עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ziv13,

מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

3. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  4. 1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by rani,

שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. קיבלתי אותו מתנה ליום הולדת ורציתי לדעת אם הוא טוב או שכדאי לי להחליף אותו למשהו אחר הוא עלה 1400 ש"ח באופיס דיפו . לינק לפרטים נוספים על המסך : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZLenovoL191 תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. האם לקחת 37 אינץ' או 32 אינץ'? ז"א 37WL66 או 32WL66. ראיתי שהרזולוציות שלהן דומות, מה זה אומר? שב37 התמונה תהיה מתוחה יותר? או שבכלל כדאי ללכת על ה - 37LC2R LG ואיזה גודל בד"כ אנשים קונים? תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. מישהו יודע על חנות שמציגה את ה- VIEWSONIC VP930 (עדיפות לחיפה והסביבה)? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by Jesper,

ההתלבטות היא אם לקחת מסך 19" בינוני או 17" המליצו לי על E196FP Dell או E197FP Dell (שאגב מה ההבדל ביניהם בכלל?), בתור מסכי 19" זולים ולא רעים. מה דעתכם עליהם? ואיפה אני ארגיש הבדל בינם לבין מסך 17" טוב, נגיד 731BF Samsung? במשחקים? כשאני אראה סרטים? הסיכוי שיווצרו בהם פיקסלים שרופים גבוהה יותר?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Digtaly,

שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by ron56,

יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by pilotkevin,

המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by snapdragon,

שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  18. צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by gman_il,

מישהו מכיר את המסך? יכול להמליץ? לשלול קניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by dashayan,

אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  21. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by lmlm,

לחבר שלי קנו לא מזמן את המסך :Benq LCD 17 FP72E ב1000 כנראה. השאלה שלי איך הוא יחסית למחיר שלו ולמסכים במחיר שלו? האם יוכל להריץ משחקים בסבבה/סירטונים /סרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.