עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה נפוצים דיונים כמו מה כדאי לקנות מסך X עם זמן תגובה של 2ms או מסך Y עם זמן תגובה של 8ms. אני רוצה לנסות להבהיר (כמובן בעזרתכם) בדיון הזה כמה שניתן את המשמעות האמיתית של זמן תגובה, איך הוא נמדד - כלומר באיזה שיטות שונות משתמשים יצרנים למדוד אותו, ומה הגבול התחתון שמיותר לעבור אותו, אם קיים כזה. אני מעלה כאן כמה נקודות שיעזרו למקד את הענין - אני מודע לזה שיש הרבה שאלות אבל אפשר לענות עליהם בחלקים: - אני יודע שהיצרנים (לפחות חלק נכבד מהם) לא מודדים את זמן התגובה בין שחור ללבן אלה בין גווני אפור, והשאלה האם יש תקן לזה או שכל אחד מחליט לעצמו? - האם זה רע למדוד בין גווני אפור? אולי הבדיקה בין שחור ללבן מוחלטים היא סינטטית ולא מיצגת מצבים אמיתיים? - האם …

• 0 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. Started by Fighter,

הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by מושמוש,

אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ino,

שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liran2003,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי המסך של דל מדגם E196FP, שמתי לב שהמסכים הרחבים של דל הולכים טוב בחו"ל. יש לו נתונים סבירים, 8MS, יחס ניגודיות של 500:1, מחיר זול, עיצוב לטעמי, אבל אין לו יציאת DVI. חיפשתי עליו בפורום, ולא מצאתי חוות דעת מוצקת עליו. מה שכן נתקלתי בטענה שהמסך הנ"ל הוא בעצם מוצר מדבקה ומיוצר על ידי CMV, אך נכנסתי לאתר דל והופיעו נתונים עליו, כך שאני מניח שזהו מסך שמייוצר על ידי דל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SuBeX,

קיבלתי הצעת מחיר מפתה על המסך הזה - W921A בגרסאת ה- 5ms. הנה קישור: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=65. הבעייה היא שאין לי מושג על החברה הזאת ומצאתי רק שני POST-ים עליה בכל הפורום. מישהו התנסה עם המסכים שלהם? מה טווח המחירים של המסך(גרסאת ה-5ms, לא מצאתי ב-ZAP)? מה זה 5ms? אני מכיר 2,4,8 אבל 5 זה חדש בשבילי ??? הכי חשוב, איך המשחקים יראו על המסך? הבנתי שהוא רחב - איך זה משפיע על התצוגה של המשחקים? בבקשה עזרה, ותודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשבי החדש ואני מתלבט בין צמד מסכים. הראשון הוא ה-BenQ FP73G http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=418390 והשני הוא Nu Tech L721V http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=378206 חשוב לי לציין שנו טק היא לא "חברה עלומה" סינית או משהו כזה ולמעשה המסכים שלהם זכו בפרסי "מחיר לעומת תועלת" רבים. המחשבים שלהם נחשבים מצויינים. המסך ישמש בעיקר למשחקים ואני עדיין מתלבט תחת איזה כרטיס מסך הוא יפעל - מה שמוביל לשאלה הבאה - > X1800GTO או 7600GS? אני צריך לבחור בין המסכים ובין כרטיסי המסך בהתאם לאיכותם, אבקש לא להתייחס למחיר בהשוואה/בחירה ביניהם תודה מראש, …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by morgoth,

רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by giloman,

מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itamarl,

שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The Winter King,

בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by -sHUz-,

יש את ה -LG L1732TQ שהוא אותו דבר כמו ה- L1770HQ רק שהוא 1:1400 והשני הוא 1:1600 והם אותו מחיר. השאלה אם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם (אני רוצה תראשון בגלל העיצוב הנוראי של השני)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, ב KSP מוכרים מסך LCD DVI 19 אינצ', שלהם ב 1490 ש"ח. http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={DA4721AD-32F5-4471-96E2-4837B6980308} תודה, אופיר

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by gtf,

אני מתלבט בין המסכים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B מה יותר טוב וכדאי? מטרת המסך צריכה להיות בעיקר למשחקים סרטים ולגרפיקות כבדות של משחקים. אם יש המלצה אחרת תרגישו חופשי להציע.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים