מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן היו פעם מסכים סיניים-יפניים - קוראנים עם משלוח לארץ מומלצים של מותגים לא מוכרים אבל עם פאנלים של SMSNG ודומיו אשמח לקישורים ומידע נוסף בנושא הכיוון הוא 27 אינטצ'
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ לגיימינג וסרטים ועריכה איזה מסך מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שבוע טוב! ברשותי מחשב נייד של Lenovo, דגם: y700 בן 4 חודשים, מפרט: כרטיס מסך:Nvidia GeForce GTX 960M 4gb - מריץ את כל המשחקים שנמצאים כרגע בשוק. מעבד: Intel Core i7-6700 HQ זיכרון פנימי:16GB RAM זיכרון:1TB hard disk, 128g ssd מסך:15.6 אינצ מכיוון שממש לא נוח לשחק משחקים עם המסך הקטן הזה - וגם מחוסר הרטס(hertz) גבוהה, אני מעוניין לקנות מסך של 144 הארטס. להלן השאלות: האם המשחקים יוכלו לרוץ ב120/144 הרטס כשאחבר את המסך? ובאותו אפיאס על אותן הגדרות נוכחיות? כרגע עומד על 120 אפיאס יציב. תודה לעונים מתן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שנת 2024 מסתמנת כמפנה רציני בתחום מסכי המחשב עם מטר של מסכים מתקדמים מבוססי QD-OLED. הכירו את הדגם שצפוי להפוך לפופולרי במיוחד - AORUS FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכשות LCD לחדר בגודל 42 שיוחבר למחשב לצורך צפיה בסרטים האם שווה להשקיע בתלת מימד? מה דעכתם לגכי זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796442 אני לא מחפש משהו יקר העיקר שיהיה טוב ומשתלם למחיר תקציב 3K גג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ברזולוציה אחת ובמשחק .. כי ממה שהבנתי כשמורידים בLG הזה רזולוציה לא רואים הכי טוב.. ואני רוצה לראות אם זה מפריע או משהו
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הייה אני 99% סגור על המסך הזה. יש ליד העבודה של אבא שלי סניף של GIBORNET וראיתי שגם הם מוכרים אותו 1770.. אבל אני רוצה פאנל S, כי אם יוצא לי B אז עדיף כבר לקחת את הDELL E228WFP הזה לא? אז- יש לכם איזה חנות שבטוח תביא S? או שתאפשר לבדוק לפני הקנייה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הגיעה הזמן להחליף את הLCD 17' עם פאנל TN למשהו איכותי יותר. אני מחפש מסך רחב 22', עם פאנל איכותי (ולא סתם TN). חשוב שהמסך יהיה מתקדם וחדש עם כל הפיצ'רים והאפשרויות. עדיף שהמסך יוכל להתכוונן לגובה. המסך מיועד לסרטים,משחקים וגם אינטרנט. תקציב:עד 1500 חשוב שהמסך יהיה מבית טוב עם אחריות לשנתיים לפחות. אם זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי , אז יש לי 8800GT תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך 26-27 INC בלא יותר מ 2000-2200. המסך טוב?? יש יותר טוב מזה באותו מחיר? תודה מראש! נ.ב. שימושים: סרטים וגיימינג
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-