עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by udih,

הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by FPSbanana,

אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by eyarit,

היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by integral,

המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19 אינץ עד 1200 1300שחמה אתם אומרים על ה NU 19 אם יש המלצות אחרות אני אשמח אם אפשר לשמור את ההמלצות בתקציב. המסך משמש לגלישה טקסטים הרבה RDP חחחח וגם למעט משחקים.בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by maor0079,

טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by izhark,

מחפש מסך 19'' רגיל , הרבה גלישה (כולל הרבה קריאת טקסט) וסרטים, מעט משחקים. כמובן שצריך חיבור DVI. רמקולים - לא חשוב חיפשתי בפורום מהזמן האחרון, יש הרבה שאלות דומות, אבל לא מצאתי תשובה ברור, חוץ מהסוני 95 שכבר אי אפשר למצוא. הנה כמה דברים שמצאתי, מה עדיף בהתיחסות לתמורה למחיר (ברור שעם יותר כסף מקבלים מסך טוב יותר, השאלה אם זה שווה את התוספת) 1907FP Dell מחיר 1600 שח lenovo L192P מחיר 1560 שח BenQ fp93GX מחיר 1400 שח XeroxXG91D מחיר 1400 שח ואם יש מסך אחר באותם מחירים, או יותר זול, שנותן תמורה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by evy_s,

זה המסך: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=141&products_id=1244 יש לי אפשרות לרכוש אותו ב1300 ש"ח (חדש)! כדאי? מישהו מכיר את המסך ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מסך LCD עם המחשב החדש שיהיה מיועד למשחקים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השתיים הבאים: VIEWCOM VC9005LD2 NU TECH L922A תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by Idanbs,

חשבתי על הLCD DELL E228WFP אבל אני לא מבין כזה גדול במסכים אז אם יש המלצות אחרות בכייף לאחר בדיקה קטנה הבנתי שעדיף Dell 2007WFP ראיתי אותו פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3040 השאלה אם החנות אמינה, האם הם יחליפו לי את המסך במקרה של פיקסלים מתים או זליגה וכו.. למישהו יצא להזמין מהם?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 09:57:16 תודה על התגובות העזרה והעיצות..לאחר קריאה של אלפי אשכולות בנושא הזה.. ואני אלך על הDell 2007WFP אם רק אתם יכולים להמליץ לי חנות טובה לקנות ממנה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by PaceDawg,

שלום, לפני יומיים רכשתי את המסך 971P ןהכל בסדר חוץ מפיקסל תקוע אחד בצבע אדום. ניסיתי לשחרר אותו עם הסרטון שמחליף צבעים במהירות, אבל זה לא עזר ורק כשניסיתי את השיטה של הלחיצה על האיזור זה נעלם. העניין הוא שהנקודה הזו חוזרת לאחר מס' דקות בכל פעם שאני מצליח להעלים אותה. השאלה שלי היא כזו, האם פיקסל תקוע יתפתח בסופו של דבר לפיקסל שרוף או שאין קשר בין הדברים?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח ‏CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI‎ ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by zahi74,

מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. מחפש מסך LCD גודל : 19-21 אינצ' שיוכל לשמש גם כטלויזיה וגם למשחקים. אם אפשר גם לינקים לאתר יצרן. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Cilay,

איך הטלויזיה הזו ? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=UZFWD42PV1 יגודיות 1:10,000 נתוני מסך גודל מסך: 42 אינץ' יחס ניגודיות: 10000 :1 זוית צפיה: 178 מעלות רזולוצית מסך: 852x480 מספר צבעים: 1.07 מיליארד בהירות: 1500 cd/m² גודל נקודה: 1.08 מ"מ יחס תמונה: 16:9 מספר מצבי צפיה: כלול שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול יהיה נחמד אם מישהו עיזור זה די לחוץ תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by boim,

אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.