עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spiidx117,

אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by or_b7,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים

3. Started by fenix5545,

שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by esaly,

היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by yz101,

האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. מה השיקולים בעד ונגד שימוש בטלוויזיה גדולה כמסך מחשב (טלוויזיה 37 אינצ' - full HD)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by foxil,

שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?

11. יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Animor,

אני מחפש מסך רב תכליתי (גלישה, סרטים, גיימינג) בגודל 24 אינץ' וחשבתי לרכוש מסך 1440. הבעיה היא שכרטיס המסך שלי הוא gtx 970 ולכן במשחקים מסוימים אני אוגבל ל-1080p. האם יש פגיעה באיכות התמונה כאשר משחקים/צופים ב-1080p במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1440p?

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by _BooM_,

האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. אצל קרובי משפחה שלי נוצר מצב מעניין. יש להם במטבח טלויזיה קטנה ועבה של 20 אינץ' ,ששרדה שנים רבות. הטלויזיה נמצאת בתוך גומחה\נישה בגודל של 22 אינץ'. הטלויזה כבר עברה מספר תיקונים ונראה שסופה קרוב. המיקום של הטלויזיה מאוד נוח לקרובי המשפחה שלי. הרצתי חיפוש חיפוש באינטרנט ולא מצאתי טלויזיות שיכנסו לתוך נישה של 22 אינץ'. הפתרון היחיד שעלה לי בראש זה לרכוש מסך מחשב(נניח של 17 אינץ) ולחבר אותו לממיר HOT שיש להם. השאלה היא איך עושים את "הקסם הזה" האם יש ממיר שיחבר את הממיר למסך מחשב כלומר(DVI\VGA ל(חיבור שיש בממיר). והאם יש ממיר לSOUND כך שאפשר יהיה לחבר את הממיר לזוג רמקולים קטן? בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by Kak,

אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM

• 9 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. Started by Stura,

רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  21. נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ilanb0,

לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by erezpp,

מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.

25. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.