עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lempsar,

שמחתי לקבל ולהתקין, ביום חמישי האחרון, את ה 2209WA. אין פיקסלים שרופים (בדקתי עם מכשיר) והכל נהדר. שמתי לב, אתמול, שבאמצע העבודה המסך כבה בפתאומיות (כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק מחדש). הסקרין סייבר עובד כמו קודם (לפחות 15 דקות של חוסר פעילות). האם ידוע לכם על התופעה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, ראיתי שלאחרונה פורסמו כאן כתבות על מסכי 24 אינצ' בכ 400 דולר, של דל (P2416D) וגם של סמסונג (U24E590D) וזה עשה תיאבון להתחדש. במקביל, מזמין גם מחשב חדש שיתמוך חומרתית בעיבוד רזולוציות גבוהות. יעוד: בעיקר עריכת תמונות סטילס משפחתיות (חובב).לפעמים גם וידאו. דגשים: WQHD ומעלה, 23-27 אינצ', זויות צפויה רחבות (פאנל IPS, או מקביל), מאט, כיסוי 99% של SRGB (אני לא עובד ב ARGB), ניגודיות סטאטית של 1000:1, עומק גוון צבע 8ביט, display port 1.2 ומעלה. לא חשוב: פיבוט, זמן תגובה (גם 8מילישניות בסדר), ריבוי חיבורים (יש מתאמים), בהירות (נועד לשימוש בחדר יחסית חשוך), עומק גוון מעל 8 ביט ( כ.מסך GeForce). מה שיפה ב 2209WA של דל (פאנל של LG אם אינני טועה) שהוא היה מאוד פופולארי ובע…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by shloosh,

יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Michalkessel,

שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://news.cnet.com/8301-1001_3-10095219-92.html

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. היי.. ברשותי מקבוק פרו 13. אני רוצה לקנות ולשרשר לו מסך טוב ברמה של מסכי אפל. לאחר בירור שעשיתי עם אידיגיטל המסך 24 אינץ' שלהם עולה 5000₪ (מחיר ארה"ב 899$ שזה 3326 ₪!!). אני חושב שבמחיר הזה (5000₪) כבר עדיף לרכוש את האימק 21 אינץ'.. שאלתי היא איזה מסכים שווים למסכי אפל באיכות אבל זולים באופן משמעותי? (במסכי אפל הפאנל הוא IPS). גודל המסך: 24 ומעלה. תודה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD 19. הוא שבק חיים לפתע. אפשר לכבות ולהדליק אותו, אבל לא רואים עליו כלום. גם לא no signal. הוא חשוך כל הזמן. הנורה הכחולה שלו, אמורה להפוך לאדומה כשאין סיגנל, אבל היא נשארת כחולה כל הזמן. ומהבהבת. אפשר לתקן אותו בקלות? מה יכולה להיות הבעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by דודו יצחק,

ניתן למחוק. פתחתי פוסט אחר

12. Started by idan853,

יש לי מחשב נייד hp pavilon dv6000, עד לא מזמן הוא עבד מצויין, ממש מלאך.. לאחרונה המסך התחיל להבהב בלי סיבה תוך כדי פעולה עד שהמסך הוחשך לגמרי. כרגע המסך חשוך אך ניתן לראות תצוגה אם המסך מכוון לאור. אני חושב שהסיבה זה שה-inverter של המסך נהרס/נשרף וההחלפה שלו די פשוטה, פשוט הרכיב מאד יקר יחסית לזה שאני לא בטוח שזאת באמת הבעיהhttp://www.pchub.com/uph/laptop/43-32507-7879/TDK-TBD392NR-LCD-Inverter.html זה הכי זול שמצאתי, האם זאת באמת הסיבה הכי הגיונית למסך חשוך והאם כדיא להזמין את הרכיב ולהחליף?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Arg92,

שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני כבר כמעט יומיים עם המסך החדש dell 2209wa. לפני זה הייתי כמה שנים טובות עם מסך 17 אינטש של מאג. מעולם לא היה לי LCD. הבעיה הגדולה היא הרזולוציה הענקית של המסכים האלו. במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא 1680*1050. אמנם כך זה ניראה יותר חד אבל זה פשוט קטן מדי לעיניים שלי. כרגע עברתי לרזולוציה קטנה יותר של 1440*900 ואמנם הטקסט מעט עבה ולא מדויק מאוד, אך סביר, אבל זה הרבה יותר נורמלי לעיניים. אני לא מבין למה הרזולוציה הטבעית כל כך גדולה, או לפחות, למה אין כמה רזולוציות שנראות חדות כדי שאפשר יהיה לבחור. לדוגמא, במסך הקודם הייתי על רזולוציה של 1024*768 ושם הטקסט היה יחסית קטן, אבל לא היו לי בעיות וכאבי ראש/עיניים כמו עכשיו, כלומר אני מניח שהטקסט היה יותר גדול מהטקסט שברזולוציה הט…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by avivlevimz,

קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by L.A.,

שלום יש לי את המסך Samsung 2333T ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אני צריך מתקן תליה שיתאים למסך הזה ושיהיה כמה שיותר צמוד לקיר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by vourt,

היי, רכשתי את המסך DELL U2711 היום ומעוניין לתלות אותו על הקיר, לא ראיתי שום מיתקן או דרך מיוחדת שניתן לעשות זאת כדי שיהיה ממש צמוד לקיר, למישהו יש רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Bori4ka,

קניתי לא מזמן את המסך LG W2362TQ ורציתי לדעת מישהו יודע אולי עם יש אופציה לתלות אותו על הקיר? תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר לפורום המתאים. עקב מעבר עמדה החלטתי לחסוך במקום על השולחן ולתלות את המסך מחשב על הקיר. המסך שלי הוא LG IPS236V שמאפשר את זה, השאלה היא לגבי הזרוע, אני רוצה זרוע שקרובה כמה שיותר לקיר ושיתיה חזקה ויציבה, הקיר הוא קיר מבטון (ממ"ד) צריכה ליהיות בעיה עם זה? אשמח להמלצה על זרוע שעונה לדרישות, עוד דבר, אין צורך באחת מתכוונת אני צריך שהמסך יהיה מקובע. השאלה השנייה: יש לי מסך טלוויזיה שמחובר למחשב במקביל מסך הראשי בשביל לצפות בתכני מדיה, הבעיה שהוא לא מציג את השוליים של המוצג בו כלומר יש תוכן חסר שלא מוצג. ניסיתי לשחק עם הדרייבר אבל לא מצאתי פתרון לזה, שהייתי עם win7 זה עבד כראוי, וגם אין לי אפשרות ששני הצג…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by nirfun,

היי, יש לי Samsung 2333T והייתי רוצה לתלות אותו על הקיר. אני רואה שיש לו חורים לברגים מאחורה ככה שזה כנראה לא אמורה להיות בעיה. אני צריך מתקן תליה, כשחשובים לי הדברים הבאים: 1. שיהיה מאוד צמוד לקיר. 2. שיהיה ניתן לכוונן את הגובה שלו (כיוונון עומק פחות חשוב אך יכול להיות נחמד) יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by EAD,

היי אני מקבל בקרוב את מסך ה26 אינץ של NEC 2690WUXI H-IPS ;D רציתי לשאול, האם עדיף לתלות אותו על הקיר (לחבר כלומר) מאשר להשתמש ברגלית? כמו כן, יש לכם המלצות לגבי מתקני תלייה והיכן יכול להשיג אותם וכו'? אם כבר מתקן תלייה, תמליצו על משהו סופר איכותי, שאוכל להניח עליו מסכים מגודל 26 ומעלה בצורה נוחה ויציבה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by matan147,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by original,

האם Dell LCD 22 2209WA ו/או LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 תומכים בתוכן שהוא בתלת מימד? אם לא, איזה מסכים כן מאפשרים הצגה של תלת מימד? ובכלל, איך אפשר לדעת אם מסך כלשהו מאפשר הצגה של תלת מימד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים