מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך למחשב שיאפשר גם חיבור לפלייסטשיין 2 חשבתי על טלוויזה LCD 23 של סמסונג אן MAG אך האם הרזולוציה למחשב לא תיפגע אם הטלוויזיה היא FULL HD ? האם יש פיתרון אחר ( כבל מתאם וכו' )
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעקבות הצהרותיהם של NVIDIA על זמינות התלת מימד בימינו והקריאה באתר NVIDIA על אכות וזמינות רכיבי תלת מימד - נשמע מעניין מאד יש למישהו כאן כבר נסיון בזה? יש זמינות מוצרים אלו בארץ? (מסכים של 120hz ומשקפיים אלו)
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
השאלה כמה מוזרה היא למעלה ואני מתכוון ברצינות הבנתי שמקרן כזה יכול להגיע בכיף לאזור ה40-60 אינץ' והמחיר לא גבוהה ביחס לגדול באינצ'ים. מה אתם אומרים? יש מקרנים שיכולים להחליף את המסך של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-