עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Static,

אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dandisc,

שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tomz,

קראתי מה שהצלחתי למצוא בחול עליו, הרבה אנשים מתלהבים ממנו. אני מחפש מסך 19" עד 2500 שקל +-.. ומה לעשות, הנתונים שלו קנו אותי. ראיתי כבר שנפתחו פה מספר שירשורים עליו, אך ללא תשובות, חשבתי לנסות אולי בכל מקרה מישהו יכול לתת איזושהי אזהרה אחרונה לפני קנייה (מחר) או המלצה למשהו אחר. בכל מקרה אין אפשרות למתוח את התקציב לכיוון ה VIEWSONICים למיניהם. אז.. מה אתם אומרים? אגב, לשימוש בעיקר של סרטים ומשחקים. תום.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שמעתי שהם עובדים טוב רק עם 1280X1024 .. native זה משמעותי? כי אני לא רוצה לעבוד עם רזולוציה כזאת.. אני אוהב את ה 1024X768 הפשוט

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by dotans,

השימושים העיקריים הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שלא יעייף את העיניים אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: 1. LG 1780Q - קונטרסט 1:500 , בהירות 250cd/m^2 , זמן תגובה 8ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1780Q.jhtml 2. LG 1770HQ - קונטרסט 1:1600 , בהירות 300cd/m^2 , זמן תגובה 4ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1770HQ.jhtml מחירים: 1780 - 1550 ש"ח , 1770 - 1728 ש"ח האם הקונטרסט הגבוה של ה 1770HQ המתקבל ע"י שימוש ב F-Engine פוגע באיכות התמונה? מי מהם מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. צפיתי מספר פעמים בטלוויזיות LCD וראיתי מקרוב שהאיכות לא ממש טובה, התמונה דהויה, אולם מרחוק פחות שמים לב לכך. ושאלתי היא ממה נובעת האיכות הזו, האם הטלוויזיה לא הייתה איכותית? או שמא זה קשור לשיטת השידור? או אולי זה כמו במסכי מחשב שאיכות מסכי ה-CRT יותר טובה מהאיכות של ה-LCD? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by bobby323,

יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ex_,

היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mister dude,

שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redersh,

כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ratzabi,

שאלתי פה על הLG L1970HR, לא קיבלתי עזרה אז עשיתי סיקור חוזר ושמתי לב שזה לא המסך הכי מומלץ פה....סתומרת שיש יותר טובים ממנו. אבל לעומתו ראיתי שממליצים פה הרבה על הויוסוניק vp930b אז כנקראה שאני אלך עליו. אני לא כל כך מבין בכל הקטע של החיבורים שלו והיציאות מהמחשב, אבל לפי מה שהבנתי יש חיבור אנאלוגי ודיגיטלי(DVI) אז אני רוצה לחבר את הLCD למחשב דרך החיבור הדיגיטלי. אבל אם יש לי ממיר של הטלויזיה ואני רוצה גם לחבר אותו, מה אני עושה? איך אני מחבר אותו למחשב ורואה TV דרך המחשב אם היציאת DVI תפוסה? כי לפי מה שאני יודע אז גם אותו אמורים לחבר דרך היציאה הדיגיטילית. נ.ב מה אתם אומרים? האם זאת הקנייה החכמה? יש משהו יותר כדאיי?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AmosC,

שלום תכננתי לקנות היום את הסמסונג 960BF - השבוע, כלומר עד היום, אפשר לקבל אותו ב-2199. ממש ברגע האחרון ראיתי כאן בפורום שאלו אינם מסכים מומלצים (למרות שהביקורות ב-זאפ - לא יודע מה הן שוות - היו מאוד נלהבות). אפשר לקבל המלצה למסך חלופי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dabaz,

יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dirk,

שלום חברים רציתי בבקשה לדעת מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל? ועם איזה מסך מגיעים מחשבים ניידים (של LG בכיקר)? תודה,

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by The Winter King,

עם הנתונים האלו: גודל המסך- 19 אינץ' אפשרויות תמונה- Movie,Text,User,Normal סוג מעמד- Tilt,Swivel,Pivot,Height צבע המסך-אפור בהירות- 300cd/m2 רזולוציה- 1280X1024 גודל פיקסל- 0.294MM יחס ניגודיות- 1:700 מהירות תגובה- 4ms מגוון צבעים- 16.2M תדר אופקי- 30~83KHZ תדר אנכי- 56~75KHZ זווית צפייה - 170°/170° כניסה אנלוגית- DSVB-15 כניסה דיגיטלית- DVI מידות- 430X445X243 mm משקל- 6.4 ק"ג אחריות- 3 שנים ובמחיר של 2200 ש"ח בערך. נראה מבטיח...מדי. האם פספסתי משהו? (מטרות השימוש, בסדר יורד: word, גלישה, משחקים)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shshmul,

למשל כמו זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=375917 איזה פאנל יש לו? והאם הוא נחשב רכישה טובה ללא התייחסות לעלותו? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש מסך LCD 19" טוב ואיכותי שלא יעשה לי בעיות עם משחקים (שיהיה לו זמן תגובה נמוך), יכול להיות שכבר אין מסכים איטיים, אני לא יודע, אני לא מעודכן חח התקציב הכללי שלי הוא 3000, אך בתקציב הזה אני גם קונה רמקולים וכרטיס קול חדש כנראה.. לכן התקציב שלי למסך הוא 2100 בערך, אפשר לחרוג במקרה והמסך באמת שווה את החריגה... תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים