עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי שאלה טכנית, יש לי מצלמת רכב שמצלמת וידאו ברזולוציית 2K. האם אני אוכל לצפות בוידאו ברזולוציה הזו במחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה ? או שאני חייב צג תומך 2K כדי שאוכל לראות את הוידאו ? תודה

2. Started by thebenjamin,

עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by dolev16,

שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Tom3bar,

שלום לכולם, יש לי מסך Samsung ישן אבל איכותי, והפוקוס יצא מכיוון - לא רואים כלום הכל מטושטש ואי אפשר לכוון את זה... האם יש אפשרות לתקן כזה דבר ?! אם כן על איזה סכום אתם מעריכים ואיפה ? תודה מראש ויום נעים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by LEPIDUS,

שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by mhnuemhnue,

אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by dark crystal,

קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

15. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by bigdady,

במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by PsyDream,

רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. אורח המתלבט

מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by chap123,

חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by The_protector,

אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי מסך CRT של MAG דגם 770FS ורואים בו מצויין. השאלה שלי האם בCMV 946D יראו יותר טוב? כי הוא גם DVI ו 2MS.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים