני לא יודע מה לקנות.. אין לי ממש הרבה כסף נראה לי מקסימום 6 אלף. וחלק אומרים לי שמסך זה חלק מאוד מאוד חשוב במחש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם בדגם הזה יש שליטה על היציאות שבו , כלומר האם אפשר לחבר אליו שני מחשבים ( אחד באנלוגי והשני בדיגטלי ) ולשלוט בתצוגה דרך כפתורי השליטה שבמסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/730bf.asp http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/#features הזמן תגובה לא ממש חשוב לי - העיקר שיהיה 8 או פחות , יותר חשובה לי האיכות תמונה ושלא יעייף את העין. ד"א מה ההבדלים בין ה730BF ל730B חוץ מהזמן תגובה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך רחב שלי וכאשר אני מדליק סרט בפורמט רחב עדיין הוא מוצג על חלק מהמסך עם פסים שחורים מישהו יודע איך להציג את הסרט על כל המסך ? תודה, אלכס
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-