מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הקנייה הנוכחית הסתיימה, נגמר המלאי , עדכון חדש למטה לפני שייסקלו אותי באבנים, מצטער שלא ניסינו לארגן משהו כזה עוד קודם. אבל מאחר שלאחרונה באמת ביקשו שאנסה, אז ככה. 2209WA לפי התנאים של פנדה, שידועים כבר לכל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24377 ב1650 שקל במקום 1750. המסכים כמובן נמצאים בזמינות מיידית. כרגע מדובר על 10 מסכים בלבד במחיר הנ"ל, אני מנסה לברר אם יהיה אפשר עוד מסכים במידה וירצו. אתם מוזמנים להגיב כאן, ולכתוב כאן מי שמעוניין או לשלוח לי הודעה בפרטי, ואני אומר לו כרגיל מה התהליך. מי שלא מכיר את המסך מוזמן לקרוא את הדיונים האחרים בפורום על המסך, תאמינו לי שלא חסר מידע מדובר על E-IPS, ולא TN ובפורום יש דיונים על החסרונות של TN, וכמו…
-
- 293 תגובות
- 44.5k צפיות
-
-
ממליץ כרגע לא לקנות מסכי DELL אם זה מיועד לגיימינג, כי סוף סוף ! הם הודיעו על שני דגמים חדשים שיהיו זמינים לקראת סוף אוקטובר. דגם אחד בגודל 27" עם G-SYNC והרבה חיבורי DP ודגם נוסף ללא G-SYNC אבל קעור. התלהבתי נורא ששמעתי, אבל בינתים אני רואה כל מיני תגובות שהדגם שכולל G-SYNC מגיע עם פאנל TN ולא IPS. כרגע אין תשובה ודאית, אני די אתפלא אם זה נכון. אני בכל מקרה מתכוון להחליף את ה - 2410 המזדקן שלי ב 27" IPS שכולל GS כמובן. יש גם מסך מדהים של אסוס ROG, אבל יש לי הרושם שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האסוס (חיה רעה אמיתי שכולל כל פיצ'ר אפשרי וכמובן פאנל IPS): [ATTACH=CONFIG]9333[/ATTACH] הדל: [ATTACH=CONFIG]9332[/ATTACH] המחיר המוצהר לדגם שכולל GS הוא 800$, כ 3000 ש"ח בישראל, אם כי א…
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום4 מספר שנים עם מסך AOC,בירצוני להחליף מסך.אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט ומעט למשחקים,שימוש בסיסי מאוד.אשמח לקבל המלצה למסך טוב שיתאים לי(אשר כולל גם crd) -בסביבות 1000 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייתי בחנות וראיתי שמשתמשים בטלוויזיה גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם יש הבדל איכותי בין מסך שמיועד למחשב לבין מסך טלוויזיה (LCD או פלזמה) שמתמשים בו דה פקטו למחשב. אם אין הבדל אז למה עדיין משתמשים במסכי מחשב?
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב שבסביבות 1600 ש"ח לא למשחקים בכלל, רק אינטרנט ועיבוד תמונות דיגיטליות ממצלמה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך למשחקים ולקריאת מסמכים. כל המסכים עם הפאנלים האיכותיים מתחילים מ-5ms ומגיעים עוד הרבה יותר... חשוב לי שיהיה FHD ועם זמן תגובה קטן. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך לדעת להגדיר את brightness and contrast???
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה בתצוגה ומאד התרשמתי ממנו המסך מציג תמונה ממש יפה מה דעתכם עליו? ראיתי אותו ב 850 שקלים
-
- 10 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני להתחדש במסך , והינה השלוש אופציות העיקריות שראיתי, ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע. 1. Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS20MEWSFV/XAA 2. LG LCD 20 L206WTQ 2ms http://au.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail&currPage=1&categoryId=1000000227&parentCategoryId=0200000606&categoryLevel=4&productId=1100001434 3. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-5123 בתודה מראש לכל העוזרים ! :]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב. הייעוד העיקרי הוא תכנות, ככה שיש לשים דגש על החדות וקלות קריאת הטקסט במסך. כמו כן המסך הולך לשמש מדי פעם לפוטושופ וקצת למשחקים. בעיקרון התקציב הוא 2000~ ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה אני כנראה אלך על 20", מכיוון שהבנתי שאין מסכי 22" איכותיים לתכנות. חשבתי על 2007WFP / 2007FP של Dell, האם יש הבדל מהותי ביניהם או שההבדלים הם רק ברוחב המסך? האם יש בעיה כלשהי עם הגרסא הרחבה? כי ראיתי שהומלץ כאן המון על הגירסא הלא רחבה. ראיתי שיש בעיית Flickering במסכים האלו, האם זה נכון? אם כן, האם המסכים ש nextop מוכרים הם בגרסאות שיש בהן flickering? יש עוד חנויות זולות שאפשר לקנות מהן את המסכים האלו מבלי חשש לבעיות flickering? ד"א, איפה אפשר לראות את המסכים לפני הקניה? באו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי 2253BW לפני איזה שבועיים שלושה מבאג, והיום פתאום צץ לי פיקסל שרוף אחד די מעצבן במרכז המסך, מה אומרת האחריות בנושא? האם יש מצב להחלפה בחדש מטעם החברה או החנות?(אם נגיד קניתי לפני שעברו 21 יום, אך אין לי עדיין את האריזה) אני פשוט די בור בנושא, עד עכשיו מניסיון עם 8 מסכי סמסונג אף אחד לא עשה בעיות.. תודה
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-