עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ruff stuff,

ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dudu26,

ה- OSD לא עובד לי...! אני לוחץ על מקש 1 וכלום לא קורה. התוכנות הותקנו כמו שצריך. הוא עבד אתמול! האם יכול להיות לזה קשר עם תוכנה כלשהי? הלפפפ! זה מסך ה-LCD הראשון שלי. הפעלתי כמה סרטי DIVX באיכות גבוהה מאוד יחסית והפיקסול בתמונה ממש היסטרי. הופתעתי לרעה. אני לא מאמין שזה רק המסך הספציפי הזה אבל בהחלט - הבדל אדיר בין זה לבין CRT. ובעיה שלישית שככל הנראה איאלץ לספוג: ה- "X" הידוע (מסתבר) המוצג כעננים בהירים בקצוות המסך, בתמונות שחורות. מקור רלוונטי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1032685 "The X effect". ממש בולט לעין. מלבד אלו הכל בסדר... אודה לעזרתכם לגבי ה-OSD.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by jeyjey,

2 בעיות יותר נכון בעיה ראשונה היא שלפעמים (בד"כ אחרי שאני יוצא ממשחק) התמונה רועדת וזזה מצד לצד בעיה שניה שלפעמים יש קו כזה בצבע אפור בהיר שעובר לגובה המסך, הוא עובר רק על טקסטים ולא על תמונות ובעצם "מעלים" פיקסלים מהאות (באות ו' הוא מעלים את כל האות) שתי הבעיות נפתרות ע"י כיבוי והדלקה של המסך אבל זה נמאס כבר כל שעה לכבות ולהדליק את המסך איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SpEcToR,

אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The Ball,

אני מחפש מסך 19"בסביבות 2500~. אפשר לעלות כלפי מעלה אם זה יתן שיפור משמעותי. השימוש במסך יהיה לכל דבר, מאינטרנט ואופיס עד משחקים וסרטים. יש מספר דברים שמאוד חשובים לי שיהיו במסך. איכות תמונה, שתיהיה איכותית כמה שאפשר עם צבעים מלאים (וכמה שיותר כמובן) וכל מה שנלווה. המסך שיש לי כרגע lg l1750HQ עובד כרגע ב 1024x768, וככה יעבוד גם המסך החדש. במסך הזה ברזולוציה אני רואה את האותיות לא מושלמות, כאילו הורידו חלק מהצבע מהאותיות, וזה לא נוח כשמנסים לקרוא. חשוב לי שהמסך החדש יוכל להתמודד עם הרזולוציה הזאת, והאותיות יהיו מושלמות. יופי, שזה כמובן סובייקטיבי אבל שלא יהיה משהו מגושם ומכוער.. כמובן שחיבור dvi חובה. ראיתי את המסך samsung 960BF, מה אתם אומרים עליו? ועוד שאלה, מה ההבדל בין…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by EagleX2,

שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הלינק באתר שלהם: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L2000C.jhtml והמחיר בפנדה הוא כמו של מסך 19 אינץ'... "רק" 3100 ש"ח! מה אתם אומרים? או שיש מסכי 20 אינץ' יותר מומלצים? כאלה שעובדים ברזולוציה של 1600*1200, כדי שאני באמת ארגיש קפיצה ממסך 17.... אל תתיחסו לכרטיס מסך הוא ישודרג בעתיד.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The-StiG,

אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה רכשתי את ה-L1770HQ של LG. כמובן דבר ראשון ניסיתי למצוא פיקסלים שרופים, אך ללא הצלחה בינתיים. אך מה שכן בלט לעין, זה כאשר אני משחיר את המסך לגמרי בניסיון למצוא פיקסל שרוף, הן מתחתית המסך והן מחלקו העליון "פולשות" קרני אור בהיר שהופכות את השחור בקצוות המסך(למעלה ולמטה) לפחות שחור...אפילו לסוג של אפור. בנוסף אם להסתכל ממש טוב, מבחינים בקרן אור בהיר נוספת אשר חוצה את המסך לאורכו, כלומר מלמטה למעלה... בנוסף אציין, כי אחד החברים שלי רכש את ה-730B והייתה שם תופעה זהה. כמובן שהוא החליף את המסך למחורת אך גם במסך החדש התופעה עדיין קיימת, אם כי מורגשת פחות. השאלה היא : האם התופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD ברמות מחירים הללו, או שמדובר ב"סימן היכר" של L…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טוב אז בגדול אני מתכנן לקנות LCD 19 אני לא ממש בטוח באיזה רזולוציה... בכל מקרה שיהיה הכי הרבה עד סביבות ה-2,000 שקל והכי חשוב שיהיה מסך מעוצב ולא "עוד מסך" 8) אז ככה זה מה שמצאתי בינתיים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9719 אנשים יקרים, תפתיעו אותי

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by tomz,

טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by psycho59,

שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים שלושה והוא מביא לי מסך, התקציב שלי בכותרת. עכשיו לדעתי הכי טוב לקחת VP930 אבל הוא חושב שעדיף מסך של DELL. מה עדיף? (או בכלל מסך אחר לא מאלה) המטרות שלי הן בערך הכל, משחקים, סרטים, המון טקסטים, קצת עריכת תמונות, וכו'. ועוד שאלה, לגבי הVP930 ראיתי בזמנו שיש לו מטריצת PVA אבל מה שמוכרים היום הוא VP930b וכתוב באתר של VS שיש לו מטריצת TFT. מה יש לו באמת והאם זה משנה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אין לי שמץ איזה מסך כדאי לי לקחת, ואם בכלל כדאי לקחת LCD בתקציב הזה, אבל אני ישמח מאוד לשמוע את ההצעות שלכם! אני ממש חייב לבחור היום, אז אני באמת מבקש שתעזרו לי עם זה בהקדם האפשרי :-* :-* :-* נ.ב- המחשב ישמש אך ורק לעבודה משרדית, אני בספק אם יריצו עליו flash בכלל. עריכה- הייתי חייב להחליט היום עד 8 בערב, כנראה שהדרישה הייתה מוגזמת לקבל תגובה מעכשיו לעכשיו, בכל מקרה הלכתי על 740N, אם עשיתי טעות ענקית אז תגידו, יש מצב שאני יצליח לשנות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הבקשה בכותרת. אם יש מסכים איכותיים למשחקים בגודל של 20" שנכנסים בתקציב אז כמובן שאני אעדיף אותם. עוד שאלה של נוב, האם למסכי LCD יש גם כבל חשמל או שהם מתחברים רק למחשב? תודה.

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. אז כמו שכבר כתבתי אני מחפש מסך בסביבות ה 2200 שקל +- ותודה מראש לכל העונים

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by tm1988,

קיבלתי את המסך ויש פס סגול כזה בצד שמאל שלו מה זה יכול להיות<? גם קיבלתי את הדיסק עקום, אי אפשר להשתמש בו איפה אני יכול להוריד דרייברים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DorCo,

התלבטויות בין: L1750HQ L1750B של LG 730B של סמסונג B716 E786 של מאג יש לי כרטיס מסך 7600GT תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=6_346&products_id=6922

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The-StiG,

תראו אני צריך מסך 19 אינץ LCD הניגודיות לא ממש משנה לי ,אבל כמו תמיד אני רוצה משהו טוב זמן תגובה אני רוצה 4 או 8 ,עדיף 4 ופחות . מחיר עד 2300 שקל . אם אפשר שהאו היהי יפה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idoyi,

אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ClockPusher,

למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים