עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by exercise,

ביקורת טובה מאוד ומושקעת, חבל שלא היו מסכי 20" רחבים (ודל לא היו מוכנים לשלוח את הדגם שלהם ? מי עוד ? )

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by Ametrine,

המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by somsomlo,

או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by mtng,

הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by KingYog,

היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by somsomlo,

יש משהו יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. חשבתי על ה206BW אבל אחכה לשמוע את תגובתכם...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by R0tem1,

הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

אני יכול לקנות או ממרדנית או מאיבורי איזה חנות יותר כדאי לי?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by orlupo,

שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. המסך הוא בעצם לכל השימושים: קריאת טקסט, משחקים וסרטים (חוץ מעבודה רפיקאית) תודה רבה מראש לעוזרים. שאלה קטנה שריצי לשאול: במסכי LCD הסמלים והטקסט לא נהיים קטנים ברזולוציה גבוהה (1650X1080) כמו במסכי CRT ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Sctoweri,

תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)

20. מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by shahard333,

אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by xfacti,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. עקב ריבוי הדיונים בנושא בתקופה האחרונה וחוסר התועלת שבדיונים אלה ינעל כל דיון חדש שיפתח בעיניין. דוגמא לנושאים שנידונו לאחרונה: 1."קניתי את ה 226BW, איזה פאנל יש לי בפנים?" 2."מה עדיף פאנל S, C או A?" 3."איפה אני יכול למצוא 226BW עם פאנל X?" 4."מה היתרונות של פאנל TN X ב 226BW ע"פ פאנל TN Y ב 226BW" כאמור מעטה ינעל כל דיון בנושא הנ"ל! זאת מכיוון שאין שום טעם לדון בסוגיות הנ"ל כי: 1. אין דרך לדעת איזה פאנל יש במסך שלכם בגלל שסאמסונג לא רושמת זאת יותר. 2. זה לא משנה יותר מידי מכיוון שמדובר על מסך עם פאנל TN שאינו איכותי בכל מקרה. אם קניתם את המסך ואתם מרוצים זה מה שחשוב, אם עדיין לא קניתם מסך ואתם חושבים על 22" אני ממליץ להמתין לביקורת הבאה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן, אני צריך מסך טוב בגדלים 19' עד 20' ביחס 3x4 מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. אם יש מסך טוב במחיר הזה והוא בתצורת Wide אשמח לקבל גם עליו פרטים. המחיר צריך להיות סביר, ולא לעבור את ה 1400 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.