עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב אז בעיה ראשונה היא הגדרת המסך של המחשב לטלויזיה : יש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני נכנס ללוח בקרה ובוחר בDual View שאוכל לראות גם בטולויזיה. (מצורף תמונה) אני בוחר באופציה הזאת לוחץ Apply ואז המסך קופץ כזה וחוזר שוב למצב הרגיל (ז"א שהוא לא מצליח לכנס למצב הזה) בדקתי את החיבורים והכל בסדר. http://img190.imageshack.us/i/91030124.jpg/ הבעיה השנייה היא בתצוגה של המסך, משום מה שאני גורר תיקיות זה מראה כמו סימון כזה כאילו זה זז לאט, כנ"ל אם מנסה לסגור/למזער חלון כלשהו שפתוח, זה כאילו נסגר בהילון איטי. אין לי מושג למה זה קרה, עשיתי כמה ריסטרטים למחשב אבל שום דבר לא עזר וזה ממש מציק. העלתי 2 תמונות: סגירת חלון (בהילון איטי): http://img80.imageshack.us/i/38716193.jpg/ ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. יש לי שתי שאלות 1.) ל-LG יש אפשרות להגביה את המסך כמו שאפשר אצל ה-DELL ? לא צריך שיהיה אפשר להפוך אותו למצב מאונך ,מספיק שיהיה אפשר להגביה אותו לפי הנוחות שלי ראיתי שב-LG IPS236V אפשר לשחק עם הזווית למעלה ולמטה ,אבל זה לא עןזר לי אני צריך שהוא ממש יוגבה כמו שאת הדל אפשר להגביה יש את האופציה הזאת ב-LG ?? ואפשרות להפוך את המסך למצב מאונך יש בו? 2.) אם יש לי מסך עם רמקולים, ולמסך יש חיבור displayport ,ואני רוצה לחבר את המסך ללוח האם ,ובלוח אם יש חיבור HDMI ,אז אני רוצה להשתמש בכבל displayport TO HDMI , השאלה שלי היא האם כשאני אשתמש בכבל הזה אני אשמע סאונד דרך הרמקולים שבמסך? אם מישהו יודע תשובה רק לשאלה אחת שיענה לי גם ,תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by NI4NI,

1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. 1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by do_k,

שלום לכם יש ל-DELL מסך 2707WFP ומסך חדש שעדיין לא הגיע לארץ 2709W. מישהו יודע אולי באיזה פאנל מדובר? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי התיחסות לפאנל. בכלל, איך המסך הזה? מישהו מכיר? האם יש מיסים במקרה שאני מביא מחו"ל? ואם כן, כמה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. שלום לכולם, בצער רב וביגון קודר מת המסך הנהדר (CRT) שהיה לי SAMSUNG 959NF - http://www.samsung.com/he/products/monitor/crtmonitor/959nf.asp?page=Specifications המסך מת עקב נזילה של מיים מהשכן למעלה ישירות לתוך המסך כאשר היה דלוק - היה עשן רעש וצילצולים אבל לא מעבר לזה... אהבתי את המסך בגלל תצוגת התמונה המעולה שלו (נכון הוא היה גדול וכבד אבל התמונה, אוי התמונה...) רציתי לבקשכם להמליץ לי על מסך טוב (איכות תמונה מעל לכל) גודל מסך 19 עד 22 אינטש שיהיה לו גם DVI וגם VGA (לחיבור המחשב השני) - עם יכולת מיתוג ביניהם ספק כח פנימי - ואם אפשר גם USB HUB ו-PIVOT תקציב עד 1600 ש"ח אבל לא להתפרע אשמח מאוד לעצתכם על מנת לשפר את מצב רוחי על לכתו של המסך האהוב בטרם עת, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by ש.יעקב,

כמה נורות CCFL יש במסך מסוג זה ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by vav,

שלום, ברשותי מסך EIZO S1931H כשבוע וחצי. בבדיקת פיקסלים שרופים בתוכנת הDEAD PIXEL BUDDY כאשר המסך נבדק בצבע שחור ובתנאי חדר חשוכים ,השחור נראה מעט בהיר עם בהירות בשוליים. מעבר לכך המסך ברמה של כמעט מדהים... האם עלי לצפות לכך,או נראה כי מדובר בזליגה תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. שלום במסך המחשב שלי , הבוקר הופיעה לי פינה חשוכה בצד הימני התחתון(תאורה מופחתת משמעותית יחסית לשאר המסך), מאמין שמדובר בתאורת לד שרופה, מדובר במסך MAG BK24LEU ששירת אותי יפה מאוד. סוג של מחשביזיה. (כמובן שבדקתי עם עוד מקורות לשאר החיבורים במחשב ובדיקה עם יציאות אחרות בכולם אותה פינה חשוכה מופיעה) יש לי התלבטות האם עלות התיקון כדאית? או כבר עדיף ללכת על מסך מחשב חדש וזהו? מסך חדש בעלות של 630 ש"ח בערך שמצאתי כמתאים לי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shlooks,

היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by arkady,

היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by shimon16,

יש סיבה שאם אני יחבר מסך מסוג ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? של LG יתאים ויראה באיכות טובה עם כרטיס מסך מסוג Geforce 2 400mx בלה בלה... אם לא, יש משהו לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimronfio,

האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gal,

אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sergey_kendis,

הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום אנשים D: קניתי היום את הטלויזיה שדיברתי עליה לא מזמן, של פיילוט, 27". טלויזה מעולה, ניסיתי לראות קטע ב 720p מהמחשב שזה מחובר ב RGB, וזה היה מדהים @_@ אני רק מחכה לחבר את זה ב HDMI :yelclap: פרטים: 27" רזולוציה 1366X768 ניגודיות 1:1000 זמן תגובה 8ms תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים) כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: ) טיונר מובנה והיא יפהההה @_@ קיבלתי אותה בשחור, יש גם בכסוף. טלויזיה מדהימה. איכותית ביותר, ומאוד מומלצת. ניתן לרכוש בשופרסל דיל () ב 3800 שקל, או בחנויות אחרות אבל במחירים קצת גבוהים יותר o_O מוזר שבשופרסל דיל יש מציאות. בקיצור, מומלצת D:

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. יש משחק שלמשל עם המסך הזה: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? לא יעלה לי את המשחק בגלל שיש לי מסך רחב?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by BenBezalel,

האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.