עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boim,

אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by unf,

המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  3. יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by dimikandum,

FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by deed,

תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. מעוניין ברכישת מסך 27" - מה שחשוב לי: מקסימום חיבורים אפשריים - 2 חיבורים HDMI + VGA או 3 חיבורי HDMI שיהיה נוח להחליף בין החיבורים. ישמש ל-3-4 שעות בשבוע ל-PS4 ועבודה מזדמנת מהבית (פיתוח ואקסלים). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. אני מחפש מסך למפרט הבא כאשר השימושים למסך הם משחקים קלים ואינטרנט, שימושים דיי בסיסיים... בתודה מראש... להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤604 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1263 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by joel2012,

שלום אני מחפש לקנות מסך טלויזיה שאולי ישמש גם בתור מסך למחשב לחדר שלי וצמצמתי את האפשרויות לשני הדגמים האלה : http://ksp.co.il/?uin=16078 או http://ksp.co.il/?uin=17509אני צופה במרחק בין מטר ל2.5 מטר בעיקר בספורט וסרטים באיכות HD אשמח לייעוץ

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eliya Melamed,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך למחשב,בין 22-24 אינץ שימוש עיקרי הוא למשחקים. 500 זה המחיר הכי גבוה שאני יכול אז תנסו לא לעבור אותו בבקשה עדיפות למסך מtms http://www.tms.co.il/product/17927 http://www.tms.co.il/product/16729 מה דעתכם על המסכים האלה?

13. היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. למפרט כזה.. לוח אם- asus p5kcm-pl מעבד- e 8400 כרטיס מסך- hd 4580 1gb ספק- enermax 420watt זכרונות- ocz reaper 2gb

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  16. ברירת המחדל היא 1280*1024, הואיל והאותיות קטנות מדי כיוונתי בתצוגה שבלוח הבקרה במחשב לרזולוציה נמוכה יותר. המסך מציג הודעה קופצת resolution notifier. כיצד לכוון ידנית בתפריט המסך לרזולוציה נמוכה יותר, או לחילופין אם אפשרי(?) רזולוציה מכסימלית עם אותיות גדולות יותר. בתודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Oranili,

את כל ההגדרות ברצוני לאפס. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by DARK-SPIRIT,

רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by GoldenGold,

תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by achiya1,

חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Erayo,

שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gilush,

מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  25. שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.