עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים! אני שמח להודיע שקניתי את ה-Samsung T220 הוא נראה בסדר גמור מלבד העובדה שהצבעים שלו לא נראים מוגדרים בכלל.. הצבעים ממש גועלים כאילו שאני עובד על 16bit.. מישהו יוכל לעזור לי להגדיר לי את הצבעים? אני חושב שזה פחות או יותר אותה הגדרה של 206,226BW ? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by Symbore,

שלום, קרה מצב ואני צריך להחליף מסך. כסף לא משחק תפקיד ואומנם אני יודע שיש מסכים טובים של 27 אינץ אך לצורך העניין אין לי מקום פיזי ליותר מ-24. ההתלבטות שלי היא בין U241M של דל אשר שמעתי רק דברים טובים עליו לבין U2410 שעליו למען האמת לא שמעתי הרבה והוא גם בא עם תגית מחיר של אלף יותר (ולכן אני חושב שאולי הוא יותר טוב). המסך השלישי שעליו חשבתי הוא אחד מאותם מסכים מחברות מדבקה בדרום קוריאה. אז מה דעתכם? השימוש אגב הוא נטו לסרטים HD וגלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. על איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? רציתי מקודם לקחת Dell 2408WFP, אבל אמרו כאן שבגלל כ.המסך שלי אני לא אקבל חווית משחיקם איכותית. איך המסך Dell E228WFP? ראיתי גם ביקורת ש-ASUS MW221C הכי מומלץ, אבל ראיתי שאנשים גם קונים הרבה ASUS VW222U... בקיצור, על איזה מסך אתם ממליצים למשחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by omer1789,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by b-or,

שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ariebel,

לפני כחודש גיליתי שריטה על המסך LCD שלי כתוצאה מזה אני רואה עיוות בצבעים(כמו פיקסלים שרופים/מתים) במקום בו השריטה נמצאת. אין לי מושג מי גרם לזה או מה ואני מניח שלא תהיה לי אחריות על זה כי זהו נזק פיזי למסך. יש למישהו מושג איך מתקנים דבר כזה? האם ביבואן יוכלו לתקן לי את השריטה בתשלום? או שצריך ממש להחליף מסך בשביל זה? מצורפת תמונה של השריטה, תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by 7wingz,

שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by mc_elad,

כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by udi,

לאחר נסיון של חיפוש די ארוך וקריאה ממושכת באתר של דל עצמה לא הצלחתי להבין מה תיקנו בגירסה השניה של המסך הנ"ל במה שונה המסך 2407 לגירסתו הרגילה לבין המסך בגירסתו עם HC תודה מראש על העזרה

• 48 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by noa Habas,

הי, חדשה כאן בפורום...אשמח להמלצה על מסך מחשב לגרפיקאים. אני עובדת כמעצבת גרפית ובעיקר בפוטושופ, AI וכו... היום יש לי PHILIPS 231E שהוא סבבה לזמנו אבל ישן קצת ונראה שמתחיל להתעייף. התקציב לא גבוה (2500 ש"ח בערך). לא מעוניינת להזמין מחו"ל. רק מהארץ. אשמח לכל עזרה ועצה. תודה רבה

• 44 תגובות
    • 32.2k צפיות
  13. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MaximB,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב גדול (בערך 22). רוב המסכים של 22 הם רחבים , אף פעם לא היהי לי מסך רחב לכן אני רוצה לדעת האם הוא מתאים למשחקים (גם משחקים ישנים) והיהי נוח לגלישה ברשת. ספרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Fungus Funk,

- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by cb,

מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by forumate,

שלום, יש לי מסך ישן - Samsung מדגם S24C350L ואני משתמש במחשב שעות רבות ביום, וחוץ מזה שכנראה כל מסך יגרום לתופעות לוואי בעיניים אחרי ישיבה ארוכה, אני רוצה לדעת אם אפשר להפחית את ההשפעה? יש דבר כזה? מסך מחשב שיאמץ את העיניים פחות? (כמובן בנוסף לישיבה נכונה, זווית נכונה, גובה נכון וכיסא טוב) העדפה שיהיה 24 אינץ' לפחות, ולא יקר מידי (המסך הזה עלה 750 שח) תודה!

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. תקציב לא גבוה אבל מעוניין באיכות טובה לסרטים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by force1711,

שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.

23. Started by RX7,

שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by haim6130,

מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shloosh,

היי אני מתכנן לקנות את המסך הנ"ל לשימוש כטלוויזיה וכמסך ל-WII/XBOX360 ... האם יש אפשרות לחבר גם את הממיר הדיגטלי וגם את הקונסולה בו זמנית למסך?או שהדבר ידרוש ניתוק של אחד הדברים? האיכות של הטלוויזיה פחות חשובה לי אבל לקונסולה אני צריך את האיכות האופטימלית.... תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.