מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הזה (Viewsonic VP930B) קוצר שבחים בכל מקום: http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/ http://www.prad.de/en/monitore/review-viewsonic-vp930.html קודם התלבטתי לגבי ה-DELL 2007wfp שהוא נשמע נהדר... אבל לאט לאט הבנתי שאני יכול להדפק איתו במובן של גודל הפיקסל שגורם לטקסטים להראות קטנים במיוחד (וזה כנראה יפריע לי בגלישה באינטרנט, בתיכנות בפלאש, בעיבוד תמלילים וכו'). אני ממש לא רוצה מסך שיזיק לעיניים שלי, כי אני יושב שעות על גבי שעות על המחשב. אבל אני חייב לציין שבצער רב אני מוותר על המסך הזה, כי גם הוא קוצר שבחים, ויש לו פאנל IPS סופר איכותי. אז... אני רוצה לדעת כל מה שיש לכם לכתוב על ה-VP930B, כי זו רכישה מאוד רצינית בשבילי (ובשביל עוד חבר שגם …
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה גירסא קיבלתי אותו ? והאם יש דרייברים או משהו שאני צריך להתקין ? עוד שאלה משהו מוזר הרי זה פאנל ips אז שמסתכלים מהצד הצבעים לא צריכים להשתנות כמו ב tn ואני מסתכל וזה משתנה אפילו יותר גרוע מ tn מה יכול להיות הסיבה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע אליי המסך היום בערב...רק עכשיו סיימתי לחבר אותו , כמו מטומטם חצי שעה הסתבכתי עם הסטנד שלו , יש לו כפתור מעצבן כזה , עד שקלטתי איך שעובדים איתו... איך מגדירים את המסך להגדרות הכי טובות ? צריך להוריד ב brightneess ל0 ? או משהו ? עכשיו נגעתי בטעות ב contract והורדתי מ50 ל0 על כמה זה צריך להיות ? רואים על הפנים במסך..אני רואה גם תצל של הידיים שלי למשל על המסך שאני מקרב אותן..רואים ברוולוציה גדולה מאוד אבל בהגדרות זה עדיין מופיע 1024*768 מה שהיה לי במסך הקודם 17 crt איזה הגדרות צריך לשנות ? אגב יש גם דיסק עם המסך אבל אין בו התקנה בכלל רק קובץ אקרובט תודה
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12719 האם הנתונים שלו טובים? ואם הוא מתאים לעיצוב גרפי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לפני רכישת מסך מחשב גדול (23-26), ומתלבט בין כמה דגמים. בעקרון הסמסונג החדשים צדו את עיני, ספציפית 2370 (כן, זה לא הדל המשובח, אך הוא קטן לי מידי ואינו FHD). הקטע הוא שאני מחפש פתרון כולל גם לפלייסטיישן 2 שלי, ואולי אפילו לטלויזיה - קרי רכישת הדגם עם הטיונר המובנה שבעצם מכיל כל כניסה אפשרית. הבנתי שיצא דגם 2570HD המקביל ל2370HD שכבר קיים בארץ. האם מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיגו בארץ? את ה2570 הרגיל מוכרים בכ1700 שקלים (שזה מחירו של ה23 אינטש עם הטיונר). תודה מראש, מיקי
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום! על המסך שלי היה סימנים וניקיתי אותו בהתחלה באמצעות מטלית של משקפיים+ תרסיס לניקוי מסך lcd והסימנים לא ירדו לאחר מכן ניקיתי אותו עם המטלית + מעט מים והסימנים ירדו אבל נישארו לי הסימנים של הניקוי כיצד ניתן להוריד אותם והאם הסימנים הללו אמורים להיות על המסך לאחר הניקוי כמובן שלפני הניקוי כיביתי את המסך ייבשתי ולאחר מכן הדלקתי אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אחרי כמה לבטים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המסך benq xl2420z איפה אני יכול לרכוש אותו בארץ? ובמידה ואני רוכש אותו דרך הסקטור הזה http://www.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00HE61SOA האם יגיע לי איזושהי אחריות על המוצר מטעם benq בארץ ? יש כאן מישהו שיש לו את המסך הזה? מישהו כאן רכש בעבר מסך זה דרך האינרטנט? ובמידה שכן מה היו הזכויות שלו לגביי אחריות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם חוץ ממסגרת דקה ועוד חיבורים? האם יש הבדל באיכות התמונה? דווקא התחברתי יותר ל-U כי אהבתי את המסגרת הדקה. וסתם שאלה, שניהם עדיפים על U2312HM?
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה-DELL 2007FP וסיימתי להתקין הכל. מקווה שיהיה לי זמן בקרוב לסקירה מקצועית למחצה (כי אין לי מכייל). נקנה מ-IQPC וכפי שהובטח - REV04, פאנל IPS... ללא פיקסלים מתים כלל בקשות ספציפיות אפשר להשאיר פה בינתיים. עדכון זריז: 1. איכות טקסט מפתיעה מאוד לטובה ביחס לכל מסך אחר שעברתי - בזכות ה-dot pitch הקטן. עדיין לא ברמה של CRT איכותי אבל הכי טובה שראיתי עד היום במסכי LCD מכל הדגמים והגדלים [פירוט בעמוד 3]. 2. מאותה סיבה בדיוק - הפונטים והטקסט מאוד קטנים ביחס למסכי LCD אחרים. עדיין, גם פונטים קטנים מאוד (גודל 6) נראים טוב. 3. אחידות תמונה מצויינת - הבדל שמיים וארץ לעומת מסכי TN. כדי להתחיל לראות הבדלי גוונים בין צידי המסך צריך להסתכל מזוית של יותר…
-
- 83 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-