מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות LCD בגודל 19 אינץ'. המסך ישמש למשחקים בעיקר, והתקציב הוא 3K ניתן לחרוג מעט... אשמח לקבל המלצה לאחד טוב... חשבתי על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=3327 מה אתם אומרים..?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון. לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות. חיבור DVI חובה. תודה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הגיע המסך לשמחתי כרגע הכל תקין ונראה טוב. איך אני מכייל אותו על מנת להוציא ממנו את המיטב שאני יודע שיש בו?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
1) גם ב2253 יש קטע של רולטת פאנלים? כי יש לי זליגת אור משמעותית מאוד וזה נראה לי מאוד מוזר. 2) כשאני מחבר את המסך בVGA אני לא יכול לכוון לרזולוציה הטבעית שלו (1680x1050) וזה גורם להכל להיראות מטושטש ומגעיל. הבעיה היא שאני לא יכול לחבר את המסך בDVI, כי אל חיבור הDVI מחובר הPS3 שלי (ובשביל זה קניתי את המסך, הקודם שלי לא תמך HDCP ולכן לא יכלתי לחבר אליו את הפלייסטיישן). מישהו יודע איך אפשר "להכריח" את המסך לעבוד ברזולוציה מסויימת בחיבור VGA?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב בימים הקרובים, ישנם מסכים שראיתי אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות ומה הבדל בינהם תודה מראש. Dell UltraSharp U2414H Dell UltraSharp U2417H Dell S2418H
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי חברים מודה ומתוודא - אני משחק עם v-sync on ב60Hz כבר הרבה שנים, כיום ב 1440p @60fps אני כבר יודע שאני רוצה לעבור ל144HZ, אבל להשאר ב1440p - המוכר גם כ 2560x1440. מצאתי מסך שאני מאד רוצה אך הוא ללא g-sync, ואני לא מוכן להתפשר בתקציב [להוסיף כ850 ש"ח] או בפאנל [לעבור ל TN] כיום ברגע שאני מכבה את ה v-sync מתחיל tearing מטורף שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו האם המצב יהיה דומה גם ב100+- FPS על מסך 144HZ ולמה אפשר לצפות במצב כזה? לא ממש ריאלי לבקש 144fps יציב ב 1440P בימינו, אפילו אם אשדרג ל 1080ti - אני כרגע עם 1070 האם כדאי לשדרג את המסך בכלל? האם בגלל ה FreeSync עדיף לרכוש AMD VEGA, למרות היותו חלש מה1080Ti? תודה רבה ודיון פורה
-
- 25 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש ברשותי DELL UltraSharp 2007WFP ברזולוציה 1680X1050 אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג מעבד 2500K כרטיס מסך ATI 6950 השאלה האם שווה להשקיע ולהחליף למסך U2311H (ראיתי שממליצים עליו פה) או להשאר עם המסך שלי אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מסך Lg l1970HR רק שקיבלתי אותו בלי ספק הכוח שלו (ואין לי איך להשיג אותו). אני רוצה לקנות ספק חלופי. מבחינת חשמל 12v, 3A מה שאני לא מצליח להבין מהאינטרנט זה מה הגודל המתאים של הPower Plug של המסך. האם ספק הכוח הזה מתאים לי? http://dx.com/p/12v-5a-60w-ac-power-supply-unit-with-5-5mm-dc-plug-for-lcd-monitors-cord-eu-plug-110-240v-15995 תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-