מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מעולה, LG1970HR עם 2MS ועם האוכל בא התאבון, אני רוצה גדול יותר ואחרי שהבנתי שאני אוכל לטוס בפלייט סימולטור של מייקרוסופט גם במסך רחב widescreen אז החלטתי שאני אקנה אחד כזה אז התחלטי לחפש ולברר והיום יצא לי לראות את המסך של ?Chi Mei? (גם אני שאלתי "מי?") בגודל 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ועם 5ms ואני חייב להגיד שהוא מסך טוב מאוד, אני לא מומחה במסכים אבל ראיתי את המסך בפעולה כברקע רץ סרט ומסביב מסכים נוספים מובילים כמו סמסונג, ויוסוניק וגם המסך שכרגע יש לי LG1970HR והמסך של ?Chi Mei? הראה ביצועים לא פחות טובים ואולי אף טובים יותר, כמובן לדעתי וכל זאת בעין בלתי מזויינת. ועכשיו לדובדבן, זהו מסך גדול "22 ורחב והמחיר שלו ב KSP רק 2350 ש"ח, מאוד מפתה. חיפשתי עליו …
-
- 79 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות. אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים? בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך? והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
לאור השאלות הרבות לגבי הSAMSUNG 931BF החלטתי לפתוח דיון על המסך הזה וחוות את דעתי עליו(קניתי אותו בשבוע שעבר). איכות תמונה: המסך מגיע עם בהירות גבוה מאוד וצריך לשבת ולשחק עם ההגדרות עד שמגיעים לבהירות נורמלית הוא מגיע עם תוכנה ששולטת על כל ההגדרות מה שהופך את כל החוויה של הכיוונון ליותר נעימה, אחרי שמכווננים אותו המסך מציג תמונה חלקה ובהירה כמו שצריך . דבר שאי אפשר להתעלם ממנו היא בהירות גבוהה יותר של החלק התחתון לעומת העליון זה מורגש ואי אפשר להתעלם מזה(מישהו פתח דיון על זה שזה קורה לו גם בLG1970 שלו ככה שלא ברור אם זה משהו ספציפית לסמסונג או משהו כללי למסכי LCD). מבנה פיזי: אין יותר מידי מה להזכיר בנושא בזה סטנד פשוט מבריגים בורג קטן והמסך מוכן לעבודה, המסך מגיע ללא …
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-