מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה נכון שמסך LCD מעייף את העניים יותר ממסך CRT?
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני לפני קניית מסך. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מסך אחד איכותי כמו EIZO S1910 , או להשתמש בריבוי מסכים בשני מסכים בינוניים+ כמו LG L1732TQ . טווח המחירים הוא עד 2700 (שזה המחיר של האיזו ב-15 תשלומים). : דרך אגב את המסך אני קונה לפני המחשב החדש שאני רוצה אשר אותו אני גם מתכוון לרכוש בימים הקרובים מאוד, המחשב החדש יכלול כרטיס מסך X1800GTO . תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הזמנתי מסך חדש ( LG L1970HR ) כי זה היה כבר בלתי נסבל להיות עם ה15 אינץ' שיש לי עכשיו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי כרטיס מסך FX 5200 ולמיטב ידיעתי אין לי יציאת DVI . שאלות: 1. האם עם חיבור DVI אני אקבל תמונה יותר טובה מאשר עם חיבור אנאלוגי ? ועם כן אז האם ההבדל משמעותי? 2. האם קיים קשר בין כרטיס המסך שלי לבין איכות התמונה ? לדוגמא , אני מתכנן לקנות 6600GT (הכל בגדר רעיון עדיין) , אז האם עם ה6600GT תתקבל לי תמונה יפה יותר מאשר עם ה FX 5200 ? (בלי שום קשר לFPS היותר גבוה שיהיה לי במשחקים וכד' , אני מתכוון תמונה נטו , לדוגמא בדסקטופ .) תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצות למסך "19, למטרת עבודה-גרפיקה, קריאה, אינטרנט, word וצפיה בסרטים, תקציב: עד 1800-2000 אשמח לשמוע המלצות תודה, אנדראה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-