עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avivboker,

נושא הפאנלים במסכי מחשב עמוק ומסובך ניגודיות ,עומק שחור ,עומק כחול תגובה ,זויות צפיה ובכלל פאנלים tn ips ו VA למינהם האם גם במסכי טלויזיה זה ככה? איזה פאנלים בדרך כלל יש במסכי טלזיויה? אשמח אם תשפכו אור על הנושא

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lioryb,

שלום. אני מחפש מסך חדש למחשב שמשמש לשימושים ביתיים (אינטרנט, מייל, OFFICE). דרוש מסך 24" אני רואה הרבה מסכים בסכומים של פחות מ-500 ש"ח. האם הם טובים מספיק? אני לא יודע כמה תקציב להקצות לעניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by apple4,

אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by saphisto,

שלום לכולם, ברשותי מסך 21' dell ultra sharp ואני מעוניין לבצע שדרוג. יש לי core i5 ו gtx 1060. העניין הוא שאני לא יודע אם ללכת על מסך גדול ורזולוציה 1440p או מסך 24' עם קצב רענון של 144hz אלא אם כן יש מסך שך 27' ומעלה שהוא גם 144hz וגם 1440p בתקציב של עד 2500 שקל שמומלץ. עיקר המחשב הוא גיימינג. במידת הצורך אולי גם אמכור את הכרטיס הקיים ואקנה 1070 אם הנוכחי לא יעמוד גם בקצב הרענון הזה וגם ברזולוציה. ממש אודה לעוזרים!

9. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני צריך מסך טוב אני חייב המלצה למסך טוב עד 1500 שח ואני רוצה מסך 22 אינץ תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xTz,

המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by your humble servant,

.

15. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by zombie,

כותרת... ;D

19. Started by sOFTiCE,

הי חבר'ה, מה המסך הכי טוב שאני יכול להשיג באיזור 1,500 ש"ח ובאיזה חנות אתם ממליצים? אני מתלבט בין לקנות 22" ו- 19". השימושים שלי הם פיתוח, תוכנות עריכה, קצת משחקים כתחביב, קריאת מסמכים עד השעות הקטנות של הלילה (אם המסך ירצד וכאלה אני אמות...), ויש לי כרטיס 8800GTS שאמור להיות אחד החזקים שיש, כך שגם אם המסך לא עולה 10K הכרטיס עדיין יכול לייצר תמונה מספיק טובה שגם מסך בינוני יוכל להציג יפה מאוד. רוב תודות

20. שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jocash,

לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by elixvx,

אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי) המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ArielHatotah,

מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, יש לי מפרט כבר רק נשאר לבחור מסך: אני מתלבט בין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2780&catcode=87&AdCat=&parentid= לבין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3040&catcode=283&AdCat=&parentid= בעיקרון המחשב מיועד רק למשחקים, עם כרטיס מסך שאני הולך לקנות 8800GTS/X.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.