עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pergola,

מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by slater,

היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  5. מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by wow,

בלי קשר למחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by lipa,

אמור לעלות 2500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by X7-007,

צריך עזרה בכיוון הצבעים sRGB 9300K 6500K 5400K User Color איזה צבע זה אמור להיות ? ואמורים לשנות כל פעם שמשחקים או קוראים? לא הבנתי כי ה 5400 ממש נראה גרוע ב DESKTOP אבל משחקים זה די טוב בדומה ל CRT שיש לי, 99% אותו דבר כביכול. ה 9300K נראה כחלחל מדי 6500K זה מצב סטנדרטי כזה ב DESKTOP ובמשחקים אבל חסר לא משהו במשחקים. יש מישהו עם הסבר מדוייק או יכול לציין מיקום שמסביר למה כל ה PROFILE האלו נוגעים ?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by BaLiLi,

מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Shiker,

מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by pbp,

היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Booobb,

שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by RGod,

אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by slater,

ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by tenana,

הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by ilstockman,

מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by spirit,

שלום לכם-קניתי מסך lcd עם יציאה dvi אך ללא כבל במסך יש 18 פינים ואני רוצה לקנות כבל שיתאים לכל סוג של כרטיס מסך שאחליף בעתיד יש כבל כזה שיכול להתאים לכל סוגי הפינים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by timac,

אני מתכוון לקנות תסוני החדש ויחד איתו קבל hdmi to dvi עכשיו השאלה האם המסך חייב את המחשב כדי שיראו בסוני זאת אומרת חייב שהמחשב יהיה דלוק כדי שאני יראה משהו על המסך או שהמחשב מכובה אני יחבר תכבל ידליק תמסך וישחק בלי שהמחשב פועל ורק הסוני יפעל?? אני מקווה שהבנתם ... תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.