מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רב תכליתי (גלישה, סרטים, גיימינג) בגודל 24 אינץ' וחשבתי לרכוש מסך 1440. הבעיה היא שכרטיס המסך שלי הוא gtx 970 ולכן במשחקים מסוימים אני אוגבל ל-1080p. האם יש פגיעה באיכות התמונה כאשר משחקים/צופים ב-1080p במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1440p?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM
-
- 9 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג על מה לחצתי. המסך עבר למצב מאונך. אבקש את עזרתכם: א. מה צירוף המקשים המעביר את המסך ממצב מאוזן מצב מאונך? ב.איך מחזירים את המב למאוזן? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS. האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר. כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים רכשתי מסך מחשב של סמסונג 24" לא ידעתי אז שהיבואן הוא חיון ,(יבוא מקביל, או כל מסכי המחשב של סמסונג?) עכשיו המסך התקלקל, נתבקשתי לשים אותו במעבדת שירות, זמן תיקון - שלושה שבועות! כשהתקלקל מסך הטלוויזיה של סמסונג לחבר, שירות מיניליין\רטפון באו אליו לקחת את המסך והחזירו אותו בתוך כמה ימים. מדוע ההבדל הגדול בשירות? בגלל שמדובר במסך מחשב או בגלל שזה חיון ולא מיניליין? רן
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מסך שלאחר 3 שנים החל להיכבות מדי כמה שניות וזה מטריד כמובן. אני מעונין לתקן את המסך. מישהו יכול להפנות אותי למקום מיהמן באזור המרכז (אני גר בראשל"צ).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ראיתי שה206BW עולה בניואג 1050 ש"ח (269 דולר). עכשיו השאלה שלי כמה עולה המשלוח?האם יש אחריות? המוצר יכול להשבר? או שעדיף כבר לקנות מסך ברמה גבוהה יותר כמו ה2007WFP מאיזו חונת בחו"ל כי זה זול יותר? סליחה על החפירה אבל זה נראה לי דרך מעולה לחסוך כסף
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-