מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאז שיש לי את המסך הזה (3-4 חודשים) לוקח לו איזה 5-6 שניות להידלק, 2-3 שניות עד שהנורה הכתומה מתחלפת לכחולה (ועדיין המסך שחור) ועוד איזה 2-3 שניות עד שהוא מציג את מי שיש להציג, למה זה ככה? זה אותו דבר גם אם המחשב נדלק וגם עם הוא נכבה אוטומטית ואני מזיז את העכבר\לוחץ על מקש וזה לא משנה אם זה אחרי שניה או אחרי 5 שעות שהוא כבוי. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? זה לא הכי נורא שבעולם אבל בכל זאת לפעמים אני בא יושב על הכסא וצריך לחכות. תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום זה אולי שייך יותר לפורום תוכנה, אבל לדעתי כאן יהיו יותר תשובות בפוטנציאל, מודר מוזמן להעביר אם הוא חושב שאני טועה. רציתי לדעת אם יש איפשהו, תוכנת SCREEN BENCH מקיפה ומלאה, כזו שתנחה את המשתמש לבדוק פיקסלים שרופים, GOHSTING TEARING וכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ במסכי LCD של היום אם מישהו מכיר - אשמח לקישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משחק בכמה משחקים .. אינרנט .. הרבה תוכנתו מסרים (אייסיקיו מסנג'ר וכו ).. זתומרת כתיבה ? ואיך המסך הזה של DELL ? 1908FP UltraSharp LCD 19'' 5ms USB Hub Model 1908FP UltraSharp General Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: USB hub Width: 16.1 in Depth: 7.2 in Height: 14.3 in Weight: 12.6 lbs Enclosure Color: ( the image of the product displayed may be of a different color ) Display Diagonal Size: 19'' Viewable Size: 19'' Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 / 75 Hz Max Sync Rate (V x H): 76 Hz x 81 kHz Response Time: 5 ms Display Screen Coating: Anti-glare, hard coating Interface: DVI, VGA (HD-15) Features:…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-