מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא קונה רק מבאג ו-KSP, הוא רוצה להשקיע עד 1300 שקל הכי הרבה, מה אתם ממליצים לו? העדיפות היא יותר לכיוון באג אבל אם אין שם שום דבר אז KSP. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש מסך lcd של lg שמצאתי בnewegg אך יש לי מספר שאלות 1) מה זמן הרענון שצריך להיות לlcd (מסכי מחשב lcd זה 8-4ms)? 2) האם אפשר לחבר אותה ישירות לקיר - לשקע (ללא צורך במחשב)? 3) עדיף לשקיע בHD הי דיפנישין טי וי או שזה מיותר??? פרטים של הטלוויזיה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E1685000035 חפשתי את הפורום אבל נראה לי שזה הפורום הכי רלוונטי לנושא זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש לקנות מסך עם הנתונים 2K 144 בתכנון שלי היה לקנות את ה lg 27gl850, אבל הוא לא נמצא במלאי כמעט באף מקום ודי נשבר לי להמתין לו אז החלטתי שאני אלך על ה LG 27GL83A-B שכרגע זמין באמזון ולא כל כך יקר עכשיו הבנתי שבארץ יש את אותו מסך אחד לאחד כמו ה LG gl850 עם אותו פאנל ה legion y27q ואני די חושש ללכת על המסך הזה שבקושי יש עליו ביקורות השאלה שלי היא אם זה באמת נכון וכדאי לי לקחת תסיכון ולבחור ב lenovo או ללכת על אחיו הקטן של ה LG gl850 המסך מיועד נטו למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה 58U7880VQ Toshiba שנמצאת במרחק כ 8 מטר מהמחשב. במחשב יש לי כניסות MINI HDMI ו MINI DP ואשמח להמלצה לכבל שיתאים. להבנתי מעל ל 5 מטר יש פגיעה באיכות של כבלים HDMI והעברת הנתונים לא תהיה 4K 60Z 4:4:4. מה שחשבתי שיעבוד זה כבל שתומך ב8K כמו בלינק הזה https://www.aliexpress.com/item/33034055717.html ולהשתמש במתאם למחשב מ mini HDMI to HDMI. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לחפש מסך חדש שיהיה בטווח גודל של 22-24 אינץ' ושיתמוך בתלת מימד. כרגע אני בעל מסך LED IPS ואני מעדיף שהפאנל במסך החדש יהיה גם כן IPS. אם למישהו יש מסך להציע לי(גם לא עם IPS) אני אשמח! לא החלטתי עדיין אם המסך יהיה אקטיבי/פסיבי במיוחד מכיוון שלא ראיתי מסכים אקטיבים בארץ אז אני אשמח להצעות משני הסוגים. טווח המחירים הוא עד כ-2200 שח. מצאתי עד עכשיו עד המסך הזה: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-D2343P-home שהוא נראה חמוד, אם למישהו יש אותו אני אשמח לביקורת! הבעיה היא שאני לא בטוח שהמוצר שיש ביבואן של LG בישראל זה אותו דגם בדיוק(ראיתי באתר האנגלי של LG שיש גרסה עם פאנל IPS וגרסה עם TN) אז אני אשמח גם לרעיונות שלכם/ן למסך! חשוב לי שהמסך יהיה זמין בארץ(…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה לדודה שלי והיא חייבת LCD, הכי הכי זול שאפשר גם יד 2 במצב טוב זה בסדר. לפני איזה חודשים ראיתי איזה חנות שמוחרת מסך חדש עם 3 פקסלים שרופים ב700~ מישהו יש את הקישור לחנות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
וכמה אתם חושבים אפשר להרוויח עליו ביד שנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתחדשתי במחשב, מעוניין לשדרג גם מסך. כרגע עם מסך פשוט Samsung S22D300 שקיבלתי ממישהו שלא היה צריך. משחק CSGO, COD, GTA בעיקר המחשב: מעבד AMD 3600 כרטיס גרפי RTX 2060 Super של PALIT מעוניין במסך 1440P 144HZ בגודל 27" - ראיתי שכרטיס המסך שלי קצת גבולי לזה, אבל לא אכפת לי לרדת טיפה בהגדרות ולשמור לי יכולת להשתדרג בעתיד בכרטיס מסך בלי לשדרג גם מסך כמה קריטי G-Sync? ראיתי שזה מגביל את ההיצע משמעותית תקציב סביבות 1,500 אלא אם יש משהו משמעותי שמצדיק חריגה, אפשר לקנות בארץ ואפשר גם אמזון תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-