מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן קניה של מסך ומתלבט בין מסך רחב ענק לבין 2 מסכים קטנים במקביל. שתי האפשרויות מתאימות לתקציב. מבחינת שימושים, אפשר לומר שזה 5% משחקים, 15% סרטים ו-80% עבודה "סטטית" - קידוד, ווב ומסמכים. אשמח לשמוע תגובות, במיוחד תשובות לשאלות - 1) איך זה לראות סרט על שני מסכים במקביל - האם הפס באמצע מורגש לאחר זמן מה? 2) האם זמן תגובה גבוה יחסית (8ms) מורגש גם בעבודה סטטית כמו שציינתי? 3) האם יש חלופות 17" טובות יותר במחיר הזה (נאמר עד 1150 שח)? 4) האם הכרטיס שלי (מבוסס nVidia 6600GT) בכלל תומך בשני מסכים? עריכה - מתברר שיש בעיה: ל- CMV 743A אין יציאת DVI כך שלא יהיה לי איך לחבר את שניהם, אלא אם יש מתאם שבכניסתו D-Sub וביציאה שלו DVI - זה קיים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם כ- 1800-1900. ש"ח. השימוש העיקרי הוא גלישה וסרטים. פחות משחקים. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? חוצמיזה אני מתלבט בין 2 המסכים האלה כי מצד אחד ה20 אינטש יותר גדול ובעל רזולוציה יותר גבוהה אבל מצד שני האם אני באמת ישתמש ברזולוציה כזאת גבוהה..? כי במשחקים ברזולוציה כזאת הכתב כבר ממש קטן ואז גם ככה יגדל לי המספר משקפיים בקצב.. (יהיה לי כרטיס גיפורס 8 ככה שכרטיס מסך זה לא הבעיה) לכן ניראה לי שאני ילך על ה19 כי במילא אני לא ישתמש ברזולוציה של ה20 כי זה יהרוס לי את העיניים.. המסך יהיה יחסית רחוק גם מהעיניים שלי.. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המסך הזה, יחסית במחיר לא רע בכלל - 1600 שקל. האם למישהו יש ניסיון רע עם המסך, או שמע ביקורת שלילית עליו?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
Samsung 730b או Samsung 731bf שמעתי הרבה על ה 730B אבל אני מתחיל לראות שלאט לאט הוא יורד מהמדפים... והמחיר של שניהם הוא בערך אותו הדבר, בסביבות ה-1300 שקל.. השימושים שלי בו הם בעיקר משרדיים, אינטנרט, אופיס, תיכנות בעיקר, ככה שאני אבלה הרבה זמן מול המחשב. אין לי צורך במסך ש"טוב" לצפיה בסרטים וכדומה, יש לי חיבור של המחשב לטלוויזיה\DVD. משחקים אני משחק פה ושם אבל לא משהו שדורש גרפיקה מדהימה.. אני מקווה שזה מספיק פרטים... מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש! טל
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה מבין השניים עדיף? (ולמה?) מיועד גם למשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש בערך מסך LCD של SAMSUNG - מסך 17" דגם 730B. חיברתי אותו תחילה עם החיבור האנאלוגי והכל עובד אחלה. הציעו לי לחבר אותו דרך החיבור הדיגיטלי. חיברתי, והתצוגה מבחינתי לא ממש השתנתה. אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהדיגיטלי באמת יעשה את ההבדל - ופה נתקעתי. משום מה אני לא מוצא את הדיסק התקנה, למרות שזה לא צריך להוות בעיה. באתר היצרן מצאתי דרייבר אחד - http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=252910&type=&typecode=300100&subtype=&subtypecode=300101&cmssubtypecode=&model=730B&filetype=DR&language= אני בספק אם זה הדרייבר שאני אמור להוריד. בכל מקרה אני צריך הדרכה איך להתקין ומה לה…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1DEBLM9J.L2T72 שבו נתקלתי לאחרונה, לעומת הדגם הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3231 אין כל כך הבדל בין המסכים, על הBENQ לא שמעתי כלום ולא מצאתי כלום בחיפוש, על הCMV שמעתי דברים לא רעים לעומת הדגם הקודם. הCMV יקר ב100 שקלים אחרי שמחשבים ריבית על תשלומים. אני חייב לציין שהשימוש יהיה בעיקר משרדי, פה ושם אחותי משחקת עם פוטושופ, לא בצורה רצינית ובטוח לא ברמה שדרוש לה מסך של EIZO ב6000 שקל. האמת שגם נתקלתי במסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 שגם נראה מעניין, ולא יקר בהרבה. השאלה אם שווה להשקיע עוד 200 שקלים. מה שהכי מצא חן בעיני זה 3 שנים אחריות של ח.י - למרות שגם הBENQ מגיע עם 3. הייתי רוצה …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם זה קשור לאכות המסך? אז לא ממש כדאי לקחת את ה 22 מ KSP ראיתי מסכים פשוטים שכבר שנים בלי פיקסל שרוף
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אלו הם המועמדים הסופיים מהסינון הנ"ל בזאפ. שניהם לא מושלמים, אבל זה מה שנכנס במסגרת התקציב(1500 בחריגה ל-1600). ב-MM19TE מה שמדאיג אותי היא זווית הצפיה והרמקולים חסרי התועלת(שסתם מעלים את המחיר) וב-L1950SQ(מצורף מפרט PDF) הדאגה העיקרית היא חיבור ה-D-Sub שע"פ הדביק למעלה פוגע באיכות התמונה. אשמח לשמוע את דעתכם. עריכה: לינק ל-MM19TE. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-