מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
http://www.flatpanels.dk/panels.php
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה מסך חדש למחשב חדש..וחשבתי אולי תמליצו לי על משהו.. ורציתי גם לדעת מה ההבדל בין led ל lcd?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי הייתי בטרקלין חשמל וראיתי את המסך הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE862C680#shidrug המסך של AOC שמה הוא עלה 1200 אפשר להשיג אותו בדיי הרבה פחות . ממה שאני ראיתי את המסך זה דבר שיכול ליהיות יפה מסך מגע למחשב בנוסף המסך כולל רמקולים סטריאופונים וכאמור נראה גדול מרשים עומד יציב הוא FHD LED ניגודיות ושאר הנתונים דיי טובים . אני בעיקרון מהתרשמות שלי מאוד הופתעתי לטובה מהמסך הזה . מה דעתכם על המסך כל עזרה תיהיה מצויינת . מחיר המסך כרגע הוא 950 שקלים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל, שלושת המסכים עולים לי אותו דבר.. אני מחפש מסך לשימוש יומיומי (של אינטרנט סדרות קצת משחקים) שיוכל לשמש לי גם כמסך טלוויזיה לממיר HOT HD ואז להשיג איכות מקסימלית.. ההתלבטות היא בין SAM EX2220X SAM 2333T LG W2243
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שמציגה את ה- VIEWSONIC VP930 (עדיפות לחיפה והסביבה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לחבר שלי קנו לא מזמן את המסך :Benq LCD 17 FP72E ב1000 כנראה. השאלה שלי איך הוא יחסית למחיר שלו ולמסכים במחיר שלו? האם יוכל להריץ משחקים בסבבה/סירטונים /סרטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי. יש לי טלוויזיה LG C1 עד עכשיו צפיתי בתוכן ב-HDR10 במחשב ובקונסולות. כשניסיתי להשתמש ב-VRR ב-Xbox Series X התחלתי לקבל ארטיפקטים ירוקים כל כמה שניות במשחקים, ולאחר ששיניתי ל-Dolby Vision הבעיה נעלמה. אבל. זה חשוך ממש. לפי מה שקראתי ברשת ה-Dolby Vision לא אמור להיות עם איכות צבעים ומוער יותר מ-HDR10? למה התמונה שלי כל כך חשוכה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חודש הבא, יומולדת.. אני מתכנן מהכסף ומקצת כסף שיש לי להשקיע באיזה מסך נחמד לחדר.. יש לי חדר דיי גדול, והמרחק בין הקיר שעליו יהיה ה LCD, לבין הקצה של המיטה שלי, הוא בערך 4 מטרים, והמרחק לספה הוא 5 מטרים בערך.. 42" זה מתאים למרחקים האלו? אני רוצה לחבר את המסך למחשב, בעיקר בשביל לראות סרטים, לכן חשוב חיבור למחשב.. אני חושב שעדיף DVI, לא? ב LCD אפשר לקרוא טקסטים ? כאילו אני אוכל לגלוש מהמיטה? תודה על העזרה, איתי עריכה: אני חושב שטעיתי בפורום? צריך להעביר לאודיו וקולנוע ביתי, לא?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר למחשב את המסך הזה (שפשוט ישב בסלון), אני זוכר שפעם חיברתי אליו לפטופ או מחשב כלשהו והוא עבד לי עם חיבור HDMI על רזולוציה של 1920X1080 בלי בעיה. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב החדש יותר שאצלי בחדר את המסך במקום המסך 23" שיש לי כרגע וכשאני על 1920X1080 הקצוות של המסך "חתוכים" מחוץ למסגרת, למעשה הרזולוציה היחידה שמתלבשת בול בתוך המסגרת היא 1366X768 וזה די מוזר כי אני זוכר שחיברתי כבר עם רזולוציה יותר גבוהה. המפרט שלי זה מה שבפרופיל אם עוזר לכם, יש איזה פונקציה אולי בטלוויזיה להעביר את התדר למצב של PC אולי ? (יש לי משהו כזה בסמסונג וזה מסדר את הצבעים והזולוציה בלחיצת כפתור). עריכה: פתרון, בשלט של הטלוויזיה ללחוץ על Quick ואז בהגדרות צבע לשנות לGAME, לאחר מכן בASPECT …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-