מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך 19" אני עובד הרבה מאוד על המחשב, ואני מחפש משהו איכותי עד 1700 שקל הדגם הזה של סוני הומלץ לי ע"י המוכר בחנות המוכר טוען שהדגם הזה עדיף מ- LG L1970HR וגם עדיף מסמסונג 931BF מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בשביל גיימר וקריאת טקסטים? הוא DVI? המחיר שלו בKSP הוא 1220
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
lg l1760tq המופיע באתר הרשמי , lg l1760tr שנמכר בבאג. זה אותו הדגם רק עם שם אחר?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=spec_ft700& הוא נרכש בערך בדצמבר 2004 בגרמניה. מאז כבר חזרתי לארץ והבאתי איתי את המסך. הכל עבד ממש טוב בלי בעיות בלי כלום בחצי שנה האחרונה הופיע במסך לפינה השמאלי עליונה פס לבן שבקושי רואים אז הבלגתי ולא התייחסתי אליו לפני יומים צץ עוד פס 2 מ"מ מעליו. בעקרון זה לא מפריע לי לעבודה במחשב אבל לפי מה ששמתי זה במגמת עליה ואני לא רוצה יו בהיר אחד לראות שכל המסך שלי מלא בכאלה. השאלה שלי זה האם יש למישהו מושג מה זה ואיך אפשר לתקן את זה? ואם לא, מישהו יודע מי הנציגה של החברה בארץ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת אומרת... אם אני מדליק וסוגר ואז שוב מדליק אחרי איזה דקה.. האם זה גורם לנזק למסך? ואם הוא נסגר כאילו... אוטומטית, כשהוא עדיין דלוק אבל על מצב המתנה כזה... זה גורם נזק שהוא נסגר ואז מזיזים ת'עכבר לאחר משו כמו דקה(כאילו שהוא נסגר ושוב נדלק אחרי דקה)..? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-