מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב מסך QD-OLED חדש מבית MSI בעל תדר ריענון גבוה במיוחד של 360Hz על מנת לראות כיצד סט התכונות שהוא מציע עומד בסטנדרטים המחמירים בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
במה חיבור DVI יותר טוב מהחיבור הקודם שנחשב כבר ישן?(שכחתי את שמו)?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי את הטלויזיה lg 32lc41 ואני מחפש דיסק calibration כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר מהטלויזיה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-