עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by F430,

אחי רוצה למכור לי אותו ב500 שקלים יש לו פךוס מינוס שנה מה אתם אומרים? חשבתי לשלב אותו אולי עם הסמסונג שלי 931B...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by leaco,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה רחבה קצת יותר איך משפיע Scaling של FHD למסכי 1680x1050 כמו ב2209wa מבחינת איכות התמונה, עד כמה זה נראה לעין ומה מפסידים טכנית. תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eliorzizov,

קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אני מחפש מסך של 21.5 - 22 בעיקר עבור משחקים וקריאת טקסט. אני מעוניין אולי לקנות את הבא: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/led-monitor/LS22B3UVMV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by eran256,

יש לי מסך 17 אינצ' של benq בן 4-5 שיש לו בעיה שנראה לי שאפשר לסדר, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360443.0, הבעיה מפורטת שם, אם מישהו רוצה אותו מתנה, אז הוא מוזמן לקחת, חשוב לציין אין לו dvi. מי שרוצה שייצור קשר בפרטי. באזור רמת גן גבעתיים. ערן.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by ino,

שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר מעוניין לרכוש LCD בסכום של 1000 ש' לאחר שראה מספר מבצעים ברשת על מסכים ברמת המחיר הזו. הסיבה השנייה היא שמסך ה CRT שלו כבר מתחיל להראות סימני עייפות והוא מעוניין להחליף אותו. האם יש המלצה למסך המיועד לעבודה משרדית בלבד, כלומר עבודה על טקסטים, אימיילים וכו', ללא צפייה ממושכת בסרטוני וידאו ובוודאי ללא משחקים עתירי גרפיקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by rajuomer,

אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by sentinel,

ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by bjnhv,

אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by A.J,

שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by LOL,

יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Idanbs,

חשבתי על הLCD DELL E228WFP אבל אני לא מבין כזה גדול במסכים אז אם יש המלצות אחרות בכייף לאחר בדיקה קטנה הבנתי שעדיף Dell 2007WFP ראיתי אותו פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3040 השאלה אם החנות אמינה, האם הם יחליפו לי את המסך במקרה של פיקסלים מתים או זליגה וכו.. למישהו יצא להזמין מהם?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 09:57:16 תודה על התגובות העזרה והעיצות..לאחר קריאה של אלפי אשכולות בנושא הזה.. ואני אלך על הDell 2007WFP אם רק אתם יכולים להמליץ לי חנות טובה לקנות ממנה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by yitshak,

טעות, בבקשה למחוק

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.