מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת,לא ממש הבנתי אם מכלול הצבעים המורחב של ה 2408 זה טוב או רע בשבילי.....ממה שאני מתרשם,גם בתגובות וגם באתרי בדיקות כמו בביקורת שבילבו הביא,המכלול הזה גורע ולא מוסיף. 2408 אי אפשר בשום אופן לכייל לעבודה במרחב sRGB.גם בקושחה החדשה זה לא ישתנה.האם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית יראו צבעים לא אמיתיים?...בשביל מה דל הוסיפו את זה בכלל? את החסרונות כנראה הבנתי,מה היתרונות במכלול המורחב :s05:
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים . אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של Dell פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה מראש! .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה המלצה למסך הכי טוב שאני יוכל לשיג בא 1000 שקל חריגה מקסמילית 1100 אני רוצה לשיג את המסך הכי טוב שאני יוכל לקנות למשחקים במחיר הזה אין לי עדפות גודל הוא משהו פשוט שהיה טוב למשחקים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חברה, אני מתכונן לקנות מסך חדש ששימושו העיקרי הוא לגיימינג (בעיקר Rainbow Six Siege), יש לי 1060, i5-8400, 16GB ram. המסך חייב להיות עם 144hz. עשיתי קצת מחקר ומצאתי את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 ומסך תאום עם "27 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23912 יש לכם מסכים אחרים להמליץ? האם יש חסרון בקניית ה"27? האם ה"27 יפגע בביצועים שלי בהרבה? האם יש מסך 144hz איכותי עם G-Sync בסדר המחירים שלי? (כמו זה לדוגמה: https://ksp.co.il/?uin=39089) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? ואם יש למישהו דגם יותר טוב להציע של 22" עד 900 שקל שימליץ לי שיהיה זמין בבאר שבע תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי! לתחנת עבודה, במקום שני מסכים אני מעוניין במסך אחד גדול, 34", שאינו קעור. עבודה משרדית בעיקר שכוללת הרבה חלונות וטאבים ולכן דורשת שטח עבודה רחב. עדיפות למסכים שנמכרים בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-