עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by vid170,

השימושים הם צפיה בסרטים ועריכת וידאו כרטיס המסך הוא 3850

2. Started by xytkhi,

היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, יש לי מפרט כבר רק נשאר לבחור מסך: אני מתלבט בין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2780&catcode=87&AdCat=&parentid= לבין: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3040&catcode=283&AdCat=&parentid= בעיקרון המחשב מיועד רק למשחקים, עם כרטיס מסך שאני הולך לקנות 8800GTS/X.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by Ametrine,

השימוש שלי במחשב כרגע זה לרוב סרטים, לכן, החלטתי לקנות מסך גדול 24-26 אינץ'. עכשיו השאלה הגדולה האם כדאי לקנות מסך 24 אינץ' שעולה בסביבות 4 אלף ש"ח http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=468918 או טלויזיה 26 אינץ שעולה בסביבות 3 אלף ש"ח ועם נתונים כמעט זהים. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521342 . נראה שכך יוצא גם מחיר זול יותר וגם מסך כגדול יותר. אבל השאלה הגדולה האם האיכות לא תהיה הרבה יותר גרוע במשחקים למשל? מה אתם ממליצים? מסך או טלויזיה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  5. מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by oded6188,

מסך LCD של סוני דגם: SDM-HS75D מופיע לי קו אדום לאורך המסך.... מלמעלה עד למטה חשבתי שזה אולי משהו בכרטיס מסך - אבל זה לא מה שהכי מוזר, זה שלפני שעתיים הפס נעלם.... ועכשיו הוא חזר שוב מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by asafgolan,

מדוע במסכי מחשב רחבים הAR הוא 16:10 ולא 16:9?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by yas123,

האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by most,

האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. Started by trojan11,

ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by roniha0,

שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?

14. Started by TheDiesel,

איזה מסך עדיף: 23.8 LG UltraGear IPS 24GN600-B או MSI Optix G241V E2 FHD 23.8'' FreeSync שתיהם קרובים ל-1000 שח

15. Started by edeNF,

שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. מצאתי את שני אלו בחול: https://www.amazon.com/LG-39GS95QE-UltraGear-DisplayHDR-DisplayPort/dp/B0CV1VL18C/ref=ex_alt_wg_d?_encoding=UTF8&pf_rd_r=968BJK00JHS5APM5S8WR&pf_rd_p=4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&pd_rd_i=B0CV1VL18C&pd_rd_w=NlQQf&pd_rd_wg=eB8PX&pd_rd_r=0802642c-3475-42e2-80f2-f753d09d9212&content-id=amzn1.sym.4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&th=1 https://www.lg.com/us/monitors/lg-38wr85qc-w-ultrawide-monitor המחיר חצי מבארץ. השאלה אם יש אחריות והמשלוח קליל ? ובכללי אני חובב DELL אבל לא מצאתי מחיר פחות מ6000 שקל. יש רעיונות ?

17. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyarit,

היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by oriel10,

אני מעוניין במסך מחשב בגודל 21.5-23, 1920X1080, שלא יכאב הראש אחרי כמה שעות ובמחיר של 700-800. כרגע מצאתי מסך עם ביקורות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775416 איך הוא? יש משהו יותר משתלם?

21. Started by noob^,

יש לי הזדמנות לקנות את ה221D ב700 שקל בכמה הוא נופל מהסמסונג אם בכלל במשחקים מהירים או בכללי ? המסך נחשב טוב בכללי ? לא מוצא עליו הרבה מידע ברשת ....

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by MORAN4691,

היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ratzabi,

שאלתי פה על הLG L1970HR, לא קיבלתי עזרה אז עשיתי סיקור חוזר ושמתי לב שזה לא המסך הכי מומלץ פה....סתומרת שיש יותר טובים ממנו. אבל לעומתו ראיתי שממליצים פה הרבה על הויוסוניק vp930b אז כנקראה שאני אלך עליו. אני לא כל כך מבין בכל הקטע של החיבורים שלו והיציאות מהמחשב, אבל לפי מה שהבנתי יש חיבור אנאלוגי ודיגיטלי(DVI) אז אני רוצה לחבר את הLCD למחשב דרך החיבור הדיגיטלי. אבל אם יש לי ממיר של הטלויזיה ואני רוצה גם לחבר אותו, מה אני עושה? איך אני מחבר אותו למחשב ורואה TV דרך המחשב אם היציאת DVI תפוסה? כי לפי מה שאני יודע אז גם אותו אמורים לחבר דרך היציאה הדיגיטילית. נ.ב מה אתם אומרים? האם זאת הקנייה החכמה? יש משהו יותר כדאיי?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.