מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורת על המסך: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm אני מחכה כבר כמה חודשים שהסדרת מסכים החדשה של DELL תגיע לארץ והנה היא כאן! לכל מי שחיפש את המסך יש חנות שכבר התחילה למכור אותו (קניתי יחידה): http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=2_105&products_id=7903#content המסך כבר הגיע אלי אתמול, עד שלא רואים את המסך בעיניים לא מבינים כמה המסגרת שלו דקה (מעולה למערך מסכים ). האחריות של המסך היא ל-3 שנים על ידי יבואן רשמי של DELL. לפי מה שהבנתי יש אפשרות לקנות דרך החנות את ה-P2414H אבל הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח (הפרש לא גדול ביניהם). http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, שמעתי לא מעט הזהרות בפורום לגבי המסך סמסנוג 203B וגם המחיר חשוב. מישהו יכול להסביר לי למה המסך הזה לא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מסך עדיף מהבאים ולמה: T260HDו Samsung W2600Hו LG VX2640WוViewsonic אני נוטה לכיוון הסמסונג, בעיקר בגלל כל החיבורים והרמקולים אבל עדיין רוצה לדעת מה אתם חושבים על האחרים? ובאופן כללי האם יש יתרון למסך 24" במחיר הזה? (אני שואל בעיקר בגלל הרזולוציה כי היום אני עם מסך 20" עם רזולוציה של 1600X1200 ואני מאוד לא רוצה לרדת מזה יותר מידי...) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה בבחירת אחד משני המסכים הנ"ל. ברשותי SAMSUNG 226BW שללא ספק היה נפילה. רציתי לשדרג עצמי במסך 24" ולפי התקציב (עד 2000 ש"ח) די נסגרתי על ה2443 . לאור כל שנאמר בפורום הבנתי כי ה2209 הינו מסך איכותי למדי. ה 24" די מדגדג לי מבחינת הגודל. אני משתמש: אנטרנט,משחקים,סרטים. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שהמסך יכול להיות מהמחשב מבלי שתיפגע האיכות ובלי שיהיה צורך בהגברת האות? DVI-DVI, כרטיס מסך GTX 260 (אני מתייחס כמובן לאורך הכבל)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המסך הזה, יחסית במחיר לא רע בכלל - 1600 שקל. האם למישהו יש ניסיון רע עם המסך, או שמע ביקורת שלילית עליו?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ברמת גן ורוצה לקנות את המסך 971P של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31667# אני הבהתלבטות בין המסך הזה לבין הגרסה הזאת: Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS http://m.ksp.co.il/product.php?uin=22773 אבל הבנתי מחיפוש פה בפורום שה- U2415 יותר טוב העניין הוא שהוא בקטגוריית "מציאון" עד כמה כדאי לרכוש אחד כזה שהוא מוגדר כ"מציאון"? זה באמת כמו חדש או להימנע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-