מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מסך מחשב עד 1000 ש"ח...להלן: ראיתי הרבה המלצות באתר לקנות את של DELL U2311H אבל ראיתי גם את המסך הבא: SAMSUNG B2330HD אם יש אפשרות שהמסך יבוא עם שלט אני אשמח חשובן לציין אני לא רוצה מסך יותר גדול מ-23 אינץ אני בעיקרון קראתי שצריך לקנות מסך עם אפשרות כיוונים (הגבהה הנמכה ושיפוע קדימה אחורה) רציתי לדעת איזה מסכים אתם ממליצים לקנות אני מעדיף ללכת בעיקרון על LG SAMSUNG MAG אלא חברות שאני מכיר ויודע שהם טובות אשמח לקבל ייעוץ איזה מסך שווה לקנות...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי היום סמסונג T27A950 ושאני שם על 1080P אז התמונה גדולה מידי כאילו אני לא רואה את ההתחל ואז בהגדרות אני צריך לרדת ל 1680X1050 לא רואים HD ואני לא מבין למה עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי Sapphire 4870 ועדין שאני שם על HD 1080P לא כאילו הרזולוציה גדולה מידי ובמסך הקודם היה HD והיה 1080P המסך הקודם היה סמסונג 22 אינץ יש דרך לסדר את זה ? יכול להיות שהכרטיס מסך חלש ? עריכה: שיניתי בהגדרות מסך ל screen fit ורואים והרזולוציה הסתדרה ורואים טוב אבל חוץ מהכתב, כלומר אני משתמש בכרום של גוגל ובסימניות אז מסביבים לשמות של האתרים יש לבן וזה ככה רק שזה על 1080P למה זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזה מסך לרכוש. התקציב שלי לא כזה גבוהה, אולי עד 2000 ש"ח מכיוון שאני רוצה מסך איכותי לתקופה ארוכה. השימוש שלו יהיה 90% לגיימינג. ההתלבטות שלי בנתיים היא בין המסכים הבאים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8074 TN http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 IPS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2953 TN 120 Hertz 3D אני כמעט סגור על המסך השלישי, הוא גם 120 הרטס וגם 3D שזה תוספת נחמדה.. הבעיה שהוא 23 אינץ', האם זה מאוד שונה מ 24 אינץ' ? אשמח לקבל עזרה והמלצות בנושא, תודה רבה! עריכה: עכשיו מצאתי גם את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10129 עוד 500 שקל והבאתי שהוא מסך מטורף..
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי הלך לאיזה חנות לבדוק על הT240 והמליצו לו על דגם של LG שעולה טיפה יותר.. מישהו יותר אולי במה מדובר והאם הוא באמת עדיף? תודה.. זה כנראה אחד מאלה : L246WH או W2452T
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-