עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dagidag,

שלום יש לי לוח אם של GIGA BYTE GA 51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה של 256 מגה שאני משחק משחקים כמו NFS- CARBON או TRUE CRIME NEW YORK, כל התצוגה מאוד חשוכה וכהה, ניסיתי לשנות את הבהירות וקונטרנסט של המסך אבל זה לא עוזר, גם בפונקציות של המשחקים אין עזרה. המסך שלי זה PROVIEW 19" עם בהירות 300 1:800 איך אפשר לסדר את זה האם ככה המשחקים האלה צריכים להיות? בשאר העבודה עם המחשב יש מספיק אור מהמסך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה

8. אני קונה מחשב שישמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים אבל קצת פחות. הוא יכלול את הכרטיס מסך X1800GTO ומעבד 3800+ X2 ואני מתלבט איזה מסך לקחת. או את LM-1901 של חברת APEX DIGITAL: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 4.32 ק"ג גובה: 40.8 ס"מ רוחב: 41.5 ס"מ עומק: 20.2 ס"מ צבע: כסוף שחור נתוני המסך זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון רמקולים 2 רמקולים: כלול סטריאופוני: כלול זווית צפייה אופקי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: יציאה DVI: יציאה AUDIO: יציאה RGB: כלול תקן בטיחות UL: כלול CE: כלול TVU: כלול VES: כלול מחיר: 1063 ש"ח כולל מע"מ משלוח אחרי…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by mx-3,

במחיר של +- 1000שח..(חריגות קלות) תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Proteous,

אני יכול לקחת את המסך במחיר הנל .. מה אתם אומרים עליו ? המחיר מאוד מפתה ...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by eldar4455,

ספויילר ספויילר היי חברים אני די מתלבט בין שני המסכים ההבדלים לא כאלה גדולים אבל אשמח לחוות דעת בבקשה.. ספויילר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by csw123,

מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by tenana,

הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש מסך לאמא שלי, בעיקר לעבודה משרדית. היא צריכה 17 עם רמקולים ואם יש אפשרות שלמסך יהיה PIVOT, מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by f_oren,

ברצוני לקנות את המסך הזה :http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-Sony-PlayStation-3D-Display-24-inch-LED-Monitor-W-MotorStorm-Game-/370668464158?pt=Computer_Monitors&hash=item564d8fe81e השאלה היא איך הוא יתפקד בתור מסך מחשב? יש לי גם PS3 אני גם ישתמש בו . תודה לכולם. אורן.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by wta,

לא אכפת לי אם זה "17 או "19 מה שיהיה יותר זול. איך המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=522859\ תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184289 ???

21. Started by BTB,

רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by ShayM,

שלום לכולם, הייתי די נעול על הVS עד היום. אבל יצא לי לראות את הLG הנ"ל אצל מישהו בבית והוא באמת משהו משהו(!) עכשיו אני לא יודע אם לקנות אותו, כי אהבתי אותו מאוד או לקנות את הVS המהולל שמקבל בכל הביקורות 9 וכל היוזר ריוויוז נהדרים - כי לא ראיתי אותו בפעולה. אם מישהו מכיר את המסך ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה רבה שי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dviralush,

מה שלומכם שוב? 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה רבה על העזרה תמיד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by ido135,

בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי פה עדיין לא קניתי זוג מסכים מאחר וקניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשי אז חיכיתי קצת עם המסכי מחשב בעיקרון אני לא נעול על חברת דל וחשבתי על המסך הבא של סמסונג מוכן לעלות בתקציב ל1300 ש"ח למסך בודד האם עדיף את המסך DELL U2417H או את הסמסונג בקישור? המסך הבא לעומת הדל יכול להגיע עד 144HZ בקצב רענון לעומת 60HZ בדל הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1070 TI https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 שימושים לא בהכרח רק לגיימינג גם לצפייה בסרטים וסדרות גלישה ועבודה משרדית יש לי בעמדת מחשב זרוע זוגית לשני מסכי מחשב והתקן VESA חשוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.