עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by EyalRDT,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז

8. Started by asaf_azar,

יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by asaf_azar,

אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום . יש לי מסך בגודל 23 אינץ , עם רזולוציה 1920X1080 . מה שקורה שאני חייב להגדיל את הפונטים , כי אם אני משאיר על דיפולט קשה לי לקרוא . האם לפי דעתכם זה אומר בוודאות שצריך משקפי קריאה ? או שבעצם זה קורה גם לאלו שהראיה שלהם בסדר , עם מסך בגודל כזה .

11. יש לי שאלה טכנית, יש לי מצלמת רכב שמצלמת וידאו ברזולוציית 2K. האם אני אוכל לצפות בוידאו ברזולוציה הזו במחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה ? או שאני חייב צג תומך 2K כדי שאוכל לראות את הוידאו ? תודה

12. Started by thebenjamin,

עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240

13. Started by dolev16,

שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Tom3bar,

שלום לכולם, יש לי מסך Samsung ישן אבל איכותי, והפוקוס יצא מכיוון - לא רואים כלום הכל מטושטש ואי אפשר לכוון את זה... האם יש אפשרות לתקן כזה דבר ?! אם כן על איזה סכום אתם מעריכים ואיפה ? תודה מראש ויום נעים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by LEPIDUS,

שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by mhnuemhnue,

אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by dark crystal,

קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  24. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

25. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.