מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, התחלתי להתעניין במסכים כי אני מעוניין לרכוש אחד. התקציב מקסימום הוא 1500 שיכול להתגמש ל1600. ראיתי שמחירי ה17 אינץ ירדו אז אני מעוניין לקבל המלצה למסך אחד בכל אחת מטוווחי המחיר שציינתי למעלה ואת השיקול אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים על 2 אינץ זה החלטה שלי. דרישות: מסגרת למסך מסביב לבנה! איכות צבעים אפשר להתפשר על איכות משחקים וסרטים (ms) אבל לא לחלוטין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום המסך(LG 787LE) נמצא אצלי כבר יותר מ3 שנים ובזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב לפעמים התמונה שעל המסך מוצגת מתוחה ולא רואים את כל התמונה(כאילו חתכו מהתמונה חלק). אחרי ריסטרט ולפעמים כמה ריסטרטים זה מסתדר. בדקתי אם ההגדרות משתנות והן לא. בנוסף בפעם האחורנה שהייתה הבעיה המוזרה הזאת כיביתי את המסך והדלקתי אותו והתצוגה הסתדרה, לכן אני חושב שהבעיה במסך. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? זה באמת בעיה במסך? איך ניתן לתקן אותה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ה-X95F מחובר ואפשר לראות אותו בפעולה? חוצמזה, מצאית פרטים שונים אודות יחס הניגודיול שלו (בחלק מהמקומות 1:700, בחלק אחר 1:1,500). מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הViewSonic VA912 שווה 1300 שקל? מטרת המסך היא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT 17" של MAG. אבל אני בקרוב משדרג את המחשב ולכן הולך לפנק את עצמי עד הסוף. אני רוצה לקנות מסך LCD. אני צריך שהוא יהיה טוב בכל התחומים: שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים, קצת גרפיקה - בקיצור, טוב בהכל, ולא מצטיין בשום דבר מיוחד (אם כן אז מה טוב ) בעקרון אני מחפש דגם טוב של חברה מוכרת שיספק לי ביצועים סבירים פלוס. התקציב באיזור ה1500 ש"ח נראה לי ריאלי, לא? אני גמיש בעניין המחיר, לעומת זאת. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם למסך שימוש משרדי(מיילים אינטרנט WORD) תקציב של 200$. אני פשוט קונה כמות של כ 15 מסכים והמליצו לי על ה viewsonic 702m מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש שלי מסך 20 אינצ' של לנקו שהוא גם טלווזיה ואני צריך דריבר זה גם טלווזיה וגם מסך למחשב חיברתי את המסך למחשב ורואים בו לא טוב נראה לי צריך איזה דריבר למסך... חיפשתי באתר של לנקו דריברים למסך אבל לא מצאתי הדגם של המסך LLCD-20HB תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי תקציב של 1300 ש"ח למסך "LCD 19. אני מתלבט בין היונדאי,שהוא "19 או הCMV שהו "20. מה עדיף? ואם יש מסך יותר טוב בתקציב הזה,פשוט תגידו לי נראה שעדיף היונדאי,אני רק צריך אישור. תודה ולילה טוב, עדן
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך המסך הזה? סוחב מבחינת איכות תמונה/ביצועים תמורה למחיר וכו'? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ יפה מאוד תמונה חדה מסך באמת ברמה גבוהה ... מכרתי אותו ללקוח ואני רוצה לקנות אותו לעצמי רק שאני מתלבט בינו לבין L921G ב ZAP יש עליו חוות דעת גם טובה .. TV כבל יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח ולקבל אותו ב DVI למי שלא ממש משחק משחקים לא נראה לי משמעותי . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 מחיר שלו : 1305 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המסך LCD של המחשב שלי עכשיו השאלה איך אני עושה את זה עם מצרכים בסיסים של בית כי תמיד אני נוגע בעדינות ומנקה עם האצבע האם זה בסדר? כי יש לי עכשיו כתם כזה על המסך והוא לא רוצה להעלם הוא קצת שחור מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף, מסך SAMSUNG LCD 17, 2MS או SAMSUNG LCD 19, 8MS? שניהם באותו מחיר. או אולי בכלל PROVIEW 19, 5MS WIDE? גם הוא באותו המחיר... תודה. :-)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-